Румен Петков: За антикорупционния закон да се сезира КС

За нередностите около антикорупционния закон трябва да бъдат сезирани Конституционния съд и Венецианската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: За антикорупционния закон да се сезира КС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Румене , както винаги казваш истината , а никой не иска да слуша от управляващите ! Този закон е убиване на време и показване на количество , а не качество , още повече кой е Министър на Правосъдието ? Тиквите са си Тикви , а Мутрата Борисов се интересува от далавери и лапане на пари ! Знаем водещи медии на Запад какво писаха за корупцията и Аферите в България , а Правителството омаловажи написаното и започна да ги обвинява чер пиар , хибридна война , фейк нюс , но ние живеещите в България знаем че е истина написаното , то е пред очите ни !

Едни и същи глупости слушаме от 2009-та.

Тук се коментират събития с днешна дата.

През 2009-та преди 10 години цената на тока и на водата беше една,сега е съвсем друга !Тогава нямаше и "Теленор ",имаше "Глобул ".

Как като събереш пет паразитни и неработещи структури ще стане една работеща? Тиквенски простотии!!! Има си орган - прокуратура! Всички е имитация на дейност, както цялото тиквенско управление !!! Рано или късно всичко ще излезе на яве! СИРЕЧ /любима дума на тиквоча/, тука всички парле ву франсе!!!

То се разбира,че са ти запушени ушите,ама ти е задръстен и мозъка.И не се прави на тарикат балама- не го харесвам Руменчо,неприятен е,ама "много точно и вярно приказва"...като другар,комунист.

ама той бил комунист!! Запушете ушите си! То и Бойко Борисов е бил комунист ,ама него трябва да слушате , защото правилно се е ориентирал на кого да служи.

Мъжа на другарката Бокова е ВЗЕЛ подкуп от 400 и няколко хиледи евра като шеф на БГ клон на ЕБВР Лондон от АЗЕРски бизнесмени по случая с Азербайджанската Перачница другаря Петков да кажи трябва ли да са КОНФИСКУВАТ имотите апартаментите на Боковица в Ню Йорк и Париж

Не харесвам Румен Петков. Неприятен е. Но трябва да призная, че ако не го гледам , той казва много точни и верни неща. Хора, освободете се от предубежденията си и търсете истината.

А ИМОТИ в Чужбина ЩЕ ОТНЕМАТ ли.Питам за едни луксозни вили във Барцелона на 1 пикаещ във Фонтани бивш министър за една ПИБанкерка конкубина на премиера за една бивша на 1зализан с гел олигарх .За едни къщи по 1-2 милиона евра край Сан Ремо-Ит.Ривиера на членове и екс министри от ндсв а също къщите-апарт хотели на висаджиката вдовица в Доминикана

Предполагам, че не ми разказваш приказка за вещици. Говори с конкретни имена и тогава бих ти обърнал внимание.

явно си от 80% щом НЕ знаеш кой пикае във фонтани коя е любовницата на Баце и коя е имотна е висаджийка и койе зализания с гел олигарх(жокер има фабрики за Амфети в Разград фалирал е БМФ и си има футболно отборче с назобни собствена производство прахчета футболисти.Остам та да размиляваш кои са

Наистина нещо не мога да разбера-какви са тия препирни-направете както направиха създателите на търновската конституция. Да kажат-ето я примерно Франция с нейната антикорупционна практика-браво отлично-копи-пест и системата щом работи във тази държава и при нас вече няма да има корупция. Иначе законотворците ни нещо хич ги няма ,да не отварям дума за юриидическата грамотност на депутатите.

отрепко плевенска.Колко години ще те гледаме и търпим.А баста вече,шагом марш в политическото небитие.

А бе да не би да е свършил нафталина?

от комунисти се пребоядисаха на АБВ, същите мурафети, поименно, само техните хора на работа, коджаманов от абв, ай сиктир

Същите плюнки като Нинова.опорни точки?синхронизация от едно място?

пеят една и съща песен,това са "беквокалите"на Фърчилков,"обединителя"на нацията!Както се бе изразил преди време ,харизвал война на получателите !

Писна ми от тоя селски тарикат.В АБВ няма ли някой ПИар който да му каже колко е противен?

главния Архар.

НАЛИ ИМЕНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМАА Е ГЛАВНИЯТ ВИНАВНИК ЗА БЕЗНАКАЗАНИЯТ ГРЯБЕЖ НА СТРАНАТА. АКО ТЯ РАБОТЕШЕ НОРМАЛНО И НИЕ СЕГА ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА СТРАНА.

а за пикаенето във фонтан защо никой не се сезира,а сега седнал румен геврека да се прави на мъж

Тъй като е изречено от Румен Петков нямам желание никой за нищо да се сезира, че и пък КС, карай да върви и толкуз....

Народът не иска качествен антикорупционен закон.Иска да живее с корупция!Така е по весело.

не върви. Се пак населението силно намаля, което подсказва, че общият знаменател не описва правдоподобно процеса.

Къде е този народ? Аз също робувах на думата "народ" и съм търпял несправедливости в името на този народ - работниците получаваха повече от инженерите. Но хайде от нас да мине - те стояха прави до струга. А после точно те провалиха системата създадена в тяхна изгода - саботираха всяка новост, автоматизация, механизация, криеха наднормено произведената продукция за да не им повишат нормите и когато са втора смяна изваждаха скритата продукция и си отиваха в къщи. За каква производителност на труда можем да говорим? Е, днес резултатът е ясен. Сега всеки отново се чуди как да се приспособи и думите Отечество, Родина, България не са важни, важно е оцеляването. Защо ли се чудя, като през Априлското въстание болшинството българи наречени "народ" са се снишавали и само шепа безумци са се обрекли на гибел, но именно на тях дължим факта ,че България я има.

два дни кои ревнаха срещу антикорупционния закон.Естественно на първо мясо Курни Принципната,Румен Радев - хвърчащия,след тях Корумбашев,Слатински,Кънчо Стойчев,Румен Петков.Ха направете си извода .

Уфффф от тия думички "сезира" и "самосезира" вече не знам къде да се взирам...

Нещо много се развълнуваха другарите по тази тема. Да не би да ги е страх да не им лъснат кражбите за милиарди и евентуално да има възмездие за ограбилите България?

ДЕ ЩО ИМА ЧЕРВЕНА СВИНКЯ, СЛЕД НЕЙНИЯ ЗАДНИК СЕ ЛЕЕ КАФЯВА СМРАД ОТ ШУБЕ !!! ТОЛКОВА ВЕЧЕ ГИ Е ХВАНАЛО ШУБЕТО, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ВЗЕМАТ КРАДЕНОТО !! А И НА НЕГО, И НА ГОЦЕ ЩЕ ХВРЪКНЕ ПО НЯКОЕ ХОТЕЛЧЕ !! ТРЕПЕРЕТЕ ГАДОВЕ, ИДЕ ВИДЬОВ ДЕН !!!

го задействаха свише!

Румбата пак се изпика във фонтана.

Даже пикнята му не стигна до фонтано , препика си цървулите

Този е маскара. Бойко да не дава власт и дума на старите кучета. До кога ще чакаме И отговор нямаме.Батето да внимава, че и него да не го гърмят(тук се смее майтап да става, ама да не даваш БОЙко екмек на този и други като него от бекапето, абевето от арменският поп поздрави, очаква те бате и там в храма му,

румба,я кажии къде са братя галеви?ти знаеш! и кажи защо не те допускат v щатите?

Tolkova e otvratitelen tozi . Sasto mu se dava dumata!Nikoj ne zelae da go sluscha

Подлогата на Алексей Петров Трактора се изказа и той против този закон! Мафията се бори чрез поставеното си лице за президент и още куп депутати против антикорупционния закон!!!!

Всички пряко застрашени вече се изказаха против закона ;))

този манипулатор долен от гардероба с нафталина ли го извадиха!!

Тоя призрак като какъв се вживява, като адвокат на дявола ли!?

тоя пикаещия по фонтаните кой го мебе за слива вече бе