Румъния повдига обвинения на Иван Танев и Мила Георгиева

Засечени в схеми с бяло брашно и олио по местни обществени поръчки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах и нашите полицаи и прокурори тихо чакат 7 годинки. Мамини сладки настъпани противогазчета :-) Сега като почнат да търсят защо не са издирени и предадени много глави ще хвръкнат ...

Ей , най-накрая !!!!! вЪпросната георгиева е овършала целия НК , АБСОЛЮТНО БЕЗНАКАЗАНО , и го прави от години ..... Това не е просто политически чадър , това си е яка защита от глав. прок . до всички Давидови псалми ;0000 Ако ковнат Универсалната , пада тоталитарния режим ... Да , бе знам , че гешовия също е поръчка , ама ме кефи как разните антиБългарски ОПГ -та се ръфат ..... Категорично иде Видов ден ,и най-ведрото е , че клиничните дебили сами си го причиниха ;:::)))) П.С. къорав карти не играе :::)))) Древна Българска мъдрост .

Румънски вятър... Скоро ще се усети и Кьовеши :)

иван танев- георги танев - любен беров- за Бога братя не купувайте! нещо връзката върви към вас, комудели, а не към герб!

Румънците са борбена нация. Бяха най-бедните и гладните по съветско време, но след като убиха Чаушеску започнаха да вярват в чудеса и да вървят стремглаво напред. Днес са с 20% по-висок стандард на живот от нас и така като гледам наистина се борят с корупцията ефективно, вкарвайки Драгня в затвора. Ние си останахме комунистическо-мафиотизирана-борческа нация където никой няма страх от закона. За съжаление това ни прави и най-бедните и най-корумпираните и най-НЕЩАСТНИТЕ хора в ЕС.

Много се моля един ден ония там в Брюксел да вземат да прогледнат и да разберат как България "усвоява" еврофондове. Да затворят кранчето и да ни праснат едно ембарго като на Русия. (Освен ако и те не са свързани в някаква схема). Тогава се надявам тоя овчи народ да се събуди и не да ми се прави на "умни и красиви", а да хване сопите и топорите и да почне наред по ония там "избраните богопозани" в НС! Падне ли главата на змията, всички такива дребни тарикати ще бъдат лесно вкарани на топло!

А, ко става, уе? Георги Танев? Ма, синъ му ли е туй? Тава не е верно. Тава а долна инсинуация. Не е възможно, болшевики да крадът. Тава не е било никуги.

Тоя овчи народ няма да се събуди. Ние не сме Румънците, не сме клали турците и не сме им забилавли главите на коловете,. Не сме убили Живков (даже до скоро си го обичахме), не се борим и не си отстояваме нашето, българите в чужбина са известни с рекорд за най-бързо асимилираните чужденци - тоест там те са чужденците които се отказват от нацията си най-бързо и ефективно. Най-бързо намаляващата нация е Европа сме и дори да има някакво развитие останалите се движат по бързо от нас. Икономиката ни се движи с 3%, а Румънската с 6% ръст на година.

Също не се освободихме сами от турците (едиствните на Балканите) а трябваше някой да ни освободи. Абе изобщо българите сме най-дезорганизираната, не-ефективна и убита нация, която може да съществува. Фактите го казват, не аз.

Приключени и изпратени в прокуратура за 2017 г са 350 /220 операции, от които 141 с чужди спецслужби/. За 2018 разбитите банди са 109, повдигнатите обвинения са 860. Данните съм взел от интернет по точно от: "https://trud.bg/109-банди-разбити-при-акции-на-гдбоп/". От цялото това количество обвинения, колко са реалните ефективни присъди понастоящем, колко са осъдените и колко от тях са в затвора? Ако някой знае, да ми каже. Благодаря!

Добте ,че в Румъния бандитите си намират майстора,докато при над няма правосъдие.

Да, и понеже някой ни праска минусчета, да вземем да му отворим очите, че ако продължаваме в този дух (на първо място по смъртност), много ще ни претопят - защото: планът на ЕС е размиване на държавите и създаване на региони - ние се падаме някъде в далечния "тракийски" регион на империята - тъмната дупка, дет се вика. Българите намаляват, за сметка на увеличаването на по-тъмното население, което лесно се управлява. Евтита работна ръка. Обслужващ персонал. Да сте видели някой head office на корпорация или голяма компания да има тук? Отиват даже в омразната им Русия да отворят главна централа за Европа, но не и тук. Примери мога да дам много за съжаление.

се усеща резултатът от референдума. Браво на румънците!

Пише се комУндели , това първо . Второ ; Банскянският мюфтия е пръв комунист . Трето и последно ; Мафията е многоцветна , реагира само на финикийски знаци . И децата го знаят ... И точно това ще ги унищожи , паталогичната алчност . За наша радост ! А България ще пребъде .... Амин . П.С Тия изроди ще ги преживеем , ограбеното ще се върне в прекраснасната ни Родина. Бог -Българинът закриля България . И има защо .. Със здраве ;)

Нещо друго ли сте очаквали от синчето на социалист?

Aaaaaaaa , eто защо ГЕРБ гласуваха като България срещу Кьовеши! Като падне мътилката работатата кво - избистря се ве !!!

Ще ги осъдят, там не е като тук. А освен това може да излязат и други за съдене. Това, за което ги съдят беше преди няколко години и изплуваха интересни неща и за други хора и за една банка.Браво на румънците, а като аработи европейската прокуратура, направо ще трябва да закрием нашата

Там ще ги осъдят и ще лежат в затвора,докато тук десетки години ще се влачат по дела и накрая ще ги оневинят,а те ще осъдят държавата,та народа да им плаща кражбите и далаверите... Кой осъдиха досега,аз не се сещам?!? Дори Баневи и Арабаджиеви сега има да ги влачат с години по арестите,дали ще доживеем изобщо да ги видим тези в затвора,ако ги съдеха в Румъния или където и да е другаде по света,досега да са в затвора отдавна!

Дано да ги екстрадират и да ги пъхнат в румънски пандиз.

е писал за румънското разследване на 31 октомври 2016 година .доста подробничко е .

Искал е да прилича на баща си, но не се е учил добре и не е преценил обстоятелствата зряло и точно. Образованието по онова време беше загърбено от управляващите и резултатите рефлектират върху децата им, сега. Останаха недонаучени. Затова, когато замислят престъпление, допускат грешки, и ако ги няма старите мафиоти - мама и тате, да ги посъветват, се издънват и се налага чужди "фамилии" да им подават ръка. А конкуренцията не спи, използва момента, приклещва неопитното "хлапе" и отваря работа на развилнялата се "фамилия", да се чуди как да го спаси от затвора.

Олигофрен си братко

... това което говориш, ако желаеш да се случи, напиши сценарии и го прати на спилбърг или камерън. След година ще си гледаш филма. А децата от мернептехския камък ще се радват на още и още милиони долари.

Бяло брашно и обществени поръчки.... Тая мърша ръководи убийци .... Направо си е масовик И се мисли за безсмъртна , щото имала чадър , затрива опоненти ... във всяка произволна страна щяха да я отгърмят ... Тук е " килърката " на режима ... Лек път към Ада , клетнице... Нали знаеш ,Кръвта ще те призове .. Няма да кажа молитва за теб .

Това са на Първа Инвестиционна Банка миналите далавери, биволЪ разръчка тези неща и се отговаряше, че не е вярно и няма такова нещо. Излиза че имало такова нещо.

изказването ти няма нищо общо със статията, нещо си се объркал.

На Цеко хич не му е леко ! Тоя дали не трябва да ходи да прави компания на Арабаджиеви и Стайков в Централния софийски !?

Бъркаш. Одринският мирен договор между Русия и османската империя от 1829 г. дава свобода на Сърбия, Черна гора и Гърция.

Отново комунистическо престъпно котило..

Я,какви работи ставали с нашенските ВИПОВЕ!

За съжаление в България хората на Кремъл все още са прекалено силни за да ги бутне някой в тинята, в която те превърнаха Родината ни.. Все още политици като Нинова печелат пи 20%+ по избори.. Тъжна картинка

Голям тъпак си бе - кажи ми как точно реши, че Нинова е от хората на Кремъл - аз харесвам това, което прави Путин, но по нищо не личи нашите бесапари да защитават интересите на Русия - поне не и последните години.

Не че съм фен на комунетата ама що реши, че тези наште юнаци са от червените?

На червей като тебе даже не трябва да се отговаря, особено след гордо заявеното "аз харесвам какво прави Путин.." Недоеб, Путин прави най-доброто за Русия, което поне последните 100 години е равносилно на нещо лошо за България.. Тъп, неук, с 500 думи речников запас, но с компютър и интернет- драмата на съвремената комуникация. Отиди си удари три пъти главата в стената, че да спрат да ти идват похотливи мисли за майка ти и сестра ти

...но след като доказателства за това не бяха открити......По-късно обвиненията …бяха свалени,...... Това е Българската прокуратура и съд. Димни завеси, наши партийни хора. Добре, че са румънците, че да ни покажат ВИП персоните, седящи на ГЕРБовската софра

Елементарно - боко и цецка още не са върнали парийните книжки .

Успокой се - поеми въздух, помисли и дай някакъв смислен отговор на моя въпрос. Като за начало - Путин и Елцин и другите преди него нямат нищо общо като управление. И така - какво точно ти направи Путин на теб - образования, с многото думи в речника?

Абе, ама тия румънци наистина не са в час, много са се разглезили, питам се тези накой свят и в коя Европа си мислят, че се намират! Не стига, че са се хванали с българи да им правят доставки, и то приближени на властта, не стига че изобщо нещо са им доставили - всички отлично знаем лимита за реална доставка на тези - до 10%, а другото се разпределя клево от Байарите на Републиката като порции, не стига, ме изобщо нашите са им доставили...ами и плачат и се занимават да репресират политически нашите!!! Не ги е срам! И кво са? Ше вземат да осъдят нашите велики банкери и бизнесмени и ще ги репресират политически с присъди, Та после ще се налага Борисов и Цацаров да ги изкарват от там и вземат в България, за да могат от там да се чупят като Брендо, правейки се, че и те ще ги разследват и съдят за нещо, например че са пресекли на червено!!! Прави са Борисов и Цацаров да мразят толкова Къовеши! “Петимата са обвинени, че са сключили договори с Разплащателната агенция APIA (към министерството на земеделието) за доставка на бяло брашно и слънчогледово олио в рамките на програма за раздаване на храни на хора в затруднено положение, но са доставили за нуждаещите се само 30 процента от количеството”

Мисля си - ако имаше още няколко прокуратури в Европа като румънската, да подпукат нашите мошеници и аверите им зад граница, и ойде коньо у рекста - отиде нашия “елит” и едри бизнесмени, барбар с политиците и управниците ни с апартаментите, терасите и барбекютата им!

Пробив на БОЕЦ за отстраняване на зам.-главния прокурор Гешев 03.06.2019 От изявление на гражданско сдружение БОЕЦ научаваме, че има реакция на техния сигнал до Висшия съдебен съвет за извършване на проверка по сканалните ракрития на някои медии за връзки на жената, с която живее висшият магистрат, с фирми, в които участва свидетелят по делото ”Иванчева” Александър Ваклин. Това според наблюдатели е конфликт на интереси и буди съмнения за обективността на процеса срещу кметиците на ”Младост” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Ето и самата позиция на сдружението: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ПРОБИВ НА БОЕЦ срещу един от най- верните слуги на управляващата ни мафия и зам.-главен шпицбригадир. Получихме официално писмо от ИВСС, с което ни уведомяват, че има образувана проверка срещу зам.-главния прокурор Иван Гешев. По сигнал на БОЕЦ за неговото отстраняване и за да се даде ход по същество изискват от нас допълнителна информация в три дневен срок! Тази проверка е изключително важна! Защото за разлика от Цацаров, който е на избираема позиция,Гешев е на назначаема длъжност и БОЕЦ изрично изискваме от ИВСС неговото отстраняване поне до приключване на проверката! А задействането на тази процедура е в правомощията на ИВСС. Ще е интересно зависимите от мафията институции как ще изперат за пореден път слугата на своите господари. БОЕЦ Припомняме, че Гражданско движение ”БОЕЦ” сезира Висшият съдебен съвет с искане да бъде направена проверка след публикацията на Фрог Нюз за връзките на близки до зам.-главния прокурор Иван Гешев лица с Александър Ваклин, основния свидетел по делото срещу бившите кметици на ”Младост” Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

A като става дума ЗС организираната предтъпност к властта в България, видяхте ли това: Офшорката, която иска да прилапа „Дунарит“, е ликвидирана през 2017 г. Ами сега? 03.06.2019 Свързаната с Делян Пеевски офшорна компания, която опитва по всякакъв начин да завладее военния завод ”Дунарит”, от няколко години не съществува. ”Виафот Лимитед”, което се оказа собственост на адвоката на Пеевски Александър Ангелов, е заличено още през ноември 2017 г. Офшорната компания "Виафот Лимитед" (Viafot Limited), която от 2016 г. поведе ожесточена битка с "Емко" за контрола над оръжейния завод "Дунарит", е заличена в регистъра на Британските Вирджински острови на 1 ноември 2017 г., съобщи Капитал. Това става ясно след публикуването на документи в Търговския регистър по партидата на българското й дъщерно дружество "Виафот инвестмънт България". Оказва се, че самото то иска да бъде ликвидирано. Реално се оказва, че българското дружество, което води няколко съдебни дела и по чиито искове разрешеното от КЗК придобиване на "Дунарит" от "Емко" беше върнато, а след това и забранено, реално от година и половина няма собственик. Интересно е как тогава функционира след като, съгласно дружественият договор, почти нищо не може да предприеме без съгласието на едноличния си собственик. След като той не съществува, каквото и да е предриемал пълномощникът му в България може да се окаже, че няма никакаква стойност. (В края на материала ще видите всички правомощия на едноличния собственик.) Пълномощник и представляващ "Виафот инвестмънт България" е Роман Василев, за който неведнъж е писано и показвано, че директно е свързан с Делян Пеевски чрез ИПК Родина. В началото на 2019 г. стана ясно, че от документи, налични в „Панамските досиета“, краен собственик на офшорката е близкият до депутата Делян Пеевски адвокат Александър Ангелов.

Всеизвестна азбучна истина е, че българската поръчкова прикриватура не се занимава с обвинения на истински (големите) престъпници (а на подбрани неудобни на мафията - обикновено невинни и сготвени - виж справка на делата в европейския съд), а с оневиняването и прикриването им, дъс заличаване на следите и опъването на чадър над тях - нищо ново под слънцето! И в това отношение Цацаров и Борисов са отличници!

"раздаване на храни на хора в затруднено положение" Това е едно потресаващо деяние от което ползата не е за когото трябва.

Не може ли на тези хора да бъдат дадени ваучери за храна повтарям за храна така както дават на бежанците повтарям на бежанците в Европа ами тука им дават храни като в средните векове.

Браво на румънците! Започвайте да ги съдите тези комунистически престъпници! Трябва да се построят нови помещения за икономическите престъпници!

А у нас кога?

И аз това си помислих. Ако се разтършуват, ще има още обвиняеми. Преди време имаше журалистически разследвания у нас как са изпрани парите, ама никой не си направи труда да се сезира.

Браво на Румъния съдят ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, а не комунистите! Капиталиста е най-големия престъпник драги зцървуле!

щото нямат комунисти драги ми цървуле

От комуниста по-голям крадец няма. Справка -Емилия Масларова.