Земан към Путин: Вие победихте в Сирия

Нормализирането на отношенията между Русия и Ес отговаря на общите интереси, заяви руският президент Владимир Путин след среща с чешкия си колега Милош Земан.

Обратно в новината

Коментари - Земан към Путин: Вие победихте в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не бяха пленените германци да положат основите на руската наука, мужиците още щяха да управляват военни самолети с витла

ДЪРТИЯТ КОМУНЯГА ЗЕМАН СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН И ПУТКИН ЩЕ СИ БРЪКНЕ ДЪЛБОКО ОТЗАД.

Боко гледай и се учи!Не можеш вечно да си надупен на запад! Няма да ти останат поданици, а само цигани!

Бойко гледай само и единствено към Европа!И Путин кандардисва Земан да му помогне да продава газ на Европа!А на нас ни внушава,че ,,гейржпа,,е враг та славяните,православните,българите и руснаците

Преди една година Земан ме впечатли с едно свое изказване, което е показателно за различията в манталитета на партийните лидери в Европа. Относно събитията през 2015, засягащи Европа и особено Германия Земан каза следното Ако живеете в страна, в която ловуването без ловен билет строго се наказва, а в същото време нелегалното преминаване на държавната граница без редовни документи остава ненаказано, тогава имате право да твърдите, че тази страна се управлява от идиоти.

Сочи се очертава като новата Ялта! Там ще се решава бъдещето на света!

Мечтиии путлераски мечтиии

реалност..., за някои страшна реалноост! :))

3-та столица на Русия

В някои страни държат,,посланика,,в,,посолството и не ходят да му се отчитат ...

Путин не само победи в САР, Путин спаси САР!!!

Протестираща жена получава полицейска палка в гърба и пада на земята. Минаващият наблизо Путин й помага да стане. - Много благодаря, задължена съм ви! - казва жената. - Може да ми се реванширате, като гласувате за нашата партия! - съветва я Путин. - Е, все пак ме удариха по гърба, не по главата.

Жената е трябвало да я изнасилят няколко милиона мюслита в Педалсъюза, за да разбере колко е хубаво да се живее в толераския Гейсъюза, а не в диктатурата Русия!

такава глупост може само соросоид да напише!!!

Честита победа другарю Путин ! Браво на другарят Земан за хубавите думи и на другарят Радев за мъдрите мисли изказани преди два дни...."Нима смятате, че войнствената реторика спрямо Русия е в наш интерес? Тя изостря напрежението, повишава риска и разделя Европа, точно когато трябва да стоим обединени срещу глобалния тероризъм, нахлуването на радикален ислям, нарастването на конфронтацията", посочва президентът. "Канцлерът Меркел сподели наскоро, че не можем да говорим за сигурност в Европа без Русия. Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел много точно отбеляза, че трябва да спрем да говорим за Русия и да започнем да говорим с Русия. Радетел съм на диалога, не на конфронтацията. Българите имаме дълбоки исторически връзки с руския народ и България може да спомогне за този диалог", заявява Румен Радев."...

Канцлерката Меркел без да споделя каквото и да било, отдавна убедително демонстрира, че не можем да се говори за сигурност както в Европа, така и в Сирия или където и да е, без да бъдат изгонени американците. Така в американския и близкоизточен контекст трябва точно да се отбележи, че най-после след всичките страдания, кръв и разрушения, Сирия трябва да бъде освободена, което означава не само разбиването на най-мощното средство на нашествениците досега, т.е. на ИД, но и изгонването, отърваването на Сирия от самите нашественици. За да има за какво да се договаря населението на Сирия или представителите му, преди всичко Сирия трябва да бъде освободена, т.е. договарящите се трябва да изгонят глобалистите и ционистите от Сирия и след това, докато работят или спорят за каквото си искат, винаги консолидирано да я предпазват от опитите им за връщане и ново окупиране. В този смисъл изглеждат странни и неуместни асоциациите на някои кюрдски организации, действащи по класическия турски модел с пълно координиране, целеполагане, организиране и наставления от глобалетата и щатите.

Тити, тебе лично "въшльо" или "панелен" те оскърби толкова дълбоко! м!

мирно,старшина!!!

путеф ходи на колене да си пробутва потока, ама то се знае.. колкото и турски паток, колкото и южен. Земан май е забравил, защо са санкциите и то срещу определени хора в русия, а не като руските санкции- срещу всички руснаци.

Шило

"Зетят" се включи!

Опитваш да учиш български. Харесва ми! Обаче пак обърка пълния с краткия член. Имаш време да наваксаш пропуснатото, запиши се в 6-ти клас!

Шило

Санкциите са заради натиска на Вашингтон. Да ти припомнял ли, Оланд колко време се дърпа преди да откаже "Мистрал"-ите? И как на летището в Москва подписа чека, с който върна парите и неустойките?

1 млрд.. бълха ги ухапала. Ние платихме 1 млрд. лева, пък не се разорихме, какво говориш за една от най-силните икономики в света- френската? Санкциите са заради анексирането на Крим, което е недопустимо в днешно време! Затова и казвам, че чехът не е в час.

РФ рулз!!! :)

грух, то тук в анонимния форум, който от вас да питаш вчера от маскве се е върнал! Знам ви аз! ХАХАХАХАХА

Не те лъжа, бе, човек - а и няма за какво да те лъжа - наистина предпочитам Русия пред Запада за всичко !

Шило

Пътуват хората, приеми го! А в Русия е пълно с всякакви- и китайци и западноевропейци и американци. Ходят си хората, дивят се на забележителноститте, хапват си пелмени, риба, хайвер, пийват си водка. Съжалявам те! Честно!

Е, точно там е проблемът за руския народ! Защото ако китайци, западноевропейци и американци хапват пелмени, риба, хайвер и пийват водка, значи могат да си го позволят за разлика от редовия руснак, за който утешението от гледката на богатите и ненавистни нему гореописани е сямо Боярщика, тук-там малко квас и Крьм наш.

Шило

Я, и не знам защо, от пазарите си купуват всякакви сувенири с образа на Путин. Това ти го казвам за информация.

то и от северна корея ще е ебавка да си вземеш сувенир с кимчо. Иначе пътуват, пътуват много чужденци там.. особено в челябинска област. Там ходят на ядрени бани.

Тук има един господин,който използува като понятие за обида израза "панелен въшльо". Питам се, от къде се взимат тези смърдящи миазми на омраза. Още повече,че всички знаят,колко много българи живеят в панелни жилища. Смърдите гадно,господин Майор.

Шиле, като нямаш доводи и минаваш на лични обиди! От де ви намират кутев и йотова такива беееееЕЕЕЕЕ! БУХАХАХАХАХА Кажи що няма бг путлерасти в раССия! Сами си седите в Европа и си ядете копейките! А!

Шило

Хахаха, не съди за другите по себе си, партенка. За разлика от теб, аз шеф нямам. И се радвам, че се разпозна.

Шило

И бъди сигурен, че за разлика от теб, имам непосредствени впечатления за положението в Русия. Да си призная, дори бях изненадан. Май и аз съм бил с погрешното впечатление, че т.н. "санкции" са ги ударили по-лошо.

Военният потенциал на Русия е значително по-голям от американския, това твърди френският експерт Мишел Гойя. Френското издание Le Monde публикува аналитична бележка на историка Червената буря: уроци за провеждането на операции на база 2-годишната кампания на Русия в Сирия, където експертът излага основните причини за успеха на руските ВКС в Близкия Изток. Според френския специалист, Русия за две години кампания е постигнала по-големи успехи в борбата с тероризма, отколкото коалицията за цялото време на пребиваването си в Сирия. Благодарение на руските ВКС сирийската войска успя да освободи Алепо, да върне Палмира, да установи контрол над значително големи участъци от стратегическото трасе М5, да обкръжи в обръч най-крупните струпвания на терористите. Историкът се удивлява, че Москва е постигнала такива впечатляващи успехи, използвайки твърде ограничени ресурси. Въоръжените сили на САЩ изпратиха в Сирия 6 350 военни и почти 70 летателни апарати, цената на тяхното разполагане е около 3.5 милиона долара за денонощие. Гойя смята, че Русия харчи само една пета от парите, които хвърля САЩ в Сирия. Франция, като участник в коалицията, е изпратила в региона 1200 човека и 15 самолети за цена 1 млн евро на ден. Те извършват средно по 6 излитания на ден. В същото време руските самолети са във въздуха 33 пъти на денонощие. Оперативният потенциал на Русия извън всякакво съмнение е по-висок от американския и френския.

А защо тогава не руснаците и сирийските правителствени сили не превзеха столицата на ИД в Сириа - Ракка? Или Мосул в Ирак? Защо само който не поиска не свали руски или сирийски самолет?

Май не си ходил в Русия? Нали? ------ То там в оня "рай" дори вие путлерастите не смеете да идете бееее! ХАХАХАХАХА

Шило

Ех, как завърши! Това "бееее", показа истинската ти същност! Вярно си от кръга "агнешки главички"

Аз съм ходил и пак ще ходя в Русия с удоволствие ! А, виж - в Западна Европа или Щатите не съм ходил и не ми се ходи - там хората НЕ МИ ХАРЕСВАТ! Честно, не те лъжа !

Ника ти дава обяснение на всичко - всеки търси да контактува със себеподобни!

Недругарю ПЕДОР, аз съм ходил в Русия! И мога да кажа смело, че улиците, парковете, метрото, подръжката на инфраструктурата, цените на водата, тока, газта, парното, храните и обслужването и т.н са значително по-добре отколкото в БГ! Поне няма на всеки ъгъл европедали слагащи се на Говедарника и продаващи за 5 цента и родната си майка!

Все още не сме се предлагали за щат на САЩ, за разлика от мислещи като тебе, предложили България за република на СССР! Те са майцепродавците, те и мислещите като теб!

Този предаде евроатлантическите ценности като подаде ръка на властелина на тъмните сили. Ние жертвахме всичко, но не допуснахме гадният руски газ да трови свободата демокрацията и евроатлантическите ценности, а тези пригласят на оялите се бургери и си предлагат газопреносната мрежа. Това е чиста проба предателство.

Дори чехите, за които да победиш руснаците на хокей е върховен оргазъм, си връткат алъш-вериша с тях, само ний сме тъпанарите, дето ги броим за най-голяма заплаха за сигурността си.

грух и той като децата на Волгоград е готов да умре на фронта за милиардера дядя Вова! Сев. Корея номер 2! Ненормална работа! От психото да не спят, а да му издирят адреса!

Така е, прав си - готов съм да умра за убежденията си, защото знам, мисля и чувствам, че съм прав ! И се гордея с това ! А ти би ли умрял за убежденията си ?

Земан, си е Земан. Смел и независим! Кога Радев или Борисов ще се осмелят да изрекат такива слова като Земан? Та те се страхуват без разрешение да се срещнат с Путин, камо ли да има такива думи! Нали от американското посолство и от Брюксел ще им дърпат ушите. Толкова с българската независимост. А виж на Земан изобщо не му пука. Каквото мисли, това казва.

Между чехския президент и Петър Волгин няма никакви идеологически различия. Даже ако вместо него Волгин бе застанал пред Путин разговорът щеше къде, къде по- студено коленопреклонен. За разлика от нас чехите се ползват с руско уважение и чувството да олижат докрай им идва отвътре, докато при нас някак си е въпрос на благодарност за вниманието, въпрос на чест да не обидим освободителите от преди 140 години. На нас и да ни мирише по задължение и с малко отврат го правим. А чехите са откровени и алчни. Путин е победител над шепа неграмотници по чехли, които като чуят гръм и видят пушек възкликват сякаш чудна сила го е произвела. Победителят ги пречука, защото цивилизацията пречуква диваците, а не защото диваците са толкова силни войни.

Олелеее големи неприятности за запада! Изпитанията на хиперзвуковата ракета "Циркон" са приключили и от 2018г. я приемат на въоръжение в РФ. Също така се приема и дънния ракетен комплекс "Скиф"... Шок и ужас! :))

Пука му че му дреме на запада за вашите ракети бе товарищ.

Давай, Вова! Напред, Путин ! Постави и прогнилия лицемерен Запад на мястото му ! Желая ти успех, стискам ти палци и те подкрепям !

Да, така е- руснаците победиха в Сирия ! Руснаците това го могат - да побеждават - първо Париж, После Берлин, да видиме дали Лондон и Вашингтон ще се направят на непобедими ?!! хахахахаааааа

Руснаците освен да гладуват и да пият всякакви отровни метилажи друго не могат. Виж шефовете им Кремълските евреи могат и да крадат на галактическо ниво. Та догодина ма редовите ватенки ще им се отдаде възможност още да задобреят в този техен национален спорт.

Шило

Май не си ходил в Русия? Нали?

И аз мога да пия като руснак !!! хахахаха И мога да се бия като руснак !!! гггрррррр И ми е кеф, че съм такъв !!! ухахахааа И се погаждам чудестно с братята-руснаци, от които теб те е страх ! Те са хиляди пъти по-стойностни и големи хора, отколкото западните лигави мишки и лицемерни соросоидни плъхчета ! Явно ти имаш проблеми с пиенето - лекувай се.

не си ходил нито в русия, нито на нашето море поне, където може да се видят много симпатични руски семейства, освен че са образовани

Този го знаем, че е руски агент, като оня в Унгария. Идва им времето.

Шило

Хахахахаха, то остана ли лидер, дето не е агент на Путин? Не беше Тръмп, не беше Меркел покрай СП-2, не беше Фарадж и Джонсън заради Брекзит, Марин льо Пен, за Орбан и Земан няма да говоря, Радев, Борисов, Ципрас, Ердоган, Берлускони, и мнооого други.

Който се смее последен се смее най-добре, руски тролчета. Прибързвате.

Идва им времето.

Абе тиквослав е ясен! Нали той подари 700те млн на "дядя Вова"! Ама що не казвате нищо за другите ваши хора - румовч, агент гоце и ахдоган, където подариха останали 5 млрд $! м!

Шило

Подари ли ги, или ги плати след като ни осъдиха? Щото стоя с ръце в джобовете, вместо да се продължи строителството?

Нищо не е подарил Боко. Договорът е подписан от ръководството на БЕХ по времето на Ореха.

Шило

Много по-рано. Още преди Борисов-1

АК-47, панелен въшльо, цел живот да тичаш срещу мене не можеш да ме стигнеш!

ХахахахаххХЙахахАХАхаХАхахахахаХХъаха..................Да те стигам?! ХАхахахаахахахха.....Ааааа, не! А няма нужда, това не е за мене! Къде съм аз, до вас Кончитите с вашите европедалски слагания и продажност за 5 жълти цента! И дупенето , подмазването и слагането пред ханилките ви Козяк и Краварника за България и вашия богоизбран кумир Шорш! И така ми е добре:)

Шило, аде! ЩО не направиха АЕЦ Белене, а още от живково време го правят и само влачат едни пари дрОгарете!

от "дрОгарски чувства"...

Шило

Не знам! Питай Боко. А бе, знаеш ли, че пред Белене имаше една табела "Вход за Борисов и Цветанов- забранен"?

Шило

Предполагам, така са наредили на Боко и Цоко.

А сега Педалсъюза и Говедостан нека си прибере недемократичните ислами джихадита от Сирия..Да си ги храни, да си ги гледа тия от ИДИЛ и Ал Кайда...Пък те нека режат глави на европедалите, да изнасилват, грабят , убиват и т.н всичко което е в духа на исляма! Все висши ценности за които раува Педласъюза и райхсфюрера му-Бабуля Меркел Фередже хабиб! Още няколко милиона Джихади Джота в повече или в по-малко, ефекта ВЕЧЕ е един и същ!

еее само въздушно-космически ли?? Нямат ли некви авиационно-галактически войски?

Като гледам, руските ВКС за 2 години постигнаха 10 пъти повече, отколкото говедарските и европедалските ВВС за близо 20 години в Ирак, Афганистан, Сирия, йемен, Сомалия, Египет, Либия и т.н...Пък по наттаъкруските ВКС може и да станат галактически:)

Точно така, ще помоля краварите да се разкарат от целия свят и да си махнат 100-та военни бази ! Американците имат 1000 военни бази извън Говедистан ! 1000 /хиляда/ ВОЕННИ БАЗИ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ !!! Гнусни твари !

АМЕРИКАНСКА :))

Много едър го вадите.

Е, той нали Асад беше пътник???? Нелегитимен бил и сирийците не го били искали нали така ни разправяха???? Пък то какво стана? - каквото каза Путин! :) Къде е сега западът, че не го виждам???? Нещо се скрил под масата и си трае след 6 години напъване да унищожи САР... :))

ак-47, Плащахме заради путлерастите румовчев, ахдогань и подобни рубладжийски подлоги!

Шило

Че що не направиха АЕЦ-а навреме и сега да изнасяме за Турция, вместо те да строят? Ех, партенко, партенко....Наистина си бил под моста....

Това е най-категоричният признак за по-високото качество на руското оръжие и за силата на руския стратегически и тактически гений по бойните полета. От яд днес победените англичани са забранили участието на Русия в международния салон на въоръженията във Фарнбъро. Свободна пазарна икономика, рийш...

Колеги, има бедни и богати! Всички знаем. Богат ли си, много си умен даже! сега за търговията: другите разцъквали бизнес с россия, а ние, не! И ние правим търговия с россия, ама в сивия сектор, да се нагушат богатите и да станат още по-богати! Затова. Писано е: " ... ако имаш ще ти се даде, ако нямаш, ще ти се вземе и това което си мислиш, че имаш ..."

Много са чисти и хубави, много разбрани и естествени, не са като рускините сметкаджийки за всяко чукане да ти намекват, че са ти пуснали гювеч. Гледат глобално на нещата, стратегически дългосрочно ...

Е алкохолик който не е много популярен в Чехия!Тези 140 бизнесмени с него може да са в по голямата си част руснаци които развиват бизнес в Чехия и имат руски фирми!За неосведомените които плачат за нереализираният Южен поток мога са кажа,че едва ли Путин ще иска да бъде собственик на тръбата за тридесет години напред и след тридесет години да започне да плаща някакъв наем?Каквито бяха условията за Южен поток!

Шило

Хахахах, той е лидер на държавата си, а ти? Със сигурност си аутсайдера на махалата.

Нашите журналя и политолози много обичат да напомнят 1968 година. Чехите,както виждам,предпочитат да гледат напред.

Държанките на козяк: "Ние ги спираме, те ги пускат!"

НИТО ГРАМ РУСКА газ за България! Само така ще. Побидим рускатА чумъ! Ако трябва на крадени съчки и кюмур са топлим,ама накрая ще побидим!

Соросоиди,кого заблуждавате, като плюете по Русия.Ами говорете и пишете за фалиралата икономика на Америка,кредитирана от най-силната икономика в света комунистически Китай. Плюене много ви опръска,вие знаете с какво

Где Россия - там победа!

80 % плюс един...

Ами правим бизнес с раССия! Платихме 5 млрд $ за една дупка с вода до Дунав! После платихме 700 млн $ за един реактор, дето още си го чакаме от тях! МУХАХАХАХАХА

Ми ще плащаме кат Попове! Кат еврофекали и европедали кат тия от ГРОБ заГРОБиха цялата икономика и енергетика на майка България! И почнатия АЕЦ Белене го закриха перманентно, а ректорите ще ги режат за старо желязо!

"Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Чехите са същите въртиопашки като сърбите! Винаги се нагаждат бързо! Неслучайно ги наричат евреите на Европа

А какво казват лудите говеда, за срещата на Путин и Асад, и обявяването на победата над краварските Джихади Джотата?:)?:) Още ли оплакват лудите говеда несвободната джихадиска опозиция от ИДИЛ и Ал Кайда?:)