Над 130 души бяха задържани в неразрешен протест в Москва

Над 130 души бяха задържани в Москва за участие в неразрешен протест в подкрепа на Алексей Навални. Той е арестуван за нарушаване на режима на домашен арест.

Обратно в новината

Коментари - Над 130 души бяха задържани в неразрешен протест в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМА ТО В РУСИЯ,ОТ КОГА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ИМ ВИКАТ ПОЛИЦАИ?АМА ТОВА Е ДУМА ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ЕВРОПА!?!?БОЖЕ БОЖЕ,РУСИЯ И ТЯ СЕ ПРОДАДЕ!?!?!?

Идиот, полицай е стара дума от царска Русия.Освет западните изгъзъци друго нещо знаеш ли?

Че то в "демкратична" РОССИЯ,разрешени протести има ли,бе?!

Вовата прай говедата да си говорят сами.

130 в Москва е като 1,3 тук. Даже са малко, явно парите на НПО-тата наистина вече не стигат.

ОТ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ, ЩЕ ЧУЕТЕ КАК ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ ОГРАБВАЛИ БЪЛГАРИЯ, НО ЗА ТОВА КАК ГАЗПРОМ СМЪКВА КОЖАТА ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И С ТЕЗИ ПАРИ ЛАЙНОТО ПУТКИН ПОВИШАВА ПЕНСИИТЕ НА РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА ЧУЕТЕ!

Глупак...я първо провери колко е цената на газа до границата, колко е акцизът (наложен от ЕС), и колко посредници цицат по веригата - е, точно тук Путин няма нищо общо, това си чисто нашенска работа!

А, защо не кажеш колко данък печалба отчита ЛУКОЙЛ в България, а?! Веднага ти отговарям НУЛА! И как такава рафинерия може да няма никаква печалба! Реално руската компания дължи на българския народ милиарди левове! С тях минималната пенсия може да стане 500 лв. И не е само това - защо не се позволяват на по-малките вносители да имат по малки количества на склад?! За да се пази монопола само на големите нефтетени компании нали! До кога ще ги траем да правят в нашата Родина кавото си искат, като чели това им е бащиния! ВЪН ЛУКОЙЛ ОТ БЪЛГАРИЯ! САМО НИ ОГРАБВА И ТРОВИ!

Само да поясня на "е кои са тия" Гледах го по украйнската телевизия. От сателита. Разбирай за какво говоря? В сърцето на протеста се появи руска агитка. Двете страни се държаха от цивилизовано по-цивилизовано. Ако това беше при нас, смятай, че 130 щяха да са в Пирогов.

Шок терапията в Русия (подобно на България) link

Изопачена информация. Гледах го директно. И демонстрантите и ОМОН бяха на изключителна висота. Интелигентна работа. Нас ни заблуждават американските дупедавци.

дупедавци не видиш ли че дира цитира само тасс, риа, интерфакс, кви ги говориш

big_uncle@dir.bg

Мале ма си абен...че тая "новина" е преписана 1:1 от CNN...ама кой да чете?

ТАМ НЯМА МЯСТО ЗА Т. НАР. ПЕТА КОЛОНА - авангардни отряди от туземци-безотечественици; лузъри; соросоиди и т.н. грантове, заработващи като продуктово позиционирани гешефтари (проповедници пропагандатори манипулатори; съучастници помагачи и откровени силоваци наемни убийци) в защита на целите, интересите и действията на единствено-праведната, демократична, американска, либерално-пазарна, неоколониална РЕЛИГИЯ (?!). Релиягия налагана на непослушните народи, държави и държавници С ОГЪН И МЕЧ (с финансовия огън на МВФ, СБ, ЕБВР и мечът на между държавната, военно - терористична организация НАТО)!...

В тази страна се спазват законите и не вървят соросоидни номера колкото и да плащат хамерите!

те си пробват, все един път ще подаде

била съм и в русия и на запад хората,които си изкарват хляба с труд са еднакви навсякъде стига сте го хвалили този запад ако ги поставят при нашите условия ще са същите толерантен и благородник си тогава когато не водиш борба за хляба си ,а други работят за теб и на другия ден не очакваш да те уволнят руснаците са много умен народ с емоции правят всичко и голям недостатък е тяхното пийване и хапване друго е оки защо трябва всички да стават западняци не ми е ясно нека си живеят някои по скромно но щастливи

Защо пък яденето да е недостатък?

А някой забеляза ли, че са ги оставили цели 2 часа да протестират без разрешение? Това някак не се връзва с "диктатура" и "режим". Все едно онази от фемен във Ваткана да я бяха оставили 2 часа да обикаля площада гола с куклата на Иисус.

Задържани са всички, които са били на митинга.ХА ХА

Доларът умира!

За несанкциониран митинг в Щатите просто ще те думнат, ако не си Навални, а Джон Кенеди, Мартин Кинг, или Джон Ленън.

Тук се въдят доста Путлеряги и откровенни БГ малоумници. Само,че др.Путлер си изпя песента.Шоуто свърши,СССР2 фалира преди да е тръгнал. Според всички анализатори (дори и руските такива)петролът ще е евтин още поне 5г.Достатъчен срок каталясалата рашънска икономика да се досрине.Какво ги чака рашаните през 2015г: -рецесия (8-10%) -лихвени нива 30-40% (за бизнес и ипотеки) -средна заплата на населението от 200-300€ --пълна изолация за Путлер -санкции и пр. И така още 5 г. Изходът е само един-Путлер да се маха и да връща всичко заграбено.

много повърхностни разсъждения извадени от заглавията в медиите

Русия е в 3 милиарден БРИКС, ква изолация бълнуваш ?

Русия e BRICK да , ти-също :)

Марлоу лъскаше обувки в един от романите на дикенс! Как си се откачил от работа -а, да бе днес е празник- Бог дати прости греховете!

Русия си е Русия.Ще преживее и този недоимък.Бежанците изяждат социа лните натрупвания на европейците и очаквам граждански войни.Тази годи на първо Германия ще заговори за сближване с Русия.Защо,Амераканска а не европейска армия в Полша и т.н.

ти колко пъти си видял смяна на властта в С. Корея или Русия след като Путин взе властта? Избори? Под строй? Организирани от днеска за утре? Кажи ми че си платен инъче ми е тъжно за тебе... серьозно. без майтап... не вярвяш в чесни избори в тези 2 държави... да сложим още една комунистическа държава ако искаш... Куба... и там избори... нали? ооооо... стига.

Русия си е Русия.Ще преживее и този недоимък.Бежанците изяждат социа лните натрупвания на европейците и очаквам граждански войни.Тази годи на първо Германия ще заговори за сближване с Русия.Защо,Амераканска а не европейска армия в Полша и т.н.Коя е тази държава,която си разрешава да води войни от индокитай,виетнам,Камбоджа,Югославия,Ирак,Либия,Сирия,Украйна,да убие зоконно избран държавнит покайзвайки екзекуцията на Садам по телевизията,ненамирайки химическа оръжие.Ето откъде И.Д.са взели пример за обезглавяванията.Аи да държиш Куба 50г.в изолация.Какво е ООНтогава,едно нищо.

На всички зомбирани тъпаци, лапнали клишетата "демокрация", "човешки права" и т.н. - ей така се прави! Правителството действа в интерес на 90% от населението. Не цепи басма на няколко американски мекерета, купени като нашите "десни" сили. И за контрапункт глодайте кво правят сащ-ските полицаи. Стрелят на месо

като това на С. Корея ли? якоооо... а? за тинейджарите обаче...

Нарушение на мярка за неотклонение. Неразрешен протест. Така ли се защитават евроатлантическите ценности на демокрацията?

Само така! Удрайте между рогата соросоидите!!

Ами че така трябва и да бъде. Защото във всяка една уважаваща себе си държава една от основните функции на полицията (милицията) е опазването на обществения ред. И щом си нагазил лука - бой по кратуната - иначе управия няма. Не мога да разбера тези, които едва ли не ще ревнат за арестуваните в Москва - че я вижте как действаше американската полиция във Фъргюсън - бой и стригане, докато на неграта им дойде акъл в главите! А във Франция какво беше? Значи те могат да бият негрите, а Путин - не, така ли? Ами тогава недовалните да отидат на Манежния площад в Москва и да протестират. Уверявам ги, че руснаците умеят да бият...

а защо според тебе протеста е бил незаконен? знаеш ли на базата на какви "доказателства" са осъдени? знаеш ли колко медии са допуснати? А имаш ли достатъчно акъл да се сетиш - ЗАЩО и КОЙ?????? Инъче да сме популисти... нямаме равни... ма да си размърдаме мозъка и да си признаем че делата на Путин са доста.... "сиви", да не казвам черни - не... неможем. Той е ГОСПОД НАШ. ТОЙ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ. ТОЙ Е БЕЗГРЕПНИЯ !!! ТОЙ... е просто ваш работодател...

big_uncle@dir.bg

Протестът НЕ Е БИЛ РАЗРЕШЕН. Това не ти ли е достатъчно? Във Фъргюсън - също - а спомняш ли си, че там се намеси и националната гвардия, за да набие канчетата на неграта? Или ще кажеш, че там може, а в Русия - не?

Да добавя още нещо - преди десетина дни Путин даде много интересна (и дълга) пресконференция - и там за огромно неудоволствие на западните журналисти заяви в прав текст, че разни Майдани и пролети, провокирани от Запада (разбирай - САЩ и ЕС) ще бъдат пресичани в корен, защото подкопават устоите на държавата. Е, който желае - да заповяда - но на собствен риск!

като орхвърлим цялата пропаганда в пост-а ти то ти написа: преди десетина дни Путин даде пресконференция, че разни ИНЪКОМИСЛИЩИТЕ НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БОГ ПУТИН, ще бъдат пресичани в корен

Еваларката на Бат Путин! Смля продажниците. Сега остава да им друснат и по 2-3 седмици миене на обществените кенефи, и нещата ще заспят! :)))

Демократите пак нарушават демократичните принципи, отново нарушават закони с цел метежи и кръв.

Няма го Наполеончо и дядо Адолф -да им кажат, че За Пролет в Москаля сега е "малко" раничко!? ..Ма нищо - ще се научат!?!?

Браво на Путин! Поклониците на запада и бандити Като Навални трябва да се деиства твърдо! Обаче верно дира са лъжци пропускат факта че на площада е имало и превърженици на власта! А също и сбивания между хората и предателите!

Казаците са натръшкали за отрицателно време петоколонните либерални геьове !

Ма, почакайте малко. Да не объркаме подаръците с дара??! То на тези протести "меки " китки и оранжеви шалчета ли се мятат??

ЕС е създаден с една единствена цел-да бъде по-лесно управляем за САЩ

къде го прочете това че на полощада е имало путинска измет?

При нас убиват посред бял ден - най-пладнешки и дори и домашен арест за това няма!? Като ги потърсят - убийците зацепили на круиз!?!? Друго си е в Москаля -пипат яко!!! Меките китки са при нас!

Така трябва да се говори! Право куме в очи.

ЧНГ!...... Да отбележа, че за близките остава утехата да се молят убийцте да "круизират" с Малайзийски airлайнер или круизен кораб!? Дано Бог помогне за ...утехата!?

Нарушение на мярка за неотклонение. Неразрешен протест. Така ли се защитават евроатлантическите ценности на демокрацията?

жидчета навалните га ядоа кифтеата на Ив Роше беше убуу а?? сега що риват??? шъ ги шиба меца и тва еЭ да си налягат парцалите да не стане по-лошо...

по пътя на северна корея имат ракети ама нямат ориз и "обичат" императорчето

Що така намаля интензивност ? Да не би ще празнувате?? Ужас!!! В расея се случват интересни неща - не ги пропускайте! Салата и децата ви ще почакат. Ай де, активизирайте се, ненормалници! На всички нормални и адекватни - весело посрещане на Нова 2015-та!!! Здрев и късмет!

Аз

Кво вийш, бре?! Дошли хората на работа на 31.12, "новините" да ти сведат... туйцък-онуйцък... Как да не ги почетеш с две-три сочни, таквиз... Ей тъй - за ентусиазма, просто...

путлерастите повечето са пенсии тук и обедват, после ще спят, ще сменят памперсите и пак засядат зад американската операционна система - виндолс да "работят" срещу хамерикаците и обонго. Това са новите партизани, ей и новината я е сервирал някакъв кубинец емигрирал в брацка ком. бг.

Американска пък 10 000 руснака работели за микрософт и 20000 индиици а първоначалния код е писан от източноевропеици пак с крадени мозъци с напечатани пари е правена реално без краденене на мозъци нищо американско няма само убииства и извратеност.

Пай се оти у америчко отстрелват негрите по улиците. Те тва е хамериканската демокрация, която дава кинти и на мюслюманската държава, па уж и нея тепат.

Аз

Нещо са забравили да пишат, че на площада е имало сбивания между опозиционери и привърженици на властта и че арестуваните са от двете страни. Даже напротив - пишат, че са били арестувани само опозиционери, което си е откровена лъжа.

Аз

Пък комай като играят "Левски" и ЦСКА има повече арестувани... или поне ТРЯБВА да има...

Да не говорим за това що за опозиция е Навални. Мирише толкова силно на почерка на КГБ с фалшивите организации, че най-вероятно арестуването верно е било в опит да се предотвратят жертви сред агитките. Имперски амбиции и КГБ изкуство е добра рецепта за силна империя, колкото до опозицията - и такава има из Русия, но някак си за нея се говори с различен тон и с доза уважение.

кажи нещо за убитите днес 8 ( осем ) в Албърта . Това не беше ли в америката ?

А нещо да кажеш за руските канибали?Даже обучили племе в Африка:Жестоко племе канибали, което говори на перфектен руски език е открито от Международна научно-изследователска експедиция Африканският пръстен 2010. За това информира Smixer.ru, позовавайки се на научния ръководител на експедицията и завеждащ катедра Африканистика в Санкт-Петербургския държавен университет Александър Желтов. Според Желтов племето е открито в Източна Африка, близо до границата с Танзания. Тези хора са много опасни, тъй като възприемат всички хора като храна, казва той. По време контактите с тях, ние продължавахме да държим оръжията си в готовност за да се защитим при нужда. Все пак вождът на племето реши, че конфликтът е с нас не му е от полза. Племето не е въоръжено, разполага с тояги и камъни, а ние бяхме с ловни пушки.

кажи за америката , остави пръстена сега .

яли са се един друг в ленинград, после чикатило и тн, ханибал лектър е с прототип мужик!!!

Аз

Абе комай сирийските и централноафриканските бунтовници ядяха хора, а и едните, и другите са спонсорирани от САЩ.

Щерев минава на моята фамилия!!!? пощурихте го тука! Малко милост ...за празниците.?

форумчето е путлераско, ясно, обаче едно не разбирам, путлерас след путлерас .риска глупос след глупос и едни и същи си цъкате плюсове и се надпреварвате, чудя се имате ли акъл или просто взимате пари, чета, чета, едно и също мужиките са велики, големи, ще завладеят света и ние искаме да им ду.аме и така 1500 коментара и всеки с по 5-35 плюса.

Аз

.... и кво ...

един да се изкаже и е същото като в 1000 коментара, чета половин час едно и също, надпреварването за кво е? Да се изкаже един от тия със сините никове и да минавам на следващата новина, то даже няма и смисъл да се изказва, ясно е кво ще каже.

ДА УК-НА Е ВТОРА -Б-Я -НЕ МОЖЕ ДА ВЗИМА САМА РЕШЕНИЕ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА САЩ -ГОВЕДА

Моля, посетете блога ПИРАТИ НА ЗНАНИЕТО на английски /link ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 година БЪЛГАРИ възход нагоре въпреки всичко УСПЕХ.

В момента в Украйна има 4 АЕЦ с общо 15 ядрени реактора. Всички те са по съветски технологии и е опасно да работят с друго ядрено гориво, освен руско. Въпреки това, през 2010 г. Украйна закупи ядрено гориво от Уестингхаус за Южно-Украинската АЕЦ и след това се наложи се спират енероблоковете да се прави ремонт на АЕЦ за 175 млн. щ.д. По-рано същото направи и Чехия, при което се получи разхерметизация и изтичане на радиоактивна вода в контура на реактора. Вчера Яценюк съобщи, че Украйна отново ще купува ядрено гориво от Уестингхаус, въпреки че цената е поне 20% по-висока от цената на руското ядрено гориво. Освен това отработеното ядрено гориво ще бъде съхранявано на открито хранилище в Чернобил, където ще бъде оставяно в контейнери, без предварителна обработка, както и без по-нататъшно охлаждане, което е много опасно. През 2015 г. украинското правителство планира да съкрати 1.5 пъти средствата отделяни за сигурността на АЕЦ. На 28 декември т. г. беше спрян за ремонт един от енергоблоковете на Запорожката АЕЦ след което беше измерен радиационен фон 16 пъти над нормата. С неадекватните си действия днешното украинско правителство може да предизвика голяма ядрена авария, която ще заплаши здравето и живота на всички хора в Европа.

на тоя НОВИЯ ПОСЛАНИК МНОГОМАЛКО ПАРИ СА МУ ОТПУСНАЛИ - В КРИЗИЗ ЛИ ХАМЕРИТЕ ИЛИ МЕНСТОРАЦИЯ

Хамериканците пак не сполучиха. В Москва не можаха да се намерят поне 1 000 противници на Руския Президент. Някакви 300-400 мизерници се опитаха да вдигнат врява, но половината от тях набързо се оказаха в московските арести

Жалък протест ама Путлер праща цялата репресивна машина да го смачка.....страх го е!

Добре, че беше репресивната машина! В противен случай такъв кютек щяха да ядят от контрапротеста, че щяха да са в болницата всички и за дълго!

откраднатото трябва да се пази - с нокти и зъби, с цялата мощ на репресивната машина.

ЕС оправи своята кочина, че взе и другите да оправя!! Те и тук посланниците им все си навират носа в нашите работи!! Дебили и педали!!

Сега стана много лесно да се дават определения - който не подкрепя т.Путен е: като се почне от американски платен агент до фашист - жидо бандеровец. Пример е и отношението към българите сега.Даже преди няколко дена имаше такова изказване и срещу братята белоруси - и те, виждате ли, станали нахални.(РенТВ,"Военна тайна"). Рано или късно тази омраза, която се пося в руското общество за последната година, ще обърне своята благородна ярост и ще помете главозамаяната кремълска върхушка.

Докато московската полиция е арестувала стотина нарушители на обществения ред, в Едмънтън, Канада е извършено масово убийство на 9 човека - мъже, жени, деца ...

а за поне още десет подобни касапници не се и чува... говедата трябва да са в транс

наистина трябва да си малоумен за да живееш в доганистан, а да те интересува путин

путлерастите си верват, че путлер ще дойде да ги освободи от доганя

Запорожката АЕЦ упорито замърсява околната среда с радиация 16 пъти над допустимото. Скоро може да не си чешим езиците с Обама и Путин и въобще да не си спомняме за Навални ... ако въобще можем

Украйна подписа с "Уестингхаус" за доставка на ядрено гориво.Проблема ще се реши когато не се внася вредно руско гориво

В момента в Украйна има 4 АЕЦ с общо 15 ядрени реактора. Всички те са по съветски технологии и е опасно да работят с друго ядрено гориво, освен руско. Въпреки това, през 2010 г. Украйна закупи ядрено гориво от Уестингхаус за Южно-Украинската АЕЦ и след това се наложи да се спират енергоблоковете и да се прави ремонт на АЕЦ за 175 млн. щ.д. По-рано същото направи и Чехия, при което се получи разхерметизация и изтичане на радиоактивна вода в контура на реактора. Вчера Яценюк съобщи, че Украйна отново ще купува ядрено гориво от Уестингхаус, въпреки че цената е поне 20% по-висока от цената на руското ядрено гориво. Освен това отработеното ядрено гориво ще бъде съхранявано на открито хранилище в Чернобил, където ще бъде оставяно в контейнери, без предварителна обработка, както и без по-нататъшно охлаждане, което е много опасно. През 2015 г. украинското правителство планира да съкрати 1.5 пъти средствата отделяни за сигурността на АЕЦ. На 28 декември т. г. беше спрян за ремонт един от енергоблоковете на Запорожката АЕЦ след което беше измерен радиационен фон 16 пъти над нормата. С неадекватните си действия днешното украинско правителство може да предизвика голяма ядрена авария, която ще заплаши здравето и живота на всички хора в Европа.

Не ви ли си струва ,че за ЧНГ Западняците сега започнаха да "влагат" и в Москала, като предната година на Майданя???! .... Ако, примерно тука осъдят Цецо КТБто ,дали ще се съберат и 20-30 човека без парици за митинг!?

материалът така е изгладнял, че с парици всеки ще протестира срещу всеки... Хич не вървят на добре нещата.

матряла иска на аванта. ама няма как. ще трябва да работи и да се бори. не само да краде и да чака на някой друг.

Руски Майдан ще има само в Магадан ! И без това 28 тюленчета хванати в Срлавянск, загорели от студ, очакват перачите, братя Навални и редица български северно-атлантически тролове. Оказва се ,че България граничила с Атлантика бе? И там ли татари живеят ?

Зная само едно място, където можеш да намериш безплатно сирене, и това е капанът за мишки!!

Преди 30 г. американските спец.служби създадоха Бин Ладен за борба срещу съветските войски в Афганистан. САЩ не изпълниха задълженията си към него и Бшин Ладен обърна оръжието си срещу тях. Сега САЩ му намериха замяна в лицето на Абу Бакар ал Багдади, с който отвинтения откаченяк Маккейн побърза да се снима... ...Връгът на Русия, който и да е той, ще бъде пресрещнат в неговото леговище и ликвидиран.Ние чеченците, заявяваме това пред целия свят, за да бъде ясно на всички.. ...Да живее нашата велика Родина Русия ! Да живее нашият национален лидер Владимир Путин.. Рамазан Кадиров

Затова ли Рамазан Кадиров кичеше с набити на кол руснаци и връзваше портите на къщите в които са живеели руснаци с човешки черва от избитите руснаци?

Много яка руската полиция!

Какви шибалки имат! На Олимпиадата пак скачаха някакви гей движения и имаше ред сополи, ред сълзи!

видим когато станат 1300:)

И в Ръшата има различни руснаци - не са само освободители!? И там като тука- има си смрадливи говна и пичове!

към пичовете ли спада:)

Абе путинката си е един обикновен комунистически диктатор с милиардерски портфейл и кгб-минало.

Наш Боко се старае да прилича на него

Старае се но нещо не му се полу ва

Интересно ако митинг НЕРАЗРЕШЕН от властите се събере пред евро парламента или пък пред Белият дом как ли ще реагират от полицията? Може би ще им изпратят цветя както беше измислил един министър в България

Обама-Ние искаме от Русия да изведе войските си по-далече от Украинската граница ! Путин - Киев устройва ли ви ?

Киев отговаря - "Ами не ни устройва , ама чичо Сам няма как да ни направи енергийно независими от сами те нас

кога путлер е разреавал протест срещу себе си :) някой хора са мноооооого прости.... ако знаят колко не им стига за да са на едно средно интелигентно ниво ще се гръмнат по първия възможен начин!

Но се гушка с пари комсомолският секретар и обслужва Иво Прокопиев-прасето,а ние се мислим,че сме много умни,но нямаме къщи в Гърция за 600000 евро и се чудим,как да си платим високите сметки за тока!Спонсорираме него и енергийната мафия,като Прокопиев!Отгоре на всичко,тези не са и интелигентни,а са тъпи задници!