17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партенкаджията от "Дундурков"2 да смени плочата и да играе виенски валсове, вместо казачок

Господин пилоте, мисията ви е да обединявате, не да сеете раздори и да разединявате

БРАВО РАДЕВ

БРАВО РАДЕВ

ЯВНО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ. И ТОВА МИ БИЛО.

Собствената си къща си зарязал та какво ти една България! Едни деца не можеш да отгледаш , но гледаш кукувицата.

Даа, другарят от онази партия, която в продължение на 44г. приканваше народа да гради България и трупа национални богатства срещу мизерно заплащане и най-често с безплатен бригадирски труд и съботници и пр. другарски мурафети в името на „светлото бъдеще и общонародното благо” и която накрая реши, че светлото бъдеще не било там, където го търсим, а в т.нар. "демократични промени" на 10.11.1989г. и най-вече не в създадените общонародни блага, а в другарската им приватизация, сега кой знае защо, дали пак за бригади и съботници не знам, ама драпа за предсрочни избори?!

Радев е ограничен и не е за тази длъжност. Назначен е от Нинова за да саботира работата на държавата.

Грешите! У нас тия, които саботират държавата ги назначава я Козяк, я Шорош, я някоя друга служба на новия Голям Брат! Или си мислите, че обучението на льотчика в САЩ и назначаването на работа на синчето на Курнела в банката на Ротшилд е чиста случайност?

Добре прави Радев, че критикува самозабравилата се шайка наречена ГЕРБ. Само, че по моему може да е още по-остър, рязък и безпощаден с тях. Тези тумори, колкото по-скоро се махнат толкова по-добре за България ще бъде. По-грубо с тях.

Въпросът му бил:" не дали,а кога да са предсрочните избори..?" А ето и отговор: " На 25 март 2021 г.- точно един ден преди изтичане на 4 г.мандат! Ми нали искаш предсрочни избори бе- ето заповядай! Така и вълкът сит,а иагнето цяло...:))

За изборите - не дали , а надали. Шефе , пак сте си хортували с Деса на по ракийка и ти е вдянала тънки мисли.

Брей, че той тоя натовски бесепар ще излезе по-мераклия и от седесаро-бесепарката бе!

Този президент ми е неприятен - все казва колко сме зле и все излиза, че е прав. Искам предсрочни избори, но за президент. Искам си Плевнелиев. Тоя беше най-смешния президент, който сме имали. Пълен майтап. Но поне с него всичко беше наред - налъмите цъфтяха, хората се обичаха и накрая всичко завършваше с някакъв импровизиран скеч. Искам си Плевнелиев! С него беше весело! С този Радев е много тъжно.

Искаш ама няма. ТОЙ е консултант на Китайците и нема вече да се занимава с българите защото са пренебрежимо малко в сравнение с китайците.

След това изказване дали да няма предсрочни избори за президент? Тези негови слова са еквивалентни на думите на един друг президент в които ключовата дума е танкове( а сега може би просто нямаме танкове) ...

Тоя бълнува сега за шведски Фърчила... Само дето не казва защо се е Фанал толкова яко за тях.

Тъпите комунистически каскети са се запътили да вземат властта ,заради избора на нов прокурор тази година и заради последните пари идващи от Европа. Слабия президент и елементарната Деса,са едни от техните "маши". Ще впрегнат всички сили-ще купуват цигански гласове(знаем,че го могат),ще лъжат лековерните възрастни,които си хвърлят парите от терасите и ще подложат на див популизъм(разни тв и шоу програми ) хората, които не могат да се върнат назад във времето и да си припомнят какви бяха времената при техните управления. Държавата ни е зле, не заради 10-годишното управление на ГЕРБ,което се опитва да гради нещо върху "гнила" основа,а заради 65-годишното управление на тъпите каскети(комунисти),които създадоха тази "гнила" основа. От толкова години прекарани в Западна Европа,разбрах,че най лошото нещо,което може да се случи на една държава,това е комунизма.

Така човек, когато от вън го наблюдава, на чофьора Мадуро много наподобава.

Боклук!

Пак мокри сънища

Само като гледам как ГЕРБерските тролове са се строили в две редици да плюят президента, явно има надежда за България - поне едно надплюване все още има кой може да организира. Имам една хубава новина за тях - избори скоро няма да има. Поради две причини: Първо, преди ГЕРБ имаха подготвена патерица още преди да са тръгнали на избори - демократите на Кунева, след това ПатрЕотите. Сега обаче не е така. Демократ отново е дума от мръсен виц, а ПатрЕотите вече трудно ще мобилизират крайно десния вот и вече по депутати са след ДПС. Така че, вече няма кой със сигурност да осигури онези 15-20 депутата необходими да ГЕРБ , за да има мнозинство. Второ, преди ГЕРБ си имаха на практика частен президент. Всички бяхме свидетели на трагикомедията Плевнелиев. Но колкото и абсурден да беше самия Плевнелиев, администрацията му гарантираше на ГЕРБ контрол, услужливо служебно правителство и спокоен преход към следващия мандат с дори две готови патерици - Патриотите и "Волята" на Марешки. Сега обаче не е така - Радев е президент, който е направо войнствено настроен към ГЕРБ и компания. А това означава, че в момента, в който ГЕРБ отпуснат изпълнителната власт, ще изгубят удобството да "подготвят" идващите избори. Освен това ПатрЕотите са напълно наясно, че веднъж ако излязат от този парламент, за в бъдеще ще го гледат само по телевизията. А това само ще ги мотивира да се заключат в парламента, ако ситуацията го изисква. Така че уважаеми съфорумници - колкото и на някои да им се иска Бат Бойко няма да отиде сам на избори, които не е сигурен, че ще му осигурят следващия парламент. Ако искате нещо да се промени ще трябва вие да го промените. Следващия път като има протест се включете и вие, а недейте да цъкате вкъщи пред телевизора. Времето на моралната подкрепа свърши. Време е за реални действия. А освен това, какъв смисъл има от нови избори ако никой не гласува на тях. Искат избори, искат избори и като дойдат изборите, все или няма достоен кандидат, или имащнещо много важно за правене и не могат да отделят 1 час ця-я-ялата Неделя.

Само не разбирам от кого са минусите. Дали защото някои си мислят, че не одобрявам президента Радев? Или защото го одобрявам? Или защото си мислят, че наистина може да има предсрочни избори само защото той е решил? Или защото някой си мисли, че Бат' Бойко ще тръгне на предсрочни избори без да е сериозно "мотивиран"? Може би ще разберем. А може би има и значение.

Премиера предупреди за това със синята лампа,Прзидента потвърди!

Народа е най - много доволен от президента Първанов който подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

Трудно му е да говори и още по-трудно му е да мисли. Тъп шапкар.

Интелектуално немощния Радев търси помощ от по-умните за да се срине държавата и да докара на власт тази, която го направи президент. Да видим: - "...икономическият растеж е сред най-ниските в Източна Европа" - А как е в сравнение с времето на управлението на тези, които предлагаш за алтернатива? Сега е сред най-ниските, а тогава беше НАЙ-НИСКИЯТ! - "...необходимост от отговорни и идейни хора, които да заслужат властта...", Няма спор, но как и къде да ги открием? Сред тези, които управляваха многократно преди ГЕРБ и които разрушиха държавата ли? Разграбването, унищожаването на икономиката, ограбването на спестяванията, изкупуването на българските предприятия за жълти стотинки, приватизатори тип Банев и К. Нинова, Виденова и Луканова зима - всичко това е дело на сегашната "алтернатива" от "идейни и отговорни хора", които РР предлага. Защото това е същата партия и ядрото и е от същите тези "високообразовани и почтени хора". Да припомним, че последният управлявал с мандата на БСП беше също "високообразован специалист" - доц. Орешарски, който показа на дело, че си няма и понятие от това, което преподава. Къса памет или наглост и дебелоочие от страна на президента? - за изборите - в момента се провеждат според Изборния кодекс на Мая Манолова. Ако има критики - да ги адресира правилно. - "...да пречупим корупцията и да си отвоюваме свободата на словото, да върнем усещането на гражданите за сигурност и справедливост"- чудесно, но това е критика към независимата съдебна власт и сложена в един кюп с критиките към правителството прави грешно внушение. Което е било и идеята всъщност. - "Ако и следващият парламент излъчи компромисна или безпринципна коалиция, това ще е последното раздаване на картите в настоящата политическа система", предупреди Румен Радев." Това заплаха ли е? И каква е алтернативата? Сегашната коалиция е безпринципна, а Тройната каква беше, Радев? Отново къса памет или онова, другото нещо? Накратко, Президентът се опитва да тарани държавата, но трябва да е наясно, че извършващия тарана не оцелява...

СЪР ПИЧУК ТИ СИ ОБИДА И ЗА ЧУКОВЕТЕ - КОИТО СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОТ ТЕБ:)) ... САМО ВИФ ЩЕ ДА СИ ЗАВЪРШИЛ :))

Слаб анализ. Опорната точка е аналогии с управлението на БСП, което е неуместно, защото тук очевидно се касае за нов проект. Така че всякакви референции към тройни коалиции и прочие, са напълно неотносими.

Естествено, че сравнявам с БСП, защото те се представят за алтернативата. За нов проект откъде хора? Една шепа симпатизанти на РР не вършат работа. Те могат да дадат някои идеи, но после? Кой ще ги осъществява? Радев нека си критикува, но трябва да действа като медиатор, който да обедини всички водещи партии в България около общи национални идеи и цели, а не да създава нови структури, които допълнително да раздробяват и разделят народа и обществото. Тогава би действал като истински националноотговорен президент, а не като обикновен ястреб, който търси само война.

Евала човече, истината е кратка и ясна, който не разбира какво пишеш и какво прави Радев, значи е с мозък колкото на пиле. Идейни и отговорни хора според Радев са комунистите, а според мен и болшинството народ са харата избити от дядовците на настоящите комунисти, хора които са били силно ерудирани и природно интелигентни. Този президент е срам за нацията, изказванията му са противоконституционни, а призивите са за прокуратурата, призива към преврат е подсъдно и Радев да не мисли че е над закона.

само ББ, да се свети името Му (или поне инициалите Му), е над Закона!!!

ВЛЕЗЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ , СЛЕД ТОВА НАРОДА ТЕ РАЗНАСЯ ВЕКОВЕ ИЛИ КАТО ВЕЛИК БЪЛГАРИН ИЛИ КАТО ГОЛЯМ ИЗЕДНИК И БЪЛГАРОУБИЕЦ .... СВЕТИ ВАСИЛ ОТ КАРЛОВО БЕШЕ КАЗАЛ "ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО"

заключението преди 1 година? Нещо ново има ли?

Военната Чебурашка по-добре да беше отвел Деси на МОЛ отколкото да говори глупости по медиите.Но той ще я отведе след речта за която е прибрал дискотечни от бесната селска пръчка Нинова която, като селска клюкарка го насъсква.

30-35 години в Казармата, какво да очакваш освен глупости. Първо ти забраняват да мислищш и те учат само да изпълняваш заповеди, после те наказват ако мислиш. Резултата го виждате!!!!

Президент Радев ,предсрочни избори трудно ще има по две причини. Първата е ,че двойната коалиция начело с Борисов ще иска да се докаже ,че ще задържи власта в пълен мандат.Тя ще драпа с позволени и непозволени средства,с компромати и манипулации да се задържи във власта.Втората причина и то по-важна от първата е ,че Гл.Проектант на проекта Борисов и реализиран от Царя Симеон и Гоце Първанов още се колебае в решението си. Когато чашата на негодуващите българи прелее и отпаднат двете причини ,тогава Борисов и обкръжението му го чакат неприятни неща и среща с новата и по-справедлива правовоа- съдебна система.

Той летец, ти фатмак танкист.

А ти си идиот!

Пак са го инжектирали с отровната инжекция на позора,другаря господин Горкия!По всяка вероятност и фанансова!То толкова лъжи,дебели лъжи и манипулации вече е заболяване!Психиатрите да си кажат думата!Изобщо не трябва да му се обръща внимание,спецпрокуратурата да си работи колкото може по активно,къде е беззаконието след толкова успешни акции?Да не би Еленка да не е прала,прала и още как близо милионче и е крайно недостойно един президент да се опитва пред цял народ да я покрива!

Аман от нереализирали се тролове. Спрете да го дъвчете на президента ,намерите си нещо за реализация и не хвърляте нерви и енергия на пусто.Кой как и кога ,всичко с времето му.

с тая реч президентът стегна редиците на ГЕРБ, т.е. милион гласове гарантирани...Направи и нещо повече... С откритата си подкрепа за БСП стегна редиците и на тези, които не харесват ГЕРБ, но категорично са срещу БСП. Станаха милион и половина.

Какви милиони бе подлизурко ,като отиват да гласуват между 3 и 3.5 милиона електорат в т.ч. и електората от чужбина за всички регистрирани партии .

Гласувайте за Цвъко - той е умен, честен и трудолюбив физкултурник. хе-хе

То накрая, от много грипенстване, това ще се случи . . . .

Вече е въпрос кога ще има президентски избори?Няма да го чакаме да се разхожда с Деса за тоя дето духа!За пет пари работа не е свършил ,само лъжи и манипулации!Кой точно иска предсрочни парламентарни избори,бе другарю,освен Курнела и дебилите,а да и Радев,народа нищо не е казал!Че кой може да си представи ново червено правителство,нов кошмар,няма връщане,случая е приключен завинаги!Сега поръчковия президент и да гаднее,да злобее,все тая,номерата са ясни,да се връщали,е няма и не трябва да се допуска.Радев неглижира всичко постигнато,защото всяко положително изказване за правителството е точка плюс,а такава поръчка няма!По голям чехъл от предишния,че си и вярва,че нещо казва!

То бива дебил ,но ти НДС изби тъпомера даже на ГЕРБ.Какви са тези тъпи напани след седянката на ГЕРБ в Зала 3 на НДК.От тролски напъване се поакахте до уши.Не серете пред вентилатора на Радев ,защото от собственото си ако заприличахме на петнисти хиени .Колкото за президентските избори те са след малко повече от две години,както и парламентарните.Сега въпроса е да изпратим определен кръг хора в Брюксел на добри заплати и наесен да изберем кметове и общински съвети ,които след избора да оплюем.

А някой от предишните президенти да е свършил нещо?

Абсолютно съгласен, само да добавя че такива явни приказки срещу правителството не са за подценяване от съдебната власт. Този човек направо призовава за преврат, да не говорим че с такива изказвания уронва престижа на България като държава.

Привет! Първо-Нямам думи-Явно Цецо яко се е активирал и всички герберски тролове са на фронтовата. Страх ви е а- загубихте стотинките продажници български!Даже Юда се е продал за повече,ама какво ви мисля вие сте безверници,слагачи,мижитурки..та простено ви е.Вийте псета безродни.Няма кой да ви слуша вече. Да живее свободата без Б.Б Цв.Цв и всички мутро предатели на българския народ!

Всичкото гербераст се вдигнало на бойна нога. Много сте се изпуснали бе холан. Ма така ще е, че ако я няма партията майка и за пъдари няма да ви вземат.

♦ не правете повече грешки ♦ НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БАНДАТА на ЧЕРВЕНИТЕ РАШИСТИ искат да се намърдат в Европейския Парламент за да не съдят офшорката .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... В целия свят + Всеки който им помага или гласува за тях - споделя съдбата им + https://www.youtube.com/watch?v=aK_Wtj5TUos ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

" От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ................................... Вярно е, че историята се пише от победителите.. НО СЪЩО Е ВЯРНО, ЧЕ ГЕНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ МАЙКИТЕ а в земите на днешна България има над 60 000 пирамиди на траките и всеки може да направи генен анализ и да установи фактът, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ и ДРЕВНИТЕ ТРАКИ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД има народи, които си нямат живи богини... има континенти, които си нямат има планети, които си нямат има зездни системи, които нямат... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ Е РОДИЛ ДВЕ и ние ще бъдем редом с него ... и помнете... третият Рим, не е там където се бият в гърдите имперци, султани и царе ТРЕТИЯТ РИМ Е ТАМ, КЪДЕТО НИЕ - СВЕЩЕНИТЕ БОГИНИ на Бол Ария ♥ чуваме децата си ♥ ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

Забрави ретроградния Меркурий...

въпросът изобщовъобще не е ще имали предсрочни избори или не, и кога ще са, а какво ще правите червенотиквеничковците след поредната 13 загуба на общи избори!

последен...Атака към кокала, другари! Всички червени говорят за избори. Добре де, ами като пак ги загубите, както 12 пъти преди това, какво ще правите? Призовавате народа да си каже думата. Добре, а като пак си я каже, че не ви ще ни жилото, нито меда, тогава какво? Редно е, ако сте хора на честта, да си подадете незабавно оставката - и Курнелия, и президента. Защото явно не са усетили пулса на същия този народ, в името на който уж лобират сега...

jingiby

Дръжте се за шланга на пожарникаря и за носа на неговия пророк- шофьора от ДС, и България ще пребъде....

е всичко друго, но не и президент. Избраха го не заради някакви качества, той дори не се изказва убедително...Вкарва някакви странни интонирания, от които личи, че въобще не е в свои води и мисълта му върви тежко и бавно. Избраха го, защото Цачева беше неизбираема и защото умело повтаряше това, което на доста хора им се искаше да чуят. Като стана президент, продължи да прави същото...Не знам каво му пречеше да инициира комитети за търсени на решения и по-интересното е, защо точно сега се сети да го направи! Струва ми се, че доста народ е навързан около Елена Йончева))) Ако пък случайно му е хрумнало, че е време да се еманципира и да прави нещо самостоятелно от БСП, тепърва му предстои да инкасира дружески плесници и шутове))) Почти съм сигурен, че другаря Путин е много ядосан покрай Венецуела, Македония, договора за ракетите със среден обсег...и у нашенско нещата загрубяха)))))

не усеща ли, че стия женоря околонего, дето го командват, става за смях? само Корнелия липпсва на снимката, ма тя му е главния началник... да го ... у генерала.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ г-н ПЛЕВНЕЛИЕВ, БЕШЕ УДОСТОЕН С НАЙ-ГОЛЯМОТО ОТЛИЧИЕ на РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ "Кавалер на Ордена Почетния Легион" https://www.24chasa.bg/novini/article/7154059?fbclid=IwAR0A9qM8x7y4j-mx0nkSmTUH_beGgXJjH7Z9xvk44wfLrBTj-SWnJ9A06VM Г-н Плевнелиев, е най-успешният и последователен Президент, на който Българският Народ е гласувал доверие ! Той беше Президент в изключително тежко вътрешно политическо и международно положение. Неговият мандат премина през две служебни правителства! През диверсионната акция на енергийната мафия. През ПУЧ-а на Седенката. През две годишният Протест на Достойните Граждани и Доблестните Студенти. . През окупацията на Крим от азиатската изолация . От първия до последния ден той беше подлаган на отвратителна вражеска, диверсионна Хибридна война от страна на агентурния апарат и петата колона ! Но въпреки това г-н Плевнелиев се държа ДОСТОЙНО и ПОЧТЕНО и навсякъде представяше страната ни БЛЕСТЯЩО ! .......... Рашисти не коментирам. Аз съм богиня. .......... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=wWZQkIwGrK4 аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

♦ ЗА РЕШЕТНИЦИТЕ ♦ Ние винаги посрещаме скъпите си гости със знаменца. Купуваме реактори които не ни трябват. Купуваме газ, дето въобще не ни трябва за газовите запалки. Когато ни я спрат за Коледа наказателно, си минаваме на ток. Ще посрещнем някой братско-православен цигарен трафикант или "среднощен вук" за деня на възкачването на престола на руския Император, 3-ти март. Решетниковия ще му се усмихне и ще го прегърне. Оня мафиот ще му ударя по масата и ще ругае народа ни, като генерал-губернатор защото са споменали по християнски всички жертви без разлика по етнос. Ще се кланя пред окупатора убиец с бойните отрови и ще ни говори назидателно ! После ще отиде да учи "македоницата" открадната от княз Светослав заедно с Преславската библиотека... ще я учи от "извора" на нашия си български, народен празник... А ние ще започнем да четем РИА Новости и хибридите на Изолацията по мУдолираните форуми, Ще отидем за риба до Язовир Копринка... И там на язовира, ще гледаме под водата... Ще гледаме под водата... на язовира... Под сребърните му вълни... Дано зърнем отнякъде... Столицата на Севт Трети - Севтополис. и палата на тракийския цар ... запазените над 3000 години тухлени куполни гробници с погребенията на предците ни заедно с колесниците и конете им... Погребани под водата на язовира с братска помощ ... А отгоре ще се стели пушека от барбекюто с братски кифтета, печени на дървени въглища И ще се чудим къде е отишъл тракийския геном, след като го няма и след като геномът и на македонците и на италианците през Еней от Троя, и на 35% от англичаните през келтите, си е досущ като нашия, та съвсем еднакъв чист и запазен. И хич не иска да знае, че сме били "славяни" , че сме пишели на македоница и че Путин си е пръв православен ←←←←☼→→→→

гладна кокошка просо сънува... ГЕРБ още се държат високомерно и не ти отговарят на простотиите, но още малко ще почне да се говори за импийчмънт... Щото всяко действие си има равно противодействие, нали?

ако случайно дойдете на власт, тоя път какво ще фалирате? Друга банка или пак цяла България? За 35 г.- 3 фалита, вече 20 г. още не сте ни фалирали пак... но с помощтта на дпс ще успеете...

Президента е абсолютно прав, че с преходните и заключителните разпоредби се изменя целия закон. За нас пенсионери записаните в закона и шумно хвалени 2 увеличения на пенсиите няма да ги има, ще го има само едното увеличение.

на надървените комунисти, вкл. и на Радев, че ще са много тихи след изборите...

А на комунистите Бойко и Цецо какво обещаваш.

ИЗЛЕЗ И ПРИЗНАЙ, ЧЕ БСП ЩЕ СЕ ПРИШИЕ ПАК КЪМ ДПС! АЙДЕ, ХЛЕБАРКО!

С ЧИИ ПАРИ БЕ, РУМБА? ЩЕ ХРАНТУТИМ ПАК ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО ОГЛАДНЯХА, ЧЕ С ИЗБОРИ НЕ МОГАТ ВЕЧЕ 10 Г. ДА СЕ ВРЕДЯТ НА СЛУЖБИЦА...

Ако това е ОБЕДИНИТЕЛЯТ на нацията и ГЛАВАТА на държавата.. аз съм Христос..

НИКОГА досега България не е имала толкова посредствен , политически некомпетентен и невеж човек за президент. Простоватата му добронамереност не го извинява... Обратно в поделението и да си фърка там.. Но дотам

Много късно разбрахте какво представлява това лице....

Невиждана активност на герберските писачи. На борба, другари!

Реших както често правя да се разсея и посмея като чета коментарите. Пълна глупотевица – едни Радев бил ляв, друг бил проруски, друг бил натовец. Не Радев е патриот - българофил и е умен, прекалено умен. Още отдавна когато го забелязах се открояваше като такъв. Убеден съм, че пишещите по поръчка каквито са болшинството тук не са чели нито ред от речта му – там няма нито една дума невярна . Всичко е точно и даже дебилите го проумяват, но няма какво да кажат и плещят на поразия глупости вместо да използват сивото си вещество ако го имат. Просто държавата ни загива и той изпълни изконното му задължение като президент да каже всички истини открито и ясно, защото по-лошо от това положение в което ни докараха няма!!!

Браво за смисления коментар!

Определено се откроява няма що. Тези неща, които той казва ги знае всеки. И не казва нищо ново. Но не всеки се подписва под 11000 на месец.