17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига симулира дейност бе фатмак смотан. Излизай на улицата и искай оставката на твоето педалче киро простото дето се шибате с баща му ДС лайното.

Всички знаем че Украйна и СМР са Терористични Държави в Европа . Подкрепям Радев и Българското Правителство за позицията . ЕС ни Подкрепя , единствено има Ястреби от САЩ , които нападат за тази позиция .

Този няма ли да подаде оставка и да ходи да лиже задника на путлер

и заедно с ПП Приятелчето ти Петков - в Канада, да сечете Дърва в Юкон (по-добро и от Сибир е)!!

Ние не сме франкофони, македонците и те не са франкофони, но са ГАЛФОНИ !!!!

Терориста е путлерска Русия Руските подлоги що не ходите да се биете в Украйна за вашия фюрер

Чест и почитания, генерал Радев! Жалко че не можем да ви изберем и за трети мандат..

Съгласни сме да вдигнем ветото за РСМ, но: 1. ЕС да инвестира в области Видин, Враца, Плевен, Силистра, Добрич, Разград и Търговище минимум по 1 млрд. евра годишно за пет последователни години (включително 2022 г.). 2. РСМ в срок до края на годината: - да включи българите в конституцията; - да премахне езика на омразата спрямо България и българите (в учебници, официални медии, държавни институции). 3. Описаното по-горе да се гарантира от Франция и Германия с документ. При не изпълнение - не се приемат!

Е в НАТО и няма проблем със сигурноста . А като признаят че до 1945 са БЪл ГАРИ може и до почнат преговори за ЕС .

имаме солиден президент. стига го плюхте! я си представете да беше Плювналиев, Цецка дружинната или хлъзгоча Герджиков

Срам ме е България да бъде представяна от фатмак- комуняга, все едно още не сме се оттърсили от комунизма 33 години след краха му.

Президента на България комуняга, вероятно БКП член, премиера син на БКП член, предишния премиер известен като Боко Тиквата е БКП член, ....

Мунчо ли се е обадил на Макрон, или първо македонецът му е звъннал да се оплаче от нас за пореден път и после Макрон е набрал Мунчо на къси… Нещо не става ясно…

Радев целенасочено пречи на интегрирането на балканите в ЕС, така че пространството да се изпълни с руското влияние под егидата на Сърбия. Сърбия е точно тази която мъти антибългаризма в македония, а радев й кореспондира с ходове от България, целият сценарий бидейки координиран от москва. От 10 години радев и общественото мнение в българия са подготвяни за този исторически момент. Той е предател и ще ви погуби, язък че толкова глупаци има в българия които гласувахте за него!

Какво му е солидното? Докарва на власт с нарушение на конституцията банда крадливи и продажни некадърници и сега се прави на приятно разсеян. Мунчо е троянският кон на мустафата и предаде националните ни интереси в полза на външната политика на сащ.

Повръща ми се от анти- българската = анти- европейска политика на един комунист путиногъзоблизец!!!!

След националното предателство с пробутването на чужд агент за лидер на страната, на това лице, който и да му се обади, най-добре да си говорят за времето. Колкото и да го обичат социолозите, той вече е никой!

С русофилите се разговаря само по телефон, с нормалните хора - на живо !

Куцо и сакато нонстоп обсъжда ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. НАЙ-ДЕВАЛВИРАЛОТО словосъчетание...

я сложиха зад железни решетки. Те това е "мутри вън" на юмрука. Вътре само мафията... :) Борислав Цеков: "Никога и по никакъв повод никой не е слагал железни решетки на символа на демокрацията"

Нищо подобно, тези "ценности" се развиват, но направо ме е страх да си помисля до къде могат да стигнат.

а стига сте писали откровени тъпотии,моля! Нямате опорка и се мятате в ,,разсъждения,,.Не ви се получава. ДА Радев може да говори с Макрон и с всеки Световн лидер,и ще бъде чут. Онова вашето банкянско добиче само мучи,казва йес и нагъва торти.Радостта от това същество оставям на вас. Аз се гордея с Радев!

Не мога да разбера с кого е синхронизирал своите изказвания този човек. Говори по въпроси, които не са негова работа. Неговите задължения по коституция не са същите като на другите президенти в ЕС. Само спъва и обърква работата на правителството. Възпитанието ми не ми позволява да изрека това, което мисля за него.

След 1 юли Радко пак ще персонанонграта в ЕС

ДИР, маля махнете тия безинтересни статии за разни Радевци - предатели и глобалисти - сатанисти Макроновци. Пуснете нещо за нацистите Азовци, които продължават по целият фронт да се предават. https://politikus.info/uploads/posts/2022-05/1652824944_2022-05-17-23.52.44.jpg

Скъпи и прескъпи Дираджии, ко стана с оня адмирал мирикански? Нещо за Азовстал, а? -питам само

Унищожение за руските нацисти. Слава за Украйна.

Някой знае ли ,колко пари потроши руският фат.мак РАДЕВ ,за Германия и срещна ли се с Канцлера ??? Каква работа свърши този непоправим глупак ?????.

Унищожение за руските нацисти. Слава за Украйна.

Междувременно в телефонен разговор президентът на Франция Еманюел Макрон и премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски са се съгласили, че няма време за губене по отношение на процеса на разширяване на ЕС и интеграцията на Северна Македония, като са подчертали, че "по-нататъшните забавяния могат да имат сериозни регионални последици и да отворят широко вратата за засилено влияние на трети страни в региона, превръщайки въпроса за разширяването на ЕС със Западните Балкани в сериозен проблем със сигурността", информират от правителствената пресслужба в Република Северна Македония. АМИ ДЕЙСТВАЙТЕ,ЩО СЕ МОТАЕТЕ!

Ти още ли си играеш на комунисти, бе?! :) Като започнеш от Ж. Желев и стигнеш до Пастирката - ВСИЧКИ са БИВШИ комунисти.

доколкото разбирам, президентът е устоял на натиска, той сам каза, че ковачески не му е от ранга, президент говори с президент

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски ,България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО !!!! Това е най -доброто нещо за Бъгария от 77 г.насам ....

????

Бъци Банкянския досега пръв щеше да ги е пуснал да флазят. Точно както искаше и пръв да праща оръжие на Украйна. Пръв натовец герберодепесар !

официалните посещения са от страната домакин, а той е поканен от президента на Германия, а не се среща с подсъветници и помощници

Да бе, тя само слава им остана, да покрещят още малко и закриват.

Абе, а Стоян Денчев примерно от БКП ли е, или от ДС? Кой по-лош, комшията, член на БКП, или сина да речем на Йото Кръстев, секретаря на ЦК? Или не знаеш нито Йото, нито сина му? Жената на Иван Костов примерно хем е член на БКП, хем била партиен секретар. А за костов разправят, че псевдонима му в КГБ бил Санкин. Та кое е по-лошо?

Държавна пара бол.... Щом канадският му любимец може да ходи да си щрака селфита със Зеленски, що пък и Руменчо да не разходи тук-там. Деската има нужда от шопинг.....

Радев е член на масонска ложа. Кво очаквате от такива хора, освен предателство и продажничество към народ и Родина. "Под номер 62 в списъка на масонска ложа “Слънце” фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като “чирак”. Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г. Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат."

Точно договорът за добросъседство, който Борисов ги накара да подпишат ни е единствената официална защита пред ЕС и САЩ. Не дрънкай тъпотии.

Ама тия дето пишат как украинците разгромяват руската армия наистина са умствено недоразвити.

румен гадев, бустера по потник, ми ти си педераст бе!

промивките на Гнома и Ристьо.

"Всички знаем..." е гаранция за агитация и пропаганда в стил Дневник, Дир и Епицентър. Аре бегай.

За 6 години тъпото недоразумение-Муньо -коремнотол ,потроши десетки милиони народна пара ,за абсолютно безсмислени пътувания по света . Абсолютен некадърник и метежник ,върнал държавата ни 1б г. назад ...

точно Тиквата ни насади на това дередже с малоумния договор без никакава конкретика !

масоните скоро ще висят по клоните.

Радев и Янев до сега са единствените, които имаха власт и я използваха да защитят националния интерес.

МАДУРО, тебе пък кой те натресе в дискусията? След Костов, Радев е най-успешния проект на КГБ. Със съдействито на Байдън, естествено.