Мъж преби социални работнички от ”Закрила на детето”

Мъж нанесъл удари с юмруци по лицата на две служителки от отдел "Закрила на детето" в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Мъж преби социални работнички от ”Закрила на детето” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой апа социални работници хептен, нема право да посега на връзката между родител и дете, конституирана даже в Конституцията. Дано почнът да ги млатът на легане и ставане, и дано живи да не останат. Мърсни продажни мърши и оПществени курви, малко им е, да бъдат притрепани директно.

Добре е направил, ако и да е човешки отпадък. Тия гадини от т.нар. социални служби донесоха толкова мъки и страдания с действията и бездействията си на малки деца и на големи хора в безпомощно състояние, че заслужената им съдба е да ги бият скотове където ги хванат. Вечният им рефрен е, че законът не им позволявал да направят нищо - е, добре дошли сега от получаващата страна на това.

Нулева толерантност трябва при подобни случаи. Ако някой иска социалните да си вършат работата както трябва, трябва да им се осигури безопасността. Този точно е доказал че не става за родител.

Да, точно безопасността им е проблем на тия паразити, че да могат лапат на спокойствие държавни пари и да намират нови и нови оправдания как "в този случай не можели да направят нищо" и "съдбата на жертвите е в ръцете на държавата" (т.е. да се оправят сами точно ония, които не могат да се оправят сами). Бой до по(сиране, та поне да има някаква компенсация за лапачката, която получават срещу гаврата с всички зачернени човешки съдби от тяхното вечно "неможене".

Корупция отново...На тия лелки някой е решил да им даде права да отнемат дете от родител! Ясно е, че го правят за подкупи от т. нар. осиновители... редица предавания с видеоматериали има за подобна мръсна сган. Дефакто това са едни мръсни търгаши на деца, продават ги като някакви роби. Трябва да има независима комисия, с изслушване на всички страни, включая и самото дете...за да се вземе наистина решение, което да е в интерес на него, а не на тая корумпирана гнилоч.

Пуснете този чалгопитек да си отгледа достойната смяна. И без това е развалил детето вече.

Малко им е на тия социални. Тва е най-гнусното племе. Некъдърни, неефективни, живеещи на друга планета клошари. Повече ще стават тея случаи.