17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зимай си ококорения и лъжеца и се махайте оттука че за 6 месеца продадохте и майчинито си мляко на лозяшките окупатори че даже и за македонците клекнахте

Трябва да сме Благодарни на Президента - единствения човек Политик които Защитава България от Башибузука ПП , ДБ , ИТН и БСП . Настоявам Президента да попита Своята Армия - КЪДЕ са Самолетите на Българската Армия - Продадени са нелегално от Частни Фирми . ЗА СМР да попита Правителството - КОЛКО ПАРИ ВЗЕХТЕ ЗА ДА ПОГРЕБЕТЕ БЪЛГАРИЯ - викам на висок глас .

Мустафясал Румен пак декламира...

Какви са проблемите на "българите" и с какво са различни от останалите граждани на Македония? Що не сложите едно вето на Турция на САЩ или на Русия ... що се правите на мъже само, когато няма кой да ви издърпа ушите? Утре Доган да дойде ли да ви поставя условия за смециално отношение към българските граждани, които се самоопределят като етнически турци? Що изобщо копаем кладенец там където само лайна може да излезнат?

Продаде България чрез шайката амкрикански мекерета!

Един проблме дето ще се рееши на тия 70 човека дето при преброяването са се писали българи като ги признаят за малцинство в променена конституция заедно с циганите и албанците ... 1 проблем!!!! Иначе аз да съм македонц и да ме мотаят за ЕС и да ме карат унизително да си променям конституцията и аз ще намразя българите.

Импийчмънт, бе, майко пр0д@вец0 !!

По добре на американците, отколкото на онези орки от глутницата на Путен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво очакваш бе фатмашка брадавицо? Тия педали ти еднолично ги инсталира на власт с лъжи и нарушаване на конституцията. Мама ти мръснен ФАТМАК продажен. Ти си директно за наказателния взвод бе боклук.

Има ли македонско малцинство в България?

Г н Пуйтин, редник Райбев ви играе номера. Той е несигурен красавец. Може да прави Коремното и лицеви опори, но не е верен.Видимо се е клел в незнайния войн пък било то и турски. Моля да му простите измяната, той е добър човек, ще се поправи. Играе шпионски шизофренски сериал. Уж да, а праща Канадката за не, после се мазни на ваше величество, а всъщност ви удря войскътъ. Краде милиарди с Киро,мислите ли, че се скарат? Никога!!!! Бг с бг никога! Тъй че може да е карсив, но невярна жена

Ококорения и Лъжеца ги избрахте Ние, народа. Тези същите като служ. министри бяха перфектни, защото президента не би позволил друго. Не прехвърляйте Камбаните в градината на президента, защото народа ги избра, причината сме ние.

Райбев, ТОКА ПАК УВЕЛИЧЕН И ПАРНОТО!!!! ЩО МЪЛЧИШ БРЕ ШИМШИРИК?

радев ми те са твои хора бе, ти ни ги докара тези, създадоха куп проблеми на България, невиждана инфлация ОСТАВКА И ЗАТВОР

Ще караш маймунска шарка ти, ще караш!

защо не размахаш юмручето пак ? Ама нали сте от един дол дренки...

И аз очаквам от Радев конкретни действия. Времето за празните приказки свърши. Време е за конкретни резултати. Коалицията си позволява таен сговор при наличието на ясна държавна позиция. Това е прецедент равносилно на преврат. ПП трябва да бъде обявена за противоконституционна партия, а нейните лидери задържани.

Защо ли другаря РР винаги като иска да защити руските интереси почва да се извинява с "българите"," народа"и колко бил загрижен? Няма вече глупаци другарю "РЕЗИДЕНТ". Ти никога не си бил загрижен за България. Натегачите и Путин не ги харесва.

Виждаме колко е добре...обикаляме около кофите за боклук. При СССР нямаше гладни, боси, бедни, а имаше средна класа и никой не ровеше из контейнерите за отпадъци. Аман от сороски мастии, които ще ни казват кога било по-добре. Ай, сиктир !

Радев веднага военно положение и ще се отърве от тези ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ.

Защо е този зор да се махне личноста Гешев? И каква е тази фиксация? Това ли е “реформата”. Някой може ли да обясни? Или и това е подмяната, вместо “промяната!” Не е ли по-важно в момента правителството да работи и да дава обяснения за галопиращата инфлация и икономическата катастрофа и дългова криза, в която ни вкара! Или целта е да се освободят олигарсите от арестите и да им се върната три милиарда и половина лева запорирано имущество?

Неприятен тип. Нагъл и крадлив!

Време е червените кхмери да бъдат изпратени в концлагери! Хунтата на Радев действа в момента. Хунтата не стига че открадна парите за магистралата, която буренясва, остави хората без хляб и препитание, взима заем след заем, а парите потъват в нечий джоб. Води ни към национална катастрофа!

Президентските избори бяха тест за зрелоста на българския народ. Щом избраха президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени народни пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Приятно съм изненадан от Кирил Петков за категоричната му позиция в подкрепа на Украйна и мерките срещу Русия. Това е бъдещето на България! А такива комунистически динозаври като Радев, Янев и Рашков трябва да отидат на бунището на историята! Но Петков направи голям гаф с ареста на Борисов. Още не мога да повярвам как чрез собствен донос и “свидетелски показания” на боса на мафията Васил Божков с 18 повдигнати обвинения и изрезки от вестници нареди арестуването на лидера на опозицията в България и това се случва в ЕС. Страшна издънка от страна на Кирил Петков. Никакво доверие повече!

Нали закриха спец. Съда и прокуратурата, за да отърват кожата на олигарсите, да освободят от запориране три милиарда лева откраднати народни пари. Сега вече може да се разтури седенкатс(коалицията). Лошото е че счупиха държавата и ни нахендриха с втори мандат прецедента Радев!

Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Събирай си агентите на ЦРУ и марш в Кравария.

e, и - защо мислиш, че на някого му пука дали ти или някой друг ще намрази или обича българите? Ние не искаме македонците да не ни мразят или да ни обичат, ние българите искаме да не фалшифицират историята на България. Ако не могат да изпълнят условията, проблемът е техен. Малко ни интересуват чувствата и преживяванията им и какво точно е искал да каже авторът!

Какво стана с катастрофата с президента? Защо е тази тишина?

Съм изненадан от мързела, който се шири между соросробите. Този коментар цъфти под всяка възможна статия от няколко месеца. Поне смени словореда, подлого сороска.

Тоя ни лук ял , ни лук мирисал! Кой вдигна юмручето бе, мръсник да си спасиш кожата за укриване на документи за корупция с любовницата си. Хвърли държавата в хаос натресе ни четворната коалиция и ни загроби. Национален предател е Радев!

Все едно, на народа носят зло.

Ама истината боли нали, червен безроднико!

Чиба, позор!

Мария, понякога и мен ме е гнус от българите, има много гнусни в България и в чужбина.

Според доклад на Световната здравна организация (СЗО), западноафриканският щам, който причинява едрата маймунска шарка, е тръгнал от Нигерия, където САЩ са разположили своя биологична инфраструктура. „В съответствие с информацията, с която разполагаме, в Нигерия функционират най.малко четири биолаборатории под контрола на Вашингтон“

Ох, как се е огушил Радев...гоши, гоши , гоши...ухааа браво мъжко прасе ще ражда идеи 250 кг за родопа

Абе и ти си един малоумник...

Разводняваш нещата фатмак. Я си кажи защо назначи КирКорчо! Ти си виновен за кризата. Сега се мъчиш да се дистанцираш от собствените си протежета. Много пошъл сценарий. " Тия сбъркаха, гласувайте за Янев"! Червен боклук!!!

Гъци, гъци гъци.... Грух, грух....ееииииц....приказва а? Ашколсун бря.... Райбев, ти от коя кочина си от Аскоу ли?

Натовският генерал на Решетников каза ли нещо, или ...?

народ избрал за пореден път рундьо, който с кацаров въведе зерления сертификат и съсипа бизнесите и кк киирчо и коокорчо СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА ХЛЯБ 3 ЛЕВА ГОРИВО 3 ЛЕВА имате свобода на словото и Банани

Чорапчета е двоен агент. Прави свирки и на двата лагера.

Нищо не е сбъркал. Кирчока си свърши задачите, взе заемите и уреди процентите от фирмите. Сега е време Янев да бере парите и ДПС или БСП вън от зверилника

А Радев го докараха от БСП и ДайБ с машините на Мадуро и Слави.

Народа не избра. Машинката на Радев набра гласовете. Ще му викам Радев МАШИНКАТА

и свобода на словото няма- а си казал, че са некадърни- черният списък и запор

очаквай си другарю радефф и какво от това ? кОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА АТ ТЕ БЕ , ОСВЕН РАШИСТАН

Продаде България чрез шайката на Байдън, Нинова и Решетников.