Румен Радев подписа указа за назначаване на главния секретар на МВР

Ивайло Иванов заяви, че трябва да се повиши капацитетът на полицаите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога полицаите ще ходят с униформи. Нали са девоенизирани. Или по този начин плашат повече престъпниците. Цялата ни държава е такава - говориш едно, правиш съвсем друго.

ли кой да се сети да им направи едни по човешки униформи, че с тези са като портиерите на Уолдорф-Астория

Като гледате снимката не се ли сещате за младините на боко когато такива ''човеци'' вървяха и иглеждаха като тоя????? Тоя няма капацитет ама видите щял да повишава нещо дето не съществува..Това не е полиция а силоваци на властващите и докато си траем ще се разпореждат с живота ни

Стражарчето от снимката си е направо Телегент...... Не е за гл. секретар, за БАН е направо ...... Боже пази България, тия и себе си не могат да овардят, та Родината и Народа ли и .....

Родата се събра за да не отива авантата извън кръга:((((

Щом е удобрен от Боеко значи е свестен. Той ще се бори с лошите комунисти и с неудобните бизнесмени, с хората с повече от един апартамен (без членовете на ГЕРБ, Те са честни и добри - вече и по зако) и ще затваря за 48 часа и непослушните деца!

Интелектуално излъчване.....

Вчера по радиото говореше един човек от южния граничен район, който каза, че напоследък е засилено нелегалното преминаване на цели групи лица през границата в района на Ивайловград.

Влизат или излизат? ;)

Винаги съм се чудел, как ги намират все такива нискочели индивиди.

То други немогат да виреят в гербераското властване....

Не може да е с по-високо чело от министъра си, затова.

Иванов каза още, че е недопустимо да се нападат полицаи, визирайки случай от близките дни, когато криминално проявен нападна служител на МВР. А от ежедневието,допустимо ли е "орки" да нападат полицаи.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е "ПО-ВИСОКОЧЕЛ" ОТ РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. кОЙ ЛИ Е ТОЙ?

Румен Радев подписа указа за назначаване на главния секретар на МВР Гледайки снимката се сещам за руският сериал "Мутра по заместване".

ами да им закачат тебелка под надписа 'POLICE' - 'не ме бий много'. лошото е че бай Ман.гал не може да чете

Сега цялото управление е тяхно, на хора от системата и нямат извинения, ако не направят каквото трябва, за да не рухне.

Капацитет ... един от друг по-по-най ...

Не ви ли прави впечатление, че всички казват едно и също при назначаване на нова длъжност? Само да не е в буквалния смисъл "винаги ще застане зад колегите си", че идва доста от заставане зад.

....има си стандартна бланк с изказване, на която само се попълва името и датата и после се чете .

Естествено, че застава "зад колегите си". Те умират по улиците, а той седи на топло в охранявания си кабитет. Когато става въпрос за награди, ББ или ЦвЦв командва "кръгом" и "първите паднаха в кърви, а последните станаха първи".