Румен Радев започва посещението си в Германия със среща с българите в Берлин (снимки)

За утре, 16 май, са планирани срещи с Франк-Валтер Щайнмайер, Олаф Шолц и с кмета на германската столица Франциска Гифай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най добрият президент, браво ! Вдигайте рейтинга на България пред света !

Мунчо ще покаже на германците съчетание на юмрук с коремни преси, лицеви опори и превъртане на лост, а как деса ще им покаже новите си тоалети, купени в Португалия и тласкане на щанги от лег…

Сега е момента Бай Боко да паправи преврат и да вземе властта, като обяви мунчо за предател извън закона

Тоя недоделан селяндур и руски троянски кон обикаля като цветарка Западна Европа да събира информация за началството в кремл

Да бе забрави да купи на мутресата един двуглав скоростен германски вибратор, който да го замества, когато го опандизят

Германския президент да пита мунчо “Чий е Крим” и “Кой спечели войната”. Интересен ще е отговора мунчов, след което ще го изгонят както в Естония. От фатмак мунчо стана руския придвирен шут на батюшката му пушкин

Горната глава на Държавния глава цял живот му е служила само да носи фуражката, а е правил това, което му е заповядвала само долната глава и пушкин.

Мунчо националният предател. Сключи сделка с козяк за киро простото. Разжалване Наказателен взвод Разатрел

Имам смартфон, дебитна и кредитна карта. С мобилни приложения си управлявам финансите плащам си лихвите по кредита. Нямам обаче приложение за дистанционно гласуване и за гласуване за референдуми. Няма да се редя на опашка и да попълвам хартиени бюлетини. То и затова сме на този хал, всички политици ги е страх от негласуващите. Бих гласувал ама няма за кой, всички са един дол дренки, крадци

Импийчмънт за това клепоухо магаре.

Българският президент е придружен в Германия от ... Българските работодатели... ?!?! Вероятно ще набират кадри за мощната българска индустрия от Германия?? В Германия живеят 400 000 души. Те са толкова много родолюбиви, че невиждано голям, рекорден брой от тях гласували били... 35 000 души.. Брей! Впечатляващо!

А защо руския агент се среща с българите там, вместо с любимите му ватници

Мунчо ще покаже юмрук на Германския президент, затова че дава танкове и оръдия на Украйна

И мунчовите дни са преброени след като падне КГБ началника му путкин.

За големо съжаление на Мунчо, току що съобщиха, че началника му, убиеца путин е терминално болен от рак на кръвта и се готви неговата смяна. Господ може да забавя, но не забравя. Който гроб копае другиму, сам пада в него.

това важи и за теб....

Аз съм чужбина от 30 год. и когато го избрахте четох че е филорусиец, после по действията или липсата на такива не зном що за страна взшма този, или никоя страна ни взима че по лесно.

Как се е излъгал да иде баш при нацистите и загниващия запад? А сетих се Деса Парцалеса му е набила канчето, щото в Масква освен рубашки, ватенки и каскети няма какво да купи...

И кой Българин в Германия , гори от желание да се среща с Куку куклата ?

там и други резиденти са ходили, примерно путин.

Пак г•••з път да види. Може и бай Десо да си купи някой парцал от Германия. Оставка Мунь0! Агент на Путин!

Като не те бръснат чуждите държави, ходиш се срещаш с българите в чужбина. Аи=йде Слави там някакви концерти изнася, президента пак лицеви опори ли ще забавлява.

С кои ли толкова ще се срещне? Едва ли ще се види с нещастниците,които работят 10 -12 часа.Така е,плебеите да мрат....

ще провери дали има нацисти и ще докладва.

Tоя кретен нещастен да не се прави на мома недоклатена.той с юмручето е виновника за всичко това в България. Изрод.

Мунчо 26 февруари: "Русия спечели тази войно, но сега трябва да спечели мира." Друг в европа с такава изцепка ... действащ политик има ли? Дори Орбан и Лукашенко не се изхвърлят така.

мунчо и троловете те изоставиха ... няма един минус да ти кликне някой ... смятай за какво говорим ... и за мекеретата си паднал под чертата ... и те имат граници

Прав е, какво се пенявиш бе

Какво има да се срещат българите живеещи в Берлин с тоя? По добре да се правят, че не го познават да не ги излага. Като избягал от филм на Доньо Донев е и за съжеление не само на външен вид.

Мога да поставя само един плюс.

Тоя само се разхожда с жена си!!

Ще кара ли самолет там?

Няма да кара самолет.След последната издънка в Испания ,дето го повозиха,пък той нарисува петолъчка вътре,вече няма возене на бойни самолети.

Не е рисувал петолъчки. Снимал е с телефона каквото може да го изпрати в Москва за копиране. Шпионче и агентче от класа е Мунягата.

Днес времето беше прекрасно. Бяхме сред природата.

че то рядко ви се случва там.

Какво разбира от бизнес главата на държавния глава, че да го канят на бизнес форум? Цял живот на даржавна заплатка, че и пенсийка.

България никога не е била и няма да стане демократична страна.Има една невидима ръка която дърпа конците и това са бившите военни от времето на соца.

Ще стане,сега са им последните дни на Копейковците.

Кой посредник доставя руският нефт в Лукойл ? "Литаско", регистрирана в Швейцария компания, дъщерна на "Лукойл" .

Трябва да бъде разжалван до редник публично, до фонтана на президенството. После да чисти кенефи доживот при бай Ставри. Главнокомандващ, който говори като страхливец с насрани гащи, национален предател, обслужващ руските фашистки интереси!

Това е добра идея. И трябва да е благодарен. Във военно време такива плъхоци са ги разжалвали и разстрелвали за държавна измяна.

Национален предател и вмирисан женски полов орган, това е Мунчо шпаклата. Дори няма честта да поеме лична отговорност за грайндърите, които той сложи на власт.

защо така яко ми прилича на Тодор Живков отиващ на среща при Ерих Хонекер?!

Радев не е легитимно избран за президент за втория си мандат. Окупирал е поста чрез фалшификации и измами чрез Мадуровските венецуелски машини и задължителния 100% за гласуване машинен вот с венецуилските Мадурки. И въпреки решението на ЦИК да се направи преброяване на разписките от машините и да се види дали има съответствие с изпринтираните от Мадурките протоколи ТАКОВА ПРЕБРОЯВАНЕ НЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО - въпреки решението на ЦИК. А не беше направено защото щеше да лъсне голямата измама и фалшификация на изборите. Да, съдът реши че за меродавни и единствено валидни са резултатите които са изпринтирани от машините, НО ОТ МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА сверяване между разписките и машините не беше направено въпреки решението на ЦИК. Ако екипа на Радев не се страхуваха от истината сами щяха да настояват да има и преброяване на разписките за да си затвърдят "победата" и да запушат устите на опонентите си - но те не го направиха защото знаят, че с измама окупираха властта. ФАЛШИФИКАЦИЯ . това е истината.

Мунчо фатмак продажен, нещо за надрасканата братска могила от укрофашагити? Кажи бе свлско фатмак продажен. Къде е простата дамаджана да ги търси а? Долна продажна измет. В кенефните медии дори не е споменато.

Германеца трябва да го заплюе, защото мунчо се изцепи, че даването на оръжие на Украйна е участие във война срещу любимата му русия.

Тоя петоколонник явно е тръгнал да изпълнява повелята на своя господар и обикаля държави, явно за да обясни как трябва да се сдобрим с Русия...

Браво Радев!

Споко другари, служа на русия, но обичам и екстрите на Запада

Мисля, че тоя клепух нащастник трябва да бъде импийчнат, заради: 1. Крим е руски 2. Русия така или иначе ще победи 3. България ще обяви война на Русия, давайки оръжие на Украйна Абе какво да кажеш за един военен, освен: "В казармата всички влизат различно умни и излизат еднакво тъпи !!! "

Ще каже на българите да се връщат - бедност, смъртност, без газ и пари. Чакаме ги.

Че е гнусен и противен спор няма. Ама защо го избрахте тогава или ако не сте гласували защо си седяхте у дома и не променихте нещата когато имахте възможност ? Лично аз си спомням преди президентските избори как го разобличавах тук и в други сайтове, а срещах такъв отпор и защита от болшинството пишещи тогава. Е на ви сега Мунчо, сами си го избрахте , активно или пасивно. И с Кики/Кокорчо и Продължава Падението е същата работа, издигахте ги на пиадестал до небесата, а сега цвилите "ох" и "ах" - нека, каквото сте си надробили, това ще сърбате през следващите 4 - 5 години. Лошото е, че такива като мен които не подкрепяха нито Мунчо , нито Продължава Падението ще сърбаме от същата попара. В една лодка сме, уви.

съдейки по коментарите, много е лошо това, че президентът е на официално посещение в Германия по покана на немския президент, посрещнат е с държавни почести и ще разговаря не само с президента, но и с канцлера на Германия Шолц.

Фашистите сигурно ще го отровят като Борката...

Най големия русофилистик в НАТО и най големия предател на България обикаля като цветарка цивилиьованите държави, защо не иде в Украйна като другите президенти, ами защото там е “персона нон грата” заради “крим е руски, къв да е?”

Радев е руско прокси. Да ходи в Москва при истинските си господари!

Мунчо е нещастен капут

Германците да си пазят тайните, защото тоя като се прибере веднага ще цвънне на Путин...

Кой го кани тоя червен цървулчо, бе, да ходи да излага страната и хората по света??? Наистина ли го "канят" или те в президентсвото сами си планират разходките? Зер, лято е, време за екскурзии! Напълно безполезно харчене на народни пари, без това партньорските държави вече знаят прекрасно що за "натовски" генерал е тоя галош!