Румен Овчаров: БСП стана жертва на "политическо рейдърство"

Според него това е причината партията да губи гласове вместо да привлича повече

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е осъден на последна инстанция за безстопанственост и има наглостта да коментира. Нагъл, по-нагъл, най-нангъл, комунист. Путинофил гаден.

Господине, икономист сте, значи знаете що е то рейдър. Но все пак да поясним - рейдърите са бизнесмени, които успяват къде със законни средства, къде с измами да превземат някоя компания. Това случайно не ти ли напомня една млада другарка-демократка, която си присвои "Техноимпекс", а после полека-лека се намести на лидерското място на Партията-майка, разгонвайки всеки, който може да ѝ опонира или да ѝ припомни синьото ѝ минало. Така че вие отлично знаете кой се главният рейдър, и политическият, и икономическият, във вашите редици. Само че ви е страх да го посочите и отстраните.

Овч. ти ли незнаеш? Преди година БСП и Радев, хитреците започнаха войната с ГЕРБ, първа крачка сваляне на правителството и Борисов, втора сл. кабинет на Радев, трета спечелване на изборите с надежда 1 милион избиратели голяма час от тези на Радев да подкрепят БСП и последна БСП заменя ГЕРБ и 4 години шапка на тояга. С мръсни номера на БСП,компромоти, лъжи и внушения че са сатата на България успяха, ГЕРБ е аут в политиката поне в момента. БСП докараха в активната политика недососчетата, направили на инат партия от ИТН, Мая алчна за власт, и хитреците Христо и Атанас и БСП беше веднъж завинаги изрината от политиката у нас. БСП няма бъдеще, хората и си заминават, а политиката и е несъвместима с капитализма в който сме. И да сменяте да не сменяте Нинова файда няма, БСП от сега насетне е аут в политиката. Жалко, че за власт ще подкрепят управлението на НТН.

Корнела вън!

защо бе Яворе? та Курнела направи толкова много за тая партия, колкото нито сдс нито ББ могат да направят

Тоя не трябваше ли да е в панделата? Там за едни "дръпнати" милиони?

Става въпрос за едни 11 500 000 лв с абсолютно неясен ( корупционен оказа се после) произход -открити в банков сейф на името на Вальо топлото -тогава шеф на Столична Топлофикация и Р.Овч. -по същото време енергиен министър ! А тази бележчица с това мило съкращение се открила тъкмо при онези 11 500 000 лева ! Междудругото Вальо Топлото бе осъден и лежа в затвора ! Ама Р Овч. - НЕ !!!

БСП се разлага ! Колко години чакахме ....

А държавицата ни стана жертва на 32 годишни кражби и грабежи от обиграни пладнешки Айдуци.

Обиграни чужди и наши пладнешки айдуци, 100% -ви десни либерасти. Простите народи си заслужават съдбата.

Това бесепарите сте големи загубеняци! Този крадец и онази наглата Корнелия отдавна трябваше да сте ги изритали на улицата. Двама мултимилионери, които уж били загрижени за хората. Лицемери и лъжци!

Има и умни комунисти рядко се срещат, но има Овчаров е от тях иначе предатели да искаш сред тях Румен Петков, Първанов, Дончева, Манолова и хиляди редови члевове и членки много хора с големи амбиции, малко морал и качества ползваха партията майка за трамплин а тя никого не забравя дава хляб и топли кресла на всички наше момче като кажат, значи комунистическа издънка да спечели конкурса другите са за калабалък

Каква е тази дума "рейдърство" бе, нещастник крадлив? Няма ли българска дума за това! Точно пък ти червен цървул се загрижил за жалкото БСП.

Този мaзен прошарен зaдник защо не е в панделата?

И аз питам защо Костофф и Боце Тиквата още не са в затвора, но отговор няма. А един от крадците на "прехода" Софиянски се оказа най-честния сред бандите. Та така.

Овчаров, не прехвърля винатай - собствената ти, тази на дъщеря ти, която също настани удобно в ръководството на отмиращата ти партия... Освен това, не отива на осъден (макар и с условна присъда) за криминално престъпление да говори за морал - предателство. Знам, какво е рейдърство. Ама твоята ситуация и тази на Корнелата е точно по "крадецът вика дръжте крадеца". Вие "заграбихте" БСП и направихте от относително голямата и доста колективна в ръководството БСП, в малка, откъсната от хората лидерска партия, управлявана точно по начина, по който Борисов управлява ГЕРБ. Огледално копие на ГЕРБ. Манолова и Дончева ви били предали?! Ми, ако е така - добре са направили! Но и двете са извън БСП доста отдавна - още преди Нинова да вземе властта в партийката ви. Дончева напусна БСП още през 2013 г., а Манолова - през 2015 г. Как точно са ви попречели и предали, като ги е нямало при вас? Впрочем, това, че точно ти ги обвиняваш в "предателство" само ще вдига рейтинга им сред хората... А вие, БСП, на следващите избори ще се борите със зъби и нокти да прескочите 4%-тната бариера.

на Манолова и Дончева, да вземе да погледне първо себе си и тия около него дето направиха софиянци роби на топлофикацията, а след това унижиха и унищожиха здравото ядро на тази партия - нявгашното и настоящето олигархично съсловие в ръководството на тази партия и "да погледне в канчето" на Първанов и Станишев и кръга от техни приближени, които направо отвратиха хората и разбиха партията!

на пладнешки айдуци, като теб, дето не се награбихте и не мирясахте не само в началота на "прехода", ами и ктогава кагото не сте на власт а сте в "опозиция"! Айдуклука и безочието ви отвратиха хората и направиха така, че дори и най-твърдите ви привърженици се отвърнаха! В стремежа си да си напълните гушите предадохте и чрез деполитизацията поставихте дори извън закона тези , които бяха наистина истински партийни членове, а не само хитреци, използвачи и нагаждачи с книжка, като цялото бивше и настоящо ръководство на БСП!

Хм, БСП е ЖЕРТВА на няколко фактори: Поколенията СЕ МЕНЯТ и днешното поколение се вълнува повече от РАСОВАТА и СЕКСУЛНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ, от ПРАЙДОВЕТЕ и ЗЕЛЕНАТА политика, отколкото от Столетницата; БСП е ЕДИНСТВЕНАТА партия, която СЕ САМОРАЗДИРА - една част е ЗА КОАЛИЦИЯ с КОМУНИСТИ ГЕРБ, другата - ПРОТИВ; ТЕЛЕВИЗОРЪТ продава - Бойко Методиев Борисов НЕ СЛИЗА от ЕКРАНА, вкл. като Гражданина Борисов - продължава да чете Доклади от ПЪНОВЕ и ДА ПРЕВЕЖДА от АНГЛИЙСКИ на ХАРВАРДСКИТЕ възпитаници... Каквото СЕ ПРОДАВА, това СЕ КУПУВА...

Ми нали и Йончева се бори против Борисов - как така и тя е виновна ?

Йончева се бори и срещу Корнелия. Корнелия не била подкрепила Йончева в борбата срещу Борисов.

Резултата на БСП е такъв, защото е съставена от такива като тебе Рум. Ов. Крадливи до мозъка на костите си и работещи за чужди интереси.

Руски интереси.Както и Бялата Златка.

По-скоро БСП губят гласове, защото партията е пълна и се ръководи от крадливи отрепки, които се държат сякаш е все още 1985-та година. Неслучайно средната възраст на БСП електората е 80 години.

Булке, на колко години си?

Проблемът на БСП е, че лъжат като разпрани дори докато са в опозиция. Това може да работи в рамките на около един мандат, но не повече, защото с течение на времето електоратът изгражда ресизтентност и на практика похватът започва да работи срещу тях. При председателството на М. Миков се бяха кротнали малко след резила Орешарски и резултатът им на изборите от 2017 беше значително по-добър.

Избирателите ви измират, това е простичкият факт. Мунчо с юмручето също помогна...... Това е показателно доколко му пука на комуниста за собствения му избирател.

няма проблем - просто избирателите ви закономерно измират . след някоя и друга година и ти краваров и бсп отива в историята

ТИ,ЛИ,БЕ ..?ТВОЙТА... ....

Пълни глупости. Проблема на БСП е, че Боко добре се ориентира и заради това обикаля селата срещайки се с пенсионерите и пияниците висящи цял ден в селските кръчми. Те бяха основния електорат на БСП, а сега Боко им ги отмъкна. Вижте всяко включване на шофьорчето, само бабички и старци…

Бойковата програма беше предложена на Нинова и Радев, това с което стана политик беше реализация на идеи които бяха предложени и на Нинова и Радев, но те бяха заети с популизъм, и нарцисизъм

Ама разбира се, врагът с партиен билет ви е виновен. Как иначе? Това, че сте нагли като хлебарки и унищожавате всичко по пътя си с некадърността си, няма нищо общо.

Ма как ше е сега моментът за смяна. Чакайте Корни да занули партията и накрая да угаси лампата след последния избирател!

Къвто и да е, Овчаров е умен, трябва да му де признае

Предател на комисионна ! Да не ти казвам какво направи с енергетиката ни преди години ...

Казах че е умен, друго не коментирам, за харвардците не мога да кажа че са умни

600000000лв Аржентина