17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо се реши че ни трябва траспорт на водород? Защо вместо това не се инвестират парите за още бройки от вече съществуващите нови видове, като тези на газ и най-новите които са изцяло на ток!? Или просто се борим за названието "първи град в Източна Европа на зелен водород" и да отмятаме списъци на "неща на зелена енергия"? "Става дума за чиста мобилност. Това е технология, която ще се развива в бъдеще и ако си първи, е добре. Русе има голям шанс да излезе напред с този проект", обясни проф. Пенчева" Развива в бъдеще? В момента едва го мъчат да правят електрически коли които да са достъпни за обикновените хора, да правят всичко да се захранва на ТОК добит от перки и фотоволтици, а докато видим техника на водород ще има доста да почакаме!!!! Проекта е нищо повече от загуба на време и пари!

Докато Русе е обект на залпови обгазявания от мръсните производства, те ще правят ПР проекти със сериозни комисионни.

и какво ще го праявят този зелен водород,за колите още няма такива системи и бутилки,както газта и метана

23 милиона за откровени глупости! Направо е потресаващо.

Мисля, че водорода е безцветен газ. Няма лошо щом са го оцветили в цвета на парите - зелено. Зелените технологии ги оцветяват в червено, защото са скъпи.

Всичката Мара втасала, та до зелен водород упрели. Кой ще се води в тези хипер-гига-еко автобуси, като пътници и хора в града и без друго не останаха?

Щом няма хора, тогава задръстванията вечер сигурно са от автономни коли с пратки :-))

Къде пък видя задръстване в Русе? Вярно има, по време на 10-минутен порой че всичко става на блато.