Румен Радев: Децата са най-голямото богатство на България и заслужават много по-добро бъдеще

В Деня на детето стартира уеб платформата на инициативата "Спортувай с президента" за насърчаване на физическата активност сред младите хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умора нема и тоя така

"Въпреки отсъствието на поканените на събитието министри, държавният глава подчерта, че специално по отношение на децата институциите трябва да работят в една посока." Ритнитопковеца забранил на министрите си да уважат спорта, или са проявили самоинициатива, за да МУ се харесат?!

Тоя фатмак пак иска да влезе в новините жалка работа нещо никак не му се получава. Докато БС П беше на власт нещата бяха плачебни с масовия спорт

спортувай с резидента на катюшките ще гризнеш от брезента

Докато разни генерали си назначават любовниците на държавна ясла без конкурс- младите семейства с кадърни млади хора ще ходят там дето има реализация и не е нужно да си любовница на някой. Там ще се раждат и децата.....за съжаление.

"Разните генерали" се избират, деди! Нали се сещаш. За любовницата се знаеше още преди избора, а любовницата вече е съпруга, което ще рече, че става дума за сериозна връзка! Вдяна ли, или ти е трудно?! Вие малоумните сте неспасяеми. И преди първият и преди вторият избор на Първанов проглушихте ушите на хората, че бил "Гоце". И какво стана? Хайде тичай на село тикви да търкаляш! Тъкмо търсят работна ръка. Не се занимавай с несвойствени дейности!

още по-зле! ти чувал ли си че има закон за конфликт на интереси....

Българите са с Президента си, който избраха с огромно мнозинство на преки избори. За Гробарите гласуваха само крадците, мошениците и търтеите на държавна хранилка. О, забравих и циганите.

Българите го избраха щото изглежда по-добре от онзи крокодил. Не са го избрали защото е от БСП. Не са го избрали щото представлява Корнелия Нинова, или Великият ни министър ни на икономиката от фалита през 96-та доц. Румен Гечев. Избрахме го щото е по-представителен.

Браво г-н Президент. Подкрепа

Тука е някаква пандемия от 3-4 гербави тулупа , които осмърдяха целия чат ;)))) Всуе се пънете , клиничи дебили . Президентът е избран от над 2 милиона Българи , а сикаджията от трийсетина катуна смрадливи коняци и два вагона с фалшиви бюлетини :))) Със здраве !

Пак общи приказки и разходки на потника и зеления чорап. За 12 000 лева заплата на месец. Пълен измамник и крадец се оказа пРезидента Радев. Нищо не свърши за близо четири години.

Пак общи приказки и разходки на потника и зеления чорап. За 12 000 лева заплата на месец. Пълен измамник и крадец се оказа пРезидента Радев. Нищо не свърши за близо четири години.

заслужават много по добро бъдеще радев от къде знае какво ще им е бъдещето на децата та е решил ,че трябва да е много по-добро това бъдеще?

В инфантилните си речи фуражката открива постоянно “топлата вода” и “колелото”.

Тогава ти защо изостави своите?

децата заслужават бъдеще, но ти не заслужаваш да си президент!

Е-е-е-е, деди, не се изсилвай! По-кротко! Яваш! Нали знаеш какво е рекъл Дякон Левски: "Един ще рече едно, друг ще рече друго, но ще правим това, което кажат по-многото!" Анадъ му?! По-многото, а не по-високо подскачащите!

Имало едно време държава, която се упрвлявала от 240-те разбойници. Те били разделени на различни shaiki, а най-голямата избирала Главатаря. Там живеел и Али-Баба. През 2013 г. той открил нова пещера – „Национална лотария“. Пещерата била малка и затова разбойниците не я забелязали и не я обложили със специален данък. Една година Али Баба плащал 10% данък, като всички останали. Пещерата се развила и напълнила с богатства. Разбойниците я забелязали. През 2014 г. разбойник от Опозицонната shaika внесъл закон, за да обложи Пещерата с 15% данък върху оборота. Това значело Пещерата да се затвори. Вдигнал се медиен шум. Тогава Главатарят извикал Али Баба и му казал: – „Аз ще оправя нещата, но после ще помагаш.“ – „ Какво разбираш под това?“ – „ Ще разбереш после“ – „Сега отиди при Разбойничката, която прави Данъчните закони, за да ти обясни.“ Али Баба отишъл, като взел със себе си и приятел. Разбойничката казала: – „Ще отменим този закон изцяло, а после ще гласуваме същия, като ще променим само една точка. Вместо „само покер игри и турнири“, ще напишем, че „всички хазартни игри плащат 20% такса, върху комисионните, които събират“. – „ Защо направо не отмените предложението за 15% върху оборота?“ – „ Не може. Другите разбойници не трябва да разбират.“ Снимка на Васил Божков. Така и станало. С гласовете на голямата shaika ГЕРБ отхвърлили единия и приели друг – същият закон с това малко изменение. Другите разбойници така и не разбрали какво се случва. Снимка на Васил Божков. Веднага след това Главатарят се обадил на Али Баба и казал: – „ Отивай при Заместник-главатаря по Финансите, който ще ти каже какво да правиш.“ Заместник-главатарят по Финансите казал: – „ Ние ти помогнахме. Ще работиш по този закон и ще ни даваш 20% от печалбата си, иначе ще отменим закона.“ Не приел никакви възражения и Али Баба се съгласил да плаща на shaikata. Като през цялото това време Али Баба платил и 500 млн. данъци на държавната хазна.

неможеш да живееш без да триеш билетчета, нали? ходи трий писанията от вътрешната страна на обществените тоалетни!

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 11 ГОДИНИ СА ЗАТВОРЕНИ НАД 800 УЧИЛИЩА > НЯМА ДЕЦА ! И В НАЙ-ЧЕРНИТЕ ЕТАПИ НА ТУРСКОТО РОБСТВО, НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ ДЕМОГРАФСКИ КОЛАПС

ако се върнеш на село, където е живял прадядо ти през турско, ще ти отворим училището!

А кога са строени затворените училища и защо? Кой строи училище за да стои празно? Ами давай, развий темата до край! А то така казваш "А" и спираш. Давай до край!

Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция. А Прикриватурата на Гешев Каскета продължава да брои кокошките в Ихтиманско. Егати държавата и егати КОРУМПИРАНИТЕ и наведени медии?! За това Бг е на 111 място по свобода на словото (разбирай и по демокрация) след държави като Танганайка и Джибути. Ужас !!!

С 23% обща безработица 40%младежка безработица и 610лв заплати в провинцията деца НЕ могат да отглеждат

всеки го знае,но ти господине си заменил твоите с един ка. тър.

и за туй при заповед ще ги чипират

За тази цел излез от политиката.

Баси тъпанарите има тук ! Абе , хора, без физическо няма нито психическо, нито емоционално или умствено развитие ! Знаете ли, че няма германче, което да не може да плува, просто защото във всяко училище има плувен басейн ? Скъпо ли е това ? Не ! Но в България децата са на заден план ! Важни са магистралите, от които се краде яко, а за училищата и физическото развитие на децата- кой както се оправи !

стивън хокинг кубрат пулев румен радев

Скъпо е бай Стоян във БАСЕЙНА температурата трябва да 20 - 22градуса, а за да е 22градуса трябва много ГОРИВО НАФТА от 2000лв за тон

ТОЯ КАТО ГО ВИДЯ МИ СЕ ПОВРЪЩА - И МЕ ХВАЩА РАЗСТРОЙСТВО. ПО ГОЛЯМ ДЕМАГОГ ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ Е РАЖДАЛ.

Приятел, ако ти се повръща и те хваща разстройство значи имаш гастроезофагиална рефлуксна болест , съкратено - ГЕРБ ! Лекувай се !

Нема по голем разединител на нацията от Льотчика - Президента на БСП

Така е, децата са най-голямото богатство, но ВИЕ политиците, се сещате за това само на 1 юни, а през останалите 364 дни в годината???

ИМА ПО ТЪПО СЪЩЕСТВО ОТ ГРИПЕНА !

Е ха де де !!!!! Дела, дела и пак дела, нали знаеш. А това с бъдещето те ще си го намерят когато трябва, не бери грижа.

Децата на България заслужават да живеят в страна, в която БСП, ДС и производните й са погребани, заплюти и забравени!

Да, и ние и децата ни, заслужаваме начело на държавата да нямаме олигофрени чиито деца учат в "омразния капитализъм"...но уви! България винаги е боледувала от вирусен кретенизъм на управляващите!

Има на поне един русофил детето да учи в Русия ?!

Бъди готов-винаги готов.Като на N-тата конференция на комсомола.

Другаря що не се огледа да си види вицепрезидеката на какво прилича. Толкова дебела, че за снимката си за лична карта сигурно използва google earth. Нея кога ще я накара да спортува?

Ми тя спортува ве. Гребане... с лъжица. Ако рече да прави коремни, ще трябва подемник да я повдигне, електрокар да я преобърне и железар да и разплете лоста от кръста (ако изобщо каците имат кръст)

Те за това трябва да си ходиш от политиката !!!

Радев те не са гласоподаватели....остави им детството на мира....

""Спортувай с президента" ще могат да се борят и за президентски награди в различни категории - "Млад спортист", "Активен клас", "Посланик на годината", "Община на годината" Забравили са някои категории : " Малко ЧАВДАРЧЕ" ; Умно ПИОНЕРЧЕ" ;" Верно КОМУНИСТЧЕ". Каква ли глупост още ще измисли прецедента. Децата да си сравняват спортните постижения с пенсионерите?

И наградата е ...... Снимка с президента ; )

Правете коремното с Руци.

С такъв елит като вас и такава политическа класа за какво бъдеще става въпрос. Слуги на Запада,келнери,курви и берачи на ягоди. Вие всичките сте ФАЛШИВ ГЕРОЙ както пееше Тодор Колев. Пуснете си я тази песен. Нещастници.

но пък е истински прелюбодеец!

ти си президент.....

Само ГЕРБ и Америка!Долу всички червени ач-кьопеци и русофили!

Да, ама извън българия.

Кажи го това на Тиквата !!! И на неговият здравен министър и да върнат карантината !!!

Само 13 мераклии да внасяме от ЕС COVID-19 ?! Само толкова лизачи на дирника на Боко ?!

СПИСЪЦИТЕ НА КРАДЦИТЕ ГОВОРЯТ САМИ !!! ЗАТОВА БЪЛГАРЧЕТА УСПЯВАТ ЗАД ГРАНИЦА ! ДАЛИ КРАДЦИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПРИКРИВАТ СЕ ГОРДЕЯТ С ДВАМАТА БЪЛГАРИ В ЕКИПА НА ИЛОН МЪСК ?!?

tonk11

Фатмака си е фатмак и това е. Даже и на деня на детето не можа да не изръси поредната политическа простотия.

И къде е казал нещо политически? Дай цитат от статията, че не видях такова нещо? А иначе тези мерки на НОЩ, като нищо ще са стреснали хора и ще са заченати по-малко деца и после родени.

разбирам,че и днес си на работа До сега те мярнах два пъти но, както и да е.Питаш къде е политиката ли-ами с тази инициатива президента влиза в предизборна ситуация-подготвя се за президентските избори догодина.Отрано,та да му е леко.След толкова гафове при честването на В Левски ,което бе поругано от негови платени привърженици на 3-ти Март и на тържеството на Шипка и бездействието му при ликвидиране на пандемията,реши малко да си вдигне рейтинга. Рейтинг на човек обучаван цял живот да сваля самолети и да убива хора не може да се вдига от мероприятия на лоста и коремно претъркаляне .Стана ли ти ясно дежурно тролче

С какво не ви хареса инициативата бе, тролове герберастки, та оцвъкахте и тук. Или според опорките ви всяка инициатива, излязла от Президентството трябва да се оплюе, независимо дали е добра за България и българите? А може би искате всички младежи да са тулупи като Вожда ви, който едно коремно не може да направи?

Боци, не се кичи с тази степен а си покажи първо сертификата 2/5.Ти и за рулеви не ставаш ,взел да се представя за боцман Хайде холан ,боцман бил

Объркал се е. Написал е ц вместо с. Само босяците и олигарсите верват на румбурак.

И за това да се вдигат данъците за да ги крадат за техните деца .....

ДЕЦАТА СА НАГРАДА ЗА БЪЛГАРИЯ АМА ТИ СИ БЕДСТВИЕ

Аз бих по спортувал с вицето, защото сме в една категория и сме си лика-прилика.

Дрънкане на клишета срещу 12000 заплата

А други ни ограбват, срещу по-малко заплата. Интересно ако Цецка Цачева бе станала президент, какво очаквате да бе правила? Щеше да си мълчи и излиза само по такива събития.

И какво е разбиравето ви господин президент за по добро бъдеще ?

децата да спортуват със вицепрезидента

недей ще ги депресираш.....

Уринирам обилно.

на години си все пак