Радев и съпругата му бяха приети от президента на Португалия (снимки)

Президентът обсъди с колегата си пакета "Мобилност 1", Брекзит и мигрантския поток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, таз женичка се изживява като по-важна от президента! Върви пред двамата, позволила си е да не си закопчае палтото, макар да има копчета и илици, оформя трети център, заставайки от другата страна на португалеца. Нема ли протокол в това президентство?

Пре зимата ходят по топлите страни - Португалия , Йордания Пред лятото по хладните места И едни балъци плащат полета на правителствения Еърбъс

Деса не се научи ,че трябва да стои отзад без такава показност ,не почти пред двамата президенти ,за да и се вижда само новото палтенце!А Радев както е тръгнал да марширува пред строя с едри крачки,не се усеща ,че това е символично колкото за посрещане,не е военен парад ,върви по бавно ,не да изпреварва домакина.А той вече се увлякъл по схемата и се носи по вълните ,че ще оглавява "президентска" република!И тогава обаче Нинова ,ще падне в канала ,да не мисли,че пак ще го язди!

Присъствието на тази жена на срещата е крайно неделикатно спрямо домакините и доста неловко, да оставим на страна грозното палто и чантата.

Тази застаряваща кифла къде се тика и тя. Аман от простакеси....

Туй пАлто от "Валентина" ли е?

не от Валентино

Пусна си смрадливата душа и замина на екскурзия с крантата си!

Президента се държи на ниво! Не е келеш!

а просто е един злобен простак!

Не знам гарга ли си сврака ли си ,врана ли си но си много тъпо парче страшно злобно.Ти не разумний юроде се срамуваш да се наречеш с майчиното си име а се наричаш гарга.Аз такива гарги не искам да се зоват мои сънародници.Бог да те накаже.Какво искаш от Президента.За такива като теб само Белене.Предатели.

фатмака е глътнал бастона а деската е трагнала като за женски пазар.

Тая какво прай там... Такава нагла жена трудно се намира.. Отвращава

забатачил авиацията,сега се развява на държавни разноски и за десерт 11хил.джобни месечно!Ега ти рейтинга!

Има една народна дума - муфтаджии.

...е сеирджия

тази селска пръчка видя свят покрай мъжа си.

...тя видя свят, ама лошото е, че и света я видя.

Мисля, че едно тънко райе, нещо тъмносиво, така 7/8 дължинка дали пък нямаше по да върви и така една по-тънка материя, че там е едно 15 градуса сигурно, та да не се разкопчава. Защо бе, Деси, защо...

ей това е успяла българка,манекенка , певица разбира се рокаджиика , ако се беше родила 10 години по късно щеше да е чалга, жена на депут, сега жена на президент.... поне вече не е първа дама ,а съпруга на президента

Явно е топличко и се е поразкопчала... тази дама, а не бива... Или го имаш или не - да си дама не е лесно...

Да й имам самочувствието на таз Другарка! Аз и до магазина не бих отишла с таквоз палтенце...

Защо се получава така, че каквото и да облече тази жена, прилича на фелдфебел :)

Desi ne 4ete li kakvo e vremeto,tova palto e JOKE ?

Не може да бъде, Радев е абсолютно изолиран и никой никъде не го кани, особено в Европа.

Поредната екскурзия на НАШ гръб за семейство Флинстоун! До кога?

Всеки, който голям пост завладява, гледа как лично той да се обогатява.

Всичките ни президенти, които се изредиха, за България нищо сеъществено не сториха.

Какво е това родопско одеало, дето е наметнала тая кощрава....!

На поповете, че парите от свещоливницата отиват в офшорни сметки... Навсякъде по света църква е отделена от държава, тук пари за болни, психясали и инвалиди - няма, но поповете, дето си пълнят джобовете си от Кръщене, Венчавка и Опелото, допълнително ги подпомагат ПРОТИВОЗАКОННО!!!!!

Все едно кацата е лично неговата

не е ли негова. Все Аз Дадох, Аз давам.......

Тоз път какво ще си купим.

Президента не само, че пари разхищява, но нищо от тези пътувания не създава.

А бе вярно ли е че Слави е лумбуркал Деситу преди да стане “първа дама”?

Вече почвам да си мисля, че Цецка не беше толкова лош вариант.

Поне щеше са работи за България!

Ха,ха,ха ,ха сцепи ме от смях.

т.е. за Баце и сие!

Хахаха..барабар Петко(Десито) с мъжете.

Браво сега се ходи в португалия, не когато стане 40 градуса А и ще оправи силно развалените бг-порт отношения. Да ние само дето не сме се сбили с тях.

Така беше и с йордания

Чрез разхищения, към подобрения.

Двамата президенти седнали за официален разговор и нашият навлек и то там.Не ми е ясно след като португалеца е разведен и няма съпруга,наща какво прави с мъжете!?

не е първа дама а съпруга ...по точно втора съпруга !

Аз като съм трета, кво?

Нищо ... ебеме и такива !

Президента активно демонстрира, как държавата може да просперира.

Как точно?

Екскурзиант

Президент!

без правомощия, парадна фигура, нещо като портиер

Да излезе с едно яко разследване колко милиона отидоха за полета на правителствения Еърбъс да закара Деса Дългата на пазар в Португалия

Ааа, те са от нашите, т.е. всичко е ОК

В тази държава за сега само В.Симеонов работи.Направи оградата по турската граница,преди беше разграден двор спокойно се минаваше на турска територия.Разгони над 200 заведения по плажа в Слънчев бряг.Плажната ивица е на концесия от разни маджовци,маргини и др.Повдига въпроса за изсичане на горите в парк Странжа.Съсипване на дюните и презастрояване на южното черноморие.Сега повдига въпроса и за малките бензиностанции,хората да не ходят да зареждат по окръжните градове и да хабят бензин ,не се е съгласил за доставка на Ф16 някакъв блок 70,били много скъпи ,такива няма за сега на в Нато и ЕС.Техническите характеристики не били известни.Унгария си доставила шведски самолети и шведите построили в Унгария модерен електрозавод.Но За да си прокарат идеята управляващите , комисия от Герб и ДПС гласували за амер.самолети и много други неща Симеонов е направил ,но с 9 човека не може много да се постигне Едни правят нещо за държавата ,а други се разхождат.

Герберастките тролове малко по полека да не се спукате от завист, че после че умрем от скука без вас и тъпотиите ви.

А горкият президент на Португалия вдовец ли е, разведен ли е?

Явно жена му няма нужда от допълнително самочувствие, не страда от липса на внимание и не се занимава зорлем с политика.

Съпруга: Ana Cristina da Gama Caeiro da Mota Veiga (ж. 1972 г.–1980 г.) Разведен е от 10-илетия, но ти продължавай с "разсъжденията" и умозаключенията!

Разбирам от новините, че Радев е там по покана на португалският си колега. Представям си какво е отговорил по телефона: - Благодаря за поканата, но, за да съм честен, ще дойдем двама. И е гладна, и няма къде да спи.

Този екскурзиант няма ли да ни харчи парите. Това чучело да го махаме вече, една ненужна институция

Хаха. Тя върви две крачки пред тях. Пердаши яко, не могат да я стигнат. Много хубава снимка. Семейна.

Като не харесвате Радев и Радевица тази година може да накажете на изборите(два пъти) тези дето го натресоха на България и той ще се кротне.

Бат Гойко ни го натресе с неговото предложение и онова за магарето, иначе нямаше никакъв шанс

Буля Меркел се целува и прегръща с Ердоган; Използва и Пощенския гълъб, но въпреки това Булята предупреди, че Споразумението на ЕС с Турция за миграцията не работи... Да очакваме неочакваното, с други думи.

Румен Грипена е руско-бесепарска кукла на конци и прилича на бай Тошо от преди половин век.Или казано с две думи: ПРАЗНА ОПАКОВКА.

... а бе Радев не беше ли в изолация!? Едни и същи тролове по цял ден едно и също: - ако Радев ходи някъде - харчи ни парите; - ако не ходи - той е в изолация. Заради Правителството ни глобиха над 70млн евро, ама всичко е точно. Само финансовото министерство си раздало бонуси над 40млн лева, ама всичко е точно. Минисър Банов опростил едни 700х лева, ама всичко е точно... Радев харчел парите на добрия събирач Бойко?!

Тази черна латерна, колкото и да я плюеш, пак не можеш да я стигнеш. Съседите вече ни се подиграват на речите му. Вчера макетата ни базикат, че сякаш говорел президент на някоя вражеска на България държава. Да сме го целували по-често, пък дано станел по-ведър.

Цитирали са Пекинската патица - това са нейни думи. Защо лъжеш?

Добре де , ГЕНИЙ на мисълта, какво да каже , че всичко е по мед и масло ли, че сме на първа място, да ама ОТЗАД напред, че няма корупция ???, че сме на челно място по свобода на словото, а не на 100 и някое си, че Правителството правилно е взело заем 16 000 000 000 и идеално с него е оправило всичко?????

Че натискам минус, а вместо него излизат два плюса. Навсякъде са само лъжи и манипулации! Аман от вас!

Храни президент да те лае..!!!!