17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руменчо както обикновено се дипли до шия в л---та, които сам изхожда, за да им къде да гази. А че това недоразумение, е същото като предишния перепундел Плевнелиев, може да се направи справка в ЦРУ, където е обучаван за целта Радко за да не е чак толкова тъп като предишния.

Президентът Румен Радев да използва своята висока позиция в управлението на България и да съдейства за преизчисляване на пенсиите на хората, които са работили по 35-40 години и са изграждали българската икономика в трудните времена назад. Очакваме неговото съдействие за този жизнено важен въпрос на тази група българи.

Хората чакат парите!Всичко останало в статията е шикалкавене ивисокопарни глупотевини! 25демократични години пенсионерите са унижавани!Световната банка колко пъти да напомня за увеличение на пенсии и заплати защото нацията се топи!Кой да слуша!Квартални идиоти да бяха управници щяха да стоплят за положението!

А кога ще коментира с хората в България проблемите с Президента ни?

Има линейна зависимост: Радев говори----бою тиквата бяга в чужбина!:))))) ...тоя път само до Украйна!:))))))))))))))

Ми обидени са си нещо и когато двамцата са тука не приказват.

За да разговарят двама души, трябва да има за КАКВО. Всеизвестно е, че темите на Професионалиста на професионалистите са безброй - финанси, икономика, история, география, литература, български език, чужди езици... :)

"... според проучването на "Репортери без граници" от т.г. страната ни е на 111-о място в света, последна по този показател в ЕС, включително и след държавите от Западните Балкани." За какви промени в кодекси и закони и "уверени крачки" в областта на борбата с корупцията словоблудства Цвета Караянчева?! Цветанов, пък, днес бълнува за НАМАЛЯВАНЕ на ИНВЕСТИТОРСКИЯ интерес към България при евентуални избори... Гербокалинките не знаят в коя държава живеят...В тяхната герберите цъфтят целогодишно от 10 години...

Чак пък да словоблудства ? Просто споделя реалности , най-пресен пример кабинет орешарски , всичко замръзна и от към плащане и от към инвестиции .

Павеле, погледни ПЧИ през мин. и тази година и не словоблудствай!

Хубаво де , на мен така и не ми стана ясно какво предлага РР относно решаването на проблемите , на пенсионерите у нас ? По един безвъзмезден лост на всеки та да си правят коремни и да не изпадат в депресия ли ?!?

Румбата разбира от всичко - от медии до пенсионна реформа и от образование до здравеопазване. Да не говорим пък какъв е историк. Хвала на таквиз другари!

Приглася на другия виден историк Пиздин че азбуката ни всъщност е македонска Стой та гледай....

Не си познал. Тези, които разбират от всичко, са Боко и Цоко.

Абе скрий се бе, фуражка, яж си там паричките - и не се прави на умен.

Абе не разбирам как така, според управляващите, от години все бележим напредък в борбата с престъпността, с корупцията, по свобода на словото, а все се придвижваме надолу в класацията по тези показатели.

Бандата я борят,ама народа с мизерните доходи и пенсий не искат и да чуят.Как може толкова жестоки управляващи ,също като комунистите,никаква разлика,никаква алтернатива

в България който повдига въпросът за качеството на живота на възрастните хора. То не е качество .....за повечето от тях....то е геноцид! От известно време се чудех как пък един политик не сети за пенсионерите...за всички групи от обществото се говори ...за цени,за парно....за вода....и никой не обелва зъб за пенсионерите... ВСе едно че ги няма в държавата....и журналистите не питат политиците как пенсионерите ще изкарат зимата.... Добре че поне президентът повдигна въпроса...и да го повтаяря непрекъснато на това оглушало общество!

То когато са в опозиция всички виждат проблемите, но като се доберат до власт и започне нещо да зависи от тях, стават слепи, така е било и така ще бъде.

Този некадърен фатмак-идиот. Когато си е отворил устата е изсрал една кофа лайна. Пародията е че работещите българи отделно милионите за президентството му дават всеки месец 11000 лева само заплата.

тоя селски фатмак му дай лакърдии по седянкит и какво конкретно е направил освен че ходи по екскурзии с дългата кака

Вероятно статутът на президента е такъв, че той е институционално почти пародийна фигура. Почти нямаме президент досега, чието президентстване да не се е превръщало в клоунада. Иначе, хората са сравнително нормални в главата, докато на станат държавни глави.

Ма верно, тоа мнооо тъп!!!!

Малеее, колко си остър! Ашколсун, аферим!

Комунистическият фигурант Радев продължава да се опитва да дестабилизира държавата и да действа срещу Правителството и Народното събрание на България!

Бля-бля-бля...семинари, асамблеи, форуми т.н. - само приказки,а Б-я си остава най-бедната в ЕС. Не лакърдии, а умни управници трябват, за да я завъртят тая машина, но...не би.

Те всички тези само за възрастните са се замислили-дрън, дрън... отдавна ни пуснаха на воля всички да ПАСЕм. И да мрем...

Колко лицемерно и комунистическо - загрижил се за пенсиите, които съпартийците му откраднаха, изнесоха в офшорки и после върнаха обратно като "директни чужди инвестиции". Разбира се от частни юридически лица.

Ами може и да очакват, ама очакват и парите да ги бере някой по дърветата. Те очакват повишение на пенсиите, наборна армия,повече полиция, увеличение за здравеопазване, фиксирана цена на хляба, ток без пари. Обаче парите за пенсия не идват от полицаите, нито от военните. Идват или от вноски на работещите или от държавен дълг. Та явно искат да вземем заеми за да може да ги плащаме ние.

мутретата в тая държава...с Армани или без....

Достоен президент е Генерал Радев.

достоен със сбръчкана жена

Я покажи себе си, или твоята жена, да ви видим, какви коне сте???;)

ти воайор ли си бе питанката та си ръгнал да клечиш да гледаш

Хората са го казали: Лаещо куче не хапе.

Румен Радев да ходи да ПАСЕ!

България е на довършване, РР няма смисъл да повдига такива въпроси, безпредметно е, няма кой да го чуе

Преброихте ли бръчките на Деси-то?

само такива простаци останаха в България като този

некви евро измекяри се довлекли тука незнайно защо и тия наште барабар с летеца се превивали пред измекярите

Си прави партийка май , а? Мирише на импийчмънт!

Товарищ Путя вдигна пенсионната възраст, Радев изостава по въпроса...

Постоянното присъствие в Дир: Путин Радев Някое старо или виртуално руско оръжие

и една постоянно пълзяща стоножка