Румънците заловиха 87 мигранти в Черно море

Рибарска лодка, превозваща 87 мигранти, е била заловена от румънската брегова охрана в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Румънците заловиха 87 мигранти в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО Е ПЛАВАЛА! ИЛИ СА ПРЕКОСИЛИ ЧЕРНО МОРЕ, ИЛИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ДАРДАНЕЛИТЕ, ПРОДЪЛЖИЛИ СА УСПЕШНО И СА ПРЕПЛУВАЛИ БОСФОРА , ТА ЧАК ДО РУМЪНИЯ! И НИКОЙ НЕ БИЛ РАЗБРАЛ ЧЕ НЕ СА РИБАРИ ! РУМЪНЦИТЕ ДА ГИ НАСОЧВАТ КЪМ КРИМ ! ТАМ ЩЕ ВИДЯТ ЕДНО СПАСЯВАНЕ !

Не разбрах кое е вярното в тази новина. Броя на емигрантите в рибарската лодка или мястото на което са заловени. Всеки случай пристанище с такова име има в Турция, а не в Румъния. Може би румънците наблюдават и тези водни площи?

Кой ти каза, че няма такова пристанище в Румъния? Мидия е пристанище на север от Констанца, което се използва да доставки на суров петрол. В Турция няма такова пристанище с такова име... Въпросът е как са стигнали до румънските териториални води без да бъдат забелязани от българските гранчни власти...?

В Турция няма такова пристанище, защото е преименувано /прочети за линията Мидия - Енос, всъщност и Енос отдавна е преименуван на Енез/. А иначе името Мидия е обичайно старо гръцко название и се среща на много места, доколкото името не е сменено.

С една дума се научиха да ни заобикалят.

Не знам дали е за добро, обаче ни заобикалят отдалече и по суша и по вода, никой "мигрант" не ще да стъпи в БГ.

Потапяне НЕЗАБАВНО , без предупреждение!

Ама защо ги задържат , а не ги утопат ?

Заглавието на новината е грешно, истината е, че 87 морски пирати се опитали да атакуват пристанище Мидия.

Всякакви Толерантни( и Габриел- също), нека си раздадат всичките ПАРИ на бедните Българи, да си дадат и дрехите и накрая да се нагъзят на някой площад, така че който мине, да може да им пъха всякакви пръчки и боклуци в занниците... Тая туркиня която пише мнения- също... Някакъв шизофреник чакал с нагорещен пуялник да им Жигоса занниците.

Това по коя тема е в същност?

А какво е занник? С пУялника спуйки ли се правят? БЕгай бързо на училище!

Spuret Hartata za Homannite prava na li4nosta: Vseki ima pravo da zhivee kadeto musa iska Arabskite bizhantzi sa Dobre dushli vav Ivropa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

студентке, точно така е, но за да живее, където си поиска, първо трябва да уважава границите на държавите, защото си има ред за преминаването им. А който е нарушил законите още с влизането си в държавата, която иска да обитава, то как да се очаква, че ще спазва законите и след това? Или просто ще изчака да има мнозинство, което да замени Конституциите с шария. Това я очаква толерастна Европа - шария.

обясни, че защитата на основни човешки прави и свободата на изразяване не подлежат на съмнение,

Минуси е получила Габриел, или изказването, което е основна евроатлантическа ценност. Или поне беше.

...е какво са заловили ?!?...ами те направо са си ги прибрали !!!

Вместо да пресичат цяла България до Видин или Русе за Румъния, карат директно от Турция през Черно море, така и румънците не могат да ги върнат назад.

нашите толупи къде са спали, че чак румънците са ги видели??? те нашите само протестират и за пари реват. Добре пък че не са ги засекли то иначе още чернилки трябваше ние да храним. Всяко зло за добро а?

за това са толкова много в една лодка.

Сега да ги пратят там, където раздават мечета и ги приемат с вилкомен.

Ще минат през Австрия.

сигурни ли сте, че е било точно рибарска лодка? В която са се намърдали толкова много хора?

Дали има опасност да започнат да акустират лодките със смрадливците и на нашите пристанища?

По скоро не, за тях е по-лесно да минат границата с Турция отколкото да рискуват през Черно море. Най-вероятно ги е страх че ще ги върнат в България след като ги хванат в западна европа, затова се опитват да отидат на север, и така да ги върнат в Румъния.

Опастност,защото Италия са си сами решили огромният проблем,да ги спират още в Либия.А ние ,,богатите българи им построихме лукс жилища като пристигнат да ги настаняваме.А за нашите мангали ние да патиме от тях ,а и на циганите не лесно,направиха ги мързеливи и неграмотни ,а най вече много бедни.Ес е загрижен за хора много далеч от Европа.Идвайте,идвайте,Пестрогор ви чака и нашите алчни политици,ама народа изобщо не ви иска,даже ви ненавижда

"ОпасТност"...опасТен, опасТени?

Нищо не спират в Либия, две години наред караха всеки ден по 2-3 хиляди "мигранти" в Италия

Защо не са ги върнали?

Само Путин ги е докарал с някоя ръждясала подводница за да прави мръсно на натото и по- точно на фрауто и макарона!!! ей не са остави от чалъмите си тоз Путин бе!!!!!!!!!!!!

Гръмко и смешно заглавие. По-правилно би било "Румънците посрещнаха мигрантите в Черно море"...

ее.. не се знаело произхода!? разбира се, че са шведи платили по 5000 евро за да ги возят с лодка по морето

Не ви ли прилича на тихо напарение на Европа ?

... тихо нападение ...

бежанци,мигранти,недоволни,талибани,терористи,алахакбаровци...това са приятелите на сорос и билдербергите .

Пътят на мигрантите и броят им се определя от ЦРУ. Орките са просто инструмента за разрушение на бялото общество на Европа. Целта е слаба Европа, немонолитно население, евтина непритенциозна работна ръка, манипулируемо и зависимо общество. Дори и най-лошото да стане в Европа - война, пак ще се спонсорира и ръководи от тези, които сега вкарват тази болест в Европа.

Право ги потапят какво го пишат.