17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алтернативата на ваксинацията е премахване на всички мерки. Ако спре тестването, ще спре и епидемията, респ. пандемията. Ще спре зловредното броене за плашене на хората и сриване на имунитета им. Ще спре препълването на болниците с леки случаи и ще останат за лекуване там само онези около 600, които сега са в интензивните отделения. Но на властимащите не е целта да спре т.нар. пандемия...

Фатмагюле. Да беше казал хората да се ваксинират а не да чака леглата да свършат. Фатмак и акъл. Магаре и космос.

Един Мунчо друго говореше на Шипка ... и къде ли не

Абсолютно закъснели мерки, които на всичкото отгоре не се спазват, Радев най-накрая разбра, че с гол популизъм до никъде няма да се стигне. Да видим още колко хора ще измрат, ще се броим напролет и картинката няма да е прекрасна.

Локдаун само за антиваксерите.

Не съм виновен аз че смърдя ,Бойко е виновен ,той ми сра в гащите.

Локдауна трябваше вече да е в сила,но политиците се изплашиха от един АЛИБЕГОВ

Зеления чорап не разбира от нищо .

Не се ваксинирайте за да има по малко хора по границите за да ходим на почивка спокойно,по спокойно ще пазаруваме в МОЛовете,ще ходим на ресторанти,градски транспорт,но само за съжаление заради неваксинираните ще продължаваме да ходим с маски.

Хайде Сбогувай се с Дондуков,защото алтернативата ти е никога повече да не си президент,лицемерен продажнико!. Времето Ви изтича,нещастни слуги на биороботи.

Тоя или си е заврял главата в пясъка,или е откровен лъжец,но истинана е друга.Държан народа в тъмното-болниците са пренъпкани,пръскат се по шевовете.Айде за се маха по-бързо.

Тепърва предстои той да види алтернатива

Алтернативата за ваксинацията и ясна, но каква е алтернативата за България. Крадлив тулуп и сие Оправляваха 12 години, одупени на американците, Радев видя от тях и....сега се изложи, ама много. Но, най боли, че Слави предаде гласувалите за него- предател чалгар. То от слушане на такваз музика, последствията са жестоки.

Торпилира хунтата му Приятелски огИн дет са вика :))

НЯКАКЪВ МИСТЕРИОЗЕН ЗВЪНИ ОТ ДУБАЙ НА РАДИО ЕРЕВАН:
 -Искам да купя един софийски министър. С колко трябва да се бръкна?
 -Ааа, досещаме се кой се обажда, но вече не можете да купите министър в София. Те всички са отдавна купени. Но ако се бръкнете по-дълбоко, можем да ви препродадем някой от тях, и даже генерал президента …

Борисов саботирал???? Ама си плазмодий драги, плуваш в собствен сос. Кой тикаше Мангъра пи всички телевизии, кой? Кой гореше маски и сереше по кръстовищатата, кой? Кой изолираше щамове, и кой пенсионира и уволни достойни лекари, кой??? Противно същество си! Не бих могъл да изтърпя още една новогодишна реч с надгробното ти мънкане! Баста фатмак, падни за 20-сет!

Има и друга алтернатива:Радев и всичката паплач около него си отива.Бих искал и Киро канадеца и Асен опуления и той.

Е Киро и Асен са потребни. Единия лъжец, а другия крадец.

Тъп и зъл президент! Край на мандата!

Фърчилото се осра отвсякъде ама не мирясва затова вън.

Изберете го и...едно легло ще е свободно.

Червените боклуци го избраха преди 5 години. И искат още от същото. Ама на нас ни се гади от него! Да се маха!

Кой ми сра в гащите другарю льотчик?

Другарю льотчик отиваш си на село заедно с цялото ДС ,което стои зад теб.

Нещо ми липсват руските подлоги ДБ,Мая общата и.т.н .Само един Волен остана на барикадата.И от пухкавите п.тки нищо не се чува.За ПП казвам.

Лесно беше четири години мУню да лети из небесата и понеже нищо не зависи от него гордо да раздава съвети за неща дето не разбираше. Е сега малкото му самолетче се разби в реалноста и го виждаме колко струва надутия пуяк.

И Мунчо ще вика: Уво! Уво! Уво!

Ама защо викате на зеления чорап мунчо ?

щото и потника му е зелен!

Тоя вчера критикува ГЕРБ заради локдауна а днес кво говори. Опериран е за срам и акъл

Скоро Мунчо ще празнува уволнение! Чака го доживотна хубава пенсия, охрана, офис и секретарка!

И бай Ставри...

Алтернативата е шут в гъза на Мунчо и поставянето му в локдаун при бай Ставри у Централнио.

АНТИВАКСЪР Радев станал ПРОваксър !?? Да не му е паднала някоя керемида на главата, а дано...

поучи се от Пламен Шнорхела! Едно волеизявление и край! Оттегляш се с две пенсии а България тръгва отново напред!

Гаден Мунчо, уволнение!!! Още 19 дни служба остана!

Цитат : Президентът използва метафората и за резултата от изборите, когато, по думите му, "трябва да се освободим от вредния товар". Така е несретнико ще се освободим от вредното присъствие обществото.

Борисов съботирал ваксинацията? Ти от коя планета падаш бе Радев? Ти забрави ли какво говореше миналата година? А сега твоята избраница Мая Костендилска подава списък с подписали се против зелените сертификати. Кой тогава съботира , а Радев???

Нов рекорд по смъртност, честито г-н Президент, при това вече има ваксини!!! При Баце не се знаеше какво точно е това и колко е опасно! Затова докторите казаха: затваряме всичко, щото ще се мре , яко..както в Италия. Помемните ли?

PO DOLEN PROSTAK I NAGUL ZA VLAST BEZDELNIK.NEADEKVATEN I TUP SHTE UMORI HORATA,MARSH OT TUK DOLEN MRUSNIK

Аре УВО!

" Сезонно грипче" ....

Значи на Мунчо му е виновен все някой друг!! Е Муньо поне в едно си по-добър от Бойко- от днес държиш рекорда по починали за един ден със ковид 19!!! Честито Мунчо!!!!

Нов рекорд по смъртност, честито г-н Президент, при това вече има ваксини!!! При Баце нямаше нищо, не се знаеше какво точно е това и колко е опасно! Затова докторите каза: затваря всичко, щото ще се мре , яко..както в Италия. Помните ли?

Румен Радев е най-големия саботьор и главния отговорник за многото неваксинирани граждани! Румeн Рaдeв зa СОVID-19 3 Aприл 2020 "Кaбинeтът уби бизнeca. Дa ce върнeм към нoрмaлнocттa" Румен Радев 15 май 2020 "Хората излизат от хипнозата след насажданата паника" Румен Радев 03 април 2020 "Радев разкритикува "репресиите" Румен Радев 03 март 2020 "Радев честити празника на всички, които не се поддават на манипулации за вируси и щамове" Румен Радев 3 март 2021 „Властта се опита да постави под карантина националната ни памет. Но хората имат достойнство и отново са тук”.

Ваксинирайте се щом и мунчо накрая разбра че има вирус слушайте вашия вдъхновител !

Що махнахте новината от първа страница? Ммм, знаем защо! Не МУ харесва на радун любовта на народа, нали?

Този и той много си повярва,хората те подкрепяха докато правителството назначено от теб се изсра. Българинът е умен човек,преключи ти политическата и президентската авантюра. Нещо много си повярва. Тъп човечец. За да си голям се иска дупе,а не насрсн гъз.

Остават 18 дни до краха на Радев

Комунистите са виновни за всичко естествено! При тях беше толкова “хубаво”,че веднага щом овориха затвора България(Северна Корея) , два милиона българи се изнесоха със светлинна скорост. Сега пък измират от старост българите родени в Царство България преди “развития социализъм”! Затова сме на това дередже. При Борисов народа забогатя и се замогна, а младите българи се връщаха в Родината! Сега отново Радев и червените кхмери ни докараха до национална катастрофа и до Терминал-2!

Удави се като власите накрая на дунава

ЧАО БЕ !

Радев, ...е изложи се и то на края. Уж така, уж онака и вирус нямаше, Борисв ти беше виновен ама ние и Русия нещо започнахме много да си приличаме. Ще се мре..яко

Нали това искаше Мунчо да заприличаме на Русия. Е, най-накрая успя! Ще се мре яко!

Мно е тъп тоа ръб.

Поне с епидемията не си правете политика андрешковци!