Разярен румънски строител разруши пет къщи в Англия

30-годишният Даниел Нягу твърди, че не бил получавал заплата от месеци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно, не може британците да се подиграват с хората в източна Европа като не им дават заплати. Трябвало е повече къщи да събори, но и така им е дал добър урок.

спасил е 5 семейства от пожизнени дългове по ипотеки за тези паянти на по 1 милион лева. Хахахахахахахха. Нямало имотни балони. Хич. Брекзита ще ги сдуха англетата. да си пла ат за греховете пред света.

5 къщи по 400 бона не прави 4, а само 2 милиона. Аз не виждам какво им струва на тези къщи 400 хиляди паунда. Дори не е точно масивно строителство май. Явно е надут голям балон в тази Англия. Ще си патят яко. То и парцелите не са големи. Кефи ме румънеца. Някой като него сигурно го е наел, а българин, я поляк, румънец и не му е платил. Ама отгоре всичко е лускаво, а отдолу полупаянта - нещо като ЕС. Хахахаххахахахахахахахха.

То пък едни къщи.....

ам за няма и един милион лева толкова.

Тези щети били за 4млн паунда???Ако мойта фирма ги ремонтира за 2 дни,колко ще дадат?Ще се пазарят до 10 000 паунда.Брекзит е малко за англолудите.

кат не си роден ингилизин ще патиш.

Нека го покажат на цяла Англия да знае какво я чака ако плаща така ! Малко е разрушил .

Браво на румънеца !

Е, за този човек трябва да има непрестанна кампания за освобождаването му от отговорност, от компетентните НПО (Амнести и др.). Я да ги видим. Иначе, интересно е кой е работодателят и по-конкретно персоната която не плащала.

Нищо, сега подизпълнителя, вероятно източноевропеец, ще му дойде на акъла, че ще ако и да му работят на черно, заплати трябва да се дават.

Да се научат да си плащат на време следващия път. Румънците Взеха все повече да ми харесват.

АШКОЛСУН ДОМНУЛЕ НАПРАВИЛ СИ СИ КЕФА!!!

Абе ти с минуса англйски педерас ли си????????????????????????

Taka e, човекът е направил добро на бъдещите собственици, че ги отървал от тези курници.

Кур-ниците като тия са мечта за "сирийци", всички брадати чалмосани онеправдани ..., индийци, пакистанци и т.н.. А - и за всички джендъри. "Честито" на бившата империя, превзета от колониите си. Станаха поредното доказателство, че каквото сам си направиш и най-големия ти враг не може да ти го направи.

От коментарите разбрах, че балъците на Запад плащат луди кинти за някакви колиби, а ние в България какви свестни къщи имаме и са направо без пари... Също така от коментари знам, че западняците ни цакат с топла бира. Да имате идея, как се наричат тия дето, балъците ги цакат? :)))

в истинския смисъл на думата! Големият плюс е, че се вдигат и се събарят за 2-3 дена. Гоемият минус е, че като мине някой по-силен вятър и... "Ураганът Магнлия отнесе 4000 къщи! а още 20000 останаха бе зпокрив..."

abe ti verno si mnogo prost.

Два гипсокартона и един 10 см стиропор между тях! Отгоре мрежичка от фибростъкло и мазилка да прилича на истинско... Обаче като се засилиш с главата напред и минаваш през няколко такива "стени". Даже багер не му е трябвал, ама човекът е решил да не се хАби и да си свирка... :)

tonk11

А едно време гледахме бате Арни как троши стени и се кефихме колко е як а?

За тези талашитени кокошарници..по близо половин милион паунда.Аферим, ефендилер енгелизер.Ясно е кат на икиндия че сте баш, ама баш разбойници. И ние кат владяхме балканите деряхме кожи ама тук ни надминахте..пък приказвате за няква демокрация.Хайде холан ...балканците при нас макар и гяури бяха хора...много забогатяха, дигнаха хубави къщи, станаха хаджии..даже по съдилищата бяха съветнци а някои и членове на Високата порта..с везирите мегдан деляха..други до самия султан стигаха..не е шега работа .Сега виждам че тези хорица сте ги превърнали в роби..Една ваша приказка..всичко тече, всичко се мени..забравихте ли я.

ако си беден, за да те уважават, трябва да си страшен - руска поговорка...

Ми, като не е от политкоректните мигранти, защо да му се плаща?! Идва Новият глобален план за миграцията, иницииран от ООН и по-често ще четем за такива случки. Само ако можехме всички местни европейски роби да се осъзнаем...

Сега, тая безгласна организация ООН ли е новия злодей??? :))))) И сигурно Сорос ги финансира и тях, а? :)))

вековната злоба на роба

Много ми се иска да обменим опита на румънеца и у нас - има бая фирми - кърлежи за събаряне...

коментарите на българите са в подкрепа на румънския работник.. Но..ако това го беше направил българин, масовия коментар на циганите от север, наричащи себе си РИМСКИ НАСЛЕДНИЦИ ще бъде - ВАРВАРИНА_БЪЛГАРИН психясал и съборил на хората къщите

ма ти си забравил, че си булгарситански наследник на конекрадците -вулгари...

Нема такива работи, браточка! На Острова не ни делят и си мислят, че България и Румъния са една държава като Босна и Херцеговина! Даже ми е чудно, как този път са го "изчислили", че е Румънец. Ама ако и някой нашенец им е.е мамата, сигурно ще започнат да ни разпознават и поотделно!

JUDES

Неосъзнатият Гняв на роба пораждащ бунт лесно се потушава. Но осъзнатата тълпа престава да бъде тълпа, става сила. Ето защо е мразен комунизмът на Маркс. Само че осъзнаването е дълъг и мъчителен процес, резултат е на мисловна дейност, не се онаследява и всяка генерация трябва да започва отново и от начало. Богатите мразят Маркс, защото започва осъзнаването, осъзнаването, което може да им коства властта. Бедните, робите мразят Маркс, защото им предлага съзнание, а за да се осъзнаят трябва да мислят, не да смятат а да мислят, а това съвсем не е лесно.

така се прави. След като и там се учат да не плащат на бедните източноевропейци! ТРЯБВА ДА СТАНЕ МАСОВА ПРАКТИКА

Хаиде робее бутай

Още един печеливш от американската мечта. В английски вариант.

кат падне передето на комшията - лошу , ем бий , ем повтаря, ем ....

На това му се вика достоен отговор на Брекзита! Така де, какво ще им цепим басма, като можем да им сцепим къщите. Сега сами да си ринат и разчистват.

На това му се вика достоен отговор на Брекзита! Така де, какво ще им цепим басма, като можем да им сцепим къщите. Сега сами да си ринат и разчистват.

В Англия и Ирландия всички цени на имоти и услуги са надути изкуствено за това са толкова скъпи имотите им тип курник.

Сега ще си наемат индийски или пакистански багеристи и ще им плащат редовно за да не се повтаря повече.

няма да наемат. не за друго, а защото индийски и пакистански багеристи в англия няма! нещата са разпределени просто-източноевропейците опъват каиша и допълнително ингилизите лаят по тях за всичко. а пък индо-пакитата са привилетировани-получават всякакви социални бонуси, не работят нщо, плодят се в експонента, вършат отвратителни неща, но всички им се подмазват. до такава степен им се подмазват, че ги избират за кмет на Лондон. ерго, браво на румънеца!!!

Браво ,а ние Бг само за свирки ставаме и за това за нищо не ставаме !

Кое му е бравото?! Там не е като в БГ, всеки келешлък се заплаща, затова има ред При нас много бързо ни кипва кръвта и се мислим за непобедими, на Запад бързо ги поставят такива на мястото им. Като не са му плащали има начин да ги осъди и да си получат заслуженото, сега се е прецакал за цял живот

Румънски Андрешко.

Напротив това е румънския Ботев.Дано има повече като него та наглеците да си помислят дали ще се правят на терикати и няма да плащат заплати.

Какво общо има този неук глупак с Ботев? Горещата кръв? Едно е да си идеалист и да жертваш живота си за Родината, съвсем друго е да си емоционален глупак, който не знае как да си защити интересите

Така е - румънски Андрешко. Това може да проработи в БГ и Румъния, но Англия е демокрация и там институциите като цяло работят. Със събарянето на къщите няма да му платят заплатите, направотив! Може и да му е било смешно, ама като го опандизят за 10+ години, друга песен ще запее. Това определено няма да му се размине безнаказано. Друг е въпросът, дали въпросният румънец може да си каже името на английски, че да си търси правата както трябва.

където споделих прочетеното, че пичът се е смеел като луд и е рутил с голям кеф. видях снимка на разрушеното - ами то талашит, баце, тотален евтинджоз постройка. откъде ги изкопаха тия цифри 4 милиона паунда - не знам. направил си е щур купон - ще има за какво да си спомня. :) бритите са в шок!

оная беше от инстаграм. пичът има смекчаващи вината обстоятелства, така че дано се отърве възможно най-леко. егати чичотомовите златни колиби...

Един такъв стериопор да струва 850 000 лева от 85 квадрата в АНГЛИЯ а тук в БЪЛГАРИЯ Къща от камък - ВЕЧНА със парно извор и градина 800 квадрата за в 60 000 - 90 000 лева...? Кажи ми и не ме лъжи....

Ти мислиш, че панелките са по качествени? €800/кв.м? И друго-локация, локация, локация, затова панелката в Младост 1 струва 2 пъти повече от панелките в Обеля...

Друго си е сутрин по Малинов 40 минути тапа... Ово е стАндарт!!!:-)

И тук преди години едни прецакани бачкатори бяха забили едни кирки в колата на мошеника но това е много по-ефектно.Виж ако му бяха рухнали къщата...

435 000 паунда за бунгало от талашит, въх, въх, въх.

Учудените възклицания за цената на талашитената чичо Томова колиба по-горе. И отдалече си личи, че пишете от България или живеете под наем с чужбина. С други думи, всичко ви е ясно, само едно нещо бе. А именно....... плащаш £450 000, но след една година продаваш за 0.5 милион, след три за 700 000. Затва струва толкова талашита, братяяаа

Намирисва ми на застрахователна измама!

Edva li e bilo trudno kato se ima vpredvid durvenite kolibi na zapad kolko lesno se butat.

Най доброто оправдание е че е търсил Новичок

Не може да бъде! На запад няма такова нещо, там всичко е цветя и рози! Този е действал под диктовката на Путин! :)))

15 реда тухли, после итонг, найлон и талашит - 435 000 паунда. После в България било евтино. Та те за 50 000 паунда си купуват палат в някое село и с останалите ще са милионери.

дали работодателят му го е ебавал,но сега едно 15 години напред ще бъде булка на негра и пакита. Бая тъпо парче , но виждам неистова радост тук от 80 те %.

А ти може би си с делюзията, че си един от 20%? Милото то....

Това е английски затвор, не български! Тия работи, дето си ги писал, стават в затворите в развиващите се страни, като в нашата татковина например. Ще си изкара като в санаториум. Може и да го освободят предсрочно. Бъди рахат!

може и на моя да се наденеш !

Господине, България не е от развиващите се страни! От разбитите е.

Къщи ли са бараки ли? Цената е надута, както гипскартонажа от който са направени! По важно е отмъщението, което говори, че рано или късно бедният народ, по скоро бедното човечество ще отмъсти на тези 3% от населението на земята, които притежават 90% от земните блага!!!! +

Тук не става дума за богаташи и пролетарият. Явно става дума за свършена работа и неизплатени пари, не за класова борба.

Не било врат а шия.

Няма надути цени, има работещ пазар- никой не те кара да купуваш къщите им, те щом са си сложили такава цена значи има кой да им ги купи, индийци примерно дето карат Тойоти и Хонди, и които могат да си ги позволят, за разлика от нашите тарикати с почти нови и тунинговани М3, дето събират пари по 1г да им сменят амортисьорите

Един алчен работодател си е получил заслуженото...Освен това едва ли е загубил 4 милиона, 435 000 е пазарната цена на тези бараки, за да се построят цената е в границите на 100-150 000.

има пропуснати ползи.

Така е, може да има и лихви за взет заем от банка, но трудно ще докаже 500% отгоре. Както ние си знаем: едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Дано да ни усведомят как ще приключи това дело.

... у, све дa Te nомnят, а?..

Спестили са няколко хиляди от заплатите му, сега да ги видим откъде ще му вземат 4 милиона паунда! Някои работодатели смятат, че трудът е безплатен. В случая ще разберат, че са сгрешили. Аз бих оправдал влаха. Но и да го осъдят, ще вземат на босия цървулите.

ще си полежи влаха..ще си полежи. И ще го п*ебат в затвора. Ама щом е толкова смел ..

такова се обадило.

Тоя пич ми напълни душата! Браво! Отучил е извергите, плод на роднинската любов от тарикатлъци и експлоатация за сметка на бедни балканци!

На негово място бих се изпикал на масата пред съдиите...

Тоя пич от строител се е преквалифицирал на дистройър! :)

Гъзоглавият тъпак-работодател е решил да си спести няколко хиляди паунда, понеже гледа на източноевропейците като на изтривалки. И съответно е загубил над милион... Да го съдят него, какво съдят човека. Или да ходи да си построи къщите сам, като знае толкова...

Правилно , друг път да не се ебават

Правилно е постъпил ... друг е въпросът че ще му се наложи да "опере пешкира"!

Хахах ще опере пешкира ама на марта в сряда...най-много да полежи 2г. в затвора....ама оня тариката дето се има за предприемач ще трябва да се бръкне и да плати пак да се построят.