17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е грозен тоя Радев.Много е грозен бе!!!Направо неиздържам да го гледам.

Боклук си, Радев.

Плюехте проф. Ангелов за ограниченията. Но той казваше от кога, до кога. Днес Кацаров издаде заповед за ограничения в сила от 21.10.2021 г но не каза до кога. Разбиром я че ще действа до края на живота в България. Пълна простотия. Пълна некомпетентност. Кацаров, оставка бе.

Утре мисля да се напия као свиня в кварталната кръчма, мдаа :) Тамън няма да ми се мотат разни триперливи антиваксъри от простолюдието :)

радеф радеф... и теб ли държи фарма мафията за топките (ако имаш такива)

Въобще няма да чета статията какво е казал този мишок от самолета. Защо не размаха пак юмрука на тез дето не са ваксинирани ? От страх мишок плъзмодийй

Ако се заровим в историята и Светото писание ще намерим много общи неща между най-почитаните Божи синове и Генерал Бойко Борисов! Например, както Иисус Христос храни хиляди хора с 5 хляба и 2 риби, Генерал Бойко Борисов осигури храна във всеки български дом и се погрижи да няма бедни и гладни българи! Както Давид, Генерал Бойко Борисов се изправи срещу Голиат, в лицето на огромната комунистическа машина БКП, победи и наложи демокрацията и справедливостта в Република България! Както добрият самарянин, който помага на нуждаещите се, Генерал Бойко Борисов помогна на всички българи да заживеят щастлив живот, осигурявайки висок стандарт за младите, достойни старини за нашите родители и светло бъдеще за нашите дечица!

Така е!

Добро утро, пардон вечер дугарю прецедент! Преди повече от година трябваше да го афешираш! Сега е нещо късно за това! Както казва народа: "Сетила се Мара да се побара"!

Как не задължаваш като изисквате зален сертификат!? Отново лъжи!

Това се казва да казваш на черното бяло. И да не ти пука. Гьонсуратлък. Явно това качество е необходимо, за да си политик.

зелени чорапи, зелени сертификати, зелени сделки, зелени....! Нито глас за мунчо!!!

май си ритна втория мандат. Отива на "заслужен" отдих, с президентска пенсия, с платени от нас шофьор, секретарка, жфис и охрана.

И то, планени доживотно! Гешев, ряпа да яде.

Значи навсякъде ще искат зелен сертификат, тестове, доказателства за боледуване от вируса! А за изборите нищо не казват? Кой ще има право да гласува? Значи за изборите може всеки който иска, а иначе неможе! И докато Радев и Кацаров и др. мозъци, като Мангърови Чорбанов казваха, че няма вирус, че не е толкова опасен, сега мерки, ваксинации, локдауни! Кога говорихте истината господа, преди или сега? Мама ви да ..а

С това си изказване окончателно ме накара да гласувам за Анастас Герджиков

А каква е разликата между педерастите?

Мунчоо, покажи си зеления сертификат!

Главният антиваксър, защо ми говори за ваксинация?

Румбааа, не си ли чувал поговорката, че и едно лайно разваля кацата с мед !

Гаден лицемер!!! Защо не се ваксинира публично с Деса??? Кажи на избирателите си, ако те обичат, да се вяксинирят!!! И си покажи зеления сертификат!

ако беше жив Симеон Радев , какво ли би написал за плиткоакълника Радев ?

Няма да гласувам за теб ,ти си същия Боклук и подлога. Поканиха те на Опера изчеткаха те,потупайте по рамото. Сега си техен човек,на кого ли. На Изродите който се канят да избият 4 милиарда човека. Мъже,жени,деца,пеленачета. Ще гориш в АДА Радев. Продажен Боклук.

тези ваксини като са толкова надеждни и сполучливи защо масата народ е против докога ще търпи населението наглоста ви зелени сертификати,зелени енергии зелени пари ами то само зеленчук бе месо няма ли или по скоро жабуняк блато наравихте от България

Защото българите обичат да гледат как близо 100 души умират на ден. Съдейки по хаха реакциите във Facebook.

А властниците всеки ден си скубят косата и ронят сълзи за жертвите...

Вярно е да, никой няма да хванете за врата и да го накарате насила нали. Обаче , като му кажете, че не може да работи, да ходи на кино, на училище, на ресторант...... не не това не е ограничаване и притискане на хората да се ваксинират. Вашата майка лайнари

Няма да принуждаваме,но 80% от населението е ограничено. Да беше инициирал разяснителна кампания за ваксините.А не след дъжд качулка.Пожелавам на Р.Р. загуба.

вирус ,бе клепоухи? А,сега за защита говориш...

Радев отвори си отново някоя книга за манипулация и популизъм, че нещо в последно време много не ти се получава. Във всяка друга държава след такива изказвания на фона на стари твои изказвания, вече одавна да не си в политиката.

единствената защита от какво и кого може би народа трябва да се защити от такива като вас.защото ваксинираните също разболяват и заразяват здравите хора пср тестовете не са ли достатачни? да се види кой е болен и кой не да позелинеете в гробищата дано

Ай, ай, ай ... Кви говориш сега ве

Нищо не може да свърши ама приказва, що е то? Мунчо :)

И тоя е в кюпа...

И ти ли Бруте? Предател!

Преди време какво говореше ?А?Няма ковид,това са глупости дрън дрън!

Не, не отиват на добре нещата ! Запасявайте се с патрони ! Ще тръгнат като фашистите и по къщите да слагат знак, че някой нямал сертификат. То и в къщи сме на закрито. Може би и там няма да имаме право на престой !

Мунчо е пътник,той е позор за България

Мунчо кога ще се ваксинира публично.

Радев кога ще каже дали се е ваксинирал или не е? Предизборно питам. Щото ми е ясно ,че не иска да изпуска гласовете на антиваксърите или другите. Здравето се търгува дами и господа. За гласове всичко правим или нищо не правим нарочно. Един дол дренки са всички.

Пише си....ваксинирал се е

Ваксинира се още първият път на връх Шипка.

Четенето май не ти се отдава много много.

Ушар нали каза че вирус няма за каква ваксина мляскаш сега май лизането ти замъгли мозъка дето го нямаш Хвърли цялата нация във хаус и разруха долен фелдфебел

ах мунчо слуга на цру ако не бяха вакцините менте да сте забравили з а ковида сащ налагат както и педерастията

Освободете Територията за афганци, за цигани, най-вече за Русия! Мрете! Не се ваксинирайте! Просто продължавайте да мрете, българи.!

Няма да доживееш да го видиш, пътнико свиден

Добре де, за кого да гласувам тогава ? Оказва се , че и Радев се нареди до убийците от ГЕРБ и кацата ! Народната партия май още не е регистрирана. Трябва много внимателно да се преценява кой ни мисли добро и кой гледа да нимунищожи физически, финансово, икономически и психически !

Ако кажеш кого са убили от ГЕРБ няма да е лошо, иначе е просто клевета.

Как кого ? Нали именно ГЕРБ-ерастите първи затвориха държавата, унищожиха икономиката, докараха хиляди до инфаркти, "лекуваха" ни с Ремдисивир, докараха експерименталните факсини и инжектираха с тях 1 милион хора ! Това май ти се вижда малко ?

В.ъзраждане и К.остадинов са единствените против мерките и задължителното ваксиниране!

Задник, ако не беше ГЕРБ и ваксините сега българите щяхте да сте наполовина.

Аре пак само гербераски тролове, аман

Вече е пълно с нормални тотално разочаровани от Радев хора. В момента всички ставаме тролове. Да въведат и за изборите зелен сертификат, и Радев ще спечели с 90%, герб ще имат 5%, а ДБ и Киро Петков общо 90. Но няма да стане така. Радев се простреля фатално. А ако правят такъв секс ПРЕДИ изборите, представете си какво ни чака СЛЕД изборите.

За теб всеки ли е герберски трол,който не е съгласен с ушатия ти любимец??? Или трола си ти??

Ваксините стават задължителни!

Болшевизъм се нарича, другарю шофьор на самолет!!!

От Шипченския или от Софийския ковид? Щото помня разправяше друго

Ама тези верно говорят, като че този вирус сега идва, а не преди година и половина. И забравят, че повечето хора вече сме го преболедували. С какво ни плашат и защо !

Е, как е единствената? Милиони хора са живи издрави след изкаран Ковид, още преди ваксините.... Хайде, стига глупости. Нищо не е по-силно от естествения имунитет.

Естествено, че с ваксината е по-добре да изградиш имунитет. Всеки познава по няколко умрели от ковид, още не съм чул някой да е умрял от ваксина. Дори познат на познат на познати не съм чувал да е умрял от ваксина, а от ковид десетки познати. И то малария ли е по-добре да изградиш естествен имунитет. ИЛи от едра шарка? Ти повече ги разбираш от най-големите световни учени. Простия беден ганьо повече ги разбира от най-развитите страни в света. Ганьо надхитри евреите, които първи се ваксинираха, ганьо предпочита да кашля и да си убива възрастните роднини. Единственото хубаво е, че тия глупости вървят заедно с руската пропаганда, та и таргета са същите глупаци, а тука връзващите се на руската пропаганда и без това са много. Проблема на България не са руснаците, проблема са тия дето им се връзват.

Сигурно е срамота, но, не, не познавам никой, починал от Ковид. От Ваксината има много починали, но не това е въпросът. Доколкото зная и Румен Радев е прекарал болестта, без да е бил имунизиран. Не може да твърди, че е единственото спасение. Другото нещо, с което явно не си запознат/а, е че има половин дузина изследвания, които потвърждават, че ваксината не осигурява дългосрочен имунитет. Това е причината да се говори за Бустъри, трети ваксини и т. н.

Пък аз познавам няколко починали от Ковид включително и секретаркат ми но нито един ваксиниран починал от Ковид. Много лъжеш но е нормално за истински българин.

"Радев обаче подчерта, че българските граждани са защитени от повишаване на цените на тока до Нова година" Нима? Щеше да е хубаво сутринта да имаше конференция на която Радев да заяви това вместо сега в Перник където е за ..... нещо си! Или поне когато започнаха хората да протестират. А ще стигнат ли парите от бюджета с които държавата ще плаща разликата до нова година? Ама ние сме били на еди какъв си пазар тъй че няма страшно?! Е тогава защо сметките растат все тъй?

Мунчо Тъпото с поредната си тъпотийка... От "вируса не е опасен, особено щама на Шипка" до принудителния Зелен Сертификат без "принуда". Смешник!

А, какво стана с имунитета на тези дето сме го преболедували ? Вчера ме накараха да си направя PCR тест заради един колега с когото работим, но се оказа, че се е разболял от Ковид, въпреки, че е ваксиниран 2 пъти. Днес моят тест е отрицателен и аз съм си напълно здрав, а той си е още болен ! Нещо не мога да се съглася с единствения вариант. И да ви кажа честно, за мен е далеч по-желателно човек да го преболедува този вирус и да си има истинска ваксина, отколкото тези Бил-гейтските !

Ужким щеше да има сертификати за преболедували ама въпреки че се споменава няма такъв вариант. Или сертификат за ваксиниране или нищо. Пък и те толкова изискват да ти видят този сертификат, че да се чуди човек защо го има освен за пътуване в чужбина!? А и дори да си ваксиниран ако имаш някакви симптопи на грип веднага ти искат тест. В съботата така беше с майка ми в спешното, оказа се това което е като ковид, но не е - обикновеният грип. До колкото до колегата ти какво значение има дали е ваксиниран или не? Никога за нищо ваксина не е предпазвала човек от заразяване, това са само глупостите на интернет. Като не искате да се ваксинирате недейте! Но внимавайте да не ви трябва да посетите болница поради грип или ковид, че е страшно. Проблема не е кога ще има истинска ваксина, а дали ще доживеете до тогава.

Колко пъти си се заразила от туберкулоза? 1/4 от хората имат бактерията в белия дроб. Сигурно имаш по 50 контакта на ден. Ваксина, която не пази от заразяване се нарича частична ваксина. Сегментна. Не е ваксина.

След куп исторически опити на Русия да превземе или поне да установи влияние над тукашната Територия - като се почне от "Освободителната война", окупационния дълг (без прошка напълно платен), та през комунизма, и до ден днешен с пропаганди и хибридни войни... Ама не бе, не се ваксинирайте, мрете! Тамън ще освободите Територията! За този, който я иска. Целият свят се ваксинира, почти всички отменят мерки. Някой мисли ли, че Израел, във военен режим, биунищожил сма вие не се пазете и не се ваксинирайте. Освобободете Територията си, за който. я искаобственото си население???

Бойка пак остана назад, въх..

Въх...ма ти си слетак олигофрен си бил

Канцеларски мишок. На Путя ще се правиш с тези лицеви... Селяндур скапан!