17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За избора нов председател на Върховния касационен съд, когато правосъдният министър Надежда Йорданова допусна тежък процедурен гаф, като не подложи на гласуване една от точките на решението, с което ВСС избра Галина Захарова за съдия №1. Това не попречи на президента Румен Радев незабавно да подпише указ за встъпването в длъжност на съдия Захарова.

Ето как, без гласуване се назначават на бързо, свои, послушни хора на отговорни позиции. После ще ми говорят за законност!

И все пак, Как без гласуване е направен избора? Мунчо мълчи, умно!

Това не е новина. Няма как точно Мунчо да сложи прът в колелото на промяната. Нищо не трябва да пречи на сурването на България по нанадолнището.

Оставка ! Съд ! Затвор !

вкс добре, вече ще го ръководи рускиня! впрочем след 1944 комунделите го закриха, 1991г го възкресиха за да си го ползват! та вкс добре, а какво става с кс, който наскоро постанови единодушно че радев е нарушил конституцията като е назначил кирчо за министър, понеже ония пък е подписал декларация с невярно съдържание? та въпроса ми е: кога радев ще съсипе и кс?

Мое мнение - тази жена има интелектуален дефицит .

а галина с машинно гласуване ли я избраха, щото ако не е с машинно, вота е бил манипулиран!

И пак състезание с един кон, до кога така?

Не е кон, руска кранта е!

Каун пак назначи кумуниска, по-прост прецедент не сме имали :)

Мунчо защо пак гледа като насран?

Не искам да говоря за това. Надявах се да отмине, но...

Червеният Цървул Радев отново нарушава Конституцията! Галина Захарова още НЕ Е избрана за председател на ВКС, защото пишман-министърката Йорданова забравила да гласува решението на ВСС и в този вид изпратила документа на Мунчо Тъпото, който пък го подписал... България = бананова република!

Добре де, като беше избора на само един кандидат за главен прокурор, било неправомерно, сега всичко е наред.... тоя не си спомня собствените простотии

и какъв указ е подписал клепара, като още не е положил клетва пред народното събрание и на практика оке ще е президент?

Schilo

Е, какъв е? Още не е изтекъл първия му мандат.

мандата му е изтекъл! имаше избори радев ги спечели! но за да встъпи в длъжност трябва да положи клетва пред народните представители! а какъвси, синко вече ти писах!

И последно гласувана ли е или не е , както се разбра в петък избора и не е бил в протокола! Дайте малко яснота

Тоя президент е скаран със законите. Защо изобщо юристи ги пишат след като Радев не ги спазва. Как ще подписваш указ след като де юре Захаров не е избрана.

Къф, "Захаров" бре дебиле ?? Ти ..Неграмотен Ром ли си ...я се прочети отново ...да ти Е.П.М....проста!!;)

steltian

До Abe Ако беше грамотен тъпчо щеше да забележиш че следващата дума е в женски род и просто А телефона сигурно не го е изписал.Но откъде толкова акъл в простата ти чутура.

ама за една кобила-може,нали?!

Дъщеря на съветски юрист - преподавател по обща теория на правото, професор Владимир Захаров, изпратен в България да обучава в СУ на комунистическо право.

Нуле-лумпена какво прави сега в Белград? Някой знае ли да ми каже?

Ама Мунчо я назначи?! Това и в Рашка-педерашка не може да се случи! Остаека!

Когато беше един кон се опъваше, сега след една кобила тича изоглавен...

Изпълнителите на мръсни поръчки Янаки Стоилов - конституционен съдия и Бойко Рашков вътрешен министър, и Надежда Йорданова правосъден министър. Радев доказа, че е вредител на България. Такива като него предатели Стефан Стамболов ги пращаше на съд и от там на разстрел! Аз лично подкрепям ГЕШЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

Поздравления, господин президент ! Ще ви изберем и трети мандат.

Ще си нарушава конституцията , ще си назначава който си иска , ще си прави каквото си иска . Нали е прецедент !!! ЖАЛЪК СМЕШНИК !!!

В поредно нарушение на конституцията, защото са пропуснали да гласуват избирането на тази.

Радев разби на пух и прах герберското мекотело Герджиков на изборите ! Така че герберодепесарските тролове тука да си затварят плювалниците.

Само ти си трол тук. Изтипосъл си мозъчна пръдня, нищо общо със статията. Дебил.

как е тока? газта? хляба? как е избора ти на чегъртач? има ли трохички по масата които да чегърташ. Гледам си гладен, та чак виеш от глад.

"как е тока? газта? хляба?" КАТО СЛЕД 15 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ !

Машините на мадуро избраха този глупак отново за президент и такива тъпунгери като теб, затова си затваряй устата. Скоро народа ще го измете този фатмак от там, само като дойдат сметките.

Звучи ми като Мария Сахарова - говорителката на външно министерство на Русия!!! Почна се!

Червената мафия на Прехода, начело с олигарха Прокопиев превзеха съдебната власт, като я измъкнаха от ръцете на Пеевски. Голяма радост и щастие! Махнахме един олигарх и го сменихме с друг! Това е същината на Продължаваме Промяната.

Радев ще спре ли с политическите назначения? Назначава си само удобни за него хора.

Избрана е от Бойко Борисовият и Делян Пеевският Висш съдебен съвет ! Президента само издава указа !

А Нуле-лупена какво е казал в Белград?

Нали преди големият вой беше, че Гешев бил единствен кандидат? Сега е същата ситуация. Мълчанието на агнетата. Защо сега не вият помиярите на Божков и Прокопиев?

сега ги устройва :-)

Държавата в ръцете на мафията! Траете ли си, уважаеми зрители? Тези си "избрахте"...