Плевнелиев заяви, че не може да се намеси в ”Яневагейт”

Силата на една държава не се гради върху това най-високостоящите политици да разрешават всички спорове, а върху ясната система от правила, заяви Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев заяви, че не може да се намеси в ”Яневагейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавно и безусловно.

Еш!? Тоя се е събудил!

Да, споровете други ги решават, не първите.

А къде е Сивушка?

Много си умен, тъпако!А защо мълчиш като посран по конфликта Турция-Русия, давай, безмозъчна амеба, или още не са те инструктирали от улица" Козяк"??Долно краварско мекере и турска подлога, това си ти!!

Народното събрание значи, да започва да оправя, кучешката бакия с политици, прокурори и съдии!?Разгромили Конституцията и вършеещи из държавата, също като едновремешните кърджалии и даалии!?Ама, нали не си лицемерен Роско!?Знаеш, че в Народното събрание, по-голямата част от депутатите са държани стиснати за шиите от господин Боко Будата!?Същия този, който държи и тебе здраво стиснат за шията!Стават нещата, като прословутия "омагьосан кръг" бе, Плевнелчо!?Ако, господин Боко Будата не издаде заповед към депутатите, да свършат една определена работа, те там няма да мръднат и на милиметър, да си свършат работата по законовото уреждане на държавните неща!А иначе по Конституция, господин Боко Будата няма право да издава заповеди към депутатите и да им вменява, какво депутатите да правят или да не правят!?И той сигурно ще каже, че "спазва" конституционните положения!?И "омагьосания кръг" се затваря!Никой никого, на нищо, не може да накара!?Защо например, ти публично да вземеш да предложиш на премиера, Министерския съвет да изготви законопроекти за оправяне на кашата около разтурената Конституция, от мародерски действия на държавни престъпници и Народното събрание да започне да ги разглежда и гласува!?Престани с това "измиване на ръчички", Плевнелчо!

ТЕ ''първите'' в държавата САМО забъркват лай,а и някой друг трябва да им ги бърше,,Махни се от полезрението на хората защото им причиняваш още по голяма отврат от т,н, държава България след като ти си поставен начело,,

Президентът е прав и в нормална държава доста хора да са си подали оставката и да не се сещаме за тях. Сега въпросът е, когато съответните институции са корумпирани и не си вършат работата, кой да се намеси? Като не могат големите в държавата, да излезне наордът ли?

Ами да даде пример с оставката си защото всеки знае че рибата се вмирисва от главата а нашите ''първи'' глави голяма воня разнасят около себе си,

с добро преди да се е оказало късно за теб! Стига простотии, не си интересен , на никому не му пука за теб! Изчезни!

Много е смешно хора, които не могат да управляват дори собственото си семейство да подскачат като петлета

Не е нужно да се намесваш,знае ли човек пак какви ще ги сътвориш.Лежи си ,ходи по екскурзии,вземай си голямата заплата нали са призидент и да не ти пука.Така е в Булгаристан.Никой за нищо не отговаря.Ама ти защо не си в Китай?Кога ще ходиш?

'Силата на една държава не се гради върху това най-високостоящите политици да разрешават всички спорове" Тоя е толкова високопоставен (от Боце простото тикве)и отгоре на това толкова политик(пак заради Боце-тиквето), че не може да си обърше сопола! Боце намери 1 по-голям кретен от самия себе си да го сложи да ръси глупости

Е, да не разрешават всички спорове "първите" - разрешават само тези, от които имат далавера....

Опасно е да се иска каквото и да е мнение от Чехльо. Той или бълва глупости, или се усуква като дърта к.рва, но и в двата случая е абсолютно вреден за държавата ни. Вярно е, че ходът на Лозан Панов има някакъв политически отенък, но също така вярно е, че държавния глава, ако наистина е такъв, трябва да бъде арбитър в такива, важни за обществото, проблеми. Ясно е, че т.н. етична комисия на ВСС е компрометирана и е неестествено да се очаква дори и намек от обективност в работата и. Точно по тази причина, заради замесване имената на премиер и гл. прокурор /умишлено с малки букви/ е необходимо действие от държавния глава. Е, при положение че не се казва чехльо или п.тьо!

Ти не можеш да бъдеш "първи".Поне не и хормонално.

Президента дали знае,че там, в разговорите се намесва някакъв Делян и ги командари всичките.Не вярвам да е Делян Пеевски, някой друг сигурно е!

Само баба Цецка, АКО ИСКА, може да испържи смрадливата цаца? Толкос мазна и охранена, не бива да се хвърли !

Не може един цървул да си дава на всеослушание мнението за нещата извън обора, а когато трябва да си гледа кочината, същият цървул да реди, че не било негова работа. Цървул, бе, цървул!

На практика твоето надменно отношение показва ти какъв си, а не той какъв е? Аз мисля, че Лозан Панов трябва да напусне поста на председател на ВКС защото зае политическа позиция от мястото на безпартийна институция.

Cтoлюбoвъ

Надменно? :) Объркал си поста. А аз мисля че президентът трябва да си даде оставката, защото когато излизаш от политическа партия и заемаш върховна длъжност, то почти винаги си зависим от партията си. Пример? Всичките ни президенти.

По-добре е за президента , а още по-добре за държавата и народа, е той никъде да не се намесва.Защото намеси ли се - само каши създава.

jingiby

Този човек не знае къде се намира...

Те само ги създават.

Правилно е отговорил, защото не му е работа на президента да се прави на съдия. Много се чудя на политическия ход на Лозан Панов и все повече си мисля, че това е провокация към президента към противоконституционна дейност.

Първите ,инфантилни тъпаци и не трябва въобще да ни занимават с глупавите си брътвежи!!!!!!!

Първия в даржавата РБ може да назначи магарето си за "Прецедент", но не може да си завира носъ вгз на омацана сврака- съдИя-мастия, след като Втория гербер говоВри, че вече с тях не си общувал !? Апропо, кога ще те вземе шефа ти, Бойко 2, да те води На резитба ?

- Изказванията, направени от българския президент в последно време предизвикват доста негативна обществена реакция. Прави ли са тези, които смятат, че държавният глава трябва да подаде оставка, академик Марков? Едни казват, че той е вреден за страната, а други обратно - смятат, че той е човекът, който има смелостта да казва каквото мисли. - Президентът не говори каквото мисли, а каквото му кажат или каквото чуе от Вашингтон. Ден преди той да обяви, че руски хакери са хакнали сайта на ЦИК и президентската институция, се оказа, че помощник-държавният секретар на САЩ е обявил, че Румъния и България ще бъдат следващите жертви на руската агресия. Плевнелиев се вслушва във Вашингтон и силно се надява, че ако е проамерикански настроен, ще бъде подкрепен за втори мандат като държавен глава. Само че аз не виждам как Съединените щати могат да назначат президент. Те могат да назначат министри, но все още не могат да назначават президенти в Република България. И слава Богу! - Според някои експерти президентът дори извършва държавна измяна в конституцията. Има ли такова нещо? - Това трябва да кажат юристите. Но той има едно странно качество - да говори бързо и да мисли бавно. Плевнелиев изпреварва опасно мисълта а той е държавен глава и трябва да обмисля всяка дума. Изявленията му в толкова страшно време като днешното са абсолютно необмислени и звучат извън реалността. Той трябва да преценява външната политика с оглед на националния интерес, а не да залага само на една карта.

Тези, които са писали изявлението на Плевнелиев, мислят българите на глупаци. Кой прокурор може в момента да разследва аферата "Яневагейт", след като всъщност става дума за "Сотиргейт"?

Снощи излиза запис, че Янева предлага да плаща на Ченалова да не "опрасква" Главният Прокурор, сутринта Методи Андреев по Нова ТВ казва, че Главният (в случая не градинар) е "настъпил мотиката", по-късно и едната "гнила ябълка" е на изслушване във ВСС, а той, Главният, днес в командировка, няма го на заседанието на ВСС ... и Дикoff пак не можа да му задава неговите си въпроси. Интересна командировка в разгара на такъв скандал!

Би трябвало да започнат да махат всички Съдии. Повечето са избрани с подкупи. Съдиите са ЗАВИСИМИ само от тия които им платят достатъчно голям ПОДКУП. Трябва да ги избират или Президента и Народното Събрание, или направо на Избори както е за Депутати.... А президента, ако не е започнал да краде , да вземе да си намери Добра ОХРАНА. Явно хората които са включени в НСО( Службата за охрана) не го пазят добре и може да починат и други след детето му. Тия в НСО може и да са взети заради роднински връзки или след платен Подкуп. Преди 10- 15 години, доста от Мутрите имаха карти на НСО..... Има и една партия- ДПС, която когато е в властта, винаги се краде много, и в страната в абсолютно БЕЗЗАКОНИЕ- така беше при Любен Беров(1993-1995г), при НДСВ(2001- 2005 г ) и при Тройната коалиция на БСП, ДПС и царя(2005- 2009 г)..... Дори и малките деца разбраха, че ДПС е партия на Турски агенти и Шпиони и единственото което правят е да Крадат и да извършват Диверсантска дейност в полза на Турция.....

горчивата истина е че още от живково време българина е свикнал да го управляват слугите на Русия и Турция

се вадят кестени с чужди ръчици, докато една презокеанска сила действително управлява България.

ганьовците са дребни мошеници и измекяри като жалките продажни съдийки, затова няма оправия, даже и президента не иска да се пъха в тази помия

Първия идиот се мисли за първи!

Този човек се мъчи, мъчи и нас, сигурно става за бизнесмен, но за президент - не!

ха ха, тука отрепките пак плачат плюят и се лигавят, президента не е руска подлога и затова е сложен да ви командва, ако не ви хресва марш в Сибир

Sm3hurk0

По-добре си вземи президента и отидете при оффффшорните му сметки и не се връщайте ! Бъдете щастливи !

ти не си президент, ти си някакъв форумен идиот, затова няма да казваш кой какво да прави, а ще правиш това което ти се нареди от тези които са повече от теб

Един фалшив президент ,като продукт на фалшифицирани избори и Бойко Борисов,никога не може да е между първите българи.

Марионетката си остава такава завинаги !

Навремето покойния проф. Брадистилов, когато искаше да каже на студентите си че са тъпи като магаре казваше "И магаре да вържа пред МЕИ-то, за 5 години инженер ще стане." ТА питам се дали по логиката на професора, уважаван математик, за 4 години човек може да стане президент.

От МЕИ-то и инженери ли излизат?

Пак лети из облаците нашия. ич го няма. Огледай се наоколо, вож какво става, бъди адекватен... Правила... а какво става като се нарушат - това трябва да каже. ама не. Ние си го знаем че е куха лейка. Благодарим все пак че не се изложи този път!

Аз гласувах за този на президентските избори и сега искрено съжалявам и си давам смета какъв глупак съм. Единствената ми утеха е, че за да стане президент за него са гласували множество глупаци, т.е. не само аз съм глупак. Лошото обаче е, че за когото и да гласуваме сме винаги в положението на глупака. Че и не можем никого да сменим с някой друг, те са всички едни и същи!

Драги, грешката ти е поправима, защото догодина отново предстоят президентски избори. Но този път бъди по-внимателен и не гласувай за подкрепения от ГЕРБ кандидат - новия председател на БАН, който лично отиде в турското посолство с местан и ДПС, за да представи неоосманската доктрина на двутоглу, изложена в книгата му издадена на български език.

Признат грях не е грях! Но не се заблуждавайте, че за него са гласували и е спечелил повече гласове! Спечели с чувалите носени и подменени от герберодупедатите с Цвъковата "макалатура" на бюлетините от Костинброд! Хай со здраве!

Като прочетох, че и ти си гласувал за този идиот малко ми олекна, защото и аз направих тази глупост и до сега не мога да си простя. По тъпа лейка от тази ирландска пастирка не мога да си представя. Може и въображението ми да не достига, но тоя продажен кретен счупи всички рекорди. Като капак на всичко се гласи за втори мандат. Затова усилено ближе гъза на американците, но не е познал. Те се възползват от него и от оня гъз военния министър, но с отвращение!

Бай Иване, на мен не ми олеква, защото засега не виждам алтернатива. Ясно е, че на тоя времето изтича, но е ясно и, че отново ще ни предложат да избираме сред кандидати със същите най-долнопробни параметри, т.е. същите продажни кретени и чичосамови ибрикчии. Не случайно бай Алеко писа: "Тури едно магаре и него ще избера за депутат"! Това за нас е вече правило и става така, че за всички избори ни турят все магарета да избираме. И макар и на мен да не ми стига въображението, че да си представя по-отвратителен "от оня гъз военния министър", със сигурност и следващият набор от кандидати не ще да е по-различен.

Бе тия нормални ли са? Около нас всичко гори тия се събират да си говорят. Няма никакви конкретни решения за: 1. Запазване на неприкосвеността на границите и връщане на ислямските нашественици, които само засега са без оръжие. 2. Нямат становище по въпроса със сваления руски самолет над сирийска територия. 2. Нямат становище по евентуално очертаващата се переспектива за възраждане на умрелия вече южен поток. 3. На свикания преди време КСНС пак си говориха и пак нищо конкретно не направиха. Питам се нас идиоти ли ни управляват.

Не питай, всички го знаят!

Аз още не мога да разбера магаре ли ни сложиха за президент или ИТ инженер и то такъв, способен да предсказва бъдещето на XT.

Твоя инжелер по ИТ разбира от ИТ, толкова, колкото разбира и от строителство и точно толкова колкото разбира от това и дебелото Лиле. Боже Господи помогни!!! Нас ни управляват дебили.

нЯмски паркинЗжия е, а не е ИТ или строител! :)

Поне от 10 години, първите в държават не разрешават спорове. Те ги създават, даже само скандали причиняват!

Каква обич лъха към поставения президент от коментарите. Жалко, че не може да се види всенародната любов, защото последните повече от половината са скрити от някой.