Психолог: Владимир Пелов е рецидивист психопат

Владимир Пелов, който е единият беглец от Софийския затвор, е изграден опасен рецидивист, с психопатна структура.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, ако като в дивия запад едно време "Който ги залови, жив или мъртъв" - 100 000 лв. награда". До довечера ще са преминали в отвъдното....

Нямам нищо против присъдата му, но се питам - как така, някой, който не е отнел човешки живот, а има само опит за отнемане, кражба и отвличане, е осъден на 32 г. затвор, а други, които доказано са извършили жестоки убийства, са осъдени на мн. по-малко... Или защото се е опитал да убие полицаи?

А директора на затвора още ли е на свобода? Няма ли някаква ВИП килия за него? Ами т.наречения министър на вътр. работи още ли не си е подал оставката? О-о забравих, това става само в нормалните държави ... Ами министър-председателчето ни ... чувал ли е за думата оставка? А няма ли някой да се сети да провери дали върху въпросния пистолет няма именно неговите отпечатъци? Ей така, случайно ... А дали ще разберем колко са платили тези двамата за парадното излизане през централния вход (или може би) изход от затвора? Бойко, Бойко-о-о до къде още искаш да ни доведеш?

пред куршума психопатията му ще изчезне.....

kirchevo

Какво общо имат ислямистите тук бе ГЛУПАКО.Или поненже този не е циганин дай сега да си търсим оправдания.

Тоя е луд. Аз пък искам да вляза в затвора , но не знам как. Нито съм убивал, нито съм крал, просто съм работил 50 години за любима България, без болнични и кръшкане, пенсийката - мизерните 200 лв. В затвора поне всичко е безплатно, дори топло през зимата. Ако някой може да ми помогне , нека се обади!

Ами иди свитни някого от парламента и 100% си в кауша!

Прилича на човек употребяващ наркотици.Разширени зеници.

защо психопатите са по улиците след като за тях няма лечение ? баща ми е такав, влуди ни всички.в полицията има десетки оплаквания,целия град го познават.и нищо.така е от години. за убииство на жена от мъжа и казва- сигурно го е заслужила.

през парадния вход на затвора?!? Такова чудо може да се случи само в държава управлявана от МУТРИ.

В момента БГ-то се управлява от пожарникар и физкултурник от мутренския контингент.

"Владимир Пелов може да играе с чувствата и слабостите на хората заради собствения си интерес. Психопат не значи луд, а човек, който постъпва както той реши, интересувайки се само от своя интерес". Ами той направо e готов за Европарламента бе хора, а вие сте го подгонили, наместо да го включите в някой избирателен списък... Разбирам, разбирам... конкуренцията е голяма.

Чудно ми е как не е станал ДЕПУТАТ? Но не е късно,България ще изчезне те ще останат.

Тоя ''велик'' психолог дето го бяха изгонили видите ''участвал'' в залавянето им????Непрекъснато някакви като тоя започват едни глупости да ръсят та човек се чуди медийно време ли се запълва или опростачване на нацията става след като поне 50% от зрителите са много по качествени от говорящите...

Те явно не са копали тунел с подръчно сечиво. Излезли са си през главния вход и само чистачката не е била в комбина и се е самосезирала.

,,...Според него разбиранията на Пелов били: "Аз трябва да си гледам моя интерес, другите не ме интересуват". "Владимир Пелов може да играе с чувствата и слабостите на хората заради собствения си интерес. Психопат не значи луд, а човек, който постъпва както той реши, интересувайки се само от своя интерес", ако махнем името на затворника този ,,профил,, съвпада с доста наши политици...!!!

Профилът съвпада с 50% от народа на територията.

С пистолет и вероятно телефон в затвора ? Стига бе! И тези, които работят там искат увеличение на заплатите? Очевидно заработват допълнително...

На времето яреше една адвокат-ка (стара чанта) от Ботевград.Бас държа,че катилът в момента там празни дисагите,И претърсете хубаво адвокатската кочина.

"Психопат ... човек, който постъпва както той реши, интересувайки се само от своя интерес"

Ето за такива като тия двамата избягали, по-рано имаше смъртно наказание. Това са закоравели престъпници, които никога няма да се поправят, какъв е смисъла обществото да плаща да ги вардят 30 и кусур години в затвора, да ги храни, облича и т.н. По-добре един куршум за 50 стотинки и тва е, за всички ще е по-добре, дори и за престъпниците...

За втория не е така. Насилван като малък, е утрепал двама хомопеди, като единият го е задявал грубо, а вторият ... е бил свидетел.

Какав красив маж! Бих мо родила 3 дица!

Със сигурност е кривоглед и плешив!

ХАХАХА НАПРАВО ДОСЕТАТА Х! ПСИХОЛОГА РАБОТИЛ И МАЙКАТ КАЗАЛА ! АЗ ЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ПСИХОЛОГА -ЧЕНГ Е ПУСНАЛО НЕЩИЧКО В ЧАШКАТА С КАФЕНЦЕ ИЛИ ЧАЙЧЕ! ЕЙ ТАКА МАЙКАТ ЩЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА И ЩЕ ПРЕДАДЕ СИНЪТ СИ ! А СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ОНЗИ ДЕН МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ЗА ЛЕГИОНЕРА В ТОПОЛОВГРАДСКО ДЕТО ГО ИЗВЕДОХА КОЛКО УНИЛ И ЛЕКО БЕЗРАЗЛИЧНО ГЛЕДАШЕ ВСЕ ЕДНО Е УПОЕН!?

... ужас... добре, че не ни е премиер...

Извинете, но тези безценни данни за психологическия и мотивационен профил на този наш храненик, какво да ги правим?;) Ако го срещна дали трябва да го поканя на работа, защото разбрах, че е "отличник" и "много интелигентен" или... С тези данни е трябвало да работят едни хора в съответните институции, на които хора плащаме едни заплати! Е, не са работили - сефте!

Като му видя погледа....

Психопат бил. Не е псохопат. Психопати са тия дето го даваха по телевизията преди време като пример на поправил се бандит.

рецидивисти психопати са тези,които узурпираха властта и ни разправят приказки за овце . комунистите,които се правят на демократи ограбиха държавата и ни превърнаха в бежанци и мошеници . само убитите от системата и децата имат правото да ни съдят !

Когато България се управляваше 45 години от комунистите, държавата имаше пари за всичко. Грижата за човека бе първостепенна задача. Днес ни грабят не комунисти, а КАПИТАЛИСТИТЕ (е, може някога да са били членове на БКП, но това е било конюнктурно).

За #КОЙ човек ?

Психопатите са хора, които не просто се управляват от собсвения си интерес. Те виждат останалите като инструменти, като хлебарки, които могат да бъдат мачкани без капка милост, ако това им се прииска. Един психопат е неспособен на любов и съчувствие. Повечето хора водени от собствените си интереси разширяват кръга поне до близки и приятели, за тях им пука. На психопатите и за тях не им пука.

Този президента да го помилва и да го назначат за директор на Софийския затвор.И повече бягства няма да има.Службогонеца,политически оцветен-вън!

Росенчоо, че то 80% от българите са на мнение, че трябва да си гледат своя интерес и другите не ги интересуват! Рецидивистка държава, мама му стара!

Не е лощо да си гледаш собствения интерес - стига да спазваш разумната мярка и да не навреждаш на другите! Според мен, това което се получи сега е в резултат на 45 г. социалистическо криво възпитание. Когато в главите на хората се набиваше, че трябва да нислят САМО за общото благо. Ами не става! Сле това нещата се изместиха прекалено в другата посока - към пълен егоизъм. Бъобще - българите сме сконни към крайности. Затова си патим. Трябва да мине явно още време докато се спази мярата и нещата си дойдат на мястото.

не си съвсем прав. чети класиците ни! та за едни две педи от нива кръв се е ляло! българинът е краен индивидуалист от как съществува като етнос! и това съвсем не е лоша национална черта!! лошото е, не че сме индивидуалисти и егоисти! лошото е че страдаме от завист! към всички и за всичко!

Психопати са всички тези, които ни играят тази сценка!!!!........... А такива сценки са предназначени за дебили........ Значи, те ни имат за дебили.... или сме си такива....ъъъъъ!!!!!!??????

психопат не значи луд, а човек, който постъпва както той реши,интересувайки се само от своя интерес!?!! росен йорданов е гоуем психолог! ми точно нормалните хора постъпват както те решат бе! на деби.лите им казват какво да правят!! и всички се ръководим от своя интерес!! дори и обществения интерес го подкрепяме само когато съвпада с личният ни интерес!!

ооо, гледам има доста хора дето ходят на работа само и само да върви обществото напред! сигурно сутрин преди да закусите, носите банички на съседите си, и качвате хората в рейса преди вас! и в магазина не се бутате за стоките на промоция, а викате: минете, господине пред мен, и да свършат чехлите, за мене ще е щастие че вие сте си купили!вечер не вечеряте от съпричастност с тежко болните в близката болница, и половината си заплата я давате за благотворителност!? неща.стници, защо се самозалъгвате!?

Не говори глупости - ако аз реша, че в мой интерес е да не се мъча да бачкам, а да дойда да ти взема колата и къщата това ОК ли е? Така си решавам - така си постъпвам! Има граница, иска да ви каже психолога, която като се премине и влизаш в психопатията. Има и други хора, освен твойте интереси - и тов се осъзнава от НЕпсихопатите.

ти къде прочете, че пиша да не се спазват законите? пиша ти че аз за мени си съм по важен, от колкото ти за мене! и не ме убеждавай, че аз, и цялото общество сме по важни за тебе, от колкото собственото ти добруване!

Требва МВР-то да пусне чистачки-командоси по следите на престъпното.

Сигурно и надзирателите в момента на бягството са били до тоалетна и за кафе. В тази обсадена от некадърници държава, в която никой не си гледа работата като хората. До вчера тези надзиратели протестираха за заплати ..

Да оставиш рецидивист като Пелов да борави с оръжие в затвора и като следствие да избяга през централния вход, на Централния затвор в центъра на София-това само в Бойков Мангалистан може да се случи !

Значи, вие ги пускате, пък ние трябва да ги търсим и да ги предадем. Мислите ли, че някой нормален човек ще ги предаде и ще се набърка в тази скроена каша?!

Всеизвестно е, че смехът е здраве. Интересно защо вместо най-здравата нация, всъщност сме най-болната?! И в това ли разбиваме понятията?

"Владимир Пелов, който е единият беглец от Софийския затвор, е изграден опасен рецидивист, с психопатна структура" И като така, защо не е под усилено строг режим и като как точно се е сдобил с оръжие и е успял да избяга? Че нещо ми подсказва, че не е прокопал стената с нокторезачката...

Прилича на Яйцевидната глава. Той обаче с тези си качества седи в правителството.

Аман от психолози и охранител на служба-ГЛАВЕН СЕКРЕТАР!Браво на чистачката!!!

Какво значение има какъв е? ВъпросО е КАК ИЗБЯГА ОТ СТРОГО ОХРАНЯЕМ ОБЕКТ ?

"Строго охраняван" трябва да бъде в кавички.

ще ми е интересно да срещна човека който гледа интереса на другите а не собствения си. хааххахахахахахааха тоя психолог е Идиот

Хайде стига глупости! Не вярвам, че не разбираш какво се има предвид. Ясно е, че всеки гледа ОСНОВНО своя интерес, но понеже живее в общество, а не в пустинята, е длъжен да се съобразява в някаква степен и с интересите на други хора или групи от хора и го прави - по съвест или по принуда. Докато психопатът ИЗОБЩО не се вълнува от каквито и да са други интереси освен своите. Чуждите е готов винаги да прегази на 100% заради себе си, без да му мигне окото.

Да не би ортакът му,който убива с ЧУК,да е по-стока!?

Този Пелов е готов за член на ГЕРБ.

Баща му е активен борец срещу капитализма.

Ок...рецидивист - Ок, но Психопат??? Да не е убил с особена жестокост или изнасилил няколко малолетни или жена СИ? Вие на такива им давате по малко годинки сякаш.

Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н.

Много интелигентен тип и висше изкара в панделата! Жалко, че тъпаците незнаят как да използват за нещо полезно интелекта на такива като Пелов!

Жалко е когато тъпаците не знаят как се пише "незнам"!

голема работа, е тва "някой" що за дума е измислена, некой поне има произход от западните диалекти, кой казва ня, вместо не

И като е РЦ (рецедевист ), защо не е на УСР (усилено строг режим )????!!! ами се разхожда из затвора като тексаски шериф. Просто е изумително и необяснимо. Явно затворите в Б-я са вече ЕООД -та.

И като е така, защо изобщо е в затвора? За да се поправи ли? И да стане пълноценен член на обществото? Не сте ли чували за Американското правосъдие чрез електрически стол?

Ами просто, ако ви се отдаде възможност пак да се срещнете с него, вземете го гръмнете без да искате или при самозащита...то не е трудно...

Ако се замислим, при всякя безразборна стрелба в Щатите, убиецът се самоубива.... Винаги се заслушвам да разбера какво се е случило и винаги се оказва, че нападателят се самоубива - според мен "самоубива". Много показателно и за мен много подходяща развръзка. Какво ще го дондурка обществотто до живот, било то и в затвор.

Психолог: Владимир Пелов е рецидивист психопат Виждаме. Нали има снимка.