17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и държавата, щом вече и паметниците си не може да поддържа! Нали има милиарди излишъци, не могат ли да се отделят едни 100 хиляди за паметник на този виден български революционер убит за съществуването на именно тази държава!!! Иначе давате милиарди за безсмислено развъждане на циганите... Ако не си тачим историята няма да ни бъде, тъй да знаете неграмотници!!! СРАМ!!!

Естествено, ако някой не събере пари да оправи нещо, миндилите в "културата" няма да си мръднат и пръста ... там освен да лапат, друго не знаят ... де пари, де други работи ...

За разлика от редовия българин, който за Бенковски знае от учебника по история, в Копривщица за делата на Гаврил Хлътов знаят от дядовците си. Поради което най-вероятно ще оставят паметника му да падне.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА НЕНЧО ПАЛАВЕЕВ. КАКВИ ХОРА, КАКВИ БЪЛГАРИ!!

Скоро бях в Копривщица и впечатлението ми е, че градът е зле управляван, а не беден. Улиците са мръсни, покрити с пясък, вероятно останал от миналата зима. Паркът покрай реката, изграден с европари, е занемарен и пълен с боклук. По стълбите към паметника на Бенковски има паднал стълб от уличното осветление, който си "лежи и пъшка" вероятно от дълго време насам. Това не е въпрос само на пари, а си е чиста мърлящина. Градчето е пълно с къщи за гости, ресторанти, музеи, магазини и още много бизнес. Повечето частни къщи изглеждат превъзходно, с възстановени фасади и прекрасни дворове. Общинскат асобственост, обаче е тотално изоставена! "Не става само с ядене, трябва и акъл."

Абе тоя сфинкс в Египет как така е оцелял 5000г че и повече а тука един паметник не може да оцелее и 30? Що за архитекти имаме и разни измислени "творци"?

Сравни климата

Това не е ли работа на държавата!? Айде стига вече с тези призиви за дарения! Колкото и голямо желание да имат хората да помогнат, нямат възможност! Искайте от имащите, а не от бедния народ!

Някой да ти е опрял пистолет в главата драги и да те заплашва? Ако искаш даваш, ако искаш не даваш. Който има желание и 1 лв ще дари, но ще знае, че е помогнал. Други пък ще мънкат и няма пръста си да мръднат. Въпрос на избор.

Кажи ми една държава в която няма благотворителни фондове и дарителски кампании!

В София 24 милиона се откраднаха за уличен ремонт със съмнително качество, а тук държавата не може да даде 60 хиляди за паметника на един от най-великите българи.

А местният бизнес няма ли интерес да се бръкне? Да се кандидатства по някаква европейска програма не може ли? Да се потърсят богати хора за дарители... Общината нищо не може - седи и чака... хорицата да пуснат левче.

Когато става въпрос че нещо се руши в ''просперираща'' България не може да бъде новина когато разрухата на всичко ценно е около нас ама иначе стъклените молове и ''бизнес'' сгради, затворени комплекси за ''бизнесмени''се увеличават незабелязвайки грозотията която придават на китна България..

Какво точно Ви пречи, да сложите линк или да изпишете сметката?!?

либерастията