Румъния започва да прилага трета доза ваксина срещу КОВИД-19

Президентът заяви, че ваксинацията трябва да бъде задължителна за някои категории

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА вирОз. Има компютърен модел на РНК на "вирОса" уж генериран от един протеин, който китайците предоставили на CDC през 2020г. Шменти-капели. Онова което има обаче е ПСЕВДО-превенция с маскиране, лампи с озон и "препарати", ПСЕВДО-тестове, чиито откривател сам ги отрича за диагностика на каквото и да е, ПСЕВДО-лечение, с което от "безсимптомен" "болен" ставаш симптомен, а след влизането ти в коНвид отделението и още по-симптомен до интубация и смърт. Има също едно биологично оръжие за масов геноцид с експериментален генно-инженерен характер, което се мъчат да направят все по-задължително и наричат "ваксина"... Въпреки че съвсем официално нито спира НЕсъществуващият "вирОз" да те "зарази", нито пък официално те спира да "заразяваш" други наоколо (а как да го спре тоя фиктивен 'вироз' като с ПСЕВДО-тест всеки се оказва "заразен"...) Има също куп бунаци, които вярват на всяка дума на световното болшевишко правителство и спазват смехотворните им и АБСУРДНИ "мерки", целящи постепенното и пълно обедняване и заробване на онези, които успеят случайно да оцелеят след ГЕНОЦИДА на "леченията" и "ваксините" на бялата мафия, понастоящем ръководена от Тедрос, шефът на Световната Болна Организация, който някак случайно е и бивш председател на Етиопската комунистическа партия... Повече за планът по депопулацията вижте тук още от преди 35 години и с български субтитри, само в четири минути интервю, директно от Жак Атали, основател на "Европейската" баМка за възстановяване и развитие...: https://www.veoh.com/watch/v142130049n9wSbnFk Кой е Жак Атали: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B0%D0%BA_%D0%90%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8 Болшевизъм. Идеята е до 2030г "да не притежаваш НИЩО и да си щастлив"... ако не си - лошо за теб. Отидете на сайта на Международният Икономически Форум и четете - пише си го пределно ясно. www.weforum.org Идеята е елементарна: да се наложи такъв терор, геноцид и ужас до 2030г, че да си навит да не притежаваш нищо и да им работиш за наема на дрешките на гърба си и порцийка ГМО "храна". След това вижте им и спонсорите, мдам - същите милиардери, които УЖ ви "лекуват" и "ваксинират" по повод коНвид... В Австралия пък полЮцаите стрелят вече на месо, с оглед да запазят здравето на "безсимптомните" протестиращи (разбирай здрави хора с мозък в главите си). Чичарките са едни "филантропи" и "хуманисти", толкова, колкото и крадливите ви политици и техни слуги са такива... С избори от тоя геноцид няма да се измъкнем. Виж с постоянна и всеобща стачка - може би, кой знае... Но Ганьо е роб, така че надежда няма.

За всички които искат станат наясно какво става и накъде ни бутат с тези фЪксини да гледат видеото и няма да имат повече въпроси. http://bit.ly/shtit-ot-genocid

В България, ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

Тези наред ли са?! Агенция по лекарствата на САЩ отказа трета доза. Има голям риск от миокардит

просто има голяма вероятност голямата маса от хората да няма нужда от нея. Две засега са достатъчни в масовия случай двудозови ваксини. Понеже не приема масово прилагане на трета доза, а не че я отказава принципно.

Важното е мРНК ваксините да се пробутат, че нещо закъсват, а са взели рушветите. Няма мърдане. Между впрочем, колко проЗд трябва да си да отидеш и да си набиеш Нта игла с коренно различен тип ваксина? Някой психиатър ще напише докторат покрай ковид ваксинациите.. Ние в България сме лесни, другите да се оправят.

Мога книга да напиша за Ганьо умний, даже поредица от томове. Ганьо се сравнява с великани като американци, англичани, германци, моля ти се!!! А не се вижда отстрани, че е по смешен дори от един нигериец, албанец, македонец, дори и от пияния руснак - най пропадналия индивид в света.

Ганьооо, ти си най хентилигентния в мире. Само Ганчо балканя не се ваксинира, защото е разбрал, че Бил Гейтс иска да го измами. Ех, Ганчооо, ех, колко си умИн, ех! Никой друг не знае тази тайна, само велик Ганьо на трите морета и двете планини. Бах, булгар булгар е рядко тъпо същество.

АНТИИВАКСЪРИ, КАКВО Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ НА КОВИД КРИЗАТА? НАМЕРИХТЕ ЛИ ЛЕКАРСТВО, КОЕТО ДА ЛЕКУВА????? КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ, АКО ПОПАДНЕТЕ В ИНТЕНЗИВНОТО ИЛИ ПЪК НЯМА МЯСТО ТАМ??? КАК ЩЕ ДИШАТЕ?

Късмет имаме, че предстоят избори и не са ни натиснали. Веднъж да минат ще влезем в лилаво-синята зона и хляб няма да може да си купиш без трета ваксина. Гадост!

да сме вече защитени и да я караме нататък. Обаче с толкова акъл-толкова рахат. Демек коджакахър. Понеже се доказахме не просто тъпи. Доказахме се антиинтелигентни. Малоумностремени. Дебилопреклонни и кретенопочтителни. Ако има нещо просветено, духовно и разумно на този свят, то не е тук и ние не сме това.

Уважаеми Калитко, как ще си защитен срещу една фикция, която "мутира" според кефа на милиардерите през пет минути и всяка нова "мутация" иска нов "бустер" да ти хакнат в дебелия задник... ?! Ползвай си главата не само за украса!

айде коментирайте: ibb.co/QdNfcNr таблицата е категорична мрът повече набоцкани лоша работа

Кво да обяснявам на хора дето нямат завършено килийно? Confounders? Анандъм бе чиляк?

Не е нормално политицида се бъркат в работа на лекарите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Задължителна ваксинация заработещите в здравеопазването???????????????????????????? И на преболедувалите ли ТОЛУП???????????????? Гледай си работата!!!!! ПРодължвате да тръбите, че ваксинираните са преносители(за това ходим с намордници), както и неваксинираните и да говорите за задължителна ваксинация!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ваксинираният пази само себе си! Има достатъчно ваксини, който се смята за засрашен да се ваксинира с две три дози от две три ваксини и да носи две три маски....

да пълните и болниците и да очаквате да се занимава някой с вас като я закършите проблема е решен. Неваксинираните умрели от ковид че ги пишем доброволно самоубийство. За целта при отказ от ваксинация ще се попълва информирано съгласие че в случай на тежки последствия или смърт след преболедуванеот ковид на вирусът и само на него се гласува доверие и на него ще бъде цялата отговорност и ще плаща лечение или обезщетение. Той предполагам ще се трогне че е предпочетен от толкова много хора и ще се отчете подобаващо.

Идиотите на Европа! Посмешище на целия свят.Скоро и гарга няма да припари тук!

Напротив, идиотите на Европа са ваксинираните.

Ваксинираните с няколко различни типа ваксини в рамките на 6-8 месеца. Толкова и работят инжекциите ;)

Аз и така съм добре Боли ме фара за мамалигата

И тук скоро ще я приемат защото така им е изгодно

И на петата - белким се усетят...

и ко стана, умират повече набоцкани от ненабоцкани

направете една анкета: до колко игли ще са набити до нова година на един човек 2-3-4-5 срещу ковид, може и подобна анкета, но до края на другата годината 5-6-7-8

може и със залагания :)

Конспирации, а? :)

2-3-4тири ... и така до сто! Овци прости!

А Бай Ганя коги?

за теб може трета игла веднага

да попитам за един приятел в страните налагащи задължителната ваксинаци разрешена ли е законно доброволната евтаназия ? или не е приета 'доброволната', направо приемаме 'задължителната' ???

"Не е нормално някои лекари да предават послания срещу ваксините", заяви още Йоханис пред журналисти, които го придружават в пътуването му до Ню Йорк за участие в Общото събрание на ООН. А кой да казва бе, идиотите подлоги в ООН и медиите ли? Съвсем през просото я подкарахте да ви таковам и продажните политици.

Това е невъзможно да стане. Не и докато от Европейската Агенция по Лекарствата не одобрят поне една от ваксисните налични в Европейския Съюз! В момента те имат разрешително за ползване при извънредни обстоятелства и са под специално наблюдение. Което означава, че не могат да бъдат задължителни, затова се иска подписване на формуляр за т.нар. информирано съгласие. Тоест, не могат да те задължат да се подпишеш че се съгласяваш с нещо, с което не си съгласен. Това е правен абсурд! Могат да те задължат само ако не подписваш нищо, както го направиха в САЩ (макар според мен прибързано).

е това вече е новина!!! мама им ФАШИСТКА мамалигарска нашите ФАКСА тролове направо да палят за Дунав мост и да се надупят за така мечтаната ТРЕТА

ей, накрая ти дойде акълът в главата :)

сме най-умни, не се ваксинираме! Ами да мрем без време!

Тия искат да си изтребят старците и болните. В САЩ трета доза е неодобрена, от съответните компетентни органи.

Още по-интересно е. Двама от ФДА си подадоха оставките и след това участваха в написването на статия за Лансет. В нея споменават за страничните ефекти от ваксината и се обявяват срещу третата доза, защото рисковете са много големи. На народа се продава историята с безкрайните бустери, но докторчетата в правителството са много добре на ясно какво следва. Това което става в Израел - дори и 90% да са ваксинирани, вируса не може да бъде контролиран.

Още по-интересно е и отколкото ти се сещаш: НЯМА вирОз. Има компютърен модел на РНК на "вирОса" уж генериран от един протеин, който китайците предоставили на CDC през 2020г. Шменти-капели. Онова което има обаче е ПСЕВДО-превенция с маскиране, лампи с озон и "препарати", ПСЕВДО-тестове, чиито откривател сам ги отрича за диагностика на каквото и да е, ПСЕВДО-лечение, с което от "безсимптомен" "болен" ставаш симптомен, а след влизането ти в коНвид отделението и още по-симптомен до интубация и смърт. Има също едно биологично оръжие за масов геноцид с експериментален генно-инженерен характер, което се мъчат да направят все по-задължително и наричат "ваксина"... Въпреки че съвсем официално нито спира НЕсъществуващият "вирОз" да те "зарази", нито пък официално те спира да "заразяваш" други наоколо (а как да го спре тоя фиктивен 'вироз' като с ПСЕВДО-тест всеки се оказва "заразен"...) Има също куп бунаци, които вярват на всяка дума на световното болшевишко правителство и спазват смехотворните им и АБСУРДНИ "мерки", целящи постепенното и пълно обедняване и заробване на онези, които успеят случайно да оцелеят след ГЕНОЦИДА на "леченията" и "ваксините" на бялата мафия, понастоящем ръководена от Тедрос, шефът на Световната Болна Организация, който някак случайно е и бивш председател на Етиопската комунистическа партия... Повече за планът по депопулацията вижте тук още от преди 35 години и с български субтитри, само в четири минути интервю директно от Жак Атали, основател на "Европейската" баМка за възстановяване и развитие...: https://www.veoh.com/watch/v142130049n9wSbnFk

ФАШИЗЪМ

Ко ? Не. Болшевизъм, рожбо! Не позна. Идеята е до 2030г "да не притежаваш НИЩО и да си щастлив"... ако не си - лошо за теб. Иди на сайта на Международният Икономически Форум и чети - пише си го пределно ясно. (www.weforum.org) След това виж им и спонсорите, мдам - същите милиардери, които УЖ те "лекуват" и "ваксинират" по повод коНвид... Идеята е елементарна: да се наложи такъв терор, геноцид и ужас до 2030г, че да си навит да не притежаваш нищо и да им работиш за наема на дрешките на гърба си и порцийка ГМО "храна". Тук не е лошо да провериш кога и дали "фашизма" е конфискувал масово собствеността на националните си субекти, или забранявал частната собственост на средства за производство... За разлика от болшевизма - и така ще се ориентираш, да се надяваме... Ах, да... и ... провери КОИ чичковци спонсорират Ленин и "Троцки" да идат с влакчето до Русия и да организират метеж... Затова ако чакаш да свърши фикцията коНвид, ще има да почакаш поне до 2030г... Успех с оцеляването и ако се видим някъде в коНвид лагерите след година-две - кураж!

Като няма желаещи за първите две няма да я хвърлят , я ! Да видим ваксърите до колко ще стигнат! По математически модели за нова година - четвърта !