17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рАДЕВ ДАРЯВА: ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА ЗА НАУКА ЗА СВОБОДА НО НЕ СВОЙТА ДУША ДАВА , А ДУШАТА НА НАРОДА.

Как са ти децата, нещо ги е срам от Вас г- н президент. Защо не ги показвате....

А твоите деца, зачитат ли те????????????????

Дрън дрън. Все красиви приказки, все едно и също от този.

Плюйте , чада мои, аз за какво ви плащам?:))))))))))

не само дарителите....Вие също трябва да дарявате и средства, и сърце, и надежда за хората...вместо да ни облъчвате с негативизъм...

Болшинството от тези, които даряват сериозни суми са ОТНЕЛИ и ОТКРААДНАЛИ надеждата на хората за достоен живот чрез монополи и далавери от най-високо ниво. ПП Purezeum може да върне надеждата

Г-н Президент, моля сменете си персонала, по точно пишещите речите Ви, защото Ви правят за смях постоянно. Речите им са като преписани от помагалото по литература за гимназията,от времето на светлия социализъм,а най добре ще направите, ако малко замълчите

тоя е уникален! хората дарявали пари го поканили, а фатмака им казва, че нее достатъчно да даряваш пари, трябвало и илюзии да даряват! а бе фатмак, това с илюзиите е ваш приоритет и патент на бсп!!

Нямахме до сега президент, който за толко кратко време така да се охрани, че да му отеснее и ризата и костюма. Явно много дарители има, да не му е уроки!

Явно Пламен Орешарски е обучавал Румен Радев! Крушата не пада по-далеч от дървото Орешарски, 29 май 2013 "Сигурно няма да успеем да станем богати, проспериращи, но задачата като минимум е в края на мандата всички граждани да имат повече надежди..." Румен Радев, 22 ноември 2018 "Не е достатъчно просто да даряваш средства, а трябва да даряваш сърце и надежда"

Просто едни и същи хора им съчиняват речите.

Президентът трябва да се изказва по значими, "тежки" неща. Две добри думи за баналната истина дарителството, като добро дело просто не върви. Не му прилича.

А да слуша оплакванията ББ ?.... :)))) Президента е пич... До сега не сме имали по успешен президент !

Ако празнодумието можеше да лети,то Руменчо Радев щеше да кръжи нуеморно като гургулица.

За има няма 2 години задмина Плевнелиев да говориш нещо и да не казваш нищо. Той поне го разбра и не се кандидатира за втори мандат.Ти като гледам нямаш спирачки-празни приказки,празни приказки и пак празни приказки.Ставаш за президент на библиотека ,но не и на държава.

бля, бля, бля - няма край....

Румене,ако празните приказки произвеждаха ел.енергия,можехме да закрием АЕЦ Козлодуй-с твоите България може за свети цялата денонощно. Как пък не си избрахме един реален президент, а само празнодумци след П.Стоянов..Приказки на килограм,по същество нищо и реални действия никакви.

Румен Радев е Царят на празните приказки. Никой друг в България няма да вземе 11 бона на месец срещу дрънкането на такива тъпотии.

Радев , с Деса кога ще дарите нещо , че откакто сте в Президентството ,нещо се чувате само по скандали и изцепки !?

Много ти е широко сърцето, а за надеждата да не говорим. Голям дарител...

Комунистическият фигурант Радев, който не е дал и една стотинка за някаква хуманна кауза, прочете поредната фалшива реч, написана му от други хора!

Най-добрия дар----изгони тиквоча!;))))))))

Колко даряваш ти от заплатата си 11 хил. лв. на нуждаещи се Гуменков-Грипенов_Мерцедесов?

Плямпам си на воля,зимам 11 бона

Та светна. Няма човек на такава политическа позиция заради заплата. Тя е нищожна. Те са там заради достъпа до държавни средства (тоест кражби). Да кажеш това което си казал е все едно да кажеш че всички митничари са станали митничари заради заплатите...което знаеме че не е така. От там и квиченето на тъпите българи "да се намалят заплатите на депутатите" Абе, глупак, кой ти е депутат за неколко хиляди лева заплата? Мислиш разчитат на нея?!? Те са там за държавни прокети и бюджети а не за заплатата. И 0лв да им е направиш, пак ше се бутат! Ама от къде толкова акъл в тая изтрадала страна? То всичко което имаше повече от 2 мозъчни клетки имигрира. Другото става или Премиер или вика че бензина му е висок без желанието да разбере че Търсачките не са само за порно а може и за 10 секунди да разбереш че в ЕС най евтиният бензин е в България и цената му не е вързана за твоя мизерен доход, защото България НЕ произвежда бензин и акцизите се налагат по договореност с ЕС! И други такива работи има.

нещо я ша фана бела мечка,виж некоя приватизаторка покрай него може и да се облажи,ама тоя с тъпата фуста до него не става за тая работа

По добре пусни 50 лева на Българската Коледа за лечение на деца, вместо да говориш празни приказки.........

"Любов е да даряваш,душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал"/Надежда Захариева/ Това иска да каже президента,но кой ти е чел повече от "Винету" ?

Бе той (червен радев) душата отдавна си я дарил и ние знаем на кого, ама тука става въпрос за малко по-материални изражения, дето не са присъщи на гордата двойка от дондуков!

Той си има достатъчно ПР и тълкуватели на написаните слова-няма нужда и от 123

"а трябва да даряваш сърце, надежда и да споделяш време, идеи, труд," Сиреч, аз ще ви давам всичко друго, но не не и да орежа паричките на деса за роклички, камо ли моята заплата!!!

Та светна. Няма човек на такава политическа позиция заради заплата. Тя е нищожна. Те са там заради достъпа до държавни средства (тоест кражби). Да кажеш това което си казал е все едно да кажеш че всички митничари са станали митничари заради заплатите...което знаеме че не е така. От там и квиченето на тъпите българи "да се намалят заплатите на депутатите" Абе, глупак, кой ти е депутат за неколко хиляди лева заплата? Мислиш разчитат на нея?!? Те са там за държавни прокети и бюджети а не за заплатата. И 0лв да им е направиш, пак ше се бутат! Ама от къде толкова акъл в тая изтрадала страна? То всичко което имаше повече от 2 мозъчни клетки имигрира. Другото става или Премиер или вика че бензина му е висок без желанието да разбере че Търсачките не са само за порно а може и за 10 секунди да разбереш че в ЕС най евтиният бензин е в България и цената му не е вързана за твоя мизерен доход, защото България НЕ произвежда бензин и акцизите се налагат по договореност с ЕС! И други такива работи има...

Въх, светна мъ!! И ся поне нама да плащам за осветление! Дето да отида, светя!

Такива тъпотии говорят хора с 11 бона заплата и 0 лв. дарения. Дори дядо ми с 230 лева пенсия пуска един смс за Коледа.

Не е достатъчно да получаваш пари от руското посолство. Трябва да получаваш и от Грипен !

Като го слушам пилота ми идва надежда за сърцето

Давай ми 11 бона на месец и аз ще ги ръся същите. Важното е да НЕ искаш и да правя нещо, само да си приказвам.

Ти какво дари бе, мушмул!

Как какво - спаси един катаджия от уволнение! Да не е малко?! Горките катаджийчета...

Румене.

Ха-ха !

Хаахахахахахахахаха