Румен Христов е новият председател на СДС

СДС си поставя за цел да се върне в голямата политика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият предател и ченге!

Не реализирани комунисти, съсипали и помагащи до ден днешен за съсипване държавата!

Този прилича на мутра!

СДС е едно недоносче, недоносче!В България не е имало преход, нито демократи, нито демокрация!Жалка и скучна тема, донесла толкоз беди на т.нар. народ!

Тия недоразумения говорят за голямата политика...Такава никога не е имало и резултатите са налице. Имало е голямо лапане и тия са най-големите лапачи в най-новата ни история. Вместо в затвора, стоят нагло в центъра на столицата и чакат да падне лапачка, щото ГЕРБ е готов да приеме всички боклуци, стига да е на власт. Тези алчни недоразумения съсипват всичко, до което се докоснат, не ги търси да съградят. акълът им не стига и да си завържат обувките и стига само за далавери и келепирец. Зорът им е да лапнат милиончета субсидия и да чакат като лешояди да потрябват, попълвайки бройката на другите лапачи.

Кой беше този.. СДС си отива стабилно.

ПЪРВАТА НАЙ -ГОЛЯМА ЛЪЖА БЕШЕ 10 НОЕМВРИ ,ВТОРАТА - СДС.

SED

Поздравления! Най-накрая успяхте да ме накарате на следващите избори да не гласувам за СДС. Дано сте горди. От повече от 1 000 000 на митинга, сега ще се стопите до 10 души. Жалко за измамените надежди на всички, които ви вярваха.

По-крив не можахте ли да изберете???

аааа ...да ,тези които първи се захванаха с разсипването на България....

Браво, шеф е на три букви или 3 цифри , най голямото предизвикателство за него е да намери пари за наема на Раковски 134

Не се притеснявай, сценаристите отвън имат пари.

Кво беше туй СДС? Не беше ли препарат против хлебарки?

5-тте члена на сдс зи избраха нов председател...

Чудна работа: от къде събраха 300 - 400 душщи, че и КОНГРЕС ДА НАПРАВЯТ?

"СДС си поставя за цел да се върне в голямата политика" - да бе да , колкото някой се е върнал от Орландовци ! Тази паразитна организация изкуствено създадена от БКП за да се покрият далавери за милиарди трябва да бъде обявена за престъпна както и истинските и създатели - Луканов и компания

СДС, начи... Ама кажете и за Йоло Денев, бе, мамамустара... Кво става с тос човек, кви политики върти, кви идеи защитава... Се пак... много по-големи шансове има от сичките седесета, зети заедно...

В последно време, всякакви подобни "събития" на СДС, ДСБ, ДБГ, НДСВ, Да(й) България, зелени и подобни. ми приличат на сцени от американски филм за зомбита - сборище на политически трупове с разкапващи се и опадащи меса... Така и не разбраха, че не трябва да поучават избирателите и да се самоизживяват като нещо над тях, като някакви гурута или както се самовеличаят - елит. Претендират, че са демократи, но демокрацията е власт на народа, а повечето от тях презират народа и искат да го управляват но не и да го чуят и да задовалят исканиятаистремежите на хората. Е, очевидно, чувствата са взаимни. И за това са презирани от почти всички - изключенията са група застарели "стари сини", които изпитват носталгия по отминалата младост и продадените им чувства и идеали и няколко "твърди антикомунисти" със замъглени мозъци, на които и 10-15 годишни хлапета им се струват "доносници и агенти на ДС или КГБ", но при всички случаи "рубладжии", "путиноиди" и т.н... В последните не включвам "антикомунистите" от ГЕРБ и останалите основни партии - те не са такива, а са прости продажници, на които им е все едно кого ще оплюват - днес Путин, утре - Меркел и Макрон, в другиден - Борисов и ветанов. Те са "следовници" ня Бай Ганьо - "Келепир да пада!".

Аха, искат да кажат че още същесвуват. Неясно защо?!

Голямото оплюване започва. Моля Ви оставете хората да работят .

Кви хора?!

няма край мъките на тия ма за финансовите ежемесечни инжекции от Сорос и фондация Аденауер ко ли не прай примата

Колко много некрофили около трупа на СДС? Единият даже стане председател?!!!

Напуснах СДС заради такива като Румен Христов!

време е да бесим комунисти ахахаха Румен е велик, той и Бойко срещу всички комунисти, ще се лее кръв червена ахахахах

През 1993 се явих на конкурс за директор на един фуражен завод. Тоя беше председател на комисията. Спечелих конкурса с 4 на 3 гласа, но тоя обяви балотаж, понеже трябвало 2/3 мнозинство и след това промени условита, за да не бъда допуснат до следващия конкурс. Сега този завод е в РУИНИ! През 1998 тоя, като министър на земеделието одържави рибарниците в с. Трудовец, собственост на 40 семейства, за да ги продаде на конкретен човек. Сега тези рибарници са ПУСТОШ! Такива са останали в СДС. Интересно, Христов, ти какви думи намираш за себе си, като се погледнеш в огледалото? Как мислиш, дали можеш да накараш някой от Трудовец да гласува за СДС? Отпадъците на бунището!

от СДС били все така алчни за кокала. Не били "на ползу роду", а "на полза джобу". Ама това се отнася баш за Нинова комунистче. Да бе - не била член на СДС, а била дясна ръка на Костов, който от една никому неизвестна юристка, я направи шеф на Техноимпекс, а тя взе че го приватизира като го закупи за без пари. Съпхругът ѝ по времето на Костов бше шеф на митница на границата със Сърбия по време на бензиновото ембарго - нали се сещаш каква Солунска митница е било. А сега тя го направи шеф на Лукоил - нали се сещаш колко му е заплатата. А синът ѝ завърши най-скъпия колеж в САЩ - Бъркли, а сега работи в банка на Рокфелер в САЙЩ - нали се сещаш защо - там не плащат рубли, а долари.

но съм една от неговите първи членове. Вярвах много на Костов дълги години и бях и член на ДСБ но се разочаровах. Лично аз смята, че този нов председател е възможно най-доброто предложение.За мен СДС беше главно София и този председател Каранякои си го досъсипа. Сега като си помисля - Костов откри за България Корнелия Нинова - може само от БСП да му благодарят, също Христо Бисеров и Йордан Цонев.

Да живей новия вожд! Три пъти - хип-хип, ура!

Румен Христов вместо да си гледа бизнесимперията си в Солун се захваща да доликвидира СДС. С тези бандити СДС никога няма да се възроди. Дори останалите верни седесари вече се отвратиха.

Нов бардак със стари к...ви не се прави - народна мъдрост. Стари, стари, ама доказали се наши - отговарят от "Козяк".

От Обора на "Козяк" са се заели да подсигурят нова патерица на ГЕРБ. Смениха тартора на шайка. (Щото Божо Л. съвсем се оля. От лакомия най-вече.) До следващите избори ще имат думата, за да надуят рейтинга на реанимирания политически труп. После ЦвЦв си знае работата как да събере 4% гласове за бъдещия коалиционен партньор на гербавите и... ето ви го Боко 4 начело на територията.

До следващите избори ще имат думата ПРОДАЖНИТЕ СОЦИОЛОЗИ...

баш така си е! Добре си го казал.

Скелети изпълзяха изпод политическото гробище, все така несъстоятелни, все така алчни за кокъла, все така неспособни за нито едно действие на ползу роду, а само на ползу джобу. Знаят, че нямат шанс, но при богатите субсидии, измъквани от джобовете на най-бедния европейски народ, и това е вариант. Толкова малко е нужно, това файтонче и родата им и хоп, по милион на година блага субсидийка. Отвратителни муцуни от алчна и некадърна шайка, на чието знаме пише идеала им,-" МЪНИ". За кокъла са готови и вампирска партия да основат, стига пак да топлят задниците си на високите кресла, а отдолу глупците да ги аплодират за нещастията и съсипията, които причиниха. Каква плеяда от мизерни нищожества само- АЛ.Йорданов, Бакърджиев, Сугарев, Костов, Гаражната богаташка, Танкиста, Минджев, Тренчев, Кошлуков, онзи с ваксините и налудничавия поглед Москов, Фильо, Мильо....как един свестен и нормален не можаха да излъчат тия мизерни твари. Отврат.

Тази партия се роди от мечти , но родната реалност я уби.ДС си отмъсти от яд , че хората ги замениха срещу една свобода.И до днес страдаме заради болни илюзии на хора с власт.Имаме късмет , че ЕС ни съжали и прие , но ние пак сме недоволни.Бързо забравихме за купоните и фалита на банките.

СДС никога повече на власт, както и БСП ! Тези две партии измамиха хората и ограбиха България !

А соц партията ГЕРБ къде я слагаш Тези дето постоянно ни държат на дъното на таблицата Та там има наи много комундета дето продължават да ни съсипват

ГЕРБ е компартия.

СДС беше създадено в кухнята на Чавдар Кюранов от агенти на ДС под зоркия поглед на ДС.

Както и Гейрп. Всички са ченгета.

СДС ще се върне в голямата политика / голямото крадене/ ама вече няма какво да се краде. Всичко е раздадено. От Бозата СДС като се махне антикомунизмът не остава нищо. Няма идеи как да се управлява една нелоша държава. Има паразитна идея да се разпродава всичко носещо пари на чужденци срещу временна облага за намиращи се позиция кухи сдс тарамбуки. СДС ликвидира БГ като държава икономически и военно, превърна я в придатък на Запада и я подготви за ликвидация. Държавата на САС няма собствени банки, няма боеспособна армия. нито може да мобилизира запас при нужда, няма свои телекомуникации, пощи, търговска мрежа, ЕРП. соф вода. летища и тол система харизани на Св Банка. Същата сложи ръка на много жилища чрез санирането и чака удобен момент да наложи условията си / таксите./. Стани да седна няма на кого да го кажат защото на всички седалки седят хора управлявани от чужбина. Остава да избутат патреотете, които понапълниха джобове.Англия се е издустриализирала 150 год, Амер -100 г СССР 15 год Татова БГ 20 год -сдс деиндустрилизира страната за 20 год.Разпродажбата на де що е останало е единствена идея в сдс теорията. Един виден седесар даже се опита да продаде БГазбуката и да я замени с чужда., но никой не се сеща го вкара в затвора или да му вземе БГ паспорта. Такъв народ си заслужава седесарстрвото остава само новият директор на сдс да дръпне шалтера на БГ

... честито...! И да потърсиш старите СДС-ари, за щото новите всичките около теб и в ръководството са МИШОЦИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! казва ти го един бивш член на НКС на СДС, на онова, жельовото СДС, истинското с митинга от Орлов мост до след Плиска...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Румен Христов какво може да се очаква от такъв, през 1992 година когато ликвидираха министерството на земеделието и създадоха друго под друго дълго име, същия уволни всички добри специалисти в размер на 500 човека и ги прати на борсата и от тогава това министерство крета.Такъв ли сега ще възроди СДС отдавна умряла и компоментирана организация

СДС отдавна е умряла партия, излъга хиляди българи, повече не става, а сега с този дето беше в министерството на земеделието и там извърши хиляди золуми СДС още повече пропада. Жалка работа

сдс е най демократичната партия. цялата членска маса са на националната конференция, и гласуват за председател!

И четирима заместници.

Докторе, ти си лидера! Не се вярва на бивши министри!

Какво точно беше това нещо СДС?

Всички БГ партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието.

да, СДС беше направено от ДС, но не играят театър.

Класически син олигофрен!!!

Не е вярно, че Зелените и Да, България се лутат дали са леви или десни. Дребният женерал всяка седмица ги строява и ги кара да декламират по нещо във възхвала на дясното и те като пионерчета изпълнявт, милите. Лошото е че съвсем изкукаха. Последната седмица обявиха, че всеки на държвна службица трябва да мине тест за вярност към дясната политика - нещо като навремето както всички трябваше да вярваме във социализъма.

Преди 23 години, на Орлов мост и Цариградско шосе СДС направи милионния митинг на българите, които се радваха, пяха и очакваха настъпващите промени да донесат наистина друга атмосфера в страната, желана работа, добри условия за живот и просперитет на България. През годините на несвършилия още "преход" всички президенти, премиери и лидери на партиите и най-вече на СДС, се кълняха във вярност към очакванията на хората. И какво направиха тези президенти, премиери и лидери на партиите с огромните надежди, очаквания на хората за истинска демократична промяна, за по-добър живот и за нови и по-добри перспективи за развитието на България? Тези президенти, премиери и лидери на всички партии просто се подиграха на хората. Не само това. Те унищожиха и това, което беше създадено от тези хора през трудните десетилетия на техния съзнателен живот. Нещо повече. Тези президенти, премиери и лидерите на партии унищожиха и вярата и надеждата у обикновенните граждани, че нещо ще се промени, че животът ще стане по-добър за всички хора в България. И това е най-голямото зло, което тези президенти, премиери и лидери на партии направиха на българския народ.

Та толкова години съм гласувал за тези боклуци от СДС, че сега ме е яд, само като се сетя, че съм си давал гласа за тази измет СДС!!!

С тоя смешник Румен Христов е аут от политиката...абе с една дума дали с него или без него СДС е капут от политиката!

Сеее-Деее-Сее. Сеее-Деее--Сеее. Врее-меее-тооо е нашееее.. Кой не скача е червен... Ха скачайте днес боклууциии

По-вероятно е Германия да спечели световното по футбол в Русия, отколкото сдс давлезне в парламента !

Бог да ги прости!!! И него, и СДС-тУ!!!