17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев вече и от строителство разбира. Тоя човек не разбра ли, че един полезен ход не направи за 6години. Само празни приказки и щети.

Радев е тъп колкото Борисов. на тях им е лесно, затова и са на едно ниво да спорят, България няма бъдеще с Русия, нека минусите да си кажат къде са им децата, в Русия или на запад, щото не са и в България, такъв е материала, нищо не става от българите.

Радев, удари дъното!! Президент на една страна ще се среща със строители?!?! Дано по-скоро има нов кабинет с достатъчно гласове, че да изчезнеш от политическата сцена. Завинаги.

Смешник.

Световната практика при такива случаи:1.Блокиране на банковата гаранция 2.Шут на строителя и замяната му с друг 3.Иск за неустойка. Но,навярно,подписалите договора за строителство са били прехвалени "експерти" и сега България е със свалени гащи...

Да биват зелените чорапи върха на интелекта и успеха а и още по интелигентнте от тях сини чорапи от МеВеееРеее всичките заедно да ни управляват.

С газпром посредници няма. Има рушвети.

Харвардските измамници се показаха като достойни наследници на бабите си и дядовците си - партизани. Истински неокомунисти-либерали

В неделя в Централна София, в кратката почивка след денонощните постоянни усилия, президента и решетников ще запознаят правителството с бай Ставри. Ще присъстват и журналисти кибици от БНТ.

Почетен разводач ще бъде боко тиквуняка и други несъществени.

Абе, Радев защо го няма Решетников.

за Гърция, която е искала български територии до Стара планина, която затворила българските училища в получените български земи, изгонила българските учители и свещеници, нарекла в Атина улица "Василий Българоубиец" и нарича българите в Северна Гърция славяноговорящи срещу Русия, която е запазила непокътната територията на България след ВСВ, и президентът е същият!

"Снимки на недовършени обекти по трасето на газовата връзка" - https://www.mrrb.bg/bg/snimki-na-nedovursheni-obekti-po-traseto-na-gazovata-vruzka/ За любознателните фактите са изложени в линковете - първият е от днес, а следващите са от историята на интерконектора: https://epicenter.bg/article/Kompaniyata-ICGB--koyato-stroi-interekontektora--e-zapalnila-182-km-s-gaz-pri-nalyagane-ot-40-bara/290135/4/0 https://gradat.bg/infrastruktura/grckata-kompaniya-jp-avax-sa-shche-stroi-gazovata-vrzka-s-grciya https://3e-news.net/bg/a/view/29814/teodora-georgieva-avax-veche-shte-nachisljava-neustojki-zaradi-zabavjaneto-v-izgrajdaneto-na-interkonektora-gyrcija-bylgarija Саботажът продължава.

Служителят на Митрофанова в Бантустана нещо много взе да се разпорежда. Да не гомптащаме и него в Белене!!

Интерконекторът е удобна дъвка за цялото ОФ на Радев. Киро завъртя крана а служебните недоразумения твърдят , че газ няма... Факти по темата намерих в Епицентър: "Към днешна дата всички 182 км и прилежащите съоръжения са запълнени с природен газ при налягане 40 бара. Тече изпълнението на съпътстващи дейности, които нямат пряко отношение към експлоатацията на интерконектора, но са част от заложените дейности по проект. С оглед максимално скорошното въвеждане в търговска експлоатация на IGB и ускоряване на административните процеси, необходими за издаване на Акт 15 и Акт 16 за територията на България и еквивалентните разрешителни за Гърция, компанията внесе към МРРБ необходимите документи за обособяване на етапи на оставащата част на строителните работи. Основната цел е всички необходими за старт на търговската експлоатация дейности да бъдат приоритетно извършени в етап 1, което да позволи навременен старт на преноса на природен газ по интерконектора. Всички останали дейности, които не са пряко свързани с експлоатацията на съоръжението, са обособени в самостоятелен етап. Те ще продължат да се изпълняват паралелно с експлоатацията на съоръжението. В етап 1 като най-приоритетни дейности са включени: изпълненото вече строителство на газопровода и наземните съоръжения, както и тестване на катодна защита, полагане на знаци по газопровода, завършване интеграцията и тестването на SCADA системата за автоматичен контрол и управление на интерконектора, тестване на противопожарната система на диспечерския център и др. Сред обособените в отделен етап дейности са: довършване на полагане на резервен оптичен кабел, изпълнение на противоерозионни мерки по трасето на газопровода, довършване на път към ГИС Стара Загора. Всички посочени дейности са част от ангажиментите на гръцката фирма AVAX ..." - https://epicenter.bg/article/Kompaniyata-ICGB--koyato-stroi-interekontektora--e-zapalnila-182-km-s-gaz-pri-nalyagane-ot-40-bara/290135/4/0 Излиза, че и недоразуменията на Киро лъжат, и недоразуменията на Радев лъжат. При това всеки от тях има и частично истински аргументи. За гръцката фирма AVAX .: https://gradat.bg/infrastruktura/grckata-kompaniya-jp-avax-sa-shche-stroi-gazovata-vrzka-s-grciya https://3e-news.net/bg/a/view/29814/teodora-georgieva-avax-veche-shte-nachisljava-neustojki-zaradi-zabavjaneto-v-izgrajdaneto-na-interkonektora-gyrcija-bylgarija

Ама по същество прави противоположното на това което говори. Само гледайте какво ще се случи за кой ли път.Газ от Газпром.Няма лошо,но цените са лоши

Ама не бързайте много де ! Липсата на газовата връзка носи печалби на посредниците....

///ще плачат без милионите...

ПП, ДБ и ГЕРБ са твърдо против газ от Газпром. За разлика от Германия, Франция, Украйна, Полша, Италия...... Които си получават и си плащат в Рубли. ПП, ДБ и ГЕРБ са се поставили в Служба на чуждата държава САЩ. Работят срещу България и нас всички.

И недей лъга,че Германия и Франция били плащали с публи!И всички ,,партии” служат на Москва с изключение на ГЕРБ са за руски газ в рубли по трънския курс и правят обратното на това което говорят. Тоест заробват ни с милиардни дългови и свръх неизгоден скъп газ от посредници

Живея в Германия и Германия си плаща газа в рубли! Нещо информацията ти е некоректна. Всички си плащат в рубли, само нашите тъпанари съсипват народа! Fuck them?

Една от най-елитните десантно-щурмови дивизии на света пристига в България. 80 години по-късно, позната с кодовото си наименование "Крещящите орли", 101-ва въздушнодесантна дивизия на САЩ се завръща на Стария континент. Бойната група ще бъде дислоцирана в Източна Европа, след като първият заместник-началник на президентската администрация на Путин, Сергей Кириенко заяви, че НАТО е във война с Русия.

Ти дедовото, да не си слънчасал? Говорим си за газ, а не за храбрите американски момчета дето спасяват светът!

Евалата Румба! Аферим Радев!

Прочетох ,,евалла Рубла” аферим Радеф и таман да ти сложа минус и се сафересах. Кой работи за рубли в днешно време ве?!

Нещо не разбирам. Дори да допуснем идеалният вариант, че връзката бъде изградена; получи акт 16 и по нея потече газ, какво ни дава това? Тази връзка може да осигури 25-27% от нуждите на България. А останалите количества?

Ами американците предлагат мноооооооого по евтин втечнен газ от на ,,братушкити”бе бай Иване!

Не пиши глупости, че ще станеш за смях на кокошките! Няма такова животно по-евтин втечнен газ от газа по тръба! Както няма и губеща АЕЦ. Втечнения газ ще е точно с 30% по-скъп от този на "Газпром" и бизнесът като чуят за него направо се изприщват. Не само че се изприщват, ами направо казват, че на улицата съвсем скоро могат да се окажат 250 000 души. Голям кеф нали?

бай Иване.Втечненият газ от САЩ е много по евтин от на ГАЗПРОМтръбния. И почему търпим Газпром да не спазва договорите които есключил с Булгаргаз? Трябва да търсим алтернатива и да съдим Газпром.Както правят другите държави

Фатмака,се прави на Спасител на Нацията,след като преди Седмици,потопи Правителството. Иди на Хуй,Бляд

Той Радев нищо не е потопил.И миналото и сегашното правителство са правителства на БСП и ДПС които са на пряко подчинение на Москва.

Деди май рано си минал на твърдо гориво. "Фатмака" оправя безумията сътворени от Кирчо и Кокорчо.

Що не започнеш да се срещаш с животновъди, с растениевъди, кооператори? Пред тях по ще ти вървят приказките.

Работата на Радев е от типа "Ден да мине, самун да загине." Заплатата си върви - 15 000 на месец.

Хубаво сте се събрали, народни болни теми обсъждате! Ама кво праиме ,като само след 2 месеца мадуро машините ни натресат пак протестърските иксперти Коки,Кики и Гуглена ,па на плажа Корал на Кики тейко му Петко му нарисува на листче с флумастер газ да караме през пустинята Гоби,а после Ленчето вземе че му врачува на боб ,че през Килиманджаро е по пряко!

Очаквам ако имат втори мандата простите и нагли кирчовци,да спрат бг вода,и да ни карат вода от арабския пустинен свят. Те ще се пищат посредници и ще пием златна вода. Готови са на още по-брутални престъпления защото знаят,че винаги ще им се разимнава.

Е, как така? Нали нямаше такава компания ICGB?

голям майтап... хора зависими и работещи за Газпром ща правят газопровод на конкуренцията..ха.ха

Каква е тази пълна мобилизация? Да не е обявил военно положение Мунчо? Прилича май на поредна излагация.

Сега в мен е сиренето и ножа, сега аз разплащам и дърпам комисионни. Браво на Киро и Курнела че ми отъпкаха пътя, верние друзя!

Служебното правителство повдига всички важни въпроси - борба с високата цена на газта, борба с войната по пътищата, борба с бавното строителство на газовата връзка с Гърция..... И хоп след изборите - темите ще са табу, отново нищо няма да се направи по въпроса, в момента сме наблюдатели как беззъба бабичка се опитва да захапе кокала и вряска много. ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ С ПЪЛНИ ПРАВОМОЩИЯ И КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ ТРЯБВАТ! Служебно правителство за месец и половина - може да си постави за цел метро линия до Марс, ама... само на думи... :((((

Хубаво ги редиш какво трябва, ама не казваш как ще стане! Смяташ ли, че в новия парламент ще успеят да сформират правителство и ще се оформи някакво мнозинство? Давай да чуем кой с кого и как ще се получат 121 депутати. Нещо не виждам. Тая поредица от избори нищо не дава. Ситуацията постоянно ще е патова! Вече е очевадно, че в България парламентарната демокрация не работи! Трябва да се смени моделът иначе постоянно ще се мятаме от избори в избори. Избира се един човек, който назначава правителство и при нужда прави промени в правителството. ТАКА ЩЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ! МОДЕЛЪТ ГО ИМА В САЩ,ФРАНЦИЯ, РУСИЯ И ОЩЕ МНОГО СТРАНИ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА!

Стадо олигофрени и мобилизация, да бе да…

Съберете заплатите на тия около маста и ги съпоставете с празните приказки, които Мунчо надрънка? Струва си а? Богата е България.

Излезоха един файтон некъпани жълтопаветници пред прецедентството и Мунчо се посра от страх. Толкоз за Кобрата на Решетников.

sawo

При 41% в газовото хранилище в Чирен нямаме никакви проблеми, няма драма, няма криза - за тази зима има газ.

"Общи лафове дрънкаме за 15 хилки на месец!" Това е слоганът на Радев.

Напъваш се Мунчо, но звънне ли ти Путин ще се насереш прав.

Добре. И ако няма мобилизация какво? Мунчо, ти си фигурант бе Тъпчо.

Нали тулупа Баце беше завършил изцяло диверсификацията на газовите доставки за България, така поне се пъчеше по времето когато деребействаше? Да не ви е лъгал най безсрамно? Защо Президента трябва да се занимава отново с този процес, след като мутрата го е бил приключил?

Че ТОЙ даде и на концесия находището край ДЕВЕНЦИ ПЛЕВЕНСКО.. През 2012-та година.. На видни газовици ожн ДАЙРЕКТ ПЕТРОЛЕУМ от САЩ.. Ама вече 10-та година от него няма промишлин добив.. А как обещаваше само, как плашеше с него Путин през ноември 2012-та.. Как са пъчеше, че първо ше подпишем договора за газа, а след това за Южен поток.. Пък стана обратното.. Находишщето край Девенци е от размера на Чирен. На две години можеше да ни самозадоволява. А след това да е ВТОРОТО ни хранилище за газ.. Ама едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто.. А и това да си спомним - от един април трябваше и газ за Европата да изнасяве от ХАН АСПАРУХ..

Чирен е хранилище не е находище. Иди се самозадоволявай с американското знаме

Напътствия от типа "Дайте да дадем". Типично по социалистически.

Президент Премиер Даже гледам и Фиона е там Га дойде от село Га стана пилот Га стана Президент Га стана Премиер Незаменимият Да се смееш ли Да ревеш ли Па ро дия

Киро Истината е голям клоун. Въртя кранове, въртя дупе, въртя очи, накрая всичко е лъжа

Богата държава сме. Плащаме на нищоправещи празнодумци и локумджии по 15 000 на месец. Покрай тях още маса боклуци на държавна заплата за нищо. Каква е добавената стойност на тази среща бе дебили. Защо Радев губи времето на маса хора да им прелива от пусто в празно? До кога ще търпиш бе българино?

Баце с три правителства, Мунчо с пет. Е сега кажете не сме ли Народна Република Мунчостан.

Ти премиер ли си?Или оня Гълъб за нищо не става и ти му набиваш канчето?Даже му сложи мутрата Александър Маринов за съветник.

България има колкото си искаш тръби,конектори,хъбове и хранилища НО газ няма... Странна работа бро

нека да потече газ. Лошото е, че само 1/3 от нея ще е на поносима цена, останалите 2/3 ще ги плащаме доста скъпо. А бе откъдето и да погледнеш, каръци сме.

докато изпълняваме нарежданията на Козяк, каръци и ще си останем.

Ти Лампазчо кажи колко тира с дрога и контрабанда влязоха днес до обяд през южната граница. Кажи ние хъб за какво сме. За дрога и контрабанда. Газ после ще оправиш нали Лампазчо.

Добре айде пак да питам КАКВА ГАЗ ЩЕ ИДВА ОТ ГЪРЦИЯ?

Тия са там за комиси......а ...

Как никой не разбра в тая Държава, че Арезският газ не стига !!! Евентуално ще покрие 1/3 от потреблението. Другите 2/3 от къде ? от на Киро тъпака, Гуглена , Асан мошеника дирниците ли ?

Я да направим малко анализ ! В хъба влиза газ от Турция ! Турция няма газ и я взима от Русия ! В хъба влиза газ от Гърция ! Гърция няма газ и го взима от Русия ! В хъба влиза газ от Азърбайджан ! 30% от този газ е от Русия ! Голяма диверсификация ! Полочваме руска през посредници ! Типично за Боко !