Плевнелиев упрекна Борисов за оставката

Ще действам бързо, още утре започвам консултации с всички парламентарни групи за сформиране на ново правителство - всички заедно, не поотделно, за да няма и капчица съмнения за тайни коалиции, договорени в президентството. В понеделник ще връча мандат на ГЕРБ. Правителството трябваше да довърши мандата си, това бе отговорната позиция.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев упрекна Борисов за оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се защо ГЕРБ сдаде властта,вместо да се заеме с монополите ,както бе редно.Използвайки повода ( 2-3 капки кръв),остави народ сам да се оправя.Правя си извода че Борисов нито можеше (както обеща),нито искаше да удари монополите.Избра най-лесното,избра интересите на партията пред тези на Държавата.Историята с моноолите ще се забрави след 2-3 месеца служебно правителство.

ако вие измените,ще ви се поиска оставка,защото знаем как и защо дойдохте на власт,ние знаем,че и вие сте в енергомафията

ако вие измените,ще ви се поиска оставка,защото знаем как и защо дойдохте на власт,ние знаем,че и вие сте в енергомафията

В парламента 209 депутати гласуват за оставаката на министър-председателя.Но Плевнелиев е против това. Тогава за каква безпристрастност можем да си приказваме.

МАФИЯ МАФИЯ !!!!! РЕФЕРЕНДУМ ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА

Някои наблюдатели вече говорят за края на ГЕРБ. А алтернативата - правителство на БСП и ДПС, не е никак радостна за България. Спомняме си много добре как протече управлението на Тройната коалиция. С други думи: на България отново й предстоят тежки времена, казва в заключение бившият германски посланик в София Клаус Шрамайер

Въобще не ме интересува Колорадо мен...Но не мога да не споделя, че когато спа на Мечи чал през януари, заптиетата му бяха завардили паркинга пред началнато станция на лифта и аз мъкнах двете си деца със ски обувки 200 метра нагоре по асфалта. Защо, бре г-син президенте, твоята сигурност да е по-важна от моите деца?

Много е смешен този човечец "прзидента", който се мисли за Обама! Мрънка като ученичка - ама какво искаме от него, той с жена си неможе да се оправи ,та ще оправи цял народ!

Не питам от къде са ти милионите. Според мен с един огромен акъл освен Бил Гейтс не може на твоите години да бъде милионер, но не гледам в паничката ти. Можал си направил си.Питам се защо комунягите не пищят за твоите милиони, но това е друго.Не помните ли какви боеве се водеха по софийските улици. Ами ако имаше жертви, за които червените бяха готови.Те винаги са били готови. Властта сме я взели с кръв и т.н.Та ББ може би преувеличи като каза,че затварят ЧЕЗ, трябваше да каше че ще влязат в процедура, каза че намалява цената на тока, което бше възможно, но вече не и смяташе, че ще потуши напрежението, но не би. Затова президенте здаде властта,защото следваше жертва. Анадъма?

Всяко зло, за добро!! Позицията на президента е честна, правилна и създава предпоставки президента и ИНСТИТУЦИЯТА президентство да бъде таксувана в бъдеще НЕ като цитадела на ГЕРБ, а като представителство на ВСИЧКИ българи.

по-тъпи коментари, никога не сте правили, дами и господа, другарки и другари, по-тъпи и от блеенето на държавния глава.....

Омекнаха му краченцата.... Няма вече гръб, не знае какво да прави и на къде да се обърне... Сега?... Накъде?.... Бре, да му се невиди... Каква стана тя....

ЗА 2013 Г. И 2012 Г БЮДЖЕТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е 53 МИЛИОНА, КАТО НАМАЛИМ ОТ 240 ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 ДУШИ БЮДЖЕТА ЩЕ ПАДНЕ ПОНЕ НАПОЛОВИНА, А БИ ТРЯБВАЛО И ПОВЕЧЕ. ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА 2013 Г?????????? ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА ЗА 2013 Г. - 566 405.95 лева???????

Само глей да не туриш хер Флик,че ще запалиш държавата,умнико.И по-кротко с укорите към шефа.Смешници сте.

Комсомолецо този глупав народ започва да се усеща, в каква престъпна ситуация е попападнал която ти защитаваш. МОДЕЛЪТ, МОДЕЛЪТ не работи. Ти като стар комсомолски кадър на партийни родители и генералски комунистически тъст трябва да си чел книгите на чичко Ленин дето пише, че: НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО СТАРО МУ, ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ПО-НОВО МУ = РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ.

Бил са бил отказал, дрън- дрън! Просто му казаха да се маха, иначе БиволЪт, щеше да го отнесе окончателно. Умното врабче преди да глътне камъчето, си го мери отзад, за разлика от богопомазания.

Автобуси са извозвали кой доброволно кой срещу заплащане стотина човека в болшинството си оядени общинари и кметски подлоги от Ямбол...Същото е ставало и в почти всички градове..

Много тъпо и лишено от всякакъв реализъм изказване на човек ,който по презумпция е длъжен да е обединител на нацията и ДА ПОЗНАВА ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА !!!Правителството работи с УКАЗИ!!!Със силата на закони !!!!!!!!! Стига те да не нарушават Конституцията ,както беше досега !!!!Да не се измива тоя бивш комсомолски секретар !Какво безвремие ?!Сега трябва да пращаме сигнали и жлби и ИНСТИТУЦИИТЕ СА ДЛЪЖНИ ПО ЗАКОН ДА ОБРАЗУВАТ ДЕЛА СРЕЩУ НЕСПАЗИЛИТЕ ЗАКОНИТЕ И ЗАОБИКОЛИЛИ ГИ ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА НАЧЕЛО С Бойковото правителство и донесения от него хаос в управлението и институциите !!!

КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА?? Да се върнем малко 3 години назад ! Знае досеща ли се някой как ПЛЕВНЕНЛИЕВ влезна в правителството на Бойко Борисов. Който намери отговора на този въпрос ще разбере какъв ще е състава на служебното правителство. Мога само да дам един ЖОКЕР - ключова дума е и тя е ИВО ПРОКОПИЕВ. Кой е този прекрасен българин родолюбец е друга тема можете сами да проверите...следва.

Не чух от този чиновник нито един отговор на исканията на протестиращите, чух някави увъртания за някакво си спазаване на конституцията. Това не е начина за промяна, това е протакане и печелене на време. Този човек е неспособен да застане против статуквото и ще го брани с всички явни и неявни средства.

Усещате ли как в цялата ситуация президентът - мека китка се опитва да се уреди като най-големия тарикат? Не така, Росенчо, с тези си дошъл, с тях ще си ходиш!

От всичко написано веднага се вижда, че президента е предател, маша и фурнаджийска лопата! ИМПИЧМЪНТ ЗА НЕГО!!!

Тази марионетка, смешник, нагаждач, да ходи със своя гуру ББ да сади картофи в Банкя! Седяха в парламента и какво направиха толкова години срещу монополите - нищо, взимаха си поредните пачки пари от тях за себе си и за своята партия!

Препоръъчвам ви да прочетете днешния в-к Преса -22.02.2013. Там е нашисано какъв е бил плана на ГЕРБ, кой и къде е организирал автобусите с хора. Накратко: трябвало е да се съберат поне 20-30 000 души и техника в подкрепа на Борисов. Организирани са рейсове ор кметове и парт организации в Пловдив, Пазарджик, Дупница (оттам и цигани) и др. Уви, събрали са се по-малко от 1000 души и планът е пропаднал. Затова Борисов не е оттеглил оставката си. Но голямото мотаене и дългите... още изказвания в Парламента вчера са били именно затова - да се осигури време повече рейсове да пристигнат отвън. Вие преценете СПОНТАННОСТТА. Без коментар !

Не си написа; най-важното: Целта е била като се събере народа Тиквата да каже: Натродът ме иска и да оттегли оставката

хода на борисов е много добър, даже отличен и сугласуван с уса и русия. не му трябват подкрепленя или не точно в този момент. като се закуса сувсем тои мамка му ще излезе пак в бял костум на пиеро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде мога да намеря дебатите от днес.защо на никои саит не могат да се видът, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ФАЗАН ИЛИ ОБИКНОВЕН ПУЯК, НО СЪС СИГУРНОСТ СИ НЕГРАМОТЕН! НЯМА ДУМА КАДЕ-ИМА КЪДЕ! СРАМОТА Е ДА НЕ ЗНАЕШ РОДНИЯТ СИ ЕЗИК! НАУЧИ ВЕДНАГА ГРАМАТИКА!

С вялото си изказване Плевнелиев ясно показа, че няма никакво намерение да променя каквото и да било. Като човек на статуквото той е негоден да извърщи каквато и да било промяна и трябва незабавно да се оттегли, за да даде път на радикална промяна, Велико Народно Събрание и т.н.

тази религя е застояла преклонението пред по силня и др. витае в небесното сврухестествено. пълна полуззивне суотвецтваща на начина на гивот.вместо религята младите да прочетат някои философски теченя и да си сасдадат мироглед. не от фолк певизите, не от verno!!!!! какво пиша къде ми го слагат

тази религя е застояла преклонението пред по силня и др. витае в небесното сврухестествено. пълна полуззивне суотвецтваща на начина на гивот.вместо религята младите да прочетат някои философски теченя и да си сасдадат мироглед. не от фолк певизите, не от не можело да има велико нс, глупости. преди няколко дена един от нсбоп, predi niakolko dni edin predstavitel na Pif Paf фуфа фифа или де да знам откуде, каза че след като човек се пенсионира е нормално да изнесе папки и документи. следя форума на никои не му направи впечатление tova ili se priema kato neshto normalno верно!!!!

Консултации със сегашните партии!?!?!?До сега само от тях само погроми,а от сега нататък ще ще цъфнем. Подхода на президента е може би конституционен,но не е в унисон с исканията на хората.Значи трябва и той да си ходи.

от 11 години сам отвад океана като икономически емиграт и няма да се варна докато има червенокожи и партя на етническа основа под формата на движение за права и свободи.в балгария няма да има мир и единство в обшеството докато тези две сасловя не си понесат вината и не бадат осадени за всичките престапленя които изваршиха след 89 год.народа скандира мафия и всички ван но защо трябва да поставя и правителството на боико под сщя знаменател ???тои вече доказа че против руската енергиина мафя,против наркоразспространителите,против отвличанята,оволняваше дори и за намек за корупця на сащата минута ,спря кражбите от евро фондовете и строеше непрекаснато инфраструктурата на другата балгария.това не се харесваше на червените и турците и започнаха с евтини провокации:фалшива заплаха за атентат с доган,манипулиран протест в които се поставиха на практика неизпалними исканя .защо тези исканя не бяха поставени преди 5-10 год. и тогава заплатите бяха ниски и тогава нямаше работа и тогава саществуваше валио топлото и енергиина мафия.ижода от всичката тази магла която се опитват да вкарат обшеството е:незабавни предсрочни избори ,даване мандат на боико борисов за следващите четири години сас спецялни правомощя за да разчисти авгиевите обори които не са чистени 2з години.това е единственото правителство на което може да се гласува доверие.доказано имаше доверието на всички в европа и америка и за балгария започна да се гледа с уважение и беше забелязана като даржава с добра репутаця и давана за пример.има ли някои които може да обясни защо е толкова силно желанието балгария да се варне вав времето на лукановата зима и да се разиграва отново старя сценарии които вече сме го гледали?отново се говори за каргла маса на която ще седнат скритите функионери на червените или псевдо сини и турци които ще ви правят нови семи и модели.

Стой си там; глупав си, пък и неграмотен. Никой не пита за теб тук.

Боклук , стой си там и въобще не се връщай! Аман от такива боклуци като вас, които бягате като мишки от собствената си държава и се връщате само когато имате икономически интереси от това (като този смотаняк ДянкОфф който се завърна, само за да си напълни банковата сметка и нищо повече).

РАботят служебните правителства, как да не работят?! Особено това на Софиянски - упорито " на ползу роду".

Добро утро! Е е е, много станахме платените драскачи тук! Като прибавим и тия наивници "от идейни подбуди" става много пренаселено и безинтересно.

Президентът няма големи затруднения....има богат избор от ид... Трифонов-Голямата Тиква е готов за Премиер, но моите пристрастия---- държа Дянков да остане финансов министър- искам си увеличението на пенсията от 1 април!

Прозира страха на президента,че той е човекът на деня,той ще трябва да взема решения,ами сега.Най лесно е да укориш този зад чийто гръб си се крил до сега,че те е нагърбил с "несвойствена" работа,не е като да раздаваш медали.Този човек няма силата,мъжеството,авторитета,знанията и нюха за да вземе правилно решение.Това му идва много и първите му изяви са едно предателство спрямо всичко,което е направено за него.Поне това не трябваше да прави.Длъжен беше да се консултира,да помисли,да чуе мнения,предложения.СТраха се оказа по-голям.

В бронирания мерцедес, зад три кордона полиция, военна охрана и нсо, нищо не се чува и вижда, особенно за страхливия човек, който си е запушил, очите, ушите и устата за всичко освен личния интерес.

Цялата ви партия ГЕРБ е една страхлива партия създадена от калинки и неграмотници и нищо повече!

Хубаво да слушате какво ви казва комсомолецът! ... нали за туй наш Цецко ви го тури на изборите!?

Е ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ И ТИ ЛИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ. ТИ ЛИ ЩЕ РАЗВЪРГТИШ РУЛЕТКАТА НА ИЛУЗИИНЕ, ВЪРТИЛИЖКА КОЯТО ВОДИ ДО ЗАТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОСЕГАШНОТО СТАТУКВО т е ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ИЗХОДА Е ЕДИН: - ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗВЪНЕРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ -НАЗНАЧАВАНЕ НА ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ -КРЪГЛА МАСА БЕЗ УЧАСТИЕ НА ПОЛИТИЧИСКИТЕ СИЛИ СЛУГИ НА МАФИЯТА -ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ -НОВА КОНСТИТУЦИЯ ПРИЕТА С РЕФЕРЕНДУМ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ,АКО НЕ ПРЕДПРИЕМЕТЕ ТЕЗИ СТЪПКИ ПРОТЕСТИТЕ НЯМА ДА СПРАТ. НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА ДОВЕДЕ СТРАНАТА ДО БАНКРУТ, ЛИКНИДИРАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА, ХВЪРЛИ Я В ЛОНОТО НА НАЙ-БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА. нАРАВИ ГО РАЗУМНО ИНАЧЕ И ТВОИТЕ ДНИ СА ПРЕБРОЕНИ. НИЕ СТОИМ ПРЕД ХАОСА.

старче не знам колко си стар но този филм си го пропуснал за които пишеш а аз сам го гледал.когато стане напечено комунистите започват да саздават анархия,атентати,провокации за да могат да се измакнат.всичо това което си написал е правено.

тази религя е застояла преклонението пред по силня и др. витае в небесното сврухестествено. пълна полуззивне суотвецтваща на начина на гивот.вместо религята младите да прочетат някои философски теченя и да си сасдадат мироглед. не от фолк певизите, не от бб, не от фасе боок

носи си чаршафа на гробищата, бавно.!!!!!

каква нова конституця, какви 5 лева? англя няма конституця, дали булгаря е по-демократицна и богата страна?...хвашатите се да работите, щото наблоява деня, в които на еропеиците ще им писне да плащат и после елате ни вижте.

на тебе ли да работя ли идиот за жулти стотинки, ако трябва и нова конституция задaлжително

Англия има конституция. Магна харта се казва.

Айде бе Плевналиев, откога чакам този момент, пък и не сама аз, а и Азис и Ибрахим Манафоглу. Ох баня, ох кеф.

те в един отбор ли са прости ми за невежеството

НИЕ ТУК СТАНИШЕВ НЕ КОМЕНТИРАМЕ! ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ТОЙ НЕ Е БИЛ ПРЕМИЕР, НЕ Е ХОДИЛ ПО ПРЕМИЕРСКИ СРЕЩИ И ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ, КАКТО СИ ПРОЧЕЛ..., АКО МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ, НЕ НАРИЧАТ "БАТМАН"!"БЪДИ МЕН" НАРИЧАТ ВАГИНАТА, КОЯТО НИ БЕШЕ ПРЕМИЕР! И НЕ ГО СЛУШАЙТЕ МАЗНИЯ СЕЛЬО, С НАМАЗАНАТА С МАС ФИЛИЯ, ЧЕ СТАНИШЕВ МУ Е ВСЕ В УСТАТА, ЧЕ ИМАЛО БИЛО ЗАГОВОРИ С/У НЕГО ОТ ГОДИНИ, А НЕ Е ЛИ ТОЙ НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ЗАГОВОР С/У НАС НАРОДА, НЕ Е ЛИ ТОЙ НАЙ - ГОЛЯМАТА, ЛЪСНАЛА ДО СЕГА РАЗРАБОТКА НА СЛУЖБИТЕ? НЕ Е ЛИ ТОЙ НАЙ-БЕЗДАРНАТА РАЗРАБОТКА НА КРЕМЪЛ СЛЕД ТОДОРА ЖИВКОВА?....ЗАЩО МЪЛЧИТЕ, НЕЗНАЕЩИ/ПРОТЕСТИРАЩИ/, ЗАЩО НЕ НАВЪРЗАХТЕ НЕЩАТА, ДА НЕ БИ М/У ВАС И СВИНЕТЕ В ПОДКРЕПА НА БОКО , ДОКАРАНИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА ИМА РАЗЛИКА?

да отцасти не го везвеличаваи и не си прави кумир

не се зяанимаваи с неща които не са твоята уста освен.......... всички пAрдят в едно гAрне таино, да не им се види как им свете задника

много ти е почервенял задника товариш

Идеята му е да се върне и пак да се оправдава с "предишните" - от служебния кабинет. А нашата задача е да не го допуснем.

Какво има да решава служебното правителство, то толко време нищо не се реши сега за 2 месеца трябвало да работи....

чакат ни 3 години нищета,не че ако беше останал нямаше да е сущото. стягаите терминала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сигурно се чудите "А СЕГА КАКВО?" ще става? Потърсете в Google "Прецедентът Исландия" и ще имате посока в тези дни.

Компютърните специалисти биха казали, че е време да форматираме диска, да инсталираме Линукс и да рестартираме компютъра :)

ислучете представители, формулираите исканя........, за да ви всеме някои на сериозно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментарът е изтрит заради СПАМ.

СЛАВИ ТРИФОНОВ СЪЩО ! АЗИС, ОРЛИН ПАВЛОВ, ЛЮБО ОТ "ТЕ"... СЪЩО, КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ, ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ПАРЦАЛЕВ, ЗДРАВКО, ЛЮБЕН Д., КОЦЕТО КАЛКИ, ДОНИ, КОШЛУКА, БАРЕКА, КРАСИ АВРАМОВ, ЕВГЕНИ ДИМИТРОВ, ВЕСКО МАРИНОВ, ГЕОРГИ ХРИСТОВ, ЕВГЕНИ МИНЧЕВ, ДЕНДИ, МИЛКО, ДИМИ, БРАТЯ АРГИРОВИ, ДЕАН НЕДЕЛЧЕВ, ГОТВАЧКАТА НА ГАЛА, ....

ПРОПУСНАХ, ПРОСТЕТЕ, МИРО СЕГА СЕ ПОДВИЗАВА В РЕАЛИТИ ЗА ПЕВЦИ ОТ ДУЕТ КАТАКЛИЗМА..., НАЙО ТИЦИН, БИВШИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР, ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ, НИКИ КЪНЧЕВ И ДР. ... МНОГО , МНОГО ДРУГИ, ЖЕНИТЕ НЕ МИ СЕ ИЗРЕЖДАТ, А И НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА, КОЙ КАКВО ЗНАЕ И КОЙ КАКВО ВИЖДА! ВИЖТЕ ГАЛА, ГОТВАЧКАТА Й, ... ЕДНА БИВША БРАДЪРКА - ОТЯВЛЕНА ЛЕСБИЙКА СЪЩО!

И ЦЕЦО, И ДЕЛЯНЧО, И НА ЕФРОФОНДОВЕТЕ МИНИСТЪРЧЕТО - УЧИТЕЛЧЕТО ПО ФИЛОСОФИЯ, И ВОЛЕН, И ЯНЕ ЯНЕВ!

Плевнелиев е един от ТЯХ и едиствения му наистина полезен ход, с който поне малко ще изчисти задръстения си имидж поне за историята е сам да си подаде оставката и по този начин да отвори място за истинските промените в България.

бяга от велко народно с-е защо ли

Червената агентура, която залива този форум е болезнено фокусирана на сексуални теми - Росен Плевнелиев не го иска жена му, всички са герберасъи, по-рано седерасти. Тази болезнена фиксация е типична за пациенти страдащи от еректилна дисфункция. Единственото което може да ги възбуди е реализация на садистичните им фантазии - да бъдат надзиратели в концлагера Беляне или целувката на другаря Доган. Върви народе възродени, след тях кум светли бъднини върви

аМА ТОЙ НЕ Е ЛИ ГЕЙ? КАКВА ЖЕНА?

ВСИЧКИ ГЕЙ ХОРА ДА СА НА СВЕТЛО, АКО ВСИЧКИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ СЪЩО СИ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СА САМО ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ! ДРУГАРЮ ПЛЕВНАЛИЕВ, НЯМА НИЩО СРАМНО И ДЕЦАТА ЩЕ ВИ РАЗБЕРАТ...ИМА В ЕВРОПА МНОГО ГЕЙ МИНИСТРИ И УПРАВЛЯВАЩИ! ПРИЗНАЙТЕ СИ ПРЕД ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ЗА ДА НЕ ВИ МАНИПУЛИРАТ ИНТЕРЕСЧИЙТЕ! ТОВА ВИ ПОСЪВЕТВА И ТАНЯ БУРОДЖИЕВА -ПОЛИТОЛОГ ОТ ЕФИРА НА ТВ - 7 В ПРЕДАВАНЕТО НА ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ!!!

Забелязахте ли, че в речта си Плевнелиев защити монополите и ЕРП-тата, точно тизе, които изведоха хората на улиците.

Цвьк

Има друг начин естествено. За съжаление е най-трудно постижимия... Ето ти го: нощ е.провинция.5-6 смели момчета " арестуват" полицая на смяна в полицейското. Обират оръжието. Режат кабелите, обират радиостанциите, обират gsm-те. Ако това стане към 12:00, тези момчета ще имат преднина от поне 2 часа, докато застъпи другата смяна или се върне астрата от патрул. Няма да е много трудно...особенно с нашта заспала полиция. А сега си представи същия сценарий във всеки един по-голям провинциален град( защото полицейски управления едва ли има по селата). Наблягам на провинцията, защото в големите градове тези 5-6 смели момчета няма да имат шанс. Та кажи сега какво не ти харесва на плана?

Абе от къде го избраха този президент "смешник" , жена му не го иска а иска някой друг да го чуе!!!

НА 4 ДЕКЕМВРИ 2012 СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ КАЗВА: "ГЕРБ могат да си отидат по друг недемократичен начин" 05.12.2012 Но във вторник (04 декември 2012) останахме потресени, когато го чухме да казва как ГЕРБ щели да си отидат по друг начин, ако не си идат с мир. Бравос. Демократичен лидер си има ПЕС. И кой е другият начин? Тогава се питахме, по кой ли друг начин могат да си отидат ГЕРБ! Днес вече знаеме! Високи сметки за ток, протести... висчко това е планувнано от БСП и ДПС и е част от предизборния им план за ново червено правителство на БСП и ДПС! А и Костов и Сидеров удариха и те по едно рамо!

ГОЛЕМИЯТ НАРОДЕН... Е ДРУГИЯТ НАЧИН!!!