Гечев: Да проверяват приватизацията отпред назад, не от баничарници от 1992 г.

Отчитам като катарзис желанието на Корнелия Нинова да помогне, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Др. Гечев- и отперд и отзад, ще има всякак. Г-н Гешев Ви набара. Най-накрая Горския дойде. Сега си дръжте шапките,че сърцето го минахме,както се казва в един виц.

Др. Гечев- и отперд и отзад, ще има всякак. Г-н Гешев Ви набара.

Toia tap komunist e za zatvora kato onzi koito e v africa na safari-r.ovc

селската гулия е тоя гечев-Тюрлю/Гювечев

Госин гечев, нека започнат с това кой поднесе държавата на финасовите акули по времето на жан виденов (имената с малки букви не е случайнос).

Пъво, никой не те е питал! Второ, отзад напред или отпред назад, зднците ви все ще лъснат!

А за настоящия грабеж на държава и народ ще чакаме давностния период ли, господин Гешев ?????

Маскиран като уж всенароден акт на промяна към демокрация, организиран от комунистическата върхушка (Луканов и сие) и Държавна сигурност преврат в БКП, а оттам и в държавата, като начело на властта пак застават върли комунисти-членове на Политбюро на ЦК на БКП Петър Младенов, Андрей Луканов и др. ДС създава и СДС, като вкарва на топ позиции в него свои агенти – агент Бончо (Петър Берон), агент Виктор (Петър Стоянов), агент Попов (Венцислав Димитров) и др. ДС създава и ново БКП, под името БСП, и там разполага по върховете агенти – агент Гоце, агент Дунав (Жан Виденов), агент Економов (Румен Гечев) и др. Много находчиво ДС създава и ДПС само от агенти – агент Сава (Ахмед Доган), агент Павел (Лютфи Местан), агент Мурад (Юнал Лютфи) и др. ДС създава и ВМРО, водена вече 30 години от потомствения агент Иван, сега вицепремиер и военен министър в НАТО. Впоследствие ДС, заедно с тайните комунистически кръгове, измислят ГЕРБ, което се ръководи и сега от хора, свързани с ДС и Политбюро на БКП. Бойко Борисов е гард-охранител на Тодор Живков, завършил е Милиционерската академия, лицето Цветан Цветанов е син на доверения шофьор на самия шеф на ДС ген. Григор Шопов, в ГЕРБ работеше агент Кардам (Божидар Димитров), агент Николай (бившият седесар и после съдия в КС Георги Марков) и др

се прави на хитрец...

Доколкото знам, ГЕРБ е проект на немската фондация КОНРАД АДЕНАУЕР! Което не пречи и на твоята версия, те комунягите от всички страни са се обединили!

ABSOLUTNO VERNO.ZA PARVI PAT DA VIDIA NIAKOI DA IZNESE FAKTITE ,TAKIVA KAKVITO I AZ GI ZNAM.BRAVO

Гечев, ами то при БСП се фалираха банки и предприятия за да им падне цената... от къде милионерите от БСП имат имоти по цяла Европа и Гърция... Ами сега ми изскочи едва врътка с уличните лампи на министър Михалевски който имаше фирма и спечели обществена поръчка като министър за няколко кметства....това ако не е корупция.. Ами с водните цикли колко от БСП имаха дялово участие във фирми които печелиха проектите.

Хитрец си Генчев,хитрец !

Не проверка на приватизацията отпред назад, не от баничарници от 1992 г., а извършване на национализация на заграбената по това време държавна собственост, която е била закупена за жълти стотинки или за 1 лев като МК Кремиковци, БГ Балкан и др. подобни случаи.

Изпражненията се разсмърдяха

Румен Гечев: Костов промени закона за приватизацията чрез РМД-та и отвори път на грабежа "Иван Костов промени закона за работническо-мениджърската приватизация, в който имаше условие служител да е работил поне две ли три години в предприятието и ако 50 процента плюс един от служителите са съгласни. Костов направи така, че сутринта в 8.30 да назначат хора на СДС и в 8.32 да започне приватизацията. Премахна се изискването за платежните средства. В касовата приватизация на Костов се въведе възможността да се използват едни хартийки - компенсаторки, покрай реституцията. Тези компенсаторки увеличиха покупателната мощ на купуващите активи в България държавни фирми 10-15 пъти. Тоест, ако номиналът беше 100 лева, те купуваха за 1 лев или за 30 ст. този номинал, обаче купуваха активи за 100 лв. Така че Костов промени закона за приватизацията и на РМД- така, че масовата приватизация и целият процес на приватизацията придоби вид на една клоунада, в която стана грабежът, за който всички говорим." Кратко, точно, ясно!

Членове на СДС направиха РМД-тата, а не партийни величия, разграбиха се работещи предприятия, продадоха се за 1 лев - Кремиковци, Балкан .... сътвори се деноминацията 1997 г, която изяде спестяванията на хората, но и стопи милионите кредити, промени се коефициента за изчисляването на пенсиите, което автоматично направи пенсионерите бедняци.

Няма лошо да се извърши проверка на приватизацията. Трябва да сме наясно обаче със следното: 1. Доколкото си спомням такава проверка вече беше правена през 2016 година. Какво стана? Нищо! Всичко отиде "към дело". 2. За толкова време собствеността е сменила няколко пъти притежателя си, така че да се разплете сега кълбото е много трудно, да не кажем невъзможно. 3. Много специалисти смятат, че такова разследване едва ли е по силите на ДАНС, просто защото има много правни казуси, а в ДАНС едва ли разполагат с необходимите специалисти и като количество и като качество. Според мен това е рекламна кампания на Гешев, която също ще отиде в небитието.Да се покаже на електората как се борим с корупцията. Корупция има там, където има властови ресурс. Трябва да имаш какво да предложиш за да ти предложат пари. А точно в посока на властта Гешев не пипа нищо. Президента Радев също обърна внимание, че в някои направления не се разследва нищо.

От БСП са обещали да издадат книга с детайлни разследвания на престъпленията около приватизацията отпред назад. За удобство ще бъде разделена в три тома: Том 1 - Приватизацията от март 2020 до август 2014. Том 2 - Приватизацията от май 2013 до юли 2009 Том 3 - Приватизацията от юли 2005 до март 1997

Когато и да вкарат тоя руменчо в затвора , винаги ще е късно !

казано от говежди рептил

По ТВ Герджиков изпадна в амок докато обясняваше, че давността щом е минала, значи няма никакъв нбачин да се ревизиа приватизацията. И ако давността се промени, това би бил краят на правото като цяло. Да, ама не. След последният съдийски сигнал гол не можеш да вкараш. Но мача може да бъде отменен, преигран, а титлата отнета, обора разформирован и т.н. Не може да се позоваваш на една давност, слд като говорим за съссипията на милиони съдби, За убийства, геноцид и национална катастрофа давност не може да има. Ревизията ще я напшравим - като обществен и политически дебат. ВИновниците ще я пшплатат с политическа цена. А и правната цена ще намерим начин даи м посикаме.

ясно, Герджиков не е юрист. Ти си бил юриста бе каскет сплескан

Нали се сещаш, че когато аргументите говорят, дори троловете мълчат? Като приеме Герги, че не може да ми опонирас аргиументи, да дойде да си мериме кетапите. А ти, си поскрий малко злобичката и комплексите, че ставаш жалък!

Зевзек

Сума юристи, на които се случва да са адвокати на престъпници, пледират "невинен". Така че думите много зависят от тезата, която защитава, без да има никакво съмнение за прфесионалните качества. Затова когато юрист ти каже "не може", по-добре си наеми свой, който да ти каже как е в действителност, не версията за пред хората (съда) или версията на другата страна.

През 1997 г. Виденов отказа да подпише предложението на Свет.банка и МВФ: 75% - ликвидиране икономвиката на България и , 25% - приватизация. Отказа да продаде Нефтохим без пари на Рем Вяхирев. Глобалистите блокираха сметките на България , настана валутна и стокова суматоха. СДС изкара на преден план хайдуците фенове на Левски, които оградиха парламента. СИК и ВИС поеха снабдяването и плащането по 70 ДМ на студент. Така свалиха Виденов , а Доган постави Иван Костов след запивка в ресторанта на Семинарията. Костов подписа всичко, продаде без пари Нефтохим на Газпром, БГА Балкан на Гад Зееви и пр. и пр. Така започна фаталният разгром на България и българите.

И въпреки това кражбите след 2000-а година са в пъти по-мащабни.

Само си предстсави какво е представлявала икономиката, щом е опряла до услугите на МВФ. Днес защо не ни трябва МВФ?

Да, др. Гечев,така да се провери приватизацията, че ти и другите червени комунисти да излезнете чисти и бистри! Голям боклук си и такъв ще си останеш ! Имай срам ,безочието ти граници няма!

големите кражби са поселдните 20 години. Не оправдавам никого. Но нека спазваме правилото за приоритета.

Най-големите кражби са организирани от руските служби преди 1989 и извършени от партията на този бастун. Аферата "Акрам" към баничарниците ли да я пишем?

Навремето баварския крал Лудвиг, който е фалирал държавата си са го удавили в езерото до замъка му Ное шван Щайн, а този, Гечев, който фалира държавата ни и фалира толкова банки вместо да го удавят червените го направиха професор и сега му дават думата и по телевизии и преса. Бог да пази България!

Това се казва безочие. Румен Гечев, министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов, което докара България до хиперинфлацията ( 3000 лв = 1$), средна МЕСЕЧНА заплата от 4-5$ и т.н. и т.н. вместо да отиде да се удави в Искъро от срам или поне да се скрие в манастир и да се моли за опрощение на греховете си, седнал да дава акъли и морални оценки от червената депутатска банка в парламента.

Хм, ако си гледал интервюто човека извади документи с дати и управляващи или това не те интересува. Виденовата зима беше първия Майдан в България защото той не искаше да разпродава всичко построено до тогава.

Зевзек

И ти да имаш камък на шията, няма да искаш да го продаваш.

Най-точният коментар - " къса и невежа памет ", написан в 13,02 ч.

Аз пък предлагам да се проверяват по големина. Защото докато се правят на много загрижени за националното богатство, се прегвъщат с разсипниците на БТК. Булгартабак, БМФ и т.н. Т.е. "рвизията" им на приватизацията е инструмент за политически натиск върху опоненти, а не опит за обективен анализ на процеса.

Гешев може да затвори тая уста-плевня

Гешев е посредствен ченгесар. Обаче се прави и той на Хитлер малко - както и Борисов де. Знаем как ще свършат.

Стига с тази давност! Тя може лесно да се отмени, ако има воля. Вече има внесен законопроект. Никаква давност за крадците и съсипателите! Окрадоха живота и труда на поколения българи. Да гният по затворите и на 80!

Румба,усещам те ,че те е яд ,че не се уреди с нещо от масовата приватизация и затова мигаш на парцали и се чудиш коя позиция да заемеш !

Ох, Горанов каза, че ако знаел за ИЗТОЧЕНИЯ ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛВ. от Божков, "НЕ БИ ДОУСНАЛ НАРУШЕНИЯТА В ХАЗАРТА". И вместо Каскета да подхване Горанов, първият решил да проверява приватизацията. Ако Дядо Вазов беше жив, щеше да изкрещи: "Стресни се, племе закъсняло!" ... ПП: А Горанов призна, че има нарушения "не само при частните лотарии, а и при други видове хазарт" Когато Котката спи, мишките пируват; А Шайкаджията Царува...

Тия с приватизацията съсипаха живота на българите, какъв Горанов, какви 5 лева. ЖИВОТА НИ ПРЕМИНА В МИЗЕРИЯ, заради приватизаторите и всички управлявали до Цара, който всички плюят. Да, ама тогава обикновените хора започнаха да живеят по-добре и след това при Борисов. Това е цялата истина. Всички останали брътвежи са оплаквания на богаташите, които си защитават тези при които са лапали яко и си действат пак да докарат на власт хора при които отново да са облагодетелствани.

Видиш ли комуняга като този ,значи виждаш демагог ,лъжец и крадец на куп в едно!!!

Пълно е с такива в най-голямата парламентарна група .

Да започнем с усвояването на еврофондовете, пътищата и санирането, дето милиарди изчезнаха в начии джобове и се санираше на тройни цени.

Не това обаче съсипа живота на хората, а ония които ги оставиха на улицата без работа и пари, а много хора превъртяха и психически. Това няма как да се възстанови, нито живота на хората, които си заминаха заради алчността на приватизаторите и ония с банките. Така, че не се опитвай да отклоняваш внимание с писаниците си и не се опитвай да сочиш ГЕРБ като виновници за нещо. Добре, че е Борисов, та живнахме.

Борисов: "Показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя.Тя си има нотариален акт, има си всичко. Това го правят години наред. Аз нищо не мога да направя. Ние сме много сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал 40 г., с другите в съседните къщи не си бяхме говорили от 30 г. Сега само си махаме. Даже двама съм ги бил и затова не си говорим”

Защо никой не споменава правителството на СДС - 5 години управлява, приватизацията то я започна ?

Министърът на икономиката на Виденов - Румен Гечев. Човекът, който не направи милионери. Поклон!

Искаш да кажеш НИ направи МУЛТИМИЛИОНЕРИ. За щастие хората все пак се осъзнаха и ги изритаха преди да ги направят мултимилиардери, мултибилионери и защо не билиардери като в Зимбабве и Венецуела...

ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА БЕЛОДРОБНАТА БОЛНИЦА В РАДУНЦИ, ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА...

Шайкджията А. Тодоров УВЕКОВЕЧИ истината за поколенията: „Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню…Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите те тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като „шайка“ – персони, обединени от престъпна цел. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителната и съдебната власт… ...Шайката ГЕРБ е най-мрачната част от голямата измама, известна като български преход.“

Не може да ти се отрече , че имаш способност да разсмиваш :))) От ден на ден все по-сполучливо го правиш :)

Кратка справка със "светлата" част от прехода ръководена от орешарски , виденов + гечев , луканов ни показва , че Боко може само царевичка да рупа сравнение с техните способности .

Правителството на Костов започна приватизацията и разпродажбите за 1 долар, Костов направи деноминацията на левовете и смени начина на изчисляването на пенсиите.

ВЕЛИКИЯТ ГЕЧЕВ НАПРАВИ ИНФЛАЦИЯ ОТ 2544.4%- СПРАВКА КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ НСИ- А КОМУНИСТИТЕ ВЪВ ВЕНИЦУЕЛА 800 000 000%

Не само проверка. А и национализация на някои неща. Например пощенските услуги (сега писмата не се получават редовно), енергетиката, жп транспорта, хазарта, съдебните изпълнители, снабдяването с вода и т.н.

Ти точно заслужаваш да те вършат за един кон и да му бият камшика.Колко си нагъл..Комунист..Колко банки фалираха по твоето време..Ама нали има медии платени ,които ви дават думата още да облъчвате сегашното поколение..

ГЕЧЕВ, ДА ПРИЗОВЕМ ГЛ. ПРОКУРОР ДА ИЗСЛЕДВА КОЙ ФАЛИРА 14 БАНКИ В ПЕРИОДА- 1.1995Г/2.1997 Г И КЪДЕ ЗАМИНАХА НАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ ОТ ТЯХ- НАЛИ ТИ БЕШЕ ТОГАВА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ И ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ДА ПРИПОМНЯ ВЪРХОВИТЕ УСПЕХИ НА ДР ГЕЧЕВ, ДА ПРИПОМНЯ, ЧЕ САМО ВЕНЕЦУЕЛА УСПЯХА ДА МИНАТ НЕГОВИТЕ УСПЕХИ- 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ, МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ НЯМА И 1 ДЛ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ, ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ- 2544.4%- ТА ТЕБ ГЕЧЕВ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТЕ СТИГНА.

А бе, нещастни и некадърни форумци! Не Гечев беше финансов министър тогава, не Гечев фалира банките, не Гечев направи инфлацията, не Гечев обра спестяванията на хората с въвеждането на фискалната реформа ( деноминацията на лева и смяната курса на долара),БЗК а МВФ, Ан МакГърч от МВФ и Иван Костов - финансов министър от СДС и последвал Министър председател! Та въпросният Ив. Костов беше най-върлият противник на валутния борд, без който БНБ беше задължена да финансира частните банки на олигарсите от СДС и те фалираха, като завлякоха милиарди в чужбина (БЗК, Агробизнесбанк, Туристспортбанк и мн. др.)

Този затри спестяванията и живота на цяло поколение честни българи. Открадна спестяванията и ги набута в ръцете на другарите си - комсомолски и партийни секретари. Какво заслужава твар, опропастила труда и живота на милиони? Аз лично и собственоръчно бих го обесил на площада..

" Даже и да е минала давността, ако се стигне до истината от тези сделки, пак е някакъв ефект", Истината ние я знаем.С две думи - разграбване и съсипия.

Защо не искаш да се прегледат И по-ранните сделки? Да не би да е за да не ви пратят избирателите директно на бунището на историята?

Защото за по-старите сделки е изтекъл давностния срок. Ако се занимават първо с тях, през това време ще изтече и за по-новите. Затова - първо по-новите, после по-старите. Иначе си е чист популизъм.

Мечтайте си за разследване на приватизацията! Мечтайте! Мечтите са безплатни. А през това време се случват много неща.

Във всяка партия има корумпирани и честни хора. Нека корумпираните бъдат наказвани, независимо от цветя. Виновниците да бъдат показани, а по възможност и наказани, защото от тази т.н. "толерантност" води до това доносници на ДС още да ни управляват и.ръководят. Пример Каракачавов -.агент Дочо и Борисов - агент Буда, Доган- агент Сава и мн. др.

Бойко определено е най - енергичният, най-умният и най-способният държавник, който България някога е имала. Но има един огромен недостатък. Твърде мекушав е с комунистите. Възловите места в държавната администрация и държавните фирми са заети от комунисти. И те крадат на воля като всички комунисти. Бойко трябва да се поучи от историческия опит на големия българки патриот Проф. Ал. Цанков от Оряхово.

Чудесен хумор. Пиша ти +

И защо всички чиновници гласуват за ГЕРБ? Наред с мъртвите души, това са основните им избиратели. Те и техните семейства.

Ако наистина направят такава проверка официално ще се разбере това което повечето хора знаят, а именно че всички държавни активи са откраднати от комунистическия елит - комсомолски и партийни секретари и агенти на ДС. За редовите комунисти 200лв. пенсия и плитък гроб. Те и без това друго не заслужават.

Прав си - Цветелина Карагьозава/Бориславова, Бойко Борисов, Плевнелиев, Домусчиев, Костов... КЪРВАВОчервени фамилии.

Скъпа , твърдо на амбразурата навъпреки , че си наясно с други , много по- "червени" фамилии ? Пак до едно безсилие от твоя страна опираме в случаят май ?

Скъпи, допълни списъка! :) Истината е в сравнението.

отзад напред почвай!

нахалник иска да прехвърли бандитската приватизация на ГЕРБ! Чий контингент са мутрите Банов, Миньо, Вълчо и прочие...

ко рече?

Пушилка за пред народа. Всичко е опрано, препрано и 6 пъти съхнало на простора. Битият е бит, еваният - еван. хе-хе

Техноимпекс е небивал золум. Ще арестуват ли Лъжата или това ще се счита за политическо посегателство? Ако лъжата през април не я изберат с двата крака е в сливенския...