Плевнелиев обещал да не препъва руските проекти

Фаворитът в президентската надпревара в България - кандидатът на управляващите Росен Плевнелиев, обеща на в. "Комерсант", че няма да възпрепятства дейността на компании от Русия, пише руското издание.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев обещал да не препъва руските проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще гласувам за Плевнелиев!

Плевньо не е съвсем със себе си. Това си е болест.

Плевнелиев ще се справи отлично като президент!

Плевнелиев, Попова и Фандъкова - това са хората!

Желая на Герб успех на изботите!

Какво искате от човека, той от давна е загубил идентичност и независимост като човек, а никога не е бил и политик ,така че по-скоро е куриозен случай на случайно попаднал, от колкото някаква сериозан кандидатура. Прост фигурант и нищо повече.

Какви са тези гугутки на снимката? Хайде, моля ви се, малко по-сериозно! :-)

Като му са толкова свидни руските интереси,да се кандидатира за президент на Русия.

Съжалявам,г-н Плевнелиев,губиш ми гласа! Стана ми ясно,че и ти си рубладжия като бащицата си Бойко.

Тоя ми става, ама адски антипатичен.

ялко за плевнелиев! тхесно казано до момента 80% от сините бяха готови да гласуват за него. сега веце не. всиките ми познати и прятели, които подкрепяха синята коалиця , бяха готови да гласуват за него още на 1-ви тур. сега мисля тхе вситхки ще се отдрапнат. не ни трябва страхливо мекере, подложило главитхка пред руснаците. щом няма да преци на руската мафя и техните бг партниори , знаци ще преци на нормалните хора като мен. дотук с плевнелиев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сините ??? Жалко. Че кой ги брои за гласоподаватели - един файтон хора. Ив. Костов отдавна им видя сметката ... и продължава да ги довършва.

А-ааа ... Казали ли си на-накрая кой си ти и имаш ли място на платената-от-народа трапеза, Плевнелиев, А ?! Море, я гид оттука, гиди канални изделия ниедни !!!

Плевнелиев е разумен и практичен човек.И знае какво говори и върши. Човече, вразуми се, напразно се лютиш...

Извинете, ако е прозвучало гневно ! ... Приемам Вашата персонална оценка за господина, предполагайки че имате по-директни от моите наблюдения/данни ; И все пак -- как-точно предлагате да бъде осигурена прозрачноста и адекватноста на действията му по темата ?! ( Но своевременно/ефективно, а не `след дъжд качулка` .)

и му повярвали на мухльото с безличната патка до него .....смех смеееех голем смех....

Кой болен мозък е измислил, че това е "фаворита".

Болен да - ама мозък, пък защо?

Парламента е предизборно блокиран от Герб, техния плевнялиев се крие като съсел от горящо стърнище, е на какво прилича това, на бай Тошов режим мирише. Ще има да вземат. Ще си избираме други, тия да продължават да се крият.

Ще избираш - друг път. Аз правя изборите и ще сложа когото реша. Със следващите избори ще е същото. Ей на това му викам демокрация прокарвана със силна ръка. Хахаха, щели да избират... хахаха!

Тези "влюбените" кога ще се женят:))))))

Правителството на ГЕРБ,подпомогнато от американския посланик,направи каквото можа за препъването на т.н."руски проекти".Считам,че и руснаците губят вече интерес и насочват капитали и дипломация към други държави /пример-Кипър взема от руснаците кредит2,5 млрд.$ за инфраструктурни проекти/.А някои руснаци без ирония и ехидност твърдят ,че България е държава със затихващи функции и е рисковано да се правят съвместни проекти.

САЩ имат сега само една много проста външна политика- да спъват Русия в Европа( и да крадат пари от цял свят), но не и да спират руската олигархична мафия, заедно с руските мръсни капитали да се подвизава из Европал Прочети коментара ми от 11:13 долу.

С една дума- САЩ се страхува ЕС да се обедини с руските природни източници, защото това ще засили еврото и то ще измести долара от пиедестала на първа световна валута . Долара води битка на живот и смърт да остане първа валута ,а еврото е най-големия конкурент на долара. Но руските мафиотски черни капитали не са опасни за САЩ, щом са пари каквито и да са на цвят, са добре дошли за САЩ. Но те са опасни за добрите и често развиващи се икономики на ЕС, защото са мръсни те ги подронват заедно с еврото.

Знаете ли колко кандидати има за "носене на отговорност" като ББ - пълни джобове, имоти, разходки, мачлета...Дай боже всеки му "носенето на такава отговорност"

Принципа да плещиш, каквото ти дойде на езика, както на комсомолско събрание, тук не работи. Една дума на криво и си аут. А думите на криво станаха страшно много...от две години на сам.

Слугата , на слугата на Русия-Боко Рапона, естествено ще бъде и СЛУГА на руснаците ...:))) Закопаването с АЕЦ- а предстои:гарантирано от герб ::))

Никакъв го няма тоя мишок Плевенлиев, два лафа не може да върже, без да чете. Само се крие и се снима с разни хора, като продавач на паста за зъби. Абсолютен издънко, тръгнал и той барабар петко с мъжете.

Глупости на търкалета! Това няма нищо общо с руско-българските отношения. Кръга "Капитал" който Плевнелиев управлява, откак е на власт е вкарвал само руски капитали в България. А това не са капитали на руската държава(такава нема, Русия е поделена територия между няколко олигарха), това са българо- руски смесени капитали , предимно български, крадени и изнесени в Русия и станали собственост на новоизпечените български олигарси. Това лесно може да се докаже, като се види кой е вносителят.

От самото начало е ясно каква ще е схемата с президентствиото на ГЕРБ. Но това е по-скоро добре, отколкото зле - ясно е че ББ ще носи отговорността. Нещо, което при управлението на бСП никога не е било ясно. Какви ще са отношенията с Русия зависи преди всичко от самата Русия. Надявам се да са разбрали че така, както са я карали с доносник Гоце, Дришльо Станишко, Р. Овч и цялата червена пасмина от средния ешелон няма да я бъде. И такива изпълнения с подписване на документо като с оня мушмурок Първанов (не доносник Гоце, друг един) няма да се повтарят. И ББ не е човек, когото могат да плашат. Само от Русия зависи дали ще бъдем братушки или ще им теглим една майна. Второто е по-лесно, но не е полезно нито за България, нито за Русия. А руснаците е добре да знаят че имат 1 млрд положителен баланс от търговията с нас. И е много лесно да ги отбримчим. Не че е добре, но от влошаване на отношенията те ше загубат повече. И ако така искат - моля. ББ не иска така, но ако руснаците продължават да вършат глупости няма да му мигне и окото да им "духне под опашката". Така че внимателно, другари. Само внимателно.

Ех... стратег, стратег е туй КГБ, та дрънка!!!

Ти продължаваш да получаваш факсове в задния си двор и да си мислиш че ти наливат акъл от там ! Категорично не е акъл!

Няма нужда от тия обещания, защото човека си е никой и никой ще си остане.

Внасям уточнение за IP адресите. Законът изисква до 1 година да се пазят данните за всеки IP адрес от доставчика + данни за трафика. Това е законово изискване за всеки интернет доставчик и влезе в сила през първите 2 години от управление на ГЕРБ. С други думи и да си рестартираш модема и да имаш ново IP , пак се знае кой си и от къде си. Единственият начин за анонимност е чуждестранно прокси. При прокситата има друг проблем, че лесно се гепят пароли и лични данни. (те и затова ги пускат повечето). Ако ще ползвате прокси, го правете само за коментари или други прости неща. В никакъв случай за онлайн банкиране, електронни пощи и т.н.

Всяка дума на този измислен герой е фалш и лицемерия. Преди две години плюеше всички руски проекти. Толкова често се пребоядисва, че боите не могат да изсъхнат, а най-лошото е, че само ни излага и злепоставя на всякъде.

Здраво се хилят престъпника и глупачката.Те така ще се хили жално и след изборите.

Жалка лицемерна картинка - довчера плюеха Русия, сега и целуват задника ! Писна ми от евтин популизъм - плевенлиев да обясни високите цени на магистралите и защо от ЕС не искат да върнат парите изхарчени от него и началника му бойко за безмислени строежи с помпозни откривания ? Кой ще възстанови тези 4 млрд. от бюджета изхарчени малоумно ?

Росене, кажи си! Кажи за АЕЦ Белене, за да ти предскажа изборния резултат.

ТОЯ Е ГОЛЯМО МЕНТЕ. И УСМИВКАТА МУ Е ИДКУСТВЕНА, СТОИ КАТО ЗАЛЕПЕНА..... ТАКА СА МУ КАЗАЛИ ПИАРИТЕ. А СИ Е ПИОНКА.

Ако Плевнята ще работи както до сега за развитието/т.е. за фалирането/ на дребния и среден бизнес по добре да се откаже от президентството. До сега имаше по голяма възможност да докаже , че работи в тази насока но дребния и среден бизнес са в колапс!

Тоя не става за нищо.

Когото и да бяха излъчили от ГЕРБ, все ще фаворит. На фона на всички останали, резултатът е предизвестен. Това е най-доброто в момента за България. Старите изпечени мошеници продължават да мислят хората за заспали гайди и я карат, както в миналото. Това не върви и логично ще за губят - за радост на мислещите и можещите хора в страната.

Пък новоизпечените мошеници не ни мислят за заспали гайди! Хайде стига подигравки!

а Бойко дали знае за Русия? пита ли го?

Усещат червените бандити, че скоро Гоце-Триперо си тръгва и ги обхващат едновременно бяс и ужас. А бъдещият президент на България спокойно и рационално обяснява, че няма по принцип да пречи на общите проекти с техните кремълски господари, а ще се ръководи единствено от българския национален интерес. Какъв потрес, другари от "Позитано"!

Нибелунге, ако изберат Плевела кой ще е президент, той или Бойко? А какъв национален интерес защитиха с продажбата на Булгартабак, с продължаващата контрабанда на цигари, за развитието на българския бизнес и българската икономика, или продължават да изстискват последните левчета на българина, останал без здравеопазване и все по-необразован и неграмотен, но бъркат в резерва....

Толкова е жалък този човечец.

Калфин никога не е бил жалък

"Фаворитът в президентската надпревара в България".Кога тоя помак и престъпник стана фаворит?Народът ще каже кой е фаворит и кой не,а всички проучвания показват,че Роско Плевела няма да стигне до балотаж.Така че не ни занимавайте с посредствени хора от миналото.

Ти на кое небе си? Плевнелиев печели още на първи тур с голямо мнозинство. И е точният човек за БГ - Президент. Какви ги плещиш и се самозаблуждаваш?

Ей,анонимен мишок , не само , че Плевнелиев няма да спечели на първи тур , ами ще загуби катастрофално изборите . Началото на края на мизерната ви и жалка партия герб .

И какво му е точното: -комсомолското минало -говори бавно и тихо -втора или трета производна на ББ е -екипен играч в екип чийто водач говори от 1 лице единствено число -послушен,потаен,раболепен

Как ще препъва руски проекти, та той просто е задължен да слушка. Прочете му биографията. Дори и излъскана, достатъчно говори на който може да чете между редовете.

мишка и мишле те нямат собствено мнение боико командва тия хамстери

Няма да спъва руските интереси в РБ, но и няма да е толкова ,,ключов съюзник на Русия в България" както Гоце, който прави големи шлемове на гърба на българите. Плевнелиев е умерен и разумен политик.

ТОЯ ХАМСТЕР - ПОЛИТИК !?

Обяснето ми защо Плевню бяга като дявол от тамян от дебати с Кунева и Калфин. Представете си само за секунда какво ще се случи с кандидат президент в САЩ,който отказва дебати със своите основни опоненти.

защото с тези двамата няма какво да дебатира

Че какви са тия Калфин и Кунева, че да им обръща чак такова внимание да влиза в дебат с тях. Има си къде по-важни работи.

И коя му е важната работа. Те освен да се хвалят и обещават в началото ....,пък после каквото им се каже. Наивен народ сме и това си е.....

Не само от дебати бяга. Той по принцип си бяга, бяга от съселяните си, бяга от Б-я, бяга от работниците си в Германия, на които им дължи пари, от немските служби които му "връчиха" черен печат, нищо че сега се движи с дипломатичвски паспорт даден му от Борисов. Бяга от подизпълители на Бизнес Парка. Бяга от мррб, където забърка мноого гъста боза. За това как "не е взимал и давал" подкупи всички яуха и разбраха. Единствената цел е да се скрие зад някакъв имунитет, със всичките си грехове, че доста се поизмори от бягане. По всичко личи, че ще трябва да продължи да бяга.

има една велика песничка на група джендема- работници с червени потници прослушайте я! и спрете да плюете г-н плевнелиев той е готин

Да, вЕрно. Знаем я. "Да живей, живей труда.../чуждия/"

Да избереш Плевнелиев, значи да избереш Борисов. Липса на самостоятелно мислене, изпълнение на волята на гуруто на ГЕРБ, парадоксално подчинение на президент на демократична република на министър-председател, който си отива, неизяснени обстоятелства около корупционни практики, и още десетки пропуски, които ще ни излязат през носа - това агония вместо развитие на държавата. Докога?!

Ами като избрахме кмета на Бургас Димитър Николов,що така успя да усвои евро кинтите и града за един мандат супер много просперира? Щото има желание за по-добро и обича града си независимо,че е от ГЕРБ. А ся де,парадокс? Май с желание стават нещата,а не кой от ква партия е...

Що лъжеш ,бре . Бургазлии необичаме кмета си ,който се оказа голям мошенник и далавераджия . Бургас мрази герб

Трагикомедия е този. Вместо да говори глупост след глупост, най-добре е да се снима с Путин, ама не става.

Преди да напусне министерския пост, кандидатът за президент със своя заповед принудително отчуждава земя, погазвайки върховния закон, а за собствениците е "отредена" цена от 40 ст./кв.м

Мен по Цоциалистическо точно така ми очуждиха декар земя и сграда /сега до метрото/... Момчето е добър ученик.

Какво го плюете човека, той си е бизнесмен боли го оная работа за вас. Успешен бизнесмен явно намирастх се в партиайта на нереализираните комунисти, може да е дете на БКП и той и така. Като не ви харесва гласувайте за някой друг или както аз смятам въобще не гласувайте и тва е. Кво си губите времето да ги коментирате.

Този президент на Русия или на България иска да става??? Или иска да спечели вота на руснаците за него??? Хъх...

Е нали уж на американците се дупим. Ся пак на руснаците ли? Имаме ли толкоз вазелин?

Владо, момче младо, скрили са вазелина дълбоко на "Позитано" и няма кой да го открие...

Пленелиев "обеща", смешно е, както е обещавал на работниците си в Германия, а после се оказало, че даже и осигуровки не им е плащал.

Г-н Плевнелиев не е ли кандидат за президент на България? Хайде преди всичко да се защитават българските интереси в България, а ако те съвпадат с интересите на други страни, тогава да говорим за сътрудничество с тях! Другото е продажност и родоотстъпничество!

Не е ...Той е "президент" на ББ и е "палачинка" от класа, винаги "удобен" когато търси изгода..........

Абсолютно вярно! Съгласен съм