Коментари - Росен Желязков: Блокираме пакета "Мобилност 1", ако не постигнем исканото от транспортния бранш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей какъв юнак! А за блокирането знае ли бай хой? Да не го отложите в последния момент!? Това ще е нов момент в НАДГРАЖДАНЕТО!

а росенчо, и другите умници дето искат да не се плаща еднакво на всички превозвачи в ес, несе ли сещат, че ако успеят да си наложат искането, ония превозвачи от там, ще се регистрират тук, и тогава наистина са приключили всички превозвачи в България??

Ще блокираме пакета "Макрон"; Ще блокираме Македония; Няма еврозона; Няма Шенген... Упехите на Евромъжа...

превозваческия бизнес се държи от ДС- голяма част се занимават с пренос на наркотици

Що пишеш глупости ?

Значи, българските превозвачи, подкрепяни от джамбазки, каракачанов и прочее лобисти, са недоволни, че вече няма да могат да осигуряват шофьорите си на 560 лева БРУТО, а ще им се наложи да плащат към 3000 НЕТО. Плюс командировъчните! Плюс извънредните! По-странно е защо шофьорите са съгласни въпросните шмекерии да продължават, че и на протест ще ходят.

Кога видиш тираджия шофьор на тоя протест , тогава пиши . Тия робовладелците само плашат с тираджиите , вервай ми , дето викаше мадридската кукумявка

Лъжете или не не знаете, че нищо не можете да блокирате.

; защото защитаваме интересите на България и на бранша; ??? защитават личните си приходи и далаверите на бранша

Нещо не проумявам как ще да ''блокират'' неща които са ги приели?????? Толкова много самохвалство беше как всички неща са им ''приети'' та се оказа че по лошо е станало от преди... Не проумяхте ли че истината рано или късно излиза и освен да ви излезнат на яве кирливите ризи българина друго не очаква..Каракачановия първо да види двойнитея си стандарт дето приложиха при обявена поръчка за самолетите ама като им натисканха манерките съвсем забравиха за заложените искания в поръчката, за честността при обявяване и разглеждане..Кирливи сте от всякъде за да се харесате на менторите си отвън.

рекеттьора си остава рекетьор, но тоз път нашите тарикат бизнесмени ще си намерят майстора

Мисля ,че ЕС в този му вид и начин на взимане на решения не може повече да съсществува. Както се казва на бедния да искаш да му откраднеши "цървулите"

Може и още как.Честита Ви демокрация и ЕС.

Ангел Джамбазки, имаме поне един читав работещ за България евродепутат. Този поне си заслужава всеки цент от еврозаплатата. Което не може да се каже за Сергей Станишев, например. Образец за антибългарско поведение.

Заблудения по рождения си остава такъв до гроб:((((Колкото Станишев толкова и Джамбазина ''мислят'' за хората и техните искания след като джобовете им са пълни от парите на тези хора...Интереса клати феса и при двамата нищо че се чудят как да се появяват по медиите и да ли приказват приказките..

Явно си имал предвид себе си. Тесен е светът на мравката. Ограничеността е силата на овцата. Говори се за правила, които ще засегнат българския бизнес изключително сериозно. Действията на Джамбазки и останалите ще помогнат реално на бизнеса и не са голи приказки. Както и не са приказки само на Джамбазки и партията му. Идват и от всички източноевропейски държави. А ти си си просто ограничен и незнаещ или си от троловете на евроминистърката на дезинформацията Капонката.

Тоест ти подкрепяш т.нар. "бизнес", който осигурява шофьорите на МРЗ и твърди, че командировъчните били нещо като ДМС? Значи подкрепяш и бизнеса на Баневе, Маргините, Ковачки, Гърнето и т.н.?

.... българските "превозвачи", чиитом собственици се разлкарват с S класи, а ощетяват бюджета със десетки милиони на година само от невнесени осигуровки трябва да бъдат разследвани, арестувани и изправени на съд за данъчни престъпления в особено голям размер. Това е в интерес на всички българи - а продажни политици защитават една клика от 200-300 човека, които са им дали рушвети да се явяват пред простите журналисти и да се опитват за замазват очите на българите с "патриотичните" си изяви!

Големи глупости, чоУек. Големи глупости!!

ГЕРБ се настройват на консервативна вълна- глупаво е избирателите на бате да чуят всички тези примамливи тези за дърветата дето ядем напоследък чак на изборите и от устата на други партии... Ще стане пак като с цецката и ще загубят щото не са в темата и от угодничене и мазнотия ще изгубят властта.