Румен Радев даде началото на "Българската Коледа" 2018/2019 година

"В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания" е темата на шестнадесетото издание на благотворителната инициатива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не дариш 2-та милиарда за самолетчетата които ще си купуваш?

Нали обявига,че всички ставаме по-богати след приемането на бюджета ?! Начи Бойко раздаваше милиони, милиарди ама видиш ли накрая дай да изтръскаме с смс-чета и сякви подобни дейности с благородна цел хората. Това по нищо не се различава от онези шарлатани по Тв с импулсните телефони които използват надеждата на хората....Прост народ, слаба държава...Ако има такава изобщо.

Румен като не е дал нищо на ръка, поне едно коремно да завърти за благодарност към публиката.

Искам да припомня на Троловете които пишат срещу Президента Радев всякакви глупости ,че Румен Радев е избран с гласовете на 2,5 милиона Българиш ,а не Назначени от САЩ ГРОБ !

Така е. Но повече от половината гласували за "независимия червен" в момента ги е срам, защото пак бяха излъгани, както ги излъга сакскуборгота.

Браво на Президент Радев ! Единствения Политик с Държавническо мислене !!!

Изразходвате средствата по най-добрия начин и ни давате надеждата, че нашите деца ще имат още по-добри грижи, а техните семейства ще имат вяра в българската държава и в българското общество", допълни Румен Радев. ..или когато говори точно обратното?

"радев даде началото". Амо той до там ще си и остане, без да деде някоя пара, щото намалее ли бюджета за парцалки на деса и ще му се стовари някой чехъл по плешивата тиква..

А Радева как така я няма . ? Или не са и станали роклите от миналия път, та е трябвало да ходи с НСО за други

Герберски тролове кирливи,вместо да плюете Радев ----се включете в благотворителната инициатива!

Смс бе пройчоооо,или нямаш пари у телефона

ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР И ОЩЕ ЦЯЛА ДУЗИНА ХРАНТУТНИЦИ В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗХАРЧИХА СУМА ТИ НАРОДНА ПАРА ЗА ЕКСКУРЗИИ А СЕГА ДАЙ ДА СЪБИРАМЕ ПО ЛЕВЧЕ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА !!

Човекът с 11 бона заплата ще пусне 1 смс от служебния телефон.

радев даде началото на "българската коледа" като изкара и дари една усмивка! всички са безкрайно щастливи!

Дари

Радев дари ли си заплатата за бг коледата,или деса не дава

За разлика от теб, трол нещастен, Радев не е меркантилен и ще дъри заплата си, бъди сигурен! Да видим ти какво ще даде???

с напъните,че първи клас ти липсва,а питай деса дали е съгласна,оти требват парички за шопинг с колите на нсо

няма как да не я дЪри!