17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усмирителна риза за прецедента аз суун аз посибъл...

Ккрайно време е този жалък плужек да бъде изпичен и отсвирен, защото работи против българската държава. Прецедентската институция е ненужна и даже сега е вредна за националната сигурност и трябва да бъде разтурена и закрита, а фатмака да бъде изпратен в чувал на господаря си в Кремъл.

Абе този тулуп да не се е озлобил така, щото стюадеса Деса не му бута? В харема има още няколко крави, да си поиска от тях.

Фатмака да пие бром и диазепам, да спи вързан, а денем слугите му да го повиват в мокри вестници, за да охладят лудостта му.

Рубльо Гадев, дори и началника ти Путкин те намрази и отсвири за парада на окупаторите вчера. Бегай на село да пасеш патки с тъпан.

Трима тулупи от президентското гнездо пробиха националната сигурност, също и подполковника от неговото НСО, организирал поръчкови убийства, а самия прецедент-резидента на руската педерация има най малкото право да говори за друг пробив в националната сигурност, неговия пробив е очеваден и неприкрит. Върви си на село господин-дугарю, не ставаш и за чеп на зеле.

Айде, нема нужда!

фатмака може да привика само деси! но и тя няма да се отзове ако не я помоли вежливо!

... рискове пред управлението на страната Добре, че този нещастник няма никакви права. Ако имаше, щеше да предизвика гражданска война.

0

Руското нефелно магаре няма авторитет и за 5 стотинки пред хората с пагон, на всеки от системата му е ясно, че е продажник, чужд слуга и просто го игнорират. Скоро, обаче, ще има достатъчно събран доказателствен материал и те ще го привикат него, не обратното.

Да, де, ама същият обича да лиже бръснати сливи, а, налъ

Ей педераса не ми срами името

какво вето бе, какво очаквате от тоя калцун нещастен, бе. Смях за българите, пълен цирк за западняците!

Как може да го държат този педерунгел на власт още

Тоя вече никой не го бръсне за слива и това е показателно и наказателно

мишока нещо пак го отебаха шефовете на служби и изпратиха третите си заместници по хигиенната част да чуят душевните излияния на един силно комплексиран и озлобен от съдбата си човечец. И как иначе - обещана но неполучена комисионна от 50 млн. евро за Грипените, командорен от злобни женоря в къщи от старшина деса, на вън от Крушовицката мазница, от Милиончеива Елена, в службата от разплулата се от плюскане на държавна трапеза Йотова, във външен план от косподаря си Решетников - путя не го брои за човек - разследван в Бг за държавна измяна в полза на русия - е как да не се фрустрираш и да не изпаднеш в обсесивно компулсивно разтройство. Не само службите са го отебали ами и червените мухоморки нищо не казват в негова защита щото го оставиха да се осере до ушите и сега се страхуват да не оцапа и тях.

"Това се случва на фона на изострените отношения между президента и управляващите.", всъщност, от няколко дни изострените отношения са между народа и управляващите. Президента да събере посланиците и да им пусне снощният репортаж озаглавен "Осемте джуджета"- част първа. А шефовете на службите не присъствали, са срам, за България. Оставка и съд.

ако беше нормален щеше да живее с .......... ?!

Румен Радев БСП го използват за техните си цели и го изхабяват, както използваха и изхабиха Мая Манолова! Стигна се до там, че Мая Манолова събра брутално много негативи и народа я намрази! Същото ще се случи и с Румен Радев! БСП ги използва, изхабява, след което ги заменя и продължава напред!

ббб ше бие

Тия двамата неприятници - президента и премиера, Що не се земат и да си водят нормален полов живот, вместо да занимават цялата държава с импотентността си!

Румене, организирай нови парламентарни избори без участието на парламентарнопредставените партии. Конституцията ти го позволява. Не само правителството може да харчи на воля, без контрол, но и президентът може да организира избори по негова преценка, да уволнява, назначава и т.н. при условията на извънредни мерки. Ако не го направиш, пикирай ескадрилата си на село и се скрий от очите хорски.

Ти да не си хванал да четеш книгата “мокрите сънища на клепушкин” и да си мислиш, че това е конституция?!?!?

такова няма право твоя Румен! Къде ти ги ражда тимбата подобни мисли?!

Този руски агент се е загрижил за сигурността на държавата, чиито интереси той продаде на ботоксовия гном. Лицемер.

Ами Боко,.. Толупа... знаеш ли чии агент е, и кой го държи на "къса каишка" ?? Скоро, ще видиш как "Началниците Mу".... ще го ОПРАСКАТ !! Да ти Е.П.М проста!!;)

Президент Радев, единсъвения ти ход е да предприемеш действия за военно положение. Останалото е еквилибристики. Иначе хунтата ще те изяде. Направи го, докато имаш възможност и хората ще застанат зад теб. На българите вече им е ясно, какви хора ги управляват.

Тоя партизанин готви преврат .

Не, Тиквонии и мафията готвят!

Има една поговорка: "Не е жена ако не гълчи и не е мъж ако не мълчи". Правете си изводите от кой род е?!...

Не разбирам, защо когато се изказва човека от когото най-малко зависи управлението на държавата, някакви си анални мазохистчета започват да квичат и вият на умряло като бити провинциални педераси от преди 89-та! Сигурно още са си педераси с провинциален манталитет, заработващи за наема в "Софето"!

Само с такива ли общуваш?

Аз не разбирам, когато си във враждебно отношение със трите независими власти в държавата и свикваш на матине шефовете на всички силови структури съвсем официално, то или си малоумен или супер нагъл или и двете.

комунягите нещо не са активни тази вечер, няма парички, няма коментари и полюции

Напротив-комунягите са много активни тази вечер в плюенето срещу Презиндента :)

ти какво си?

Какво съм? Нормален човек, използващ мозъка си за мислене, и съпоставящ събитията в световен и местен мащаб. Комунистите и червените в момента се вихрят по улиците на САЩ. У нас ГЕБР-наследничка на БКП, се опитва тотално да убие демокрацията и всичко да стане като преди 1989г. Но явно на вас това ви харесва - само една партия, един тулуп, който да коли и беси. Никаква опозиция-слуша се само боса и партията. Я си отвори очите накрая!!!!

ПЪН

Всички герберасти, плюещи Президента (които в момента е единствената опозиция на замозабравилия се спящ тулупи и мафията му), явно много искат да се върнат годините, когато на власт беше само БКП и бай Тошо до живот. Ужаваеми плюещи неокомунисти-герберисти, с вашата злъч доказвате само, че бленувате нощем да легнете до Бойко и шкафчето му. Радвам се, че виждам с всеки изминал ден изпростявате все повече и повече, и искате да сте бели роби доживот:))))

Ти какво си бе ? червен дебил или просто дебил?

Когато не виждаш по далеч от носа си е така. Между-другото червените се преместиха да управляват на Запад.

Когато истината боли-слагайте минусчета, но хемороидът ще ви остане :)

кой беше този ?

клепоухия шапкар толкова се е осрал, че никой комунопиек една дума не пише да го защити,

kokoko

Само две думи- пълен шемет.

Странно, същият президент не си мръдна пръста при първата вълна на COVID. Не свика КСНС, нито ръководителите на службите. Само обясни, че било много недемократично да се включи армията в карантинните мерки и че е много антипазарно да се приемат текстове срещу спекулата. Даже върна тези текстове за ново гласуване в НС, където на драго сърце се "поправиха".

Обърнете внимание че даже Нинова мълчи така се е осрал не може да помогне

Като имаш такъв телегентен защитник като шило, врагове ти не требат, щото и най големия левак...сиреч бесепар ще се замисли колко струва прецедент, който има такива тъпаци-привърженици!

Сети се коронавирус няма ама като се осра търсиш дивиденти

До сега по-гнусен политик от клепоухия злобар не сме имали.

Още не е политик. Още се изживява като военен шофьор на самолет и дрон.

Вече президент и КСНС означават полюция.

Пак добре, че пратили заместници. Аз щях да му пратя вибратор, да го ползва по предназначение.

Румене, ще има ли : " Най-добре е танковете да дойдат"? Само, че Шкембе Войвода не е от вашата агитка. Sorry !

че возят жена му по магазините за обуща

Много ясно, че ще изпратят заместници. Никой няма да си служи главата в торбата, че ще участва в срамен, червен и кървав президентски преврат.

Schilo

Прави впечатление едно- срещу Радев лаят само тъпите гейберасти. Как пък един от тъмносините не се изказа, а само пребоядисания трети ешелон на БКП лае?

И как установи това бе, рапон. Да те в нещастния трол некадърен.

Ти какъв си бе бай Шиле ? комунист нали? Всички хора мразят комунистите.

Прави впечатление, че зашитниците на президента останахте двама - ти и оня отявлен силистренски трол. Освен ако не сте един и същ или баща и син.

Щото на майка ти копелето не е трол ли?

ФООСТАТА ТИ ЧЕРВЕН ЧЕРВЕЙ

В края на напълно безсмисления си мандат Мунчо говори отново с общи приказки за корупция ,некачествено строителство и т.н. Ти нали щеше да си коректив на власта , колкоточно сигнала подаде до прокуратурата???? Не си ?? Тогава вече съвсем не мога да разбера и малкото останали малоумници които са ти фенове!!!!

Няма ли кой да му каже, че той самият е риска за управлението на страната. Слава на господа, че нищо не зависи от него.

Schilo

На Тиквата ли? Да, риск е!

Дали са му СВОБОДНО! Да си беше повикал агитка от Позитано, че да не е съвсем 100% резила. Но и там ще се осъзнаят.

Schilo

аха, по заповед на корумпето, на което са подчинени.

Да не мислиш, че нямат акъл и не знаят законите? А на позитанските клакьори кой им забрани? Да не е корнела?

Schilo

Дали имат акъл, не знам, ама знам, че са подлоги на Тиквата. Неслучайно са подбрани от кратуната банкянска!

И позитанките ли?

Schilo

не знам, кои са позитанките, знам, кои и какви са банкянските.

Schilo

Тъпия барба Ганьос е забранил на шефовете да ходят. Това е. Ба си безотговорния тип, де го имаме за мин.председател.

Те иначе искаха много да отидат, ама не им разрешиха.

Schilo

Да, там им е мястото и не е по желание.

Никой вече не обръща внимание на безделника Поплювкин.... Срам и резил...

сички сме с теп, аеропланите шъ дигаш ли :)

Странно, как пък всичките пратили заместници? Няма как да са се наговорили? Още по-изключено е някой да ги е инструктирал?

За какво да си губят времето с тъп зелен чорап/

Те всичките може да са тъпи, ама не чак колкото президента, та да му се вържат на опитите за преврат.