Радев: Добрите намерения на кабинета тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа

Мога да коментирам мерките, едва когато видя тяхното приложение, каза държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това ли е Приказката, че Пътят към Ада е Осеян с Добри Намерения?!

Моля ти се млъкни, тези не са бат Бойко, направо ти го казаха в очите да мълчиш и да си президенстваш и си им бил нужен само да се махне бойковата държава

този говори , колкото да не заспи

"Пилот на изтребител и президент, проруски и все пак верен съюзник на Запада? Българският държавен глава е ослепителна фигура с удивителна кариера" - това показва, че е добър дипломат, всички знаят, че Петков е премиер благодарение на него, но на официални места неодобрението е към премиера, а не към президента, може би смятат, че не е оправдал доверието.

Борисов никога не е бил критикуван от немска медия, защото беше човек на Меркел, а ГЕРБ проект на немска фондация

Какви са добрите намерения, че до сега само лошите виждаме и ще ги дочакаме ли? Този индивид само глупости говори, ама германците не са като нас, казват си всичко директно!

Радевите недоразумения нямат добри намерения. Един от примерите са изчезналите пари за магистрала Хемус. Случи се при Янев и Комитова. Сегашните продължават саботажа им. Раздават обещания на ляво и дясно докато се ограждат с решетки от "народ0ната любов" Това нито Орешарски, нито Младенов, онзи с танковете от началото на "прехода", си позволиха. ОСТАВКА.

Както и да се върти, каквото и да казва, не може да излъже вече никого, и у нас, и на запад. Всички разбраха на кого служи. В „Дойче Веле“ добре са го охарактеризирали. Той е позор за България.

пътят към ада е постлан с........

От военнен акъл да чакаш! Другарю Прецедент, сваляш и качваш доверие на пичлеметата от правителството ТИ. А ти не си обвързан, нали?! Няма подаръчни торбички за другаря-съветник на прецедента!!! Само другите крадат, а ти НЕ! Този двоен аршин е може би удобен на простия матрак, но другарю, ние не сме от тях!!!

От военнен акъл да чакаш! Другарю Прецедент, сваляш и качваш доверие на пичлеметата от правителството ТИ. А ти не си обвързан, нали?! Няма подаръчни торбички за другаря-съветник на прецедента!!! Само другите крадат, а ти НЕ! Този двоен аршин е може би удобен на простия матрал, но другарю, ние не сме от тях!!!

добрите намерения - толкова голяма слабост ли му е петков, че продължава да вярва, че има добри намерения

което е доста по-добре отколкото проект на американците дето искат да прецакат европа

Дойчето лъжат, поне да бяха писали, че може да върти шпаклите. Бих им повярвал, тогава.

Тъп,себичен Фатмак. Ти си същия Боклук като тоя Никаквец Петков. Вие сте долна измет.Както теб инсталираха за Президент,през теб инсталираха този Нешастетн Палячо. 33 години се изредихте крадци и некадърници да унищожавате и крадете тази Държава и Народ .И продължавате да се възпроизвеждате като Тумор .Мръсни боклуци.

Генерал Радев гласувахме за вас за да извадите България от зловещото НАТО и да възстановите приятелството с Майка Русия! Крайно време е да изпълните поетите ангажименти пред българският народ и Русия! Ако правителството не е на ваша страна премахнете ги и назначете служебно правителство!

Платено му е на мунчо, а бащата на грайндъра беше в учредителния му комитет за изборите за президент.

Кой си ти бе Муньо, че да даваш акъл. Тебе са те избрали да си сричаш плоските новогодишни речи. Очаквал, искал, оттеглял доверие.... Не харесвам тиквата ама е прав. Ти си един шофьор на самолет много по-ниско от гражданската авиация. Славяновски презрял каун ...

абе мунчо оди при Гешев вика те!!

Мунчо прилича на Добри Терпешев. Неграмотен каун.

Бещания не е като даването.

Муньо Шпаклата се пъчи. Излишно бе гащник харманлийски

тия "мерки " ще доведат до хиперинфлация. Ти ги домъкна тука тия проамерикански копеленца.

https://demokrat.bg/archives/6195?fbclid=IwAR1po38fW6vHM69UncsAwts_V-t8JrwxecJp4RA1Xd2sS3urmXdUbHtzANI