Бащата на бруталния ученик-бияч пред съда: Добро дете е

Районният съд в Русе остави за постоянно в ареста 17-годишен ученик, обвинен за бруталния побой над 16-годишно момче.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на бруталния ученик-бияч пред съда: Добро дете е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички хулиганчета у нас са добри деца

Човек се дисциплинира със строгост и малко сопа. То детенцето, сакън да не му нарушим правата и го галим и глезим и после...детенцето става убиец. Всичко си беше наред у нас, докато не почнахме да подражаваме на извратения свят. Я, идете да видите азиатския свят - всичко там е уважение и поклон, щото иначе изчезваш.

Какъв е бащата, такъв е и синът!

Копеленцето с уверени крачки върви към затвора или към гроба....

Бащата на бруталния ученик-бияч пред съда: Добро дете е. По цял ден добрува. Само дето по три пъти на ден прекъсва добруването си и превключва на брутално пребиване на някой съученик.

У нас всички си затварят очите за сигналите, които дава поведението на определени хора и после като извършат голямото престъпление се чудим защо се е стигнало до тук.... Ами от корумпираността на съдебната система.

Има ли подсъдим, за който да не се казва от роднините че не е добър. Даже, онзи от Ихтиман, дето беше бил полицай, и той много добър и послушен, според думите на майката.

то детето добро, нали още никой не е умрял, бащата и той добър, пък накрая какво стана - Е хайде сега, какво пък толкоз е станало - нали така...

Отнемайки много средства за въздействие на учителите, така се получава. Едно време преди промените в центъра на София, в училище когато се появеше учител всички се съобразяваха и спираха да се лигавят. Но учителите имаха право и да удрят по един шамар на тези които се биеха или се блъскаха. И ако учител се оплачеше от ученик на родител, жална му майка на ученика. А когато поведението паднеше под определена граница, отиваше в ТВУ, а там правилата са строги.

Трябва да осъдят бащата и "доброто дете"солидарно за вреди.Това е по добре от наказателно производство и ще го помнят дълго време.Пък и е по-възпитателно.Като плати парите бащата ще започне да мисли.

Ще мисли този, който може - не на всеки му се отдава тази дейност. Затова трябва да има "тояга" от страна на т.нар. ни съдебна система.

на българина като му бръкнеш в джоба се замисля

Да ги затворят бащата и това /добро дете/

Като е такова добро дете - в затвора и ..."право в дупето мили деца"

Без компромиси.За мен обществено полезен труд само събота и неделя .Да носи светлоотразителната жилетка на едно циганите.Бащата глоба ама да го заболи главата. Бил съжалявал...пародия.

За съжаление родителите знаят много малко от това, което се случва в училище. Вербалната и физическа агресия е ежедневие дори и сред най-малките и учителите трудно я овладяват. И много често именно интелигентни, умни, добре гледани деца от добри семейства са най-големите агресори в училище. В момента, в който влязат в клас показват друго лице. Въпросът е защо? Разбира се, че семейството има основна роля, но не по-малка роля играе и времето, прекарано в училище, особено в началните класове - 10 часа на ден тези 7-8 годишни деца са там... учителите ги мачкат, претоварват се, изнервят се, борят се с какво ли не сами... - учениците от горните класове нямат никаква толерантност и буквално тъпчат и блъскат малките в междучасията и те често нямат достъп до лафка и дори тоалетна... Направо е борба за оцеляване... В един момент някои просто изпушват. Това момче е направило нещо ужасно, но често причините не са само в родителите или само в детето.

Затвор за това живоптно

Затвор за това живоптно

Синът ти е животно,не виждат ли клипа.Такава агресия.ЗАТВОР Да риъаш паднал човек

Послушните вкъщи деца проявяват потисканата агресия навън срещу по-слаби от тях хора.

Да ги пуснем двамата(бащата и сина) в циганската махала с табели :"Циганите на сапун" и да видим дали са големи биячи.

прочетете статията от Атанас Семов, която не се осмелиха да я публикуват весто да стоите в" фейса"

затвор 10 ходинки за младежа

първо трябва да се хвърли един хубав бой на родителите ,да ги съдят и тях ,защото носят отговорност

Да се хвърли хубав бой на родителите казваш. Според теб това до какво ще доведе? Според мен ще доведе до това родителите да си търсят на кой да хвърлят един хубав бой след това на сина си, което от своя страна ще подтикне сина им да си намери някой друг който да набие след това. Ти привърженик на побоя по принцип ли си или просто не харесваш хората от Русе?

Нека да променят учебниците.ДАНО се случи непредвидимото с потомството на злобарите

Ей на учителите ли са виновни за възпитанието на "добрите деца".Иначе родителие не дават никой да се скара на тяхното дете,учителите им виновни.Дисциплина и наказание в детските градини и училищата трябва да има,когато се налага

Жалко, че отново не са взети мерки по-рано. Това със сигурност не му е първия случай. Сигурно стотици пъти се е измъквал. И любимия му баща е знаел, но го намира за правилно. Но, нищо. Сега или след време ще си има син в затвора

В такива случаи присъдата освен за наказание на извършителя трябва да има и възпираща роля за всички подобни келеши!

17-годишното изродче в пандиза за 10 год.

и дъртия тулип баща му също

Да ги обесят на две съседни дървета.

И после да ги запалят!

Ако ми паднат това "добро момче" и тейко му ще им е много тежко. Да не говорим, че от "добро момче", това боклуче ще се превърне в "добро моме".

боклук и бащата и сина

То от кадрите се вижда какво добро дете е. Ама то възпитанието почва от семейството. Затова казват първите 7 години. След това в училище го обучават, а не възпитават, както си мислят повечето родители- ккак някой друг ще им гледа и възпитава отрочето. Навремето да пояснявам ли, че първо бащата щеше да го набие, защото такива отиваха в ТВУ незабавно! И да попитам кой идиот закри ТВУ-тата?

Грешиш за първите 7 години!!! Яко грешиш. За това какво човече ще възпиташ са важни първите две след раждането! А бащата е длъжен да говори на корема на бременната булка още след 5-ия месец! И НАЙ-ВАЖНОТО УСЛОВИЕ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА Е 100% НИКАКВА ЧАЛГА!!!!!!!!!!!!!

За чалгата сбърка, аз слушам чалга, жена ми слуша, децата и те слушат. До сега никой на никого от нас не е направил лошо, нито сме имали работа с правораздавателните органи. Имаме си добри професии, децата са образованииимат хубави работи. чудя се какъв ти е проблема на чалгата, всички тук се произнасяте против чалгата, катоо отидете на кръчма, без чалга купон не става. Всъщност повече треба се притесняваш от рапа R&B хип-хоп и друга черна музика, както и от криско.

Заради "чалгата" ти давеам сто плюса. Това е "чалга" поколението! Брутално, нагло и тъпо.

А те си мислят-родителите,че в детските градини и училищата са им длъжни да възпитават децата им.А възпитанието е първо в семейството,така че подкрепям коментарът Ви,който е точен и на място!

"Добро дете е" Ама да, така е! И ти си добър баща. И добре е възпитан синът ти.

Какъвто бащата такова и копелето - добри боклуци!

Доо бро детее е, бие лъже и карде. Както сме го учили в къщи маскарата! Човек ше излезе от негу!

Дай ми го малко при мен и ще омекне като памук!Ама първо требе на теб един бой да ти хвърля.

Това и очаквахме да каже!

това е проблемът и звездният пункт на сегашните управляващи. на хунтата на неверниците! - едно безбъдеще за всеки млад. ноооо ще бъдете наказани, изроди, неверници! за своите действия и бездействия. ще започнем от избиването на живо на правосъдието ви! все пак "правосъдието" роди изродите по улиците. да започнем с коя лелка "съдийка"? аз казвам - с която и да е! бой! преди ние да се задействаме за всички!

ако го затворят ще се сабере с такива като него и ще стане по зле. ако не го затворят пак ще го направи.наи хуманно за него и околните е да си живее на ван но да се изкорени тази аргеся и този нрав които има в него. начина е само един и го знаете добре. да му се резнат топките.....тогава всичко ще се промени. хаиде сега да гласуваме с минусчета и плусчета

Ма таой е добро детѝе?

Марш в училище да се научиш да пишеш правилно!

уваяеми читател. ходил сам на училище и сам се научил да пиша. по онова време обаче не учехме информатика и понеже клавятурата ми няма кирилица ползвам скапаня автоматичен преводач. чат ли си

Ако това е добро дете, представям си какви са лошите. Това е хладнокръвен садист и убиец.

много ми е смешен израза 17 годишно дете. нищо детско няма в 17 годишно.

Абе той де да беше бития мой син....пък аз да видим дали татко нямаше барем с кроткото синче да ги потопвам по уличния асвалт....и да ме наричат добричкия...:)

добро дете е, разбира се. само като порасте още малко и да стане въоръжен, умерен опозиционер на сегашната хунта на педеофилите и "правосъдието" им!!

бащата казал .... ало журналистите какво се опитвате да внушите ..... какво значение има , , че някой казал-рекъл ....

На бащата няма ли кой да му метне един як бой ?

Бащата също трябва да е в затвора и то задълго - солидарно с ИЗРОДЧЕТО СИ!!!

ха-ха, добро дете... Искам тоя наглец да плати 20 000 лв. лично обезщетение на битото дете и още толкова глоба към държавата. Чувам съдят някой за хиляди само за една обида - за такъв бой трябва поне 20 - 50 хилядарки, ама лично да плащат на пострадалите, а не да ги прибират адвокати и т.н.

Досега не съм чул родителите на някой непълнолетен престъпник да обивиняват отрочето си или себе си. Не, за тях те винаги са много добри, послушни, виновен е все някой друг. След такова мислене явно и родителите заслужават да са в затвора