17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е.

Писачи-джурналисти - и моралЪТ - подлог - пълен член...

Относно избиването на Български офицери през1944/1956?

Трябва един генерал Пиночет да постресира малко обстановката и някои да видят преходността на живота да не ламтят толкова за пари.

Тоя смешник преЦедента да говори за "чест и достойнство" е подигравка с хората пред които говори! Точно тоя мишок, който се скри за една седмица, когато се разбра за скриването на инфо, относно простотиите на баща му и потулването с помощта на БСП

Тоя смешник преЦедента да говори за "чест и достойнство" е подигравка с хората пред които говори! Точно тоя мишок, който се скри за една седмица, когато се разбра за скриването на инфо, относно простотиите на баща му и потулването с помощта на БСП

А след Пиночет?

Шъ им е дошъл акълът да не грабят толкова

Много си зле. Не помня да се е прикривал. Напротив, точно тогава се появи от болницата, където бяха настанени хората от оня автобус. Абе това с променените бои много злобни бре!

Дрън-дрън

ПРОСТИЯ ЧЕРВЕН МАТРИАЛ СЕ ПОДМОКРЯ РЕДОВНО НА ВЕЛЕМУДРЕЙШТЕ ВСЕКИДНЕВНИ ТЪПИ ОТКРИТИЯ ОПОРКИ НА ДРОГАРЯ РАДЕВ - НЕБЕТО Е СИНЮ! ТРЕВАТА Е ЗЕЛЕНА! ИМАМЕ НУЖДА ОТ ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ!СЛЪНЦЕТО ПАРИ! ДЪЛГ, МОРАЛ И ПРОЖЕКТОР! БОЙКО Е МУТРА И ЕДЕ ФИЛИИ С МАС ! вОДАТА Е МОКРА!БСП Е АЛТЕРНАТИВА! КОЗАТА НА БАБА ДОРА Е ЗДРАВА! БЕНЧО И ВЕТКО НЕСА НИ Е ЯТАЦИ !

Уф, с вашите жалки активни мероприятия все ви се ще да отклонявате общественото внимание. радев се появи от болницата. А след един ден си каза думата, че сте жалки. И освен това Радев не е настойник на баща си. Баща му не е малолетен. Какви злобни и дребнави душици са тези боядисани ту в червено, ту кой ги знае сега какви са по цвят.

Брей тези гербери много мразят господарите си от соца. Забогатяха благодарение на тях и пак ги мразят! Каква неблагодарност!?

То акъл от военен,идва ми малко в повече!

Преди време на два пъти ме викаха запас и двата пъти си ги сложих на... и не ходих. Едни 10ле глоба май имаше да давам, ама пуста давност.

Руми-гадулката пак свири фалшиви ноти за отминалите времена . Приказките от вечеренките на дондуковското паве стоплят само и единствено нащастните неуспели в живота преманентни мрънкачи.

И какво казваш е правил в болницата толкова време? Психиатрична оценка дали му се обостря шизофренията, или просто Решетников му говори на два гласа?

Неграмотникът написал заглавието е доста хитър. Като не му е ясно дългът и моралът подлог ли са в изречението или не, е поставил на дълга пълен, а на морала непълен член. Поне в единия случай ще познае.

Има предвид Нинова и прилижените и те го издигнаха на власт и трябва да се отчита.

как може да говори за морал един предател.как може да говори за морал един,който се е клел под знамената на България и при първия удобен случай я предава.този се е клел,че ще защитава България и НАТО а хукна да лиже гъза на путефф

Хубави приказки, но защо аз не познавам военнослужещи от резерва или от запаса, които според моите критерии, да са пример за подражание.

Румене, Румене това сам ли го измисли или жена ти го написа??? "Дейността на офицерите и сержантите от запаса и резерва е изключително важна за патриотичното възпитание на младото поколение.!!!!!!! Любов и вярност към СССР, КПСС, БКП и др.. Живков!!! Който е служил знае за какво става дума!!!!!!!!!! ..................Особено днес, когато младежите имат все по-малко съприкосновение с военната служба трябва да оценим този принос за спояването на връзката между армия и общество, за спояването на връзката между поколенията военнослужещи, която значително отслабва след десетилетия на непрестанни реформи............. Румене, Румене вярваша ли си????????????????? ------- В словото си държавният глава подчерта,че Родината има все по-голяма нужда от хора, за които понятията чест, дълг, достойнство, морал и себеотдайност не са просто красиви фрази, зад които се прикриват користни интереси.----жена ти трябва да го измислила???

Освен, ако не възпитаваш млади професионални клиенти на някоя механа.

Това се нарича Гьон сурат! Човека който се кълнеше, че няма да напусне армията, първо се пенсионира за да си вземе големите пенсии, а после стана червена подлога, сега говори за дълг. Човека, който назначи любовницата си за PR противно на закона и който направи всичко възможно да прикрие катастрофата на баща си, сега говори за морал. Е нямам думи.

За запас ще им изпратя смъртен акт и некролог.

Като почнат да се пенсионират на 65г и да вършат нещо полезно, като например да патрулират в обезлюдяващи се села и по границата може и да се заслуша някой. Сега повечето са известни с алкохолизъм и дребни кражби от поделенията.

Историята ни учи, че хората се променят и са податливи на изкушение. Та е популизъм да разчитаме на самоконтрол. Имаме нужда да се отървем от концентрация на власт. Всяка една фирма ще раздава комисионни, ще се старае да намали разходите ако може. Всеки един държавен чиновник ще се подаде в определен момент. Днес е честен, утре заради семейна драма ще си сложи главата в торбата. Честно ми кажете дали сте сигурни какво ще направите ако намерите кюлче злато в момент в който отчаяно се нуждаете от пари? Та престанете да вярвате в мита за светците. Всички сме грешни - така ни учи християнството. В Китай разстрелват за корупция, но тя не е изкоренена, защото съществуват условия за такава

Чест, дълг, морал. Не можеш да направиш нищо повече. Не трябва да желаеш нищо по-малко :) Днес дефилират нравствените им антиподи - безчестие, продажност, безнравственост.

В България последните достойни офицери способни да направят преврат в защита на отечеството са избити 1944-1945 година. БКП под ръководството на КПСС създавеше безмозъчни, безгръбначни и добре платени офицери. Който е служил знае за какво става дума. Та за това нямаше преврат. А след преврата трябва да имаш демократични институции. Те загинаха по същото време.

а от теб имаме ли нужда гусин президенте,твоят морал и чест се свеждат до нарежданията на една крадлива и приватизирана биволица,или забравих че ти си безкористен и независим ПРЕЗИДЕНТ,като предишното магаре на тоя пост,що не събереш младите да ги научиш на чест и морал ами си седнал при пенсионираните по татово време офицери и старшини да плямпаш дивотии,те сичките са били членове на бкп

Едно време семейството беше градивната единица на обществото. Днес градивната единица е - пари, власт, разврат.

Смотам, тъп гербераст.

когато си неграмотен политически обиждаш другите на това което си

Всичко вече е с пари, да ме прощава президента. И всички вече се научиха да си правят сметка, а които не можаха вече ги няма.

Типичен комуняга - симпатизантите му са гътнали по 80-90 лазарника и всеки момент ще се гътнат и те.

Това са думи на офицер от ВВС - честен, морален и човек на честта! Моля, гербероидите да не го сравняват със своя идол Тиквата, защото не е възможно да сравниш Орел с Прасе!

Всички ще стигнат лазарниците. Кой повече, кой по-малко

последните офицери имащи чест и морал са избити от предците на сегашните покровители на президента

Имал е годините за пенсия отдавна. Защо да не се пенсионира? За разлика от Бидоня от Банкя, Радев е честен човек и разчита на тези пари! Радев не е бил рекетьор и мутра от СИК!

Че си хахо, хахо си. Че си тъп гербераст е вярно. Че си педал недоклатен също е вярно. Простотията ходи по хората, но при теб се е натрупвала от дългои години. Какво ти е виновно българското офицерство бе дрисльо. Аз съм офицер от запаса и не мога да бъда равнодушен на тъпотиите на тракива като теб. Злобата ти е безкрайна като тъпотията ти, МАЛОУМНИКО!

Орела не прави свирки на руския патриарх

"...държавният глава подчерта,че Родината има все по-голяма нужда от хора, за които понятията чест, дълг, достойнство, морал и себеотдайност не са просто красиви фрази, зад които се прикриват користни интереси." Сега вече Нинова ще се обиди, ще му потърси сметка за намека и ще възложи на Йотова да го "дисциплинира"...

Питам се, защо ли трактористът, стругарят, шофьорът, учителят и всичките за които се сещате, не се нуждаят от по ранно пенсиониране и защо те не се нуждаят и от средства при това пенсиониране .

симпатизантите на бсп много искат ей такива като тоя и биволицата да ръководят държавата,сякаш не помнят или се правят на тъпоглави предишните такива докъде ни доведоха,и нека помислят защо по времето на последния кабинет на бсп от европа не идваше и цент,сега поне идват пари и се крадът по братски със европата,а преди всичко се крадеше юнашки от бсп,затова е тоя вой и брецане на биволици и магарета

Колко е морално е да зарежеш семейство заради любовница от службата, да я назначиш на няколко длъжности за някой лев повече и да помага при лобирането за грипените . Моралната старшинка заряза службата за 20 заплатки за да служи на чужди господари.

а бе знам ви вас офицерите от някога каква тъпа пасмина сте,и ти личи пи писането че си бил тъп на галош още когато си учил за такъв,помня че когато бях войник истински кадърните офицери не издържаха на вашата тъпотия и бягаха от армията точно заради такива лумпени като теб,а сега си седнал да се напъваш,иди се напъни на двора белким излезне нещо от теб,пенсинер на 45 и една шапка пари,а седнал да обижа,типичен соц офицер залупен който освен падни и стани незнаеше друго,това то го казва бивш войник от запаса от 12 мсп град елхово,там съм ви видял свинщините и неграмотността

Е, Радев поне не е престъпник като повечето в политиката. Затова хората го уважават!

Такива понятия.... Чест, достойнство, морал... Вече са само спомен и красиви фрази. Територията България (за държава вече не може да се говори) е отдавна в ръцете на световния бангстерски елит и жалките му слуги у нас. За жалост техния метод за унищожение и поробване се оказа по-ефективен от каквито и да било военни действия. Даването на власта в ръцете на неграмотни и продажни послушковци, готови на всичко за лъскави боклуци и пари. Унищожаването на всичко градивно и умно. Толерирането и протекцията на чалга, разврат, пошли реалита, простотия от всякакъв характер. Корупция и шуро-баджанащина по всички сфери. Абсолютен култ към материалното и подтискане на каквато и да било духовност. Всичко това успя! Бог да ни е на помощ!

Всъщност Радев се изявява основно пред хора, които реагиат положително на лозунгов тип говорене. Друг изказ му е сложен, затова избягва друг тип аудитория. За равновесие да кажем, че от същата слабост страдаше и Ф.Димитров. А пък от същата боя, Първанов беше доста по-приспособим от сегашния.

Питам се, защо ли трактористът, стругарят, шофьорът, учителят и всичките за които се сещате, не се нуждаят от по ранно пенсиониране и защо на тях не им трябват средства при това пенсиониране .