17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РР и държавност

Тоест изчегъртването, реваншизма, фалшивите новини комисии и данни продължават

Т.е. продължават да чегъртат, крадат, вдигат цените и нищо други.

То свинята лебед не става, така че си сменете опорките в севдаландия и спрете с помията срещу президента ни.

Гледам Мунчо, а все едно виждам Бай Тошо от преди 40 години. Май слуховете, че Мунчо е незаконен син на Бай Тошо ще се окажат верни. Говори се, че майката на Мунчо била доста палава като млада...

Още ли си там ?

За политиката на новото служебно правителство не отговаря ли неговият министър-председател? Съветниците на г-н радев не могат ли да му обяснят държавното устройство на РБългария? Дори бкп навремето са пуснали някакъв референдум за смяна на монархията с народна република. Г-н радев винаги влиза през изхода. Направете референдум за смяна на парламентарната с президентска република и готово... Това е малко като диверсия от страна на "генерал" радев...

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

Да,ще бъдат същите реваншистки,послушни бухалки като сегашните.

Личи си че ГЕРБАДЖИИ КРАДЛИВИ са ти промили мозъка. Сега не е демокрация а анархия.

Махай се

Добре би било в следващото служебно правителство да няма недоразумения като Стойчо Кацаров, който отричаше идиотщините на Ангелов, но като стана министър се изплю на лицето си и продължи да издевателства безсмислено над хората и бизнеса ...

Най-щастливия ден за България ще бъде, когато Радев напусне президенството! Откак е влязъл там само юмруци, високи сметки и мизерия нахлуха в България. Стачките започнаха, на истинските работници, не на безработните и хайманите от миналата година. Долу Радев и служебното правителство. Само ГЕРБ!

За няколко месеца държавата ни хвръкна. Стигнахме ги Американците че ги и минахме. Давайте все така. Всем вперед!

Отново наруши конституцията с указа за разпускане на парламента. Изберете го пак, наградетего, подарете му власт и после ревете за върховенство на закона, за свобода на словото и за високи заплати, щото и икономиката като всичко друго отива на кини под мъдрото му ръководство.

Съветниците на Мунчо ги е назначавал самият Мунчо, тоест те са по-прости и от него. Въобще за Мунчо гласи максимата "пази Боже сляпо да прогледа".

Културиста само да не пипа ... и тоя с двойното гражданство дето си заверил волеизявление ама не пратил документите, с фалиралата фирма дето щяла да инвестира и държавата да я субсидира дето си раздаде под масата на кредиторите 200 милиоина. А и тоя другия поне докато не го осъдят в Лондон. Тоя от здравното също ... днес сме с 2 пъти повече измрели от ковид на калпак от втория в списъка Грузия. Искам да му видя физионоията при крайната равносметка ... щото беше лесно да обвинява и да излиза в отпуска. А да и като ги подгонят тия с камъни хората искам да ги видя как се крият зад колоните а полицаите пият кафе и ги гледат безучастно.

Мунчо аз съм спокоен. ЕС каза, че пари ше се дават само при спазване върховенството на закона, което изглежда вие дори не знаете какво означава. Дано успееш да избягаш в Масква, иначе ше бъдеш тричан ти и харвардките ти лъжци и крадци.

Значи ще продължават да крадат!!!!

Гербаджийчетата, газ пикаете,а? Кеф!!! Хихихихих

Спокойно, гербо-депесари, Президентът няма да пипа никого от служебното правителство, за ваш ужас, хи хи хи!

Чакам да ти падне имунитетът.. приготви си принадлежности за ареста, предимно вазелин

Тоест не работа, а чегъртане, така ли?

Комунисти, сър!

А убийствата на военни поне ще спрат ли ?

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство...", т.е. цените ще продължават да се покачват с големи скокове, както е било винаги при комунистите. Само да ви припомня 1996-1997 година, когато доларът скачаше с по двадесет стотинки на ден и така хиперинфлацията докара пенсиите на равностойността на 15 долара.

Крадеше твоя вожд Боко африкански от Банкя хаххаааа

Отлично, господин генерал. Продължавайте мачкате все така успешно гербо-депесарите, народът е с Вас и Ви желае още по-успешен втори мандат!

Гледай каква одухотворена физиономия,излъчваща европейски ценности,"човеколюбие",загриженост.

А Бойко Борисов къде е бе? Защо го няма? Нали е и негов празника, нали и Бойко Борисов е пожарникар? Или е забравил вече?

Ужас, само коментари на герберски тролове.....

резидента съвсем скоро ще бъде съден по ЗЗД за държавна измяна в услуга на чужда държава та и поддръжниците му ще го последват след това-понял?

Без никаква промяна на ситуацията в България? Но идват избори 2в1 и народът може да поеме инициативата, ДА ПРОМЕНИ СЪДБАТА СИ, ТОЧНО ТОГАВА!

"Аз съм прост и виЙ сте прости", каза Боко Еднокнижника......................гледам, имал е предвид дирнишките тролове, хахаааааааааааа

имаш предвид?!

ББ ти е заврян дълбоко отзад.

Боко не се появява да чества национални празници, ти за един пожарникарски. Боко се появява само като отиде при Ердоган, да се снимат под турските знамена, хи хи хи!

Събирай пари за патки и прасИта да отглеждаш. За това ставаш, пък ще е и нещо полезно,което ще свъшиш през живота си. Политиката е проста работа, но не е за прости хора като теб.

За тази политика ли говореше Радев? КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

Не обиждайте хората от тази професия, моля! Боко е просто едно шофьорче на мутрите

Чакайте бензина 4 лв, олиото 8

Може и ти да изкарваш пари за коментарите си. Пиши ми на [email protected]

Само по стойката му и дебилната му физиономия мога да ви изредя патологиите, от които Мунчо страда.

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо!!! Хората си искат Бойко Борисов

евала

То и в Германия инфлация..........нещо по темата?

Че защо да я променя? Радев си получава 15000 Лв заплата, КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВАТ ЦЕНИТЕ НА 32 ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ? Нали е на власт в България!

Г-н радев беше точно такъв президент, какъвто повелява конституцията на една парламентарна република: разхождаше се в градинката на Народния театър по дънки и тениска с една госпожа и мнооого дискретна охрана, правеше коремни и се бръсне всеки ден, даваше съвети за самолетите като военен пилот, изглежда представителен. Изведнъж, развали цялата тази идилия и вдигна юмрук. От този момент нататък този човек от президент се преквалифицира в професионален поръчков протестър...

строена до него-работата е ясна...

Тока с 200% нагоре ли ще чакаме да стане за да се случи някаква промяна в политиката с това правителство? Тази зима ще ни излезе скъпа бе хора за какъв чеп сте на тея постове......