Коментари - Румен Радев: Изборите не могат да бъдат индулгенция за корупционните скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една теория, според която всеки се издига докато достигне своето ниво на некомпетеннтност. Там засядя - при соца и другите тоталитирани общества, или го изхъвърлят или пенсионират, в по-конкуретните такива. Пилотът Радев, струвами се, отдавна е достигнал нивото си на некомпетентност и представлява жалка гледка

Усети, че не може да манипулира българите Втория му мандат изглежда вече мираж...

По- тъп от ББ може и да сме имали за премиер. По- тъп от Румен Грипена за президент обаче не сме имали!

Е разследван официално за корупция! Така че не е зле да се скрие Моралното му основание е под морското равнище!

Президентът бил агитирал за БСП! Абе, на Президента не му видяхме очите, а Боко Тиквуня го даваха по ВСИЧКИ МЕДИИ, с изцепките му, с "бисерите" му, с бойлера напред. PR след PR, PR връз PR, от смешен по-смешен, ама на показ и то безплатно! Един не познавам, да е гласувал за тия! И изведнъж – Тоупанът пак се фука по медиите! Е, нЕма такава държава.

Както и ти, вече, не може да си индулгенция на Нинова за поста лидер на БСП.

Във връзка с тази тема вчера чухме Мария Габриел, благодари за дадената прошка. Действително вот на опрощение ли беше това, как да го тълкуваме? - Ако ГЕРБ смята, че това е прошка за техните зулуми, тяхно право е да мислят така, но според мен, много горчиво ще се разочароват, ако смятат, че всичко е приключило с тези скандали. Те са само върха на айсберга. Тепърва много други неща ще се научават, нищо че няма избори. Изборите приключиха, обаче животът на обществото продължава. Обществото няма никакво намерение да се примири. Така че г-жа Габриел ако смята, че всичко пито-платено, много дълбоко се заблуждава. За нея може да е така в Брюксел, но тук, в България темата за липсата на отчетност, на прозрачност и на отговорност за упражняването на властта тепърва ще се задълбочава.

мнооого разсъждаваш, а не ти се отдава

Ходи се скрий, тъп ушат фатмак, БСП-арска пионка! За пореден път ви се показва че освен измиращите червени бабички, никой не ви бръсне за стока. Погубвахте държавата половин век, стига толкоз.

Радев, не виждаш ли какво се случва? БСП имаше толкова поддръжници и какво стана? Същото ще се случи и с теб, ако продължаваш. На Нинова и Йончева кой ще им даде индулгенции, ти ли? Та те са по-мръсни и корумпирани от всички партии взети заедно, погледни и към тях, пораззпитай тук там и за тях! Нима одобряваш това, което вършат? Чудя се дали и ти спиш спокойно?

Много трол тика бре. Чак се изненадвам. Няма ли отпуска след изборите?

Тоз не ме кефи никак, по ниско ниво на президент сме няма ли... удари дъното ...

Ба си!Каква еуфория сред коментиращите.Що го плюете така?Че казва истините?Опиянени от ,,великата,,победа на евроизборите забравяте какви ги сътвориха последните 10 години политиците.

Какви ги сътвориха политиците?! Кои точно политици? Ако говориш за БСП, те сътвориха за 10 години едно НИЩО!

Гърбойко не посмя да излезе срещу Генерала в мажоритарни избори. Да си пусне там псето да лае в апартаментите за българския Мадуро и да имитира неутралност.

Ако Борисов беше излязал срещу Радев 100% щеше да е президент!

не е само БСП. Допълнително усложнение на обстановката се получава и от отсвирването от страна на избирателите на Атака, Марешки, АБВ и онзи Костя Копейкин от Възраждане. Това дори е по-сериозно, щото за пореден път убедително се доказа, че българите искат ЕС, а не евразийската кочина на Путин. Щото той другарят Радев често говори за „алтернатива“ за България. Трудно може да убеди народа в една промяна на курса. А е видимо бесен, щото сигурно Решетников го е хокал в пъти по-здраво от Кире Патриархчето.

Браво, браво, браво, господине! Хубаво ли ти е? А дано ти мине!

къде са ми обущата?

Другарят Десислав каза, че критиките му към властта не били свързани с изборите, защото били "систематични". С други думи - той си изпълнява набелязаните цели и си действа по партийното поръчение...

кво си замрънкял,нали баце пак ви нарита с биволицата

Нищо. трийте другари, докато се на....е.

Еха....колко цензура има в ДИР-БГ.

Ама много триете бе др. болшевики. Не ви харесваме, че казваме истината за този жалък президент.

Тоя па не спря да мрънка...

Радев....поеми дълбоко въздух и се отпусни....ще ти мине!

Радев, заеми се с релакс и йога, ако може до края на мандата ти!

Шапкара понеже загуби пак, но на истинските мъже им е присъщо да си замълчат и да признаят поражението, но понеже това не е мъж , отново си търси повод за дразги. Лично на мен ми писна от този със зелените чорапи ...

Качи се на терасата и се отпусни в жакузиту.

Нинова и Йончева в затвора !!!!!!!

импийчмънт.

разкарай се бе тюфлек

Абе кога са следващите президентски избори ?

С най-голямо удоволствие ще гласувам тогава , за да разкараме този тюфлек... то бива дразнител , ама това на нищо не прилича...ПОсле кой сее омраза и насажда напрежение...? Избра грешния път на конфронтация...До сега не е имало такъв президент. Според мен грешно си разбра ролята..

Той Първанов, въпреки, че абсолютно официално си беше кандидат на БСП беше хиляди пъти по-обективен в ролята си на президент на всички Българи, независимо от пратийната им принадлежност от този комплексар !!

психика,злоба,заяждания, този е бил льотчик.Не случайно и Антон Тодоров изкара сума ти прегрешения и наказания/всичко по документи/ на Радев като офицер и летец.Самонадеян и високомерен нарцис,стигнали небесата в казармения живот.

Изгуби. Бъди мъж и мълчи.

Какво точно е изгубил, вие от герб вече нямата връзка с действителността от опиянение.

Изгубил е понеже е копмунист като теб. Дори не го крие

Червените днес ги няма ... явно няма надник

Парашутистът е като наакан... Добре че не е в полет... Прилича на онзи от БСП, който през сълзи коментира:" Благодарим на всички, които не се уплашиха от уволнение и гласуваха за нас!" Нагла и безцеремонна вродена простотия...

Какво казваш??? Какво? Говори човешки бе. Не си на конгрес на БСП или в ООН. Нали говориш на хората? Кажи какво искаш.

по-нагъл и от двете зъми - Курнито и Ленчето.Ами то си казва,щом в родното му село Славяново БСП-то се провалиха и ГЕРБ е първа политическа сила.

суверенната държава България не му дава индулгенция за провеждане на проруска,антинародна,евразийска политика.Корупционните скандали бледнеят пред националното предателство .

Като говори за Конституционен съд... Какво стана с неговите призиви генералите да не стоят пасивни, а да действат?? Алоооо....

Радев понеже е срамежливко, го е срам да каже директно - Изборните резултати не са причина К. Нинова и Е. Йончева да не влязат в затвора. И двете крадли и лъжкини заедно с 80 % от ръководството и “социолозите”на БСП са за затвора.

Смешник

Едно е положително в цялата история. Ясно е че БСП залязва и такива като тоя вече много малко хора заблуждават. Това си е прогрес отвсякъде, първо да се отървем от най-старата корупция (БСП и е тоя дето са зад него) пък после една по една другите. Има светлина, оптимист съм. Поне ясно се разкри Пт кои е да го знаем.

пак завъртя плочата.

Харесва ми изразът Държавен глава. Като знаем на мъжете къде им е главата и този ми е ясен....

Ушко, завиждаш ли? Ега ти дребното човече си бил! Никога няма да стигнеш Б.Б. Най много да ти разреши да му лъскаш чепиците...

Аз фатмака съм го "пакетирал" към Грипените и към стремежа за комисионни...А и към старшина Деса също...

91 % от избирателите не подкрепиха упралвението, а 70% не подкрепиха никого. Това не означава, че на тях не им пука. Означава че нямат доверие на никого за сега. Но не пречи да си харесат кандидат на следващ етап. Редно е да им осигурим предсрочен парламентарен вот, за да делигират правомощшия на едно ново легитимно мнозинство!

гладна кокошка просо сънува... същото като амбриаж власт сънува

Не подкрепихме Нинова и Йончева ! И Радев също!

И ко? Колко ти е мозъкът? Не видя ли че пак така ще гласуват хората и само пари за избори ще се дадат дето могат за заплати да идат. Само това ви е в главата червена, дай да пробваме всичко, власт да има...

Били, май много са те били по главата.

Били, май много са те били по главата.

Тозии шапкар кога стана циганин, кога му почерне задника, от политика разбира колкото едно магаре. Така и не разбра, че трябва да е обединител на народа, а не да взема страна и да сее раздори. Под фуражката няма мозък.

ми то кога под фуражка си виждал мозък?

Те са били на маневри под моста , когато е раздаван мозъка... хахахах

Тозии шапкар кога стана циганин, кога му почерне задника, от политика разбира колкото едно магаре. Така и не разбра, че трябва да е обединител на народа, а не да взема атрана и да сее раздори. Под фуражката няма мозък.

Ти кажи, защо след 30 години дмеоркация се оказа че май ни управлява мафия и нямаме реални избори?

Ограбват ни от Москва и техните агенти тука! Единствено ГЕРБ се опитва да ни измъкне от руско бекапейското блато.

Загубихте изборите и ще ги губите докато не изчезне и последния червен боклук!!!!

а дано!

Скрий се бе, фатмак. Жалък си вече!

Първия ми въпрос към президента -кой е главния виновен за невероятно ниската изборна активност? Kой посочи датата 26 май в средата на дъргия уикенд? Hещо много забравя m-r президента и не чувства ниkанва персонална отговолност за тази ниска активност. А може би точно това е и целял с тая дата. Относно другите му коментари-има една приказка-Едно си баба знае-едно си бае. Сами сме си виновни ,че сбъркахме ,като допуснахме да бъде избран за обединител на всички българи .

Президента народа го е избрал, не може да се харесва на всички, но ако твърдите, че във високите етажи на властта, която от 10 години е в ръцете на герб няма корупция вие сте болни мозъци. Един въпрос, бокича осъден ли е за клевети по адрес на Елена Йончева? Втори въпрос Банов ощетил ли е държавата като е спестил плащане на неустойки? Е какво да каже президента, няма корупция, всичко е цветя и рози, хората се гордеят със своята държава. Не става, докато му изтече мандата ще слушате, че управляващите са корумпирани и единствените наказания за това са оставки в най добрия случай, някои се разминават само с платен отпуск, което е самата истина към момента.

Един въпрос ЕЙ, прала ли е пари, Нинова техноимпексова приватизирала лие Живеят ли ЧБ в палати и замъци .и т.н.

Значи ти също твърдиш, че има корупция, но когато го казва президентът това са глупости само защото е издигнат от БСП или защото е генерал, ако беше завършил библиотекарския университет сигурно щеше да се ползва с повече уважение. Може би в БГ има място само за един генерал, почти генералисимус?

Включително "Техноимпекс".