Румен Радев е отхвърлил предложението Цачева да ходи посланик в Черна гора

Румяна Бъчварова е номинирана за Израел, Екатерина Захариева иска да прати в чужбина двама от заместниците си във Външно. Президентът не е съгласен

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев е отхвърлил предложението Цачева да ходи посланик в Черна гора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедна България има повече посолства от богата Канада! На България не са нужни повече от 100 депутати в Народното събрание! Огромните разходи за тези назначения тежат на бюджета и облагодетелстват роднини и партиини приятели на управниците-бандити!

сигурно е страшна мъка с такива криви кадри :)

Оооо, къде, къде е по-добре с онези бастуни около Курнито....

на луната не искате ли да ви пратим, сигурно е страшна мъка с такива криви кадри :)

Това що е от ГЕРБ ,вън,вън,вън!

ЦЪФНАЛ ГЕРБ!ЦЪФНАЛ ГЕРБ!Я КАДРОВИК БОЙКО ДА ИМ ИЗВАДИ БИОГРАФИИТЕ,НАЛИ СА МУ КАТО ДЕЦА-АМА СМЕЕ ЛИ ,ЧЕ ЩЕ МУ СЕСМЕЕ ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА

Външно опровергало президента !?. На кого да вярвам, на външно или на президента? Радев нито веднъж не ме излъга, а зад въшно стои Боко - той пък колкото ме е лъгал....

Минаващия случайно, че кога е казал нещо ушатия, че да те лъже? Той освен да мънка и да клепа пред Руския Патриарх, на друго не е способен...

Външно опроверга президента и то пидменно.защо статията стои още?

Какво е това "пидменно" опровержение?

По плюсовете разбирам,че доста ЧЕРВЕНИ тролове са се включили.Срам ме е от този президент-не му отива злобата-явно е дребно духом ЧОВЕЧЕ.

Е,къде беше с Плевньо... Радев ви диша във врата ви и посочва далаверите ,престъпленията ,които ежеминутно вършите спрямо народа си,това не ви се нрави,банкянския цървул място не може да си намери...голям кеф!

Добре познавам манталитета на дипломатите. Отвътре. Колкото по-малко имаш вземане-даване с тях, толкова по-добре за теб.

Тетка, Московски и "Шматката" Бъчварова не са никакви дипломати, ама вЕрно да си нямаш вземане-даване с тях - боклуци!

АКО ИДЕ В ЧЕРНА ГОРА ЩЕ ИЗГОНИ И МЮСЛИМАНИ И СРЪБИ КОЕТО ЩЕ ПРЕДИЗВИКА МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ!

СЕ ПРАИ ЧЕ НЕ РАЗБИРА КОЛКО МНОГО НИ ПРЕЧИ !

НЕ ИСКАТ ДА Я ВИЖДАТ ДОРИ В СЕЛОТО И ! ТАМ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ! КАКТО И В БАНКЯ !

хем отхвърлена хем не е предложена такива писаници на какво намирисват каква убава ама мноого убава държава това младите от чужбина ша са изпретрепат да са връщат

Тлъстия мангал баш па у Берлин посланик! Че е много убавец! А и то в Германия не виждали бг-мангал!

министърът на правосъдието Цецка Цачева е била посочена за представител на България в Черна гора Тук съм съгласен с ГЕРБ ама не напълно . Тази трябва да хване гората ама не Черна гора ами някоя нашенска .

Настъпи върхът на излагацията и Простотията...Големите "Дипломати" излязоха на показ

.....И върхът на сляпата им НАГЛОСТ!!!! - Ни срама, ни очи!...........

Настъпи върхът на излагацията и Простотията...Големите "Дипломати" излязоха на показ

Тази е вредна, като министър, но защо трябва да се търси синекурна длъжност за нея. А Черна гора е важна за България, ЕС и НАТО. Рабфачката да си ходи на село!

НЕ СЕ НАЯДОХА ,ТЯХНАТА МАМИЦА...

Ще позволим ли на Бойко Борисов и антуража му да превръщат Конституционния съд на Република България в кошче за Боклуци ?! Мисля,че е по-добре Цецка да ни освободи от присъствието си - Министерството на правосъдието се превърна в сборище на джендъристи. Не може да ни навреди чак толкова с неизбежните си глупости в Черна Гора, но в КС - може - формира се мощен блок от дебилстващи , начело с Оня дето ибо живее , Господи

Въпросът е : става ли един г(ъ)ербав министър за посланик ? Има ли дипломатически ценз ? Колко езици и как ги владее ? То вярно на фона на Конграчулейшънс сите в МС изглеждат полиглоти ;) И най-важното след доказано досега е предавал интересите на България, как да очаква катарзис. Цецка си остана фен на оджендъряването с Истанбулската конвнеция , не ли ? Не сме луди да им даваме пак Зелник, нали ?

Министерството на външните работи (МВнР) отрича министри и конституционни съдии да са били предлагани на президента Румен Радев за посланически постове. Прекрасно ! Ха сега ни покажете Този списък ! С 20 именца в него. Дали ще ни предложат списъка с 20 имена , за да докажат твърдението си ? Ако го покажат - дали пък няма да изтече инфо от администрацията на Президента. От някой хакер ;) С оригиналното предложение. Кофти положение

мучат гробарите, мучат ......... А като загубят изборите и не се намери друга сила да ги подкрепи какъв кански рев ще е? ГЕРБ е сбирщина на най-простите и крадливи българи!

Ма да иде бе генерале!!! ти де си видял партийна секретарка/колко ли мукари е смукала/ бореща се против комунизма!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радев е един жалък, злобен и дълбоко неудовлетворен човек. Като не му стана номера и не му купиха грипенчетата той подивя срещу правителството. Няма нищо мъжко в държанието на този, човек със слаби ангели, който е изоставил децата си заради една стара чанта, който говори за осветляване, а всъщност той самия не се посвени да се скрие, човек който вечно мрънка и дори не може да прочете това което са му написали, все говори едни витиевати неща и нищо конкретно не казва, това ли е нашия президент? На простоватите хорица, които му се възхищават, че говорил английски език само ще кажа, а вие чули ли сте го как говори и само за сведение, сега в България и шест годишните деца говорят английски. За съжаление мога да кажа, че този президент е вреден и опасен за родината ми. ИМПИИЧМЪНТ!

или къде го генерал-лейтенанта от МВР Боку срещу Генерал Радев от ВВС на БА! Ако изобщо си наясно що е то да си от ВВС и каква е разликата с нищожествата то МВР!

...

На президентските избори Румен Радев получи 500хил гласа от Патриотите, които сега са в коалиция с ГЕРБ и в момента напълно резонно е тези 500хил гласа да се извадят от общо 2050хил гласа или в момента Радев има 1550хил гласа , кандидата на ГЕРБ в момента има 1750хил гласа /1250хил +500хил от Патриотите / ИЗВОДА Е, че в момента Румен Радев е НЕЛИГИТИМЕН и следователно следва ИМПИЧМЪН, ИМПИЧМЪН !!

ТИ УРЕД ЛИ СИ БЕ! ИСКАШ ДА КАЖЕШ 3 ТЕ ПАРТИИ МУ БИЛИ ДАЛИ И КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА? ДОШЪЛ Е ВОЛЕН, КАРАКАЧАНА И ВАЛЕРКАТА И СА МЕ ДАЛИ ЕЙ ТАКА И АЗ СЪМ СЕ ДАЛ ХАХАХА! ПИЧ НАИСТИНА Е ПЪЛНО С ПР-АГЕНТИ НА ПАРТИЯ ГРОБ ДЕТО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ЗАМАЖАТ ПЛОЖЕНИЕТО ЧЕ Е ГАДНО ДА ИЗТЪРВЕШ КОКЪЛА!! ТОВА КОЕТО ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИ Е МНОГО ДОБРО!!

не)либерални разсъждения ;)

Само правилни стъпки. Не само най-качествения президент, но може би и политик, който имаме.

Мачкай гадовете господин генерал!мачкай ги!тяхната мама алчна!!!

Този президент е вреден за страната ни Толкова низки страсти и злоба в един човек За това че не можа да разходи жена си до щатите направо е подивял Няма конфликт между правителсто и президент, има президент, който съботира правителството и държавата

Правилно прави.

Много грешки и стилистични, и граматически, и логически

Правилно, при г-н Плевнелиев нямаше такива проблеми. Всичко вървеше по мед и масло.

Малко ли се налапаха , че сега и посланици да станат

Радев, що не пратиш баща си някъде посланик? Ще си има шофьор и няма да блъска инвалидите по кръстовищата.

Едно уточнение глупако: Инвалида се блъсна в Мерцедеса на бащата на президента! Поне това видях от репортажите които дълго и напоително бяха излъчвани!

Да изпратят Цецка при англетата за продължението на "Мисия Лондон". Любо Нейков вече посланик, а Цецка като естествена селянка коли патките в кухнята вместо него и учи задочно за посланик.

няма никакъв начин да одобри румянка за Из раел, дори е немислимо да се мисли, това е най-първото и задължително изхвърляне, да се разследва за кого работи, тая се вижда че не работи за БГ а си е дала г-за на други служби, че не го и крие..

Няма да плащи черногорците тази кукундрела и да излага българките, яяя

За пореден път президента Радев шамароса простите гербегейове зад врата а ма те прости и пак налитат на шамарите Не сте му в категорията бе цървули

Евати порното.

Бой по ГЕРБерастките кратуни!!!

И президентът и премиера са абсолютни инати и не слушат какво им говорят съветниците. Само премиерът може да предложи на президента някой да бъде назначен за посланик; президенът обаче може да ткаже да подпише указ и така да блокира предложението на премиера. Двамата гьонсурати си правят сечено и водят войни помежду си на страниците на българските вестници. Би следвало да се разберат и да престанат да се излагат публично, но простотията така ги е зашеметила, че разумът не достига до тях.

….сеченото идва от предложенията на некомпетентни лица за тези постове ….а и някои хора трябва наистина да бъдат отзовани ,защото са забравили чии интереси трябва да защитават ...

Тези предложения за посланици да се назначат някакви си, дето си нямат хабер от дипломация, са възмутителни. Направете си труда и прочетете статията "Георги Марков: Защо България да подкрепи Унгария?" - в Епицентър. Не ви ли се иска описаното там да става и в България?

Най добре Сецка Травестит п осланик в Тайланд при лейди боксовете лика прилика са

Тетка станала много скромна - иска посланик в Черна гора, а можеше като Московски да поиска да бъде посланик я в Берлин, я в Лондон, я в Париж или във Вашингтон... Щото е възможно и тя да си има семейни проблеми.

Боко къде се е покрил и не взема отношение?

Той сега има гооолямо гайле - "щрак Боко на портрет с Бай Дончо", че после да тури портрета до "трите папи". Зер това му е мечтата у живота. Ама като се видя Тръмп как подмина "Наишиасилия" се дядка, нищо чудно да се отнесе така и със Златното му момче.

Московски в Берлин, Цачева в Цетине, Бъчварова в Йерусалим, Читак в Катар, а Гьотверен в Риад, Дъбов в Алмати. Сериозни кандидатури. Всие професионалисти от кариерата. Ама то щом един служебен премиер се назначи за посланик в Париж, какво да очакваме. То затова и външната ни политика е на този хал. Аз може л да отида във Виена? Заслуги - причинил много по-малко вреди на България от всички изброени. А пък баджанака много иска да е посланик във Виетнам ...

Ех, как хубаво си беше едно време. Не ставаш у дома ,бегай в чужбината. Ха, ха.ха.

Цецка можеше да заеме престижна началничесла служба, но за жалост избиха стадата с козите по Странджата.

Къде си видял овца да пасе кози?

Я, някои вече се пробват да напуснат кораба и да се спасяват!

Хаха, президентът продължава яката гавра с герберушки те! Мачкай Радев мафиотските мърши!

Очевидно е, че ГЕРБ не могат да преживеят одобрението на президента Радев и избора му за президент с 65% и се опитват непрекъснато да го компроментират и вкарат в различни филми. Както и да постъпи, те приемат това като война с ГЕРБ. ОТВРАТИТЕЛНО Е! Още повече, ако хората, които не мислят върху това, приемат позицията на ГЕРБ. Отвратително е уреждането на свои на посланически длъжности и президента Радев е прав. Освен ордата некадърници има и хора от кариерата, един от които е особено противен. Вижте какво желаниеи има, след като се назначи сам за посланикв Рим, докато беше служебен министър председател. "Райков настоявал да не се връща в България, а директно да отлети за столицата на Великобритания, срещу което се възпротивяват от Дипломатическото дружество."

нали, и на мен точно тази наглост ми направи впечатление, а помня че преди време смачка една журналистка защото му разкри далаверите, които той не искаше да видят бял свят, противен още от служебното премиерство.

Доскоро ти убеждаваха,че проститутките от малцинството били виновни за лошото име на българите в Европа. Сега нещата се поизясниха!

Представете си, ако Цецка беше президент...уви не е!

Не е важно кой къде отива, а трусът с магнитуд 9 по Рихтер между Правителството с Пожарникаря на държавата и Президента Радев !! В тази война и бойкоти нон стоп, ББ сам хвърли бензин в огъня, но ще изгори в него !! На българите, вегетиращи извън мафиотските структури на "Командира" им писна да бъдат лъгани !! Вижда се все по-близо края на едноличното управление на ББ !!!

Какъв член н КС може да е Цецка, като тя предложи решение, което самият КС обяви за противоконституционно!

Необходимо условие да си гербав министър, премиер, посланик, конституционен съдия и пр. отговорни длъжности е да си следствен или да си забъркан в някаква афера. Достатъчните условия са повече, като на последно място е да си компетентен в съответния отрасъл.

Мислите ли, че това е пречка зезка да не бъде назначена от ББ където си поиска? И не само цецка.

Лежал, щот е крал.................