17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз знам кои са гражданите

На руски очаквания ще отговари само. Кремълски предател и нищоправец, Капут Радеф.

Засмърдя на зелени чорапки :(

Уфкай си колкото искаш,но зелените чорапи на Радев са нещо недостижимо за задник като тебе.За да се сдобиеш с такива,трябва да станеш отличник на випуск в езикова гимназия,на въздушното училище "Г.Бенковски",на офицерския курс в Американския военен университет,на академия "Г.С.Раковски" и т.н.,които са недостижими за твоите няколко мозъчни гънки,ако изобщо ги имаш.

Ко стана с черната кутия ,изпратихме я , ще я изпратим ама някога....... Докога бе каун ще прикриваш убийството на пилота. Не ви ли заседна пиенето докато човека умираше

Давай мандата!

И това ще се види на изборите, вервай ми!

много отрано започна кампанията си,май?!

Гражданите имат високи очаквания да се занимавате с държавата, а не с Борисов! Сигурно са твърде високи за Вашата клика!

Най-великите нощоправец.

Радев на предните избори гласувах за теб. На следващите имаш (-)1 глас от мен. А сети се защо?! Разчистване на некадърници и слагане на други некадърници не помага на държавата а само на "кликата" около силния на деня. Точно, защото не искаме управление като на Борисов го изритахме това те чака и теб и всички с подобно слеско комунистическо-нацистко излъчване.

БЕЗ АСЕН ВАСИЛЕВ НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ!!! ТОЗИ ЧОВЕК Е МАННА НИБЕСНА ЗА ДЪРЖАВАТА!!! ВИСОК ЧОВЕК С ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ. Р А З У М Е Н.

МАННА НЕБЕСНА! ДАР ОТ БОГА!

Не го цунеш отзад

ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС: И ЗА ДЕЦАТА Е ЯСНО, особено след днешното интервю с Георги Любенов, ЧЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ, Е АСЕН ВАСИЛЕВ! С ТОЗИ ЧОВЕК ОЩЕ НЕ Е РАЗГОВАРЯНО ЗА БЪДЕЩ РЕДОВЕН МИНИСТЪР!!! ЗАЩООООООООООООООО??

Асен Василев беше поканен още от Плевнелиев в Служебния ме кабинет, но след това НЕ БЕШЕ ОСТАВЕН В РЕДОВНОТО НА БОЙКО БОРИСОВ! СЕЩАЙ СЕ ЗАЩО!!!!!

Няма да има порцийки!

МУНЧАКА ДЕ ! ЕДНО СВЕЖО СЕЛСКО ИЗЛЪЧВАНЕ ТАКА СЕ НОСИ ОТ НЕГО...ЧАЛГАРА НЕ МОЖ ГО СТИГНА НИКОГА !!! А СЕ НАПЪВА В ТАЗИ ПОСОКА ЧОВЕКА !!

Какъв резултат се очаква да получат от партиите? Положителен за кого? Всъщност отрицателният резултат също е резултат.

Какви лица, какъв интелект, какъв устрем!

Ще чакаме цял месец опитите на Трифонов и шайката му да ни представят кабинета си. Това ще бъде най-мъчително роденият кабинет в българската история. На практика този кабинет от четири партии е невъзможен и го мъчат само с идеята да не се явяват трети път на избори. Ще стъкмят нещо, което да съществува 10-12 месеца. Ще се "обединят" около консенсусни политически фигури за премиер и т.нат. Ще вземат министри на Радев, защото уж са големи експерти и велики реформатори. А всъщност в нито една партия няма кадър, която другите три да одобрят. Отсега се вижда, че ще имаме мъртвородено правителство.

Не повече от 9 месеца в най добрият случай ако изобщо се случи !

Няколко пъти пробвах да вляза в поучителната статия с мъдрите напътствия и слова на Генерала-Президент към партиите на "протеста и промяната".... и всеки път ДИР ме препращане към другата статия за Гей-парада... В това виждам някакъв знак!

Нищо чудно,ДИРа си знае работата,изпраща правилно педераст при педерастите.(При гейовете,извинявай).

Радев за теб гласувах, но повече няма да го направя. Най малкото защото си прекалено изкуствен. Изразяваш се с написани от други, и научени наизуст Клишета. Изкуствен човек сте Вие гн Радев. Жалко е, когато начело на родината са такива изкуствени и машинизирани, уж човеци.

Ами така де, Г-н Радев. Няма само да ги каните в президентството и да им давата мандати , а те да ви ги връщат....ха-ха. Чакам с нетърпение да видя отговора на високите очаквания на народа. Апропо това, което се предлага за увеличението на пенсиите пак е най-простия и най-спестявания за бюджета начин , но не и най-добрия за пенсионерите. Не е нужно да се увеличават най-високите пенсии.

смимките виждам, че Тато е възкръснал

Радев заявява, че нарочно бави връчването на мандата, за да даде време на ИТН да се договори с останалите партии на "промяната". Само да кажа, че след връчването на мандата всяка партия има 1 седмица са обяви ще прави ли правителство или не. Вече минаха две седмици от изборите. Тоя дава на Трифонов още две. Явно големи преговори са.

Демокрацията от площадите и хвърлянето на яйца и домати и мосенето на бесилки и ковчези не е народа Радев! Това са лумпените и неуспелите политици и защитници на мутри и олигарси , които ти подкрепи с цел да се върнат на бял кон!Това ли ви е демокрацията ?

Демойрацията по площадите ли беше бе тъпак, отваратителен

Тоя прост и гнусен човек дали вярва че това ще се случи. Тоя ни вкара в национална катастрофа. Идиот .проклет да е.

Само за себе си мисли Муунчо. Народа ще гризне дървото

При тази избирателна активност и гласове за вас+платените протести, да говориш за очаквания на България оставам без коментар!!!

Високите очаквания на българските граждани е да те видят в затвора, тъпанарино... настройваш българи срещу българи, шпионираш за Русия, плащаш за секс с любовницата си с народни пари, разтури всички институции в държавата, назначи комуняги и ДС агенти навсякъде, водиш Деса навсякъде като ремарке, а бедния българин плаща за сексуалния ти конфорт... върви по дяволите.

Мунчо не ми се коментираш, боклук шибан. Шпакловчик.

По-прост прецедент от тоя екземпляр не сме имали, баси Кауна :)

Толкова исках да го приветствам, цяла кора с яйца бях приготвил... Как пък един път не се окъпа в народната любов... Ех, фигуранте, българските граждани не са нещо, за което да ти пишат в речите. Ще разбереш наесен.

Защо се опитваш да подменяш вота на избирателите бе пуяк?

С кого ще удовлетвориш очакванията на народа бе? Със стари курви, нов бардак НЕ става.....

Бойко е най-успешният Премиер и отново него ще изберем Бойко обича Народа и Народа обича Бойко ! Никакви хейтъри, помия и лайна на руските подлоги и Хвърчила това не могат да променят.

Нямаме големи очаквания от Слави, Корнелия, Доган, мравояда и Мая мутрата. Но ти сигурно имаш - да сменят Гешев и да ви отърват с бошков

Интересно….Трагично по точно. Отиде си герба дето работеше в ущърб на народа ни, а сега същото. За какво гласуваме? От трън на глог, от трън на глог, от трън на глог и така до безкрай.

tonk11

Нещо си се объркал фатмак. Народ дето си избра чалгаджия не може да има високи очаквания.

Кога общинари и депутати са мислили за народа -интерес на българските граждани. те мислят как да си задържат работата и как да се включат в някоя далавера . Държавния чиновник мрази частник а.

Фатмака си е фатмак! Правителство на всяка цена е като секс с Галин или Азис – става да се похвалиш, но всъщност те боли з..адникът. Кой ще бъде с болящия …

На тоя боклук с голямо удоволствие бих му се иср@лв гадната уста.

"Който се възвишава, ще бъде снишен."

ОСТАВКА

Бастун...

Този е единствения, който не се уплаши от тиквата. Браво на такива истински българи..

Но се усира от страха само като чуе за Гешев ? Явно има за какво :)))

Гешев има записи от разговорите с Черепчо, затова сега го гонят. Падне ли имунитетчето на Радев, опааа-записите в съда, Муньо почва да духа на бай Ставри в затвора, ако преди това не го линчува народа.

До сега се бе скрил в миша дупка .Сега педи избори се показа .Сдно нещо не е направил за доброто на народа.

Снимката кърти :))))

Искам Резидента и мен да шпаклова!

Високите очаквания, към ниския интелект на Радев! Поучително!

Толкова съдържателно, няма да спя от вълнение

И Пульо, са тия партии, а за капак Муньо!!!

Дарагие друзя. Наш парад был на 9-и май

бяха фалшиви и платени от олигархията и организирани от Москва. Колкото и да се напъваш Мунчо лэжата си остава лъжа.И ти си лъжец и предател