Румен Овчаров - сив кардинал или незаобиколим опозиционер

Румен Овчаров май си намери майстора, радват се едни. Според други прокуратурата вдига пушилка, за да излезе бившият министър чист и неопетнен на бял кон.

Обратно в новината

Коментари - Румен Овчаров - сив кардинал или незаобиколим опозиционер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ефективни присъди за отговорните лица! Особено, след като се разбра, че Добрев е отговорен за ситуацията на НЕК!

Тоя колко е откраднал от народа, просто не е истина! Като се започне с Вальо Топлото, минем през Белене, Булгартабак и свършим с въгледобива, от всякъде е пълнил собствената си банкова сметка!

Браво на прокуратурата, че се зае с Овчаров. Окраде държавата тоя.

Успя да запази доброто си име..."майтап бе".Като си крал много и имаш много пари и медии и с тази съдебна система може да излезе чист като сълза! Те всички в БСП са такива чисти милионери! А как няма кой да пита! ...от закуски

Искат да го неутрализират навреме заради влиянието му върху бъдещия вицепрезидент. По този начин пазят и бъдещия президент.

"Въпреки скандалите около него той винаги успяваше да оцелее и да запази доброто си име в обществото." точно този мошеник на N-та степен никога не е имал добро име в обществото. въпрос на време е, ако не го вкарат в кафеза, да бъде публично линчуван от същото това общество. името му е толкова добро, колкото това на вальо топлото.

сив сив кардинал е

Да запазиш "доброто си име" в нашето малоумно общество не е никак трудно, достатъчно е: 1. Винаги отричаш до дупка. Толкова много глупаци ти вярват, само защото си го казал по телевизията или го пише в любимия им вестник/сайт. 2. Веднага почваш да обвиняваш някой друг, за предпочитане, някой вече набеждаван по друг повод. Тъпоумниците, веднага се хващат, още повече че го чуват по ТВ. 3. Просто си член на БСП или ГЕРБ - двете партии, от една майка родени - БКП. Глупавото ни общество е убедено, че те са опоненти - ха ха ха!

Прав/а си - те просто си правят вътрешна конкуренция!

Не се знае какви времена ще дойдат и колко още народът ще търпи тези мерзавци борещи се ежедневно за власт и милиони. Аз не съм сигурен, че на Овчаров ще му се размине. Май уцели точния момент да го обвинят ;)

Обикновен крадец комунист. Няма да бъде осъден, те и затова свалят сигурно правителството да си оправдаят по сигурно. Цветанов за катерушки, тоя си прибрал 200 мииона, а бабите реват за пари.

Споко , дългия инкасатор е спестил за прокурори и съдии .