Румен Петков: Ваньо Танов послъгва за ”Лукойл”

Изключвам възможността „Лукойл" да участва в контрабандни схеми, заяви червеният депутат Румен Петков по БНР.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Ваньо Танов послъгва за ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваню Танов изобщо не послъгва. Има далавера и тя се знае много добре. Предполагам че и РП - запалката може да е вътре и за това говори против отнемането на лиценза.

навярно знаете за приказката как крадеца вика : - Дръжте крадеца Същото е и с Лукойл. Интересно е дали като се явява техен адвокат и Р. Петков не е от крадците?

...язе ки съм прозд тъ дъ питам такованкана ...туй нящу "Лукойл Нефтохим" и "Лукойл България" на Златев идно и същу ли съ....гачи ли ни съ...и тук сите писачи бунаци дъли гу знаят...???дъ ни устани унуй финансувуту мъжкарчи в пенджурити ут Вашингтон с прудънен буджет пак...а??вий ко ши кажити????

Го казва Пикаещото Амурче, как да не вярваме.

Ето го лицето на нашия политически елит, който медиите най много обичат да ни показват. Даже се съревновават кой първи да предаде думите на другаря Румен Петков по жицата-:)

Тоа петков не е ли гръмнат още или вкаран в панделата. Странно ,че службите имат толкова информация за него ,а не го окошарват,май дебат по-голямата риба!

Колко лесно било! Просто обвиняваш някой олигарх в нещо нередно и "чадърджийте" сами започват да излизат на светло ...

"Чадърджии"? За Боцко & Ко ли приказваме?

Cтoлюбoвъ

Не! Ясно е кого визира Додо. А именно Румен Петков се "изпуска", относно защитата към Лукойл. Ти от кой тип хора си? От тези, които са разделени на сини, червени и бембени, като се придържаш жалко към избрания политически цвят?

Румен Петков като какъв се изказва...? Адвокат на Вальо Златев ли...какво ли...? Петков е тъпанар за мен, средно интелигентен и безкрайно антипатичен. Факт е, че тече документална проверка в митниците. Говори се за скандал между Бойко и Златев...чакаме развръзката,...която най-вероятно пак ще е за наша сметка.

засто ли се появява в медииното пространство този слабо интелигентен и антипатичен човек с физиономя на алкохолик. появяването му има обратен ефект на зеланя от него. много ми е противен а нисто не ми е направил. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аи, ходи пикаи у шадравана.

"Според Румен Петков ... без участието на Агенция "Митници" и МВР това няма как да стане. " Това г-н Петков го знаете от личен опит като екс МВР министър, нали? Защото по ваше време, контрабандата беше ДОСТА ПО-ГОЛЯМА.

ТИ нещо не си наред, моето момче. Такава контрабанда като тази в момента никога не е имало. Той Танов си го каза сам - в момента 60% от цигарите, които се пушат, са контрабанда

Ти моето момиче нещо сънуваш! Такава контрабанда се е вихрила винаги и особено по времето на Румен Петков! А много ми е интересно защо Румен защитава с такава любов и преданост Лукойл?! Въпрос с ужасно повишена трудност за наивнци!

И какво става накрая- политиците джафкат за и провит Лукойл, а накрая го обираме ние, които плащаме с ненормално високи цени на бензина и нафтата. Прави ми впечатление напоследък, че при всяка показна акция на държавата, която пряко или косвено засяга Лукойл, цените на горивата скачат нагоре.

Цените са дори под нормалните. Доходите ви са ненормално ниски, но за това не е виновен Лукойл.

Руменчо,на колко ракийки си пак бе батьовата?

Тоя малоумник докога ще се изявява...

Направили дарение на НСБОП? А след като се направи дарение и след като се приеме дарението, дали някой би посегнал на дарителя? Петков, копеле, току що ти обясни на българите как Лукойл си е платил официално да притиснат конкурентите им в нелегалните продажби и как твоето идиотско антибългарско правителство е приело този жест с дълбок поклон, даже, както се вижда, е обещало протекции. А като се вижда с какъв ентусиазъм скачаш, явно даренията са били и вероятно са все още и лични. ... и престани с тези евтини селски номера от въпроса за нефтените складове да скочиш на въпроса за цигарите. България вече не е селската ти седянка и очевидно си назад с материала. Днес контрабандата на акво да е е в пъти по-малка от твоето време. Но отпадането на далаверите ви хвърля в небитието като политици и за това сте в истерия. За това, че гнусното ви царство няма да се опвтори никога вече. Идват нови хора, гнилачите са за боклука.

Ма що тъй забръщолевихте изневиделица бе, др. Петков ?! ... Студена пот казвате -- е, така си е -- всяко нещо има своя край . ( Дори и ювелирните схеми за високо-профилни кражби от България, от парите на данъкоплатците-й и от потребителите на горива ) ----------- Абе, Петков : -- твойта торба с пари -- коя-по-ред се приготвя от Лукойл ?!

Лукоил се интересува само от печалбата и нехае за интересите на България. Сигурно крушката си има опашка. Интересно чии интереси защитава Румен Петков - тези на България или на Русия. Пролича си отново червения боклук - след като американците му показаха червен картон, сега започна да ближе руски задници.

Другарю Петков, това и другарят Луканов не би го направил. Може ли в момент когато изнудват Златев и едно приятелство е пред разпад да се намесите и да защитавате едната страна? Вие сте против Партията и думите Ви не са другарски.

Нищо няма да се развали. Те са отработили схемата: Ще "ликвидират" Лукойл за да демонстрират за пореден път "действия" за "ликвидиране на престъпността и т.н. .... Ще заработи на хоризонта нова мощна фирма и....това е ..... в България. Ситит още по-сити, гладните още по-бедни.

Нямали кои да уволни Ваньо Танов цигараджията

Твърде нагло е да препишете част от информацията си от БНТ и да не цитирате източника. Още повече, че тази информация е дадена само на "По света и у нас" и няма как да сте я научили от друго място. Плагиатството изглежда е на мода, но най-малкото не е морално :)

май не боко ами червените буболечки крепят Лукойл, Златев, контрабанди и пр.

И не забравяйте , другари !! За "истината" се обръщайте САМО към ПиАрКаТа на другаря Златев- а СЕГА и на Мин.съвет/на Боко/ , другарката стара чанта-д.дамянова..тя знае, от години , КАК се лъже в полза на руските господари и агентите им - в Bългария ::)))

БРАВО

Защо в езика на този човек непрекъснато има думичката "лъже"?

Познаи!

ПЕТКОВ МЛЪКНИ ЗАВИНАГИ !

Съобщение от Правец : Другари, цените на бензина Не са високи..Внасяме Брент-от онзи край на света , а НЕ уралски- 20-30 $-по-евтин ..В Нефтохима даваме - 3000-5000 лева заплати ::) Екологията на Бургас е перфектна..Изнасяме за офшьорки и пак го внасяме :))НЯМАМЕ и никакви контролни уреди в ЛУК.. Грижим се за нашия съветник и агент Златев от Правец- да си купи още един град..:)) Това сте заслужили- все от Правец да ви управляват..Е , може и частично - от Банкя::)))

тук си адски прав приятелу,но не гледаите кво става в медите всичко епунта мара,аз сам там на боиното поле и знам за кво става вапрос такива заплати от по 3 5 хил.лева вземат само директорите в нефтозавода,работниците са на раба на мизерията а да не говорим че 70% на негова територия са руски частни фирми а за завода работят около 1000 души това него знаете нали.незнаете за обгазяванитя,не знаете за старата техника,за спартанският режим за това че реално трябва д продават на 1.50,рафинерията трябва да баде дарявна не частна иван костов да излезе и дакаже щоя продаде.тези предприятия големите формират буджета-после пари няма,няма и даима няма индустрия,само сив сектор и миява тарговия толкоз от мене...някои ако иска да му обясня ко става ватре да пише не ми пука че ще ма уволнят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.