Коментари - Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция | Днес.dir.bg

Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция

Мандатът на старата ЦИК трябваше да бъде удължен, смята председателят на АБВ

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Унизително е този индивид да има и български паспорт.

А да се управлява от тикви по-престижно ли е?

"Има два лакмуса на САЩ в България" - а сега си помислете колко тона лакмус на Русия в България има? Ами че то само ЧЕТИРИМА министър-председатели на България сме имали руски граждани! Било унизително да си доставяме руска таз през Турция!!! А сега директно ли я получаваме? Унизителното беше , че газта от Турция ще я получим на много по-ниска цена от тази, която плащахме десетки години на Русия, или забрави, че плащахме най-скъпата газ в Европа?

Токът от козлодуй е евтин щото централата и блоковете са построени преди повече от 30 години и са изплатени. В тази цена от 54 лева влиза цената на урана плюс заплатите и подръжката на централата. Токът от нова АЕЦ 200 лева по скъп, като тези 200 лева представляват плащания по строежа на централата докато се изплати за 30 години и след 30 години ще има евтин ток.

Унизителното е,че територията наречен България за всичко първо трябва да иска разрешение от началниците си в Брюксел. Без разрешение на началниците от Брюксел ,България не може да направи абсолютно нищо. първо се пита ЕК и тогава ако тя разреши може, ако не разреши не може. Тэодор Живков не направи България когато имаше суверенитет ,част от СССР, но днес България е член на нещо наречено ЕС с ЦК наречен ЕК и доктата на гади комисия със своите комисари е тотален.

Тогава защо децата на всички видни КОМУНЯГИ отиват да живеят при "евроценностите", а не останат тук при "високоморалните" хора като теб???

и защо да е унизително? и най вече кога е станало унизително?? та България сега внася газ от россиея през украина, молдова и румъния! сега ще я внася от россия през турция! кое е унизителното, като дори ще е по еФтино??

България ще внася втечнен газ от Русия през Гърция ако не тръбен през Турция. Голям избор след като са ти дали кранчето за цяла Европа и отказваш. Нашите "партньори" не искат да ни има, камо ли да зависят о нас. Ти обаче си доволен американско мекере.

Използването на обидни квалификации в интернет-пространството се преследва от закона, другарю....

Трайте, бе потурнаци! Имаме ние -имате и вие.

Не е ли съветник вашия човек Калфин на Йотингер?

PEYTSCH

Хм...Още по-унизителное да получаваме газ от Азърбейцжан, от Кипър и от Израел...Даже и от САЩ, които са пускали бомби над София...Ясен си.

Искаш да кажеш, че Виетнам не трябва да развива отношенията си със САЩ? В момента благодарение на сътрудничеството си именно с тях Виетнам е най-бързо развиващата се икономика в Югоизночна Азия, и стана такава, след като се откъсна от "братската" руска прегръдка.

Румене що не направихте ЮП,АЕЦ Белене и т.н а сега намирате кусури. Нали бяхте на власт???

Това е същият, койтоза някаква писта за Формула 1 бе тръгнал да събира пари, че и кръг в България обещаваше. И едва ли е наивен прилагателното ...

И за мен беше унизително когато беше министър Румба, мнооого унизително.

ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТОЯ ПИКЛЮ ПАРТИЯТА МУ КО ПОЛУЧАВА ЗА ЕВРОВОТА...ПРОГНОЗИТЕ

Анонимните мишки давът ли акъли...хахааа

Спечели избори, направи правителство и определяй правилата на играта Тъй си най - обикновен лаладжия

С пикане в шадраваните, не става

Орешарски и Борисов се насраха когато сенатора Макейн дойде?

Още по унизително за България е да има е редиците си “политик” като теб.

Още по унизително е да не си доставяме газ!

Унизително е държавата ни управлявана на ротационен принцип от тези в парламента да не е мръднала твърде напред за 30 ( ! ) години..

Логично е да е унизително, но с такива тъпаци, които връзседнаха управлението на държавата и с толкова прост народ, който ги подкрепя - това е! Ние сами се мачкаме и унижаваме, а пък тъпака Борисов тръгхал да ги прегръща и целува западните боклуци..... а пък те само се чудят как да ни забият още по-голям нож в гърба.

Втората тръба на „Турски поток“ ще преминава през България (ОБЗОР) Енергийният министър Теменужка Петкова е убедена, че страната ще успее да спази всички срокове за пускането на втората тръба на „Турски поток“. От публикуваните през октомври-ноември материали на газотранспортните оператори на България, Сърбия, Унгария и Словакия в рамките на процедурата за резервиране на техните бъдещи мощности става ясно, че „Газпром“ е избрал маршрутът на втората отсечка на „Турски поток“ да мине през тези страни. В България и Сърбия природният газ ще бъде пуснат през 2020 г., в Унгария през 2021 г. и в Словакия през втората половина на 2022 г.

стига с тия руски уйдурми- трябва с Брюксел да се спори повече и да се договори най- доброто

Горките европейци. Те колко ще са унизени. Турците ще ги унижат, българите ще ги унижат, сърбите, австрийците и колкото по на запад толкова по унизени, вместо да си прокарат тръби направо от Русия ще се наложи толкова държави да ги унизяват.

Поредните небивалици от поредният "специалист" в политиката. "От гледна точка на Белене нищо особено не се случи, има една парламентарна процедура, имаме 10-годишно забавяне" Ти пък си казал!Белене спря да се строй още на втората си година и от там на сетне никой не се реши да завърши централата.Макар да се правеха без чет поръчки за допълнителна и по нова техника за централата,която стой години на произвола.Сега пък управляващите се чудят как да намерят някой който хем да завърши централата за своя сметка хем да предостави пълният контрол на държавата!? Проекта Южен поток пък спря защото от ЕС настояха за това(тогава налагаха безсмислени санкции на руснаците),а не защото правителството е искало така. "Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция" Аз пък смея да твърдя,че е по унизително да правиш изказвания за стари новини така все едно вчера са излезли.До сега нито един път не си споменавал подобно нещо Петков!

ей глупи тръбата влиза на Провадия директно от Русия

Борисов строи Белене и Балкански поток Радев разширява НАТО и ЕС към Сърбия и Косово Ф-16 Блок 70 с ново име Ф-21 лети над Пловдив а....... Българските рубладжии са каталясали направо са в шок- сега вече става ясно защо БСП напусна парламента - последен отчаян ход! Най интересно е че Цветанов предложи на Станишев да води листата за евроизборите ако Нинова не го предложи

Смотаняк! Червените какво направихте? само бавехте и БЕЛЕНЕ, и Потока, и нефтопровода Бургас- Ал... За да може Тиквата да скапе всичко

Унизително е, но.... Интереса преди всичко. Защото както се писа в някои издания един български министър-председател получил двеста милиона евро в някаква сметка на негово име, далече от обсега на проверяващи и контролиращи, само и единствено за да се откаже Южен Поток да мине през България и да бъде пренасочен през Турция. Получил е добра премия и за нефтопровода Бургас-Александуполис и за отказа от АЕЦ Белене. А министрите си по този случай ги е почерпил с лимонови резенки!

Бе то е унизително и да пикаеш по градските фонтани, ама...

Бг е в унизително положение от 20 години, защото БСП, СДС и ГЕРБ я унищожиха, така както не е била унищожавана през турско робство и войни. Българите са под 6 млн, българките проституират, бият ги сводници, отвличат деца за органи, за един хляб всеки втори проси и тегли заеми. Българите отдавна нямат достойнство и отдавна от достоен народ са се превърнали в роби и паплач. Това българите дължат на 24 хрантутници и техните семейства, които паразитират на гърба на българина. Вероятно е България след 30 години да е една празна от българи територия, заселена с цигани и турци.

БСП и ГЕРБ само танцуват на гроба на България, който гроб изкопаха СДС и Желюжелевщината!

БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЕРИТОРИЯ , ВПОСЛЕДСТВИЕ РАЗПАРЦАЛЬОСАНА, И БЕЗ БЪЛГАРИ !!!! ТЪПУНГЕРИТЕ-УПРАВЛЯВАЩИ ИЗПЪЛНЯВАТ СТРИКТНО ТОВА ИСКАНЕ !!!!

АБВ не е интересно какво мисли.

Унизително е България да превърне ЖИТНИЦАТА си-Златна Добруджа в проядено от тръби гето

,,....проядено от тръби гето...." - егати и тъпнята. Само квалифициран неграмотник може да напише такава глупост!

Съгласен съм с Румен Петков и мисля че е много просто да се прекара през Черно море , втора тръба „ Български Поток “ !

ГлавЪтЪ........няма и нужда повече за коментар!

Ама това, че ще получаваме руска газ през Турция сигурно ли е, щото май- не?! Обидното е, че сикаджията не постави пред Медведев въпроса за неустойките за едностранното прекратяване на договора! Ама банкянският Крали Марко на руските батки условия не поставя, само кеши с кинтите на БГ стадото!

Руменчооо никой не те пита какво мислиш.

Имахме алкохолик и член на престъпна група Галеви, като министър на вътрешните работи. Друг член на Галеви стана омбудсман, сле като опорочи едни избори, стигна до катарзис и фалира една банка. Сега се притесняваме ит къде ще мине газта. Ами от където е най еффтино

Не ни трябва руския газ.

По-добре Катарска, нали ;)

АБВ Е РУСКА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЯХ.

1.Газовите потоци вещаят по-скоро и повече зависимост, отколкото печалби. Смешни и жалки са приказките за България, като разпределителен център. 2. Т.н. Марици, по известни като американски, за статута на които е "виновен" Костов, са изградени с твърде неясен капитал и е много вероятно да се окажат руски. 3. Елена Поптодорова и Соломон Паси са 2 светли лъча в българската мрачна и объркана действителност. Те са хора, ясно заявили своите позиции и при всяка изява отстояват правотата им. Искащите по тесни връзки и бизнес с Русия да знаят, че са обречени и ще бъдат подлоги завинаги. Руската мафия е всемогъща и пипалата и са обхванали целия свят. Нищо добро не ни очаква от Русия, колкото и старателни и дружелюбни да сме. Единственото, което ще получим е пренебрежителна усмивка и това ще е по-добро от всичко останало, което може да ни сполети. Слънцето за България изгрява от Запад!

Има неясноти, но те са в главата ти! Мариците са БЪЛГАРСКИ, но Марица 1 и 3 са отдадени на американци заради нуждата от пречиствателни инсталации които само американците имат. Заплащането на техния ток е по схемата, по която заплаща и БЪЛГАРСКАТА МАРИЦА 2 НО ТЯ НЯМА пречиствателна инсталация и продължава да замързява. Централите на Ковачки СЪЩО НЯМАТ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ, НО ЗА ТЯХ СИ МЪЛЧИТЕ, МАКАР, ЧЕ НА ТЯХ СЕ ЗАПЛАЩА СЪЩАТА ЦЕНА НА ТОКА! ПАНИМАЕШ?

Светлия клептомански лъч отстоя присъдата си пред полския съд!

когато пиша, че сащ са ни обещали на турция още през 1991 г. дир веднага ме трият? По същия начин ме триеха п като започнах да пиша, че ще опростят едни пари на мюфтийството и то се случи, какво кога боко ше го правят главен валия на булгаристан?

АБВ КАКВО СЕ ИЗКАЗВА, ЧЕ И СТАТИИ ИМА, ЗАЩО?

НЕ Е ИНТЕРЕСНО АБВ КАКВО МИСЛИ, ТЕ СА НИКОЙ.

Еми , тогава да си доставяме американски и катарски газ през Турция , Гърция и Хърватска ! Всички тези страни си строят терминали , а и от Средиземноморието между Кипър и Израел ще тръгне газ до година-две !

АБВ НЕ Е ПАРТИЯ , КОЯТО ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Stan Stan

Трябва да слушаме такива хора. Които са опозиция и на управляващите, и на опозицията. Свободни са да кажат неща, които на други не им изнасят.

А сега като доставяме от Украйна, пак ли е унизително. С какво са по-лоши турците от украинците?

Stan Stan

Удължава се пътят. Вижте на картата. Все едно да доставяте зеленчуци от петрич за София през Пловдив.

Ами защо тогава не си го доставяме през Украйна? Има изградена инфраструктура при това.

Stan Stan

Защото договорът за пренос изтича през 2019-та и трудно ще се поднови. Освен това украинските тръби са много износени, 30 годишни са.

КАКВО ПРАВИ ПЕТКОВ В МЕДИИТЕ? КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЯТ?

смята ли че ще е по изгодно доставка на руски газ от турция отколкото през украйна и румъния? за транзитиране на газ през хъб-а за европа с полза за българия това е химера по голяма от настъпването на комунизма!

Коментари - Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция | Днес.dir.bg

Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция

Мандатът на старата ЦИК трябваше да бъде удължен, смята председателят на АБВ

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Унизително е този индивид да има и български паспорт.

А да се управлява от тикви по-престижно ли е?

"Има два лакмуса на САЩ в България" - а сега си помислете колко тона лакмус на Русия в България има? Ами че то само ЧЕТИРИМА министър-председатели на България сме имали руски граждани! Било унизително да си доставяме руска таз през Турция!!! А сега директно ли я получаваме? Унизителното беше , че газта от Турция ще я получим на много по-ниска цена от тази, която плащахме десетки години на Русия, или забрави, че плащахме най-скъпата газ в Европа?

Токът от козлодуй е евтин щото централата и блоковете са построени преди повече от 30 години и са изплатени. В тази цена от 54 лева влиза цената на урана плюс заплатите и подръжката на централата. Токът от нова АЕЦ 200 лева по скъп, като тези 200 лева представляват плащания по строежа на централата докато се изплати за 30 години и след 30 години ще има евтин ток.

Унизителното е,че територията наречен България за всичко първо трябва да иска разрешение от началниците си в Брюксел. Без разрешение на началниците от Брюксел ,България не може да направи абсолютно нищо. първо се пита ЕК и тогава ако тя разреши може, ако не разреши не може. Тэодор Живков не направи България когато имаше суверенитет ,част от СССР, но днес България е член на нещо наречено ЕС с ЦК наречен ЕК и доктата на гади комисия със своите комисари е тотален.

Тогава защо децата на всички видни КОМУНЯГИ отиват да живеят при "евроценностите", а не останат тук при "високоморалните" хора като теб???

и защо да е унизително? и най вече кога е станало унизително?? та България сега внася газ от россиея през украина, молдова и румъния! сега ще я внася от россия през турция! кое е унизителното, като дори ще е по еФтино??

България ще внася втечнен газ от Русия през Гърция ако не тръбен през Турция. Голям избор след като са ти дали кранчето за цяла Европа и отказваш. Нашите "партньори" не искат да ни има, камо ли да зависят о нас. Ти обаче си доволен американско мекере.

Използването на обидни квалификации в интернет-пространството се преследва от закона, другарю....

Трайте, бе потурнаци! Имаме ние -имате и вие.

Не е ли съветник вашия човек Калфин на Йотингер?

PEYTSCH

Хм...Още по-унизителное да получаваме газ от Азърбейцжан, от Кипър и от Израел...Даже и от САЩ, които са пускали бомби над София...Ясен си.

Искаш да кажеш, че Виетнам не трябва да развива отношенията си със САЩ? В момента благодарение на сътрудничеството си именно с тях Виетнам е най-бързо развиващата се икономика в Югоизночна Азия, и стана такава, след като се откъсна от "братската" руска прегръдка.

Румене що не направихте ЮП,АЕЦ Белене и т.н а сега намирате кусури. Нали бяхте на власт???

Това е същият, койтоза някаква писта за Формула 1 бе тръгнал да събира пари, че и кръг в България обещаваше. И едва ли е наивен прилагателното ...

И за мен беше унизително когато беше министър Румба, мнооого унизително.

ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТОЯ ПИКЛЮ ПАРТИЯТА МУ КО ПОЛУЧАВА ЗА ЕВРОВОТА...ПРОГНОЗИТЕ

Анонимните мишки давът ли акъли...хахааа

Спечели избори, направи правителство и определяй правилата на играта Тъй си най - обикновен лаладжия

С пикане в шадраваните, не става

Орешарски и Борисов се насраха когато сенатора Макейн дойде?

Още по унизително за България е да има е редиците си “политик” като теб.

Още по унизително е да не си доставяме газ!

Унизително е държавата ни управлявана на ротационен принцип от тези в парламента да не е мръднала твърде напред за 30 ( ! ) години..

Логично е да е унизително, но с такива тъпаци, които връзседнаха управлението на държавата и с толкова прост народ, който ги подкрепя - това е! Ние сами се мачкаме и унижаваме, а пък тъпака Борисов тръгхал да ги прегръща и целува западните боклуци..... а пък те само се чудят как да ни забият още по-голям нож в гърба.

Втората тръба на „Турски поток“ ще преминава през България (ОБЗОР) Енергийният министър Теменужка Петкова е убедена, че страната ще успее да спази всички срокове за пускането на втората тръба на „Турски поток“. От публикуваните през октомври-ноември материали на газотранспортните оператори на България, Сърбия, Унгария и Словакия в рамките на процедурата за резервиране на техните бъдещи мощности става ясно, че „Газпром“ е избрал маршрутът на втората отсечка на „Турски поток“ да мине през тези страни. В България и Сърбия природният газ ще бъде пуснат през 2020 г., в Унгария през 2021 г. и в Словакия през втората половина на 2022 г.

стига с тия руски уйдурми- трябва с Брюксел да се спори повече и да се договори най- доброто

Горките европейци. Те колко ще са унизени. Турците ще ги унижат, българите ще ги унижат, сърбите, австрийците и колкото по на запад толкова по унизени, вместо да си прокарат тръби направо от Русия ще се наложи толкова държави да ги унизяват.

Поредните небивалици от поредният "специалист" в политиката. "От гледна точка на Белене нищо особено не се случи, има една парламентарна процедура, имаме 10-годишно забавяне" Ти пък си казал!Белене спря да се строй още на втората си година и от там на сетне никой не се реши да завърши централата.Макар да се правеха без чет поръчки за допълнителна и по нова техника за централата,която стой години на произвола.Сега пък управляващите се чудят как да намерят някой който хем да завърши централата за своя сметка хем да предостави пълният контрол на държавата!? Проекта Южен поток пък спря защото от ЕС настояха за това(тогава налагаха безсмислени санкции на руснаците),а не защото правителството е искало така. "Румен Петков: Унизително е България да си доставя руски газ през Турция" Аз пък смея да твърдя,че е по унизително да правиш изказвания за стари новини така все едно вчера са излезли.До сега нито един път не си споменавал подобно нещо Петков!

ей глупи тръбата влиза на Провадия директно от Русия

Борисов строи Белене и Балкански поток Радев разширява НАТО и ЕС към Сърбия и Косово Ф-16 Блок 70 с ново име Ф-21 лети над Пловдив а....... Българските рубладжии са каталясали направо са в шок- сега вече става ясно защо БСП напусна парламента - последен отчаян ход! Най интересно е че Цветанов предложи на Станишев да води листата за евроизборите ако Нинова не го предложи

Смотаняк! Червените какво направихте? само бавехте и БЕЛЕНЕ, и Потока, и нефтопровода Бургас- Ал... За да може Тиквата да скапе всичко

Унизително е, но.... Интереса преди всичко. Защото както се писа в някои издания един български министър-председател получил двеста милиона евро в някаква сметка на негово име, далече от обсега на проверяващи и контролиращи, само и единствено за да се откаже Южен Поток да мине през България и да бъде пренасочен през Турция. Получил е добра премия и за нефтопровода Бургас-Александуполис и за отказа от АЕЦ Белене. А министрите си по този случай ги е почерпил с лимонови резенки!

Бе то е унизително и да пикаеш по градските фонтани, ама...

Бг е в унизително положение от 20 години, защото БСП, СДС и ГЕРБ я унищожиха, така както не е била унищожавана през турско робство и войни. Българите са под 6 млн, българките проституират, бият ги сводници, отвличат деца за органи, за един хляб всеки втори проси и тегли заеми. Българите отдавна нямат достойнство и отдавна от достоен народ са се превърнали в роби и паплач. Това българите дължат на 24 хрантутници и техните семейства, които паразитират на гърба на българина. Вероятно е България след 30 години да е една празна от българи територия, заселена с цигани и турци.

БСП и ГЕРБ само танцуват на гроба на България, който гроб изкопаха СДС и Желюжелевщината!

БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЕРИТОРИЯ , ВПОСЛЕДСТВИЕ РАЗПАРЦАЛЬОСАНА, И БЕЗ БЪЛГАРИ !!!! ТЪПУНГЕРИТЕ-УПРАВЛЯВАЩИ ИЗПЪЛНЯВАТ СТРИКТНО ТОВА ИСКАНЕ !!!!

АБВ не е интересно какво мисли.

Унизително е България да превърне ЖИТНИЦАТА си-Златна Добруджа в проядено от тръби гето

,,....проядено от тръби гето...." - егати и тъпнята. Само квалифициран неграмотник може да напише такава глупост!

Съгласен съм с Румен Петков и мисля че е много просто да се прекара през Черно море , втора тръба „ Български Поток “ !

ГлавЪтЪ........няма и нужда повече за коментар!

Ама това, че ще получаваме руска газ през Турция сигурно ли е, щото май- не?! Обидното е, че сикаджията не постави пред Медведев въпроса за неустойките за едностранното прекратяване на договора! Ама банкянският Крали Марко на руските батки условия не поставя, само кеши с кинтите на БГ стадото!

Руменчооо никой не те пита какво мислиш.

Имахме алкохолик и член на престъпна група Галеви, като министър на вътрешните работи. Друг член на Галеви стана омбудсман, сле като опорочи едни избори, стигна до катарзис и фалира една банка. Сега се притесняваме ит къде ще мине газта. Ами от където е най еффтино

Не ни трябва руския газ.

По-добре Катарска, нали ;)

АБВ Е РУСКА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЯХ.

1.Газовите потоци вещаят по-скоро и повече зависимост, отколкото печалби. Смешни и жалки са приказките за България, като разпределителен център. 2. Т.н. Марици, по известни като американски, за статута на които е "виновен" Костов, са изградени с твърде неясен капитал и е много вероятно да се окажат руски. 3. Елена Поптодорова и Соломон Паси са 2 светли лъча в българската мрачна и объркана действителност. Те са хора, ясно заявили своите позиции и при всяка изява отстояват правотата им. Искащите по тесни връзки и бизнес с Русия да знаят, че са обречени и ще бъдат подлоги завинаги. Руската мафия е всемогъща и пипалата и са обхванали целия свят. Нищо добро не ни очаква от Русия, колкото и старателни и дружелюбни да сме. Единственото, което ще получим е пренебрежителна усмивка и това ще е по-добро от всичко останало, което може да ни сполети. Слънцето за България изгрява от Запад!

Има неясноти, но те са в главата ти! Мариците са БЪЛГАРСКИ, но Марица 1 и 3 са отдадени на американци заради нуждата от пречиствателни инсталации които само американците имат. Заплащането на техния ток е по схемата, по която заплаща и БЪЛГАРСКАТА МАРИЦА 2 НО ТЯ НЯМА пречиствателна инсталация и продължава да замързява. Централите на Ковачки СЪЩО НЯМАТ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ, НО ЗА ТЯХ СИ МЪЛЧИТЕ, МАКАР, ЧЕ НА ТЯХ СЕ ЗАПЛАЩА СЪЩАТА ЦЕНА НА ТОКА! ПАНИМАЕШ?

Светлия клептомански лъч отстоя присъдата си пред полския съд!

когато пиша, че сащ са ни обещали на турция още през 1991 г. дир веднага ме трият? По същия начин ме триеха п като започнах да пиша, че ще опростят едни пари на мюфтийството и то се случи, какво кога боко ше го правят главен валия на булгаристан?

АБВ КАКВО СЕ ИЗКАЗВА, ЧЕ И СТАТИИ ИМА, ЗАЩО?

НЕ Е ИНТЕРЕСНО АБВ КАКВО МИСЛИ, ТЕ СА НИКОЙ.

Еми , тогава да си доставяме американски и катарски газ през Турция , Гърция и Хърватска ! Всички тези страни си строят терминали , а и от Средиземноморието между Кипър и Израел ще тръгне газ до година-две !

АБВ НЕ Е ПАРТИЯ , КОЯТО ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Stan Stan

Трябва да слушаме такива хора. Които са опозиция и на управляващите, и на опозицията. Свободни са да кажат неща, които на други не им изнасят.

А сега като доставяме от Украйна, пак ли е унизително. С какво са по-лоши турците от украинците?

Stan Stan

Удължава се пътят. Вижте на картата. Все едно да доставяте зеленчуци от петрич за София през Пловдив.

Ами защо тогава не си го доставяме през Украйна? Има изградена инфраструктура при това.

Stan Stan

Защото договорът за пренос изтича през 2019-та и трудно ще се поднови. Освен това украинските тръби са много износени, 30 годишни са.

КАКВО ПРАВИ ПЕТКОВ В МЕДИИТЕ? КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЯТ?

смята ли че ще е по изгодно доставка на руски газ от турция отколкото през украйна и румъния? за транзитиране на газ през хъб-а за европа с полза за българия това е химера по голяма от настъпването на комунизма!