Румен Гечев: Има нещо скрито около КТБ

Депутатът от Коалиция за България Румен Гечев заяви пред БНР, че има нещо около КТБ, което не е точно така както се обяснява, нещо скрито.

Обратно в новината

Коментари - Румен Гечев: Има нещо скрито около КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо дялът ми е толкова малък!

Тази приказка за "изчезнали" кредитни досиета за 3,5 млрд. лева още ли я приказвате? И 3,5 млрд. пъти да я повторите - "не фашта дикиш".

Абе, Гечев, 24 години сте на власт благодарение на доктринирания и невеж български народ. Но най-сетне си намерихте майстора - СТАНИШЕВ. Сега с удоволствие гледам как стремително се спускате надолу към санитария минимум. Надявам се годините в опозиция да бъдат достатъчно, за да прекъснете пъпната връв с терористично-мафиотските структури и да изградите една нормална социалдемократическа партия от европейски тип. Силно се надявам....

Те ограбиха страната до шушка и ни направиха просяци, ти се надявай някакви проценти да им паднели. Трябва да има съд и конфискация, по друг начин не става.

няма ли в България да се намери един КРУМ,да има сили и кураж да застане и поведе народа и накаже всеки,който е откраднал дори един лев.Лесно ще разбере кой краде, който има повече от движимо и недвижимо имущество на стойност 100 000 евро.Защото с честен труд това не може да се получи.На България и трябват КРУМОВСКИ ЗАКОНИ и нищо друго.

Вариант:Банката дава кредити на свои хора. Те депозират парите в банката. Списъкът на кредитополучателите изчезва. Изчезват и депозираните пари. Държавата ще ги връща. Следователно- грабежът предстои...

Другарю комунист Гечев, НАЙ-СЪМНИТЕЛНОТО Е, че Цацкаров мълчи като П*ТКА, и не казва дали изобщо ТЪРСИ КРАДЕЦА??? А още по-съмнително, че Орешарски се изтъпани в Брюксел и каза: Б-я, няма да се присъеди към ОБЩИЯ ЗА Европа ЕДИНЕН БАНКОВ НАДЗОР , аааа хааааа, значи Правителството на комунистите и ДПС, ОТДАВНА СА ПЛАНИРАЛИ тази КРАЖБА, нали такааааа????

Изчезнало туй - изчезнало онуй. Да ме пуснат вътре всичко ще им изкарам наяве. Ще ми отнеме време, но и кредитополучателите на ония 3,5 млрд. ще разкрия и ония депозантите с влогове над 100к EUR. Ей заради това обаче няма да ме пуснат, а ще пускат кьорфишеци на невежите журналисти.

Защо ли ни заблуждават с факти които по принцип едва ли са престъпления?Някой изтеглил 200 милиона!Къде е проблема?Ами нали ако ги е внесъл те са си негови!Дали са били законно придобити вече е друг въпрос.Ако някой може нека да ни каже къде е престъплението!Но щом са негови,да не ни бутат в глуха линия!Може да са взети от друга финансова институция и да са вкарани в КТБ само на лихва.Други,други "Парички" май ги няма! И защо да не се спазва закона-държавна гаранция до 100000 евро.Тези които са вкарали по-вече пари на лихва със сигурност са го знаели,но са рискували!Защо трябва да се изтръскват джобовете на бедните хора,та дори и на неродените деца за в бъдеще?Това е ИЗПИТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА !!!Това е един единствен пример за спазване на законността на ДЪРЖАВНО НИВО!!!А ко някой е крадил и е престъпник да се докаже и да се осъди,а така касиерката,този,онзи... ДА СЕ РАДВАТ БАЛАМИТЕ!!! И ДА ПЛАЩА НАРОДА ЧУЖДИЯ МАСРАФ!!!

Другаря, който ни направи милионери, /как партията мисли за нас простосмъртните/ откри май топлата вода. Тя идва от ТЕЦа бе другарю Гечев, не се пъни толкова.

РУМЕНЕ, ТИ СИ ГЛАВЕН СЦЕНАРИСТ НА ОБИРА !!!

Скрито ли? Дойдохте с метеж на власт и понеже сте олигофрени и знаете само да крадете, направихте банковия обир. Но с наслаждение и почти с оргазъм наблюдавам разпада ви!!!!!!!!!!!!!!

Гумен Речев би направил всичко, червените му другари с депозити над 100 000 евро и алчни за двуцифрени лихви да не СПАЗЯТ настоящия закон, който гарантира влоговете и да си получат всичко до стотинка. Сметката разбира се ще плати простия избирател, който няма такива влогове, но за сметка на това има деца и внуци, които с удоволствие ще поемат вината на родителите си.

Експерта по как да фалираш банка 97 и хиперинфлация нещо иска много да повтори сценария от 97ма!! Просто се чудя как не е вкаран в затвора до сега?

Този по-добре да се скрие и да не се показва пред хората, помним го като специалист по хипер инфлация.....

Абе Руменчо що се правиш на улав. Ти нали прави такъв цирк преа 1996. Сега изчезват 3.5 милиарда. Тук работи цяла верига от хора във властта. От БНБ,МФ,парламент,полиция,ДАНС. Нали сега трябва да им се плати. Ще им се плати с парите в брой.

Няма никаква криза. Прибрах парите но сигурно място!

Най-европейското правителство. Първото което изправи Европа с ръкопляскания на крака. Потекоха реки от евро фондове. Гордеем се с това правителство и стабилната финансова система. Това, че разни тикви в България го очернят няма да попречи на светлото му бъдеще. Никаква оставка!

Целенасочено ни заблуждават, че големия проблем е в липсващата кредитна документация. Не е вярно! Не са ни проблем кредитите, проблем са ни депозитите и по-точно тези над 100 000 EUR, заради които искат да променят закона и да ги възстановят.

"БСП подкрепя предложението да се одържави Креди Агрикол" !!!!!!!!!! ПО КОЙ ЗАКОН ЩЕ ОДЪРЖАВЯВАЩ ТАЗИ НЕБЪЛГАРСКА БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ БЕ ГЕЧЕВ !!! Гечев ти не си добре !! Има вариант държавата е станала акционер в това представителство на Френската банка Креди Агрикол, която не успя да реализира сделката по продажбата си с КТБ?? Ако е така е допустимо да изкупите ФРЕНСКИЯ ДЯЛ от акционерното участие Ако ОБАЧЕ няма такова нещо, то тогава вие СПАСЯВАТЕ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЕДНА ЧУЖДА БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ ,отнесла шамарите на гръцката банкова криза !!! ГЕЧЕВ, ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА !!

Абе, Гечев, защо не изчезнеш от екрана най-сетне! 24 години доктринираният и невеж български народ гласува за вас и за ибрикчиите около вас. Но дойде време и вие да си намерите майстора - СТАНИШЕВ! Сега е само въпрос на време да се свете до санитарния минимум!

Шефовете на партиите са бандити и престъпници.В борбата помежду си клатят борда и цялата ни държавица.Кой нареди парите на държавата да са в КТБ?????Когато дойде служебното правителство на Райков,той нареди,не повече от 25% от парите на дружествата да са в една банка.Наистина има нещо скрито в тази операция и тя не може да се случи без участието на много хора.А не може ли да е нападение от опозицията за да дойде на власт на бял кон???Или борба м/у бандитските кръгове овладели държавицата ни ,която едва ли може да понесе тази кражба.За какво гладуваме и спазваме някакви правила,когато най висшите институции са разграден двор???

Шилo

Точно пък този да ръси мозък... Същият, който беше министър на икономиката по времето на фалита на банките по времето на Виденов и един от виновниците за огромната инфлация тогава. НАРОДЕ???? Като гласувате другия път се запитайте: 1. Защо все при БСП стават тия работи с банките? 2. Кои правителства набутаха държавните пари в КТБ? 3. Защо, по дяволите, продължаваме да настъпваме проклетата мотика???

... доколко е скрито не знам, за всеки мислещ е ясно, че и Цв.В. е пионка на руснаците.... руснаците клатят държавата...ако и в други банки имат "акционерно" участие, лошо ни чака...

Някой да ми обясни,...защо някой от "Светилата" в финансовата и банкова сфера ,ни съветват:"Кредитите в евро,..а депозитите в лева"??? Хмм..нещо ни готвят с левчетата ли?? Тук в този сайт го прочетох преди 2-3 дни и се питам...какъв ли пъклен план ни се готви,и защо е това настоятелно съветване??!! Може би защото не са в състояние да деноминират еврото?? Интересна работа???

Да се проследи също така дали Пеевски има лоши кредити в КТБ и да се подведе под отговорност.

Никакви държавни пари от бюджета! АКО ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА-ДА Е СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ-нека бедните хора решат референдум, дали да плащат високолихвени и рискове влогове на НЯКОЙ СИ

Скриват участието на американското посолство-тези идеолози на събаряне на правителства и колонизиране на държави

Защо трябва аз да плащам откраднатото от Пеевскиили който и да е? Къде е прокуратурата? Защо не разследва кой(или кои) има да връща пари на КТБ и да го осъди да ги върне, а не ние да плащаме всяка кражба!

Защото Господин ДАНЪКОПЛАТЕЦО, ДПС решиха да се обърнат на другата страна, просто им омръзна да лежат на това рамо, обръщайки се се наложи да си преместят парите от единия в другия джоб, като при преместването решиха да острижат малко и народеца, на застригаха по-дълбоко и задраха и от кожата, та така ще е докато ние българското малцинство смятаме за унизително ходенето до урните в изборния ден, изхода от този порочен кръг е отстраняването на ДПС от властта.

Абсолютно си прав !! Не разбирам поведението на всички политически партии които се обединиха като един за да защитят интересите на ИЗТОЧЕНА ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ финансова пирамида !! Абе няма ли за тези идиоти проблем с липса на пари за здравеопазване , за енергетика и я докараха до там да спасяваме с ДЪРЖАВНОГАРАНТИРАНИ ЗАЕМИ някаква частна финансова институция !!! Обяснението на поведението им е единствено, че са били на ХРАНИЛКАТА на тази създадена от тях ФИНАНСОВА ПИРАМИДА !! ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ИМ ЗАСВИДЕТЕЛСТВАМЕ, ЧЕ Е НЕДУПОСТИМО ДА ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ НА НЯКАКВИ БАНДИТИ

БСП току що открадна 3,5 милиарда от всички нас и вместо да загубата да се покрие от акционерите, те я прехвърлят върху данъкоплатеца

Другарю Гечев, не изпълнихте ли вие поръчка вече един път да фалирате държавата, при Жан Виденов? Така че ми е чудно точно като какъв се изказвате. Вероятно като опитен създател на кризи? Дойде ли на власт престъпната измет от БСП се повтаря същото нещо. Комунистите ограбват България, обслужвайки мафията, която създадоха. Нашата държава може да се оправи само тогава, когато БСП не участва дълго във властта.

Когато БСП и ДПС са вън от властта, тогава.А ДПС е незаконна етническа и антибългарска патерица на БСП.

Големи разбирачи сте! На Жан Виденов му го скалъпиха свои и чужди, за да го свалят. Когфато става въпрос за пари, няма цвят!

Гечев, 25 години една тъмна маса престъпници, вместо да лежи в затворите или поне сто души да бъдат разстреляни на стадиона за назидание на останалите мераклии за лесни пари, е подкрепяна официално от държавата. Всъщност държавата е обединение от криминални групировки, наименованията им нямат значение. 25 години от живота ни преминаха в мизерия, лишения и тъпо съществуване заради кефа на шепа селяндури, наводнили градоветени и гордо демонстрирящи откраднатото от нас. Простотията тук върви ръка в ръка с наглостта и необузданата алчност, озлобление и простете ме, десни, от постановки и формули, които са дивашки и правят капитализма отвратителен. Всъщност на Балканите той друг не е бил, затова беше и 9 Септемри и пак ще го има, както я карате.

КАКВО МОЖЕ ДА ВИ КАЖЕ ТОЗИ ПОГЛЕД НА ОСВИРЕПЯЛ ПРИМАТ?

Крадците се възмущават, че имало нещо скрито и те не са могли да участват в далаверката, де...

Каквото и да ви казва този "експерт" е лъжа. Аз си го спомням от по-рано. Вервайте ми!

тоя един път подпомогна фалита на България 1997 сега го гледам пак фалит на държавата иска. Комунист срам няма,каткто и по алчно от депутат на БСП няма. и ДПС са вътре с кражбите. Къде е хидроинжинера крадец Доган?

..............Депутатът от Коалиция за България Румен Гечев заяви пред БНР, че има нещо около КТБ, което не е точно така както се обяснява, нещо скрито........... Otkri Amerika! Che u nas i prozarachnoto se ne widi! Winagi wsisko e bilo skrito pokrito! A za publikata klukite i fantaziite!

След управленските провали на БСП от 1996 и тази година, Гумен Речев се превръща в говорител на комунистическия апокалипсис ... Имало нещо скрито! Какво прозрение! Разграбването на банката започва преди 12 месеца. Помниш ли бедни народе какво стана преди 12 месеца? Каква власт ни беше зорлем наложена от измекярска коалиция и кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС, та да замита следите на това "скрито" ?! Намерил се баш Гумен Речев да ни обяснява ...

Тоя катил как има "сурат" да се появявя. Явно след като му уредиха синчето, продоби кураж - недосмачката гнида долна.

Влоговете в банките, които не се гарантират от ФГНВ се наричат още изключения. Тези изключения са посочени в чл.5 (1) от ЗГНВ. Накратко не са защитени следните видове влогове: 1. Влоговете на банките и финансовите институции, застрахователите, пенсионните и осигурителните фондове, с изключение на фондовете за допълнително задължително пенсионно осигуряване, инвестиционните посредници и дружества, гаранционните фондове, включително ФГВБ, държавата и държавните институции, и общините; 2. Влоговете на акционери в банката с повече от 5 на сто участие, на членове на управителните и контролните органи и одиторите на банката, както и на техните съпрузи и роднини по права и по съребрена линия до втора степен включително; 3. Привилегированите влогове, т.е. влоговете с индивидуално договорени по-високи лихви от тези, които банката публично предоставя на и прилага към вложителите си; 4. Влоговете, свързани с пране на пари, също са изключени от гаранцията, ако титулярът им е осъден с влязла в сила присъда. Това са спестяванията, които изрично са посочени като незащитени в закона. В ЗЗД, който регламентира действието и силата на договорите е посочено, че договорът е вид абстрактна сделка и тя в никакув случай не може да противоречи на закона. Това означава, че ако в договор за откриване на депозит, които представлява изключение и ФГНВ не гарантира неговото изплащане, е посочено, че той е защитен от държавата, това обстоятелство е невалидно и няма сила спряло закона. случайно в ктб да има привилегировани депозити ?

Този защо не се скрие?Как не го е срам ? Помним го от 1996 г. от правителството на жан. Колко золуми направи ?? той трябва да е на друго място ,а не в парламента . Капацитет по всичко !?

ОТ БНБ ДА ПОБЛИКУВАТ КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИТЕ НА КТБ .... .... ТЯ Е ЯСНА ЧЕ НПКОЙ НЕ ИСКА ФА СИ ПЛАЩА КРЕДИТИТЕ И БНБ ГИ ПРИКРИВАТ , ЗА ДА НЕ НАСТАНЕ РЕВОЛЮЦИЯ

Сега ще видите как с решение на парламента, по предложение най-вероятно на ДПС ще се вдигне прага за защита на влоговете, така че всички честни данъкошплатци да платят за кефа на милионерите, които си държаха парите в КТБ за висока лихва! Абе колко българи изобщо имат влогове над 100,000 евро, че да се вдига този праг?! Който си е поемал риск, да си търпи последствията! Абсурдно е с държавни пари да се обезпечават милионери!

комуноиден изрод , спец по хиперинфлация !!!! комуноиден изрод , спец по хиперинфлация !!!! комуноиден изрод , спец по хиперинфлация !!!! комуноиден изрод , спец по хиперинфлация !!!!

Бисеров.Пеевски,Бареков,Йордан Ментата - веднага в затвора!

Не разбирам как може да изчезне информация от базата данни на една банка и от основната и от резерваната и от архива без компютърният им отдел да е помогнал . Това да не са папките от едно време.

Предложението на БНБ е скандално!!! Обявяват се за лоши кредити, които всъщност може и да не са, за да се изчистят дълговете на мафията. В същото време се прокарва идеята да се изплащат депозити над 100к, пак за да не са на загуба "нашите" хора. Кой ще плаща???

От 25 г насам всяка присъда за тия е да лигитимира изшършеното и да оправдае пред народа извършителя а кокошкарите в пандиза.

Защо всички болни мозъци сте се изтъпанили във форума и драскате простотии. Кой според вас , от управляващите и от така наречените народни избраници не е човек на някой или не е свързан с някоя групировка. Кой обикновен,способен и образован човек ще бъде допуснат да си помисли за тези постове. Как тези измамници ще допуснат някой да им обърка измамните схеми. Точно за това няма и няма и да има осъдени от управляващите. Оставям ви да си чешете езиците.

ИЛИ СИ ИДИОТ ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ !! КАК ЩЕ ОДЪРЖАВЯВАТЕ ЕДНА ЧАСТНА РАБОТЕЩА БАНКА БЕ ИДИОТ!! НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПРИДОБИВА ПРАВА НА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ЧАСТНАТА КРЕДИ АГРИКОЛ ЗА КОЯТО НЕ Е ЯСНО ВСЕ ОЩЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е - НА ФРАНЦУЗИТЕ ИЛИ НА КТБ !! КАК ЩЕ ИМ НАЛИВАТЕ 6 МИЛИАРДА ЛЕВА БЕ МАЛОУМНИК !! КАКВИ СТЕ ВИЕ И БНБ ТА СЕ МЕСИТЕ В РАБОТАТА НА БАНКАТА !! ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ ПРЕЗ ДЪРЖАВНАТА БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ !! ПРЕЗ 1997 ТИ И ПОДУПРАВИТЕЛЯ НА БНБ ЛИЦЕТО МИТКО КОСТОВ ОТЪРВАХТЕ КОЖИТЕ, НО СЕГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ !! ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ ПИЕ КОЙ ПЛАЩА И КОЙ КОЙ Е !!!

Kak така не е ясна собсвеността???Що за глупост?французите я купиха от гърците и я продадоха на КТБ!Има регистър в агенцията по вписванията и държавен вестник достъпни и он-лайн! Гербавите само това ли можете?Евтина манипулация?

Ти си оригиналният Боце!

Лозето не ще молитва а мотика е казал народа.Все едно сте в селска кръчма.