Русенец покори пеша "Тройната корона" на САЩ

Пътуване пълно с екстремни преживявания – от сухи отсечки, където се налага да се пие от корита за добитък, до снежна буря през май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТАКАВА ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ НЯМА КАК ДА НЯМА КРАСОТИ

За съжжаление това е лъжа. Историята със спасителния хеликоптер е лъжа например. Значи и останалото е лъжа.

Samo Putin e sposoben na takova neshto, nikoi drug!

PEYTSCH

По повод „новинката“ че пил вода от водоем за животни (прецедена) ще кажа, че съм пил непрецедена вода меду крави от които се точеха лиги и в устата ми...Но трябва да се живее при екстремна горещина на позицията...Поизмих каската си (отвътре с кожа, потна и ръждива), запуших с пръсти двете дупки и пълзешком се върнах на позицията...Първи пи тази „шербет“ ротния...Като видях, каква гадост смес с пот и ръжда потече през дуцицата, ми се догади...Нали бях пил „чистичка“ вода само с кравешки лиги....И не съм боледувал вече десетилетия...

PEYTSCH

Като тежкарчетар водих полка като бях веднага след ротния командир...Преходът беше по билото на Балкана в снежна буря и лапавица. Сняг до колене. Пробивахме пътя на 400 пехотинеца след нас чак до Ново село, Сливенско. Лицето ми беше покрито наполовина с ледена кора, но мучахме Велик е нашия войник, велик, велик...За капак малко преди края на марша скочих в локва с ледена вода и не изгубих дори и пръст от ходилата...Сега ме напушва смях за градския от Русе. Важното за нас беше оръжието...

Абе мухльо, няма ли да млъкнеш най-после? В казарма си ходил и пак си мухлясъл до ушите. Аман от мишоци ...

Този мурдар не е помирисвал казарма! Виж само какво пише - Като тежкарчетар водих полка като бях веднага след ротния командир... Начело на полка бил той след ротния командир... откъде да знае говедото колко роти има в един полк?

Пребродилсъм планините на България. Такава красота и тайнство няма никъде. Бог живее в българските планини. В САЩ съм 21 години и просто са ми скучни техните планини. В случаят размера няма значение. Навсякъде се стига с кола. Дали си на паркинга пред Walmart или пред планинска забележителност....еднакво неемоционално.

Не съм съгласна. Природата е хубава навсякъде! Нашите планини са невероятни, но какви места има из САЩ- нямаме в България аналог.

Толкова простотия само в три реда, може да се отдаде само на истинки българин. Като изтрезнееш, ако изобщо някога изтрезнееш, може и да проумееш какво е направил този човек.

Единственото "добро" на Кордилерите е височината им. Едно огромно високо ПЛАТО. Средна височина на Черни връх. Пустиня без облаци.Нощно време могат да се докоснат звездите. Спирам. Пускам "Руфинка" с уникалната гайда на бай Дафо и мистичния глас на бай Георги и .....звездите започват да танцуват и се смеят. България е Дух от Мизия, Тракия, Македония. А вчера пътувах през Метро Сан Франциско и се нагледах.....на милиони идиоти. В трафика от 150 мили 3 ленти никой никого не признава и ако формата тук позволяваше....щеше да гледаш видео от десетки етюди как идиотите се засичат и блъскат умишлено. Какви планини, коя Природа.....

PEYTSCH

Така е щом не ходил в казармата. Служих 2 години в гарнизона на Звездец и на Преображение правихме 35 клм преход в Странджа до Петрова нива и обратно, за 1 ден...Като тежкокартечр носих сам картечница, а помощника ми петляеше крака с автоматчето си...Пих вода от локва с един пръст полуизсъхнал жабоняк (без да я филтрирам) и сам се добрах с картечницата до полигона в Звездец. Рухнах и когато се събудих бях в спалното помещение. Попитах дали не съм закъснял за вечеря, а дневалния ме изгледа шашардисано / Та ти спиш вече ТРЕТИ ДЕН, бре !

Кому е полезно? Кой малоумник е спонсорирал такава глупост?

Протестантско НПО. Алелуйя....

който и да е, но имаш повод да се напиеш до ступор и да си удариш гъза в тавана от възмущение.

Дир-а, стига вече с това "покоряване"! Толкова ли е беден речника ви, че не можете да използвате друга подходяща дума!? Като се качвам по стълбите всеки ден до 4-ти етаж, значи ли, че го покорявам или просто се качвам до там. В природата се изкачваш, вървиш пеша, караш колело и т.н., но нищо не "покоряваш"!

Ами не можах да намеря хубава английска думичка...

Всеки си изживява животът по някакъв начин. Русенеца е решил така. Да е жив и здрав.

спамец Терминал(НО)2

ауууу какво чудо. Надявам се някоя мечка да не го е ..... по пътя, така де стават такива неща

сигурно разбираш от тези неща. теб всеки ден си те е... ще се сетиш кои

Голяма работа сме това русенците! Браво, съгражданино! Сега очакваме да предадеш своя дух в града на свободния дух! Поздравления и попътен вятър!

попътен вятър в празната кратуна .

вааауууу ама то гояма новина, някакъв си русенец пил вода от корито за добитъка.

Доста полезно умение имайки предвид какво идва.

вдъхновяващо!

Да разбираме, че ако е нямал сателитен телефон да е останал там навеки. Следователно третото предизвикателство не трябва да се води преодоляно, дори да го измине още няколко пъти.

кретенизма е до живот