Румен Петков: Обичта на Пеевски ще задуши БСП

Румен Петков изрази възмущението си от обичта, с която Делян Пеевски прегръща и облива ръководството на БСП и която ще задуши партията.

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Обичта на Пеевски ще задуши БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Петков,БСП не е вече това за което е била създадена преди много години! Защо ли? Зашото има такива "ЧЛЕНОВЕ" като Вас! Да ,за ПАРТИЯТА нищо лошо,но МАТЕРИАЛА,МАТЕРИАЛА в партията е БРАК! МНОГ,МНОГО,МНОГО има за ЧИСТЕНЕ,защото СТРАШНО МИРИШЕ!

Komentara mi ne se ponravi na cenzurata na link, a toj be6e : Lubovta e gradivna, omrazata e razru6avashta. Kakvo lo6o ima v tova ??? Ne e li istina ???

Заслужава си да се припомни, че Румен Петков поиска оставката на Станишев още вечерта на 12-ти май 2013 г. Фактически от името на Георги Първанов. Това стана по време на пресконференцията на БСП след парламентарните избори. ПРЕДИ свикването на сегашното Народно събрание, ПРЕДИ т.н. златен пръст на Сидеров, ПРЕДИ назначението на Пеевски в ДАНС. Единствената промяна от 12-ти май м.г. досега е в това, че активирането на проекта АБВ легализира новия етап на политическия съюз Борисов-Първанов. Етап, в който ролите са разменени. Сега младши партньор в тази политическа двойка е Първанов, за разлика от периода 2002 г. - 2009 г.

Гледам снимката и се чудя: Защо сестра Галева и Пигчо, гледат в различни посоки? Уж,са съмишленици,а май само тайно се целуват,за разлика от СерГей и Владко Зидаров!

Позор!!!! Под звуците на Интернационала... И ако сега бедните в БСП не разберат за какво става дума... да им гласуват далаверите - пак! :-(

Снимката към статията е страхотна! Може да кандидатсва за снимка на годината и за снимка олицетворяваща 13-тото "демократично" правителсво на България.

:) Мислиш ли, че на Мамин от там му идват парите. Медиите са му само за да ги препира лекичко. Мамин има правата и за някой западни издания от там може и да печели нещо ;)

Ако не втори февруари ще се вземат "твърди" мерки...

Моника живее с Пеевски! Усети се хитрушата къде са повече кинтите и заряза червенобузестия....Сега и на него ще му роди 2 дечица С новите рога Серго ще бъде чудесна мишена за "архаря"

До "гражданка" 29.01.2014 10:52 "гражданко", главното действащо лице е НАРОДЪТ, ако още не си разбрала. А, че ти си любителка на "свинското" и свинщините, си личи от вонята която се разнася от невежеството демонстрирано в твоят пост. Жалко е, защото 73% - така нареченото "мълчаливо мнозинство" - БОЛШЕВИЦИТЕ, са на твоят акъл. Търсят си "лидер", който да ги оправя и си ги намира?! Обаче, акъл само Господ може да вкарва, а "лидерът" ни сега, Станишев, може само мизерия да докарва с неговата си БЪЛГАРСКА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ- БСП + ДПС + ЮРУШ.

Верно бе снима ли са свиня и кучка....те в парламента ли са?

гербаджийче. Той ни е троянския кон в коалицията. Давай, Пеевски! Обичай ги силно! До задушаване....

Ще ви се да го припишете на ГЕРБ. Вярно, че народа ни е простичък, но не чак толкова. Ей това комунягите сте големи шантажи.

Абе една бабо, абе червена гнидо с едноклетъчно мозъче, какви герберунгери те тресат. Тъпото ти гладко мозъче не схваща ли че става въпрос за червените боклуци, които са се сдавили като бесни кучета, кой да води разбойническата червена сган!....

Прегръдката на Пеевски може да задуши и хипопотам

Г-н Румен Петков, засрамете се! Нямате ли достойнство! Вярно, не е лесно след толкова години на бюджетна "хранилка" (благодарение на членството в БСП) да останете безработен, но няма вечни неща! Нека се опита да поработи при великите ни индустриалци, да го изцедят като лимон и тогава да видим как ще е с чувството за хумори с хобито си! Нека да види как се борим всеки ден за оцеляването си!

АБВ за мен са т.н. циментови глави. Апаратчици от старата генерация, които не подлежът на развитие. Тяхното време отмина. Не казвам, че са престарели, просто мисленето и поведението им е остаряло. Тяхното място е в историята.

"Парламента се обърна на обор", измуча некво Герберско говедо? Може би от футболния обора на Бистрица, или От" Потна зала" за Кара-тести и Тае-куконди ? Та на този екземпляр с пот в очите свински, Му се привидело, че вижда свиня и проститут ?? Ало Тренер, кажи на твойте потни питомци, Че Фидосова сама побегна, а Миро се завре във кучи гъс! Не може такова невежество? Утре, като вземете Власта, и масста, тия "Тиквунчета" за Министри ще ги редите ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно слушателско обаждане в Редакцията на бТТВ"Трътките"

..Социопатията е класифицирана като психическо заболяване. Моля възползвайте се от правото на "клинична пътека".

Тук с особена насмешка приемам коментарите и крокодилските сълзи на някои дежурни плювачи на БСП, които защитават с пионерски плам и комсомолско дръзновение Първанов и Петков, хората, срещу които много активно направо оливаха доскоро. Ало, подлоги, хайде да се определите с кого сте, против кого сте, че ставате смешно жалки в опитите си да сте винаги "срещу"! Не съм адвокат на БСП, но такова положение е недостойно и долно дори за нискочелите и дебеловрати привърженици на ББ.

Личи си, че си комунистическо адвокатче като ти чета коментарчето.

Как бе, хора, за 24 години успяваме да избираме все най-лошото...

Проблемът е, че като гласуваме за един, получаваме всички.

Защото реално нямаме избор / заслугата е на червената Конституция и закони/ , а само избори ментета и 24 ГОДИНИ ПРЕХОД НА ЕДНО МЯСТО! ОСТАВКА!

Фраменти от архива: Гласуваш за Герб, все едно гласуваш за ДПС, Герб подслушват, а новата тройка не подслушва, нищо че разполагат с 50 милиона повече пари за подслушване. Полицейщината по времето на Герб и освобождаването на страха от новото Правителство с полицейски час.

Не знам кои са вестниците на Пеевски и не ме интересува, защото вестници не чета! Но ми е интересно защо Нова ТВ ежедневно плюе по БСП?

А не ти ли е интересно защо по ТВ7 се плюе само по ГЕРБ?

Не, не ми е интересно! Статията е за БСП, а не за ГЕРБ!

Ами Р. Петков е един селски тарикат и нищо друго и понеже му затвориха кранчетата и той сега пука от яд, остава без ясла завалията! В АБВ са се събрали все огладнели пенсионирани "политици", все отбор юнаци с наведени патлаци - кой агент, кой генерал, искащи пак да са на яслата за захранване на авоарите си!

Гоце може и да вика "Елате в моята организация в Ковачевци да ме изключите" и да противопоставя хората там на останалата част от партията, но на Румен Петков песента му в БСП е изпята. Плевенските социалисти със сигурност ще дишат по-добре без него.

СЪСЕЛ -МРАКОБЕСНИКО - ОСТАВКА- ДОКАТО ВСИЧКИ НЕ СМЕ СЕ ЗАДУШИЛИ!!!!!!!!!!!!!

На тоз шопар майката веке я знаим, ма кой е нерезът, дека гуй напраил, чи да го земим да упрай свинкете у нашта ферма.

Румен Петков: Обичта на Пеевски ще задуши БСП Според мен това е обичта на Доган. Кой нормален човек може да си мисли че 33 годишния Пеевски и неговата майка са реалните притежатели на прес групата. Това са само високо платени бушони.

Скрий се бе ,мафиот1

Помна, и Боце така са цупеше и цивреше, като ни загововри, как Догон го поръчал "Опечен!" Ако не е верно, моля БЪРЗО, БЪРЗО ма истрийте, даже и на сухо!

Ас пък си спомних, как Цветан- Ушите на герберите Разпенен ,като пиян Герберски атаман, буйно расказваше Кво е чул в слушалките, от Горнооряхофското родилно и пламенно нарече Лекарите-Белите престилки, УБИЙЦИ ?? Цецо- вифаджиичето, с потен анцук и меризливи маратонки ! Цецо - Първия паша на Буда, сега потсъдим за нещо друго ?

Той може да ги обича,както и те него,но народа не ги обича!

Слушам като фон вървящите в момента пресконференции на тези и онези и се заливам от смях. Първанчето щял да разтваря ветрилото на електоралната подкрепа за лявата идея, щял да прави анализи, щял да конструира политики и щял да организира дискусии за намиране на пътя :) Местан пък кълне и обяснява ГЕРБ колко лоши били. И представете си, имали наглостта да искат оставката на най-доброто правителство :) Сидерът пък щял да рестартира АЕЦ Белене и щял да пуска 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй :) Таня Андреева пък щяла да закрива много болници. Нищо, че в предишния парламент точно комунистите рИваха като прасета на заколение колко лошо било закриването на болницата в Девин :)

Ех, уважаеми Митко, казано в резюме с една дума: ОСТАВКА!

БСП отдавна е мъртва, в момента обаче мумията взе да мирише и да се разлага. В този смисъл как се задушава нещо, което не диша от десетилетия? Единствените, които процъфтяват в момента са тлъстите трупни червеи свили гнезда в гниещия труп. Когато остане един оглозган скелет ще започнат да рият земята ида потънат в хибернационен сън, в очакване на следващия пир.

Много гнусно, но вярно.

Това беше най правилната стъпка на Станишев,че се раздели с Румен Петков,Румен Овчаров и Масларова.Това са едни от най корумпираните членове на БСП и може би след тази чистка БСП успяха да вземат толкова гласове на изборите.Явно.че на Първанов му хареса да е все начело и не може да се премири,че след 2 мандата като президент трябва да си остане в къщи.Това е прецедент в историята,където един човек, който е бил начело на властта да иска да създаде партия и отново кани старите муцуни,от които полза никаква.

А как яростно ги защитавахте докато пърдяхте под един юрган :) Сега хвърчат томахавки, а червените бабушкери се въртят като пумпали и дават заето :)

И че се взе с Пеевски, а покрай това и с Моника!

Тези, които гласуваме за ГЕРБ никога няма да гласуваме за някой от БСП-котилото. Гоце тегли директно от и без това рехавия БСП електорат. Всъщност БСП без коалицията си със Евророма са партия от ранга на АТАКА или Бюреков. Ще се борят за прескачане на бариерата :) Ако Дон Цеци дръпне килимчето под краката на Станишев и пристане на Гоце (който го помилва като президент).... Изводите оставям за вас.

Доган (в ролята на наместник на ДС-олигархията) решава, Пеевски претворява и материализира решенията в дела, а Местан, Сергеят, Мая и сие се правят на маймуни пред публиката, за да се симулира демокрация. Такава е йерархията на управлението в територията България.

Те се били прегърнали с Пеевски, а вие пък сте се онодили похотливо с ГЕРБ. Също така се самопредлагате на всеки син, който не го е гнус, също да ви оправи. та чак професор Номенклатуров заподскачал като "син лумпен палещ партийния дом". Ако не ни управлявахте съдбата щяхте да сте най-якото хард порно, правено в историята :))

Фчера на обед, с шкембето, испих половинка чешмяна вода, И слет един час КАТ ме засече с 3.9 про-мила вода в алкохола !! Румене, казахи ми колеги-таксита, пак си се напил като стадо свине, и си пикал в язовирчето на "Кайлъка" ? Ела ми свиньо, ела ми, ще ти завра пишклето , АБ та ВГЗ ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно обаждане в редакциятана бТТВ"Трътките

Пил си половин боза и си хапнал 1 една леко ферментирала ябълка - от там и 3.9-те промила кръв във вод(к)ата ти :))

Когато ръботя, САМО БОЗА не лизвам ! Знам че я тъпчат с Е-та, и пак може да та издъни?

Яжте се кучета червени :) Както и да се цепите все сте си кръгли нули :) Айде марш при Костов и Царя :)

Що при Царя бе, помиярче? Нали Боко му беше Пазача ! А бе, Ти , колко бири испи ?

Браво на Станишев и Пеевски.Те ще довършат БСП.Да ги подкрепяме!:)

Така е. Интелигентните хора с ляво мислене не щат да чуят за БКП. Да не мислите, че студентите окупирали СУ са десни. Те са с много ляви идеи. Просто те виждат че бсп не е лява партия е корпорация. Филиал на руския енергиен бизнес.

Голямо прасеее, бе хора! Плюскал, плюскал, е се забравил! Все си спомням как се заканваше от трибуната на Народното събрание. Боже, голяма наглост!

То да е само Пеевски, Погледнете и тази на снимката зад него,Това са лицата на тройната коалиция плюс Местан, Сидеров, Станишев, бат Сали , Петното ,Бисеров, Данчо ментата и още много като тях,

Станишев финишира. Въпроса е дали следващия премиер ще е Боце или Гоце :D

Страницата БСП ще бъде скъсана наполовина, а АБВ ще бъде цяла.Ха-ха.Комунистите нещо си плюят в пазвите от страх.

БСП е била винаги секта, а не партия, особено сега.Така че Делян като представител на руския капитал с медиите си няма как да не прегърне БСП, на него му е задачата това.

Все едно кой ще управлява след изборите. Дали ще е ГЕРБ + РБ или бсп + абв + бареков. Края на станишев идва, за него все тая

Парламента се обърна на обор. На снимката се вижда свиня и кучка.

Евала му правим на Прасчо, ако успее да удуши столетницата. Това го минавам в графата многократен катарзис.

Снимката е трепач. Браво.