Румен Радев: Позициите ми не са срещу конкретно правителство, а срещу всеки порочен управленски модел

Няма да се откажа от това и го правя не, за да сваля правителството, а заради хората, заяви държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите, русофилистици едно говорят, друго мислят и трето вършат. радев, йотова, нинова, костадинов, янев и компания са руски подлоги и насъскват простия електорат в кучешка преданост към Империята на Злото. Това е национално предателство и най тежко престъпление, което в много държави се наказва жестоко. Днес, в интервюто си с Цвети Ризова, Иван Костов каза, че тези хора, наред с глупака Борисов, който прокара за наша сметка руския газ за Сърбия, тласкат усилено страната към пропастта. Той призова към национален консенсус, не към разделение и гражданска война, за което работи радев и останалата кохорта предатели. Българския народ трябва веднъж завинаги да разбере, че комунистите и руските подлоги не му мислят доброто, тласкат го обратно към дивашка русия, която отврати целия цивилизован свят.

Добре че Исус слезе между българите и се настани в президентството, че иначе все бяхме загинали. А сега-просперитет.

бяха прогонени да слугуват на гермаците точно от келеши като Рублен Гадев и Боко-Винету Тиквев. Как не са сетили българите в Берлин да му размажат муцуната с развалени яйца и прокиснали домати!

Айде, айде...не ни прави на идиоти, кремълски загубеняк! И ти стана един играч, едно нещо....за власт си готов и майка си да продадеш!

Лицемер!!!

Радев стигна дъното и в Германия разбраха за двуличието му! Кокошарника в президентството съсипа 130 год .партия с вицето и Ал.Маринов начело. Четири пъти тичаме да го избираме ,това предателско НИЩО, в БГ едно , навън коренно различно! Най-ниския президент на БГ!

Този се вживява като библейска личност. Правел това зя хората? Кое?

Другарю Радев, Ела в министерския съвет да се събереш версиите и да ги завреш на кучето у....

Радев Невнятния не вижда ли до къде ни докара с неговия управленски модел?!? Не мерси

А управленския модел на Радев е- 1. спиране строителството на инфраструктура, 2. изземване на парите за тези строежи, 3. назначаване на ДС доносници с мръсно минало и връзки с мафията за шефове на МВР, 4.използване за секретарите си за събиране на подаръчни торбички, 5. използване на секретарите за нерегламентирани смс чатове с институции

Това Деса ли ти го каза, или е твоя велика мисъл

Той твоя модел с торбичките си е върхът. Венсеремус

"Позициите, които изразявам, не са срещу конкретно правителство, а срещу всеки порочен управленски модел", заяви държавният глава. Приказки, приказки. А през последните години, имало ли е друг управленски модел? Какъв е управленският модел на сегашното правителство? Доверие ще сваляме ли, или няма да сваляме?

Радев Брадавицата от Президентството е просто една вечно сърдита свекърва - оплаквачка. Толкова е прост и зависим, горкия, че войнишко зеления му мозък не може да вдене как Фигуранта на Републиката разтури що-годе подредена и функционираща държава! Сега сме първенци в еврозоната по размер на инфлацията, нашето газохранилище е най-празното в Европа, но за сметка на това - олиото ни е най-скъпо, а дори не е дошла още новата реколта. И за всичко това Радев Брадавицата помогна много. Без него нямаше да стигне до тук! Добре изпълнява заповедите на тези, които дърпат конците отзад

Ако спре да се държи като министър председател, няма да е лошо и да погледне че е президент а не част от изпълнителната власт.

Престани да слугуваш на русия. Това е порочен модел.

Абе иска да си каже, че единственият модел е този на БСП и Путин ...

Янев+Мая+Копейкин също са готови за софрата

Агентите на Путин вън от управлението на България!!!

Не само агентите на Путин, но и тези на САЩ. Все тая към кого си се навел, при всички случаи си безродник и обслужваш чужди интереси

Оставка Путльо! Айде потъвай с руския си кораб, шибани продажници!

Какъв руски агент е мунчо бе олигофрени. Всичко, което направи облагодетелства само щатите. Всичките му приказки за крим и т.н. са за да обере русофилския вот. Толкова сте тъпи, че затова ни управлявс простото от козяк.

Не е, не е

На Кирчо родината- майка му е на майната си, а твойто родно е на село... Как да очакваш от тесногръди цървули, държавническо мащабно мислене, няма как бе хора няма как... Хората водачи, лидери, стърчат, отличават се от тълпата, те притежават едно основно качество- да я водят напред, да я правят съмишленик на идеите си, да я издърпат от ръба, те не се съобразяват с нея! Тези хора са визионери, те имат широки плещи, на тях носят народа и отговорността си, те са водачи, държавници, лидери.... Няма как Радев, няма как човек да провежда чужди интереси, да изпълнява чужди команди и да бъде нещо различно от функционер, обикновен селски кмет, дребен чиновник...., галош!

Ние друго помним от 2020/21 другарю президент. Беше срещу едно конкретно правителство и един конкретен министър-председател. Тези ти ги докара на власт и сега не си против тях, чаквано.

Мръсният долен ФАТМАК пак се прави все едно той няма отношение към киро простото. Ти наруши Конституцията бе фатмак продажен, за да го сложиш на власт под диктовката на козяк. Миризлив женски полов орган си, капут спукан.

Руски агент

се убеждавам какъв дебил е Мунчака!!! Всяко правителство, което не подгъзува на руската кочина му е криво! Бахти тъпака! Кой го избра тоя, КОЙ?

Курнела го самоназначи (след като Боко се насра), никой не го е избирал!

Радев се мъчи да ни накара да забравим, че той ни натресе А отбора!

Нищоправещият киселчок пак е получил опорки от русия.

Айдеее руския агент в оправдателен режим...

Не са играете с Киро на доброто и лошото ченге. Майната ти.

Магарето на джуджето Пу свали гарда,егати нещастника.

,, промяната ". За 1 година съсипахте работеща икономика. Лъга заедно с канадеца и обясняваше как господин Петков,, носи България в сърцето си"...

Откак украинската армия прави Великата червена орда на кайзершмарн нещо dir.bg забрави, че има война. Най-вероятно като превземат и Крим и жълтосиньо знаме се вее над Севастопол dir'ът ще напишат - нещо става на П-в Крим , но инфото е оскъдно. А нашичкият как ще му се извърти езикът да каже Крим е украински.....

Сега е момента Украйна да си върне Крим. Ако блядовете искат ядрена война, ще си я получат. Трябваше още докато работеше щита да бомбардират империята на злото. Но и срещу новите им ракети ще има. Впрочем колко нови ракети ли имат блядовете.

goose

Разбирай срещо всяко правителство, което не се нагъзва на Русия.

Нито една държава в Еврозоната не мизерства и бедства като у всички е същия политически и икономически модел. Интересно е защо Румен Радев се бори срещу икономически и политически модел, който сме възприели напълно и опитваме да завършим окончателно с влизане в еврозоната. Очевидно Радев преследва политически цели, които имат за цел унищожение на българската държава и установяването на руски правов ред.

Значи! Така онзи прост Киро си започва изреченията, хайде стига с тази Русия, този тъпак Киро кой го управлява! Значи!

Русия му е на сърцето и рубли в сметката. За съжаление и действащи военни и в армията и в МО са русофили. Да се обясни най- накрая и порочната практика защо тези същите се пенсионират по- рано, не плащат данъци и вземат сумати заплати при пенсиониране в мирно време. Има и други такива, но полицаите работят, а езитъртей какво провят. Натовска армия със “войници” /нарочно в кавички/ са на страната на Русия.

Румба имаше избори за парламент няколко пъти да се беше кандидатирал за управленски пост ,а не за нищо зависещия президентски ,там е лесно стоиш отстрани нищо не зависи от теб ,никакви решения не трябва да взимаш ,само даваш акъл и критика ,още 5 годинищи тва ще слушаме

Кажете ми поне едно нещо, което президентът върши, освен да ходи по официални срещи и коктейли и да яде бланширани аспержи с майонеза, да се снима и здрависва с други като него, и да държи речи, които обикновено друг му е написал.

Концлагер за родоотстъпницит плюещи срещу президента Радев.

Оставка и затвор!

Муня едноклетъчен, та нали ти натресе тоя кривоустия патологичен лъжец с IQ около 50 за "премиер"...да та еа и в идииота зелен.

Г-н Радев, Гласувах за Вас 2 пъти и вече съжалявам. Позицията Ви за Украйна е позорна, Вие защитавате не Българските интереси, а Руските. На 46 съм и бивш капитан от ВВС - такива глупости като Вас - учуден съм, че военен може да ги каже. Каски и жилетки за цивилни - хахаха - сякаш не знаете, че НЯМА бронежилетки за цивилни срещу военни амуниции - те са ВСЕ едни и същи - тежки, видими, с максимална защита. Ма какъв готин Ви го заби г-н Кулеба - Каин и Авел и искате да умрем защитени ... Неутралитет? Русия ни обяви за неприятелска държава, спря ни враждебно газа - какво повече? Само да ни нападне повече може. Ние ВЕЧЕ сме страна в конфликта, и вместо да се държим като член на НАТО се държите (вие) като руски агент под прикритие. Да Ви питам - за какво са ни С-300? Как можем да ги използваме съвместно с НАТО - НЕ МОЖЕМ, и вие го знаете това ОТЛИЧНО! Тези системи не могат да разпознаят НАТО самолет, а без това са БЕЗПОЛЕЗНИ. Особено като са 5-10% от ПВО в даден район. Недай боже да трябват, НАТО ще ни каже - изключете ги, без тях ще сме по-добре. Сега ни беше шанса да ги дадем на Украйна - хем морално вземаме страна, хем ги заменяме за аналогични американски системи. И да спестим пари от бюджета Какво бъдеще имат тези С-300 - ракети се обслужват, обновяват - ще плащаме на РУсия за това ли? офицер от ВВС сте, това го знаете ОТЛИЧНО .. НЯМАТ бъдеще тези системи за БГ . П.С: Като бивш офицер на всички читатели - г-н Радев говори тези глупости неслучайно, една от двете хипотези е: - държат го руските служби с компромат(и) - платено му е през някое от лобитата

Ти си позор или по-точно позьор!

Военната ми диплома от Г.Бенковски няма да публикувам . Дай нещо по аргументите ми - примерно - как С-300 ще се поддържа, развива идващите 5-10 години? Кой ще ни продаде нови ракети, след като годността на тия дето имаме изтече (нямам данни - секретни са - но ракетите ни са доста стари, значещо, че при реално използване няма да свършат работа, повечето вече са удължен срок на годност). Щото Пейтрът примерно - той се развива, през 5-10 години получава нов радар, ново поколение (което е все едно нова система) и т.н.

Ти ги доведе тия дебили бе!

А бе муньо, от радьев и комунделите няма по-големи тъпаци!

Ако мислиш за хората както лъжеш, сам трябва да облече раираната фланелка и да призове съпартийците си комунисти към същото...

Думите и делата Ви, на практика не се покриват! Ако правехте нещо за хората, нямаше да ни въвлечете във войната! Не се вслушахте в мъдростта на народа, да останем неутрални! Поставихте ни в неравностойно положение с украинците! Сега те живеят и НАГЛЕЯТ на наш гръб! Не се сърдете, но това правителство си е Ваше, а ние Ви се доверихме! Не подписвайте за членство в НАТО на други държави! Поучете се от по- умните!

Пълен глупак си!

Който не е с нас е против нас! Не търпите чуждо мнение! Айде, беш да вдигаш укр. Знаме пред общината. И..... да те повози Радев на Ф- ките, ама някога, де

И кои са по-умните? Беларус може би? Едно време имаше една приказка--като си толкова умен защо не си богат? И не си ти хлапенце дето ще казваш на другите държави къде и какво да правят.

Аз не съм срещу конкретно правителство , а срещу всеки, който не следва линията на радио Москва.

епа то у нас всите правителсва, президенства и параламенти са порочни! значи е против Властта и Държавността у нас?

Глупостите на този мизерник отдавна не си давам труд да ги коментирам.

Е единана а просто фатмак вид нищо повече

Сегашния управленски модел и сегашното правителство са лично негова работа, трябва ли да разбирам че е против себе си и смята да напуска поста!

Ей не спряхте да пишете за този мухльо.. Да отива да ги раправя тези глупости на Деската