Плевнелиев: Всяка държава в ЕС да има ”гореща точка”

Правото на убежище е основно човешко право. Решението на бежанската криза е в общоевропейско решение.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да набарам на м...а ти червената точка,продажен прецедент долен.

КАК ТИ ГИ ПОБИРА МОЗЪКА ТИЯ ДИВАЩИНИ , САМО ПРОСТОТИИ ОТ УСТАТА ТИ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ.

Дир, не разбрахте ли, че правите лоша услуга с пиара си на този. Пак идиощини ръси. Той знае по-малко отколкото хората,които търсят информация и четат и си чатят и говорят с други държави. Хабите енергия.ЧаоА на вас и този - погледнете на гърците къде са горещите точки - на островите и в Пирея, а не в населени места из държавата им. То бива тъпащина, но поне с мярка!

Плевнелиев - #ОСТАВКА! Митов - #ОСТАВКА! Вие не изразявате волята на огромното мнозинство от българския народ. Махайте се!

И този го тресат "горещи точки"!

Не случайно точно тези четирима са в САЩ - на едно място са се събрали всички безродници, липсва само С. Паси. ИМПИЙЧМЪНТ! - казано на езика на тези, на които слугува ПРОДАЖНИЯ ни преЦедент.

ПП. Защо жалкият ни преЦедент не предложи създаване на "горещи точки" в САЩ? Защо да са само в ЕС?

Да превърне в "горещи точки" някои от именията си, например на морския бряг, който и без това не може да се присвоява от никого, а е обществена собственост! Що за групичка антибългари са се събрали там? Срамувам се, че в началото харесах Георгиева, която си позволи да говори абсолютно нелепи приказки за "подобряване" на древния ни генофонд с културно изостаналите араби, които след приемането на исляма не са дали нищо на света! Срамувам се!

Чуйте я, в Ю-тубето, и, кажете, на кого би могло да е гласчето? Стаен агент Крка

Забрави госпожа Кунева!

Не Ви ли омръзна, не Ви ли се гади да повтаряте безумните приказки на робинята Изаура Феркел. Нима, нямате собствени разбирания, достойнство (национално и политическо)?!? Що за българи сте, г-н Роско, Митов, разни госпожи и прочие. Един герой от сериал, казва: На първо място е семейството, на второ - бизнеса. Кое за Вас е от първостепенно значение, м?

"не превозваме хора без документи" гати майтапа, само дето бакшишите и мангалите ги затварят в пикапи и камиони легално до задушаване. Младите щяха да избягат на 80% ако имаха достатъчно пари или образование и не им ги искаха като условие за Шенген. Плевнелиев в пълен продажник и идиот.

Никакви горещи точки! Зелени карти, за които да кандидатстват в посолствата и оттам да се преценява кой има данни да стане европеец. Не да ми идват тук разни забулени, които не мога да гледам. Идват, свалят кърпите и ако искат религиозен символ, да носят полумесец или каквото се сетят, на верижка, както аз нося кръстче. Не бива да им се разрешава по никакъв начин да се отличават от нас - европейците. И не повече от две деца, за останалите - никакви помощи!

Какво ги засяга безродниците изметнали се на другия край на света за България!?Над 300 000 са само в Чикаго!Децата им не разбират български!Роската ръси романтика за "бежанците"но това не се споделя от българите останали у нас!Време е да се обясни колко души правят една гореща точка и дали ще се приеме от народа!Владиката каза стоп на "бежанците"!скоро ще има и стоп за Роско БокоДоги ....!

Тоя идиот зорлем поема огъня върху себе си. Оня ден Бочко с пот на челото се измъкна от капана "гореща точка"... Така беше притиснат до стената, че едвам се отърва без особени поражения. А сега този клоун му се явява като ангел-спасител.

Добре де, защо Роско все го снимат отблизо? И кат дава интервюта пред медиите - обграден отвсякъде и микрофоните в лицето. Иначе президент.

Сантимантален подлец...

лелеее,тоя е по-продажен политик и от Зъбльо. Ръчиците да ми изсъхнат,че за него гласувах да се таковам у главата...проста! Да даде Бог да го шпорят "бежанците" в горещата точка...

На какъв език държа речта си? Предлагам му да държи същата реч пред президентството на български, като преди това покани всички желаещи да го слушкат.

''.....гордее как в България всички религиозни общности живеят в мир и разбирателство...'' Та казваш чехъл , крайно време е да го прецакаме туй съжителство , като всяко друго нещо по стар народнен обичай. Зареждайте , зареждайте ислямисти пък после гледайте бърже да бегате , а нас ни оставете тук да се наслаждаваме на съжителството.

Единият си говори едно и се разхожда до САЩ. Другият си говори друго и се разхожда до Брюксел и накрая става каквото началниците кажат.

вижте, гражданино на ес - плевенлиев, използвам случая да се обърна към всички антихристи, които са заели позата "загрижен", "хуманен" и "филантроп". следното: докато не престанете с медийните си манипулации, как вие избягващите данъците в офшорките си, крадящи богатствата на африка, продаващите оржия срещу педофилия и човешки органи и други все ВАШИ ДЕЛА на демонкратизираните и демонкратизиращите, ни обвинявате НАС, (тези, които ви осигуряват благата и ви избират за да ни съхранявате и се вслушвате в Нашето мнение!!!) в престъпленията, които сами вършите изход за вас няма да има. а тепърва потъването ви е предпрограмирано! това е! кой разбрал - разбрал. а неверниците - те си знаят!

Човешко право ли? КОЙ стои зад това варварско преселение,КОЙ си затваря очите и защо? КОЙ разрешава на тези млади мъже да вилнеят безнаказано на европейска територия? Вместо да им хвърлят по един бой,да ги вкарат в заграждения и после на кораби-кой от където е дошъл?!

"Правото на убежище е основно човешко право. " да! но нека да ви цитирам Корана, другарю плевенлиев, за да ви докажа, че вие сте неверниците! "84. И приехме от вас обет: Не проливате [един на друг] кръвта си и не се прогонвате [взаимно] от домовете си!. После, засвидетелствайки, вие потвърдихте това. 85. После се избивахте и прогонвахте от домовете им някои от вас, като си помагахте против тях с грях и вражда. И дойдеха ли при вас като пленници, ги откупвахте. А ви бе възбранено да ги прогонвате. Нима вярвате в част от Писанието, а в друга не вярвате? За онези от вас, които вършат това, няма друго възмездие освен позор в земния живот, а в Деня на възкресението ще бъдат подложени на най-суровото мъчение. Аллах не подминава вашите дела. 95. А не ще я възжелаят никога, заради онова, което ръцете им са сторили преди. Аллах знае угнетителите." Вие, лицемери, сте угнетителите и нашият гняв скоро ще се насочи и към вас!!!

Главнокомандващият къде е? Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

къде видя мир и разбирателство -в катуница ли ? в гърмен ли? в орландовци ли? във всяко поциганено българско село има такъв огромен проблем който скоро ще завладее цялата страна!

плевенлиев е меркел за българия. аз и пак повтарям. няма изход за продажниците, лъжепророците и лицемерите, които служат на сатаната в човешки образ и подобие! но щом са рекли да се противопоставят на БОГ/АЛЛАХ. кой може да ги спре? аз ли?

скоро улицата ще измете всички стари политици -цитирам лех валенса

Реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да почете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици.

Нашта G точка къде е? :)

това не са бежанци -това са нашественици които изяждат нашите жалки заплати и доходи ние и без тях умираме а с тях сме тотално леш те искат да ходят където си пожелаят и смятат че това е тяхно право да се разположат на метеното в най-проспериращата част на европа и ние сме длъжни да им осигурим всичко -ай сиктир!

плевенлиев, за вас и вашите манипулаторски медии трябва да има нулева толерантност! защото вие насаждате етническа омраза към местното население, със своите изказвания! вие сте за съд, заедно с банки муун, всички нпо-та и цялата ви "царска" сган! "Откровение:19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство."

Я кажи Роско колко души има в една "гореща точка"?Колко време ще останат и до кога ще увеличавате бройката?Народът да пресметне някои работи за някои хора от власта!

Да наистина, пропуснала съм я, но и тя е в кюпа извън всяко съмнение.

докато има полза и печалба за нпо-тата. докато има за какво властващите да се гаврят със собствените си народи, като ги обвиняват в собствените си грехове, докато има "избори", които на практика са назначения и докато тази система не се самоубие, както и става! Благодарение Богу! И Слава Нему!

Женурята - без бурки, хурки и халки на химена - само по монокини - само така може да се показват по "горещите и сърбящи точки", само така! Вижте Микеланджело и Сандрос Ботичеки са ги рисували едно време! А днес, в 21 век ще ми се мотаят по чаршафи и пижами!

НАЙ-ДОБРАТА "ГОРЕЩА ТОЧКА" Е СОПАТА. ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО.- ЗДРАВА 6-МЕТРА ОГРАДА-ТОК-ВИШКИ-ГРАНИЧАР С КУЧЕ И ЗДРАВА СОПА ЗА ИЗПРОВОДЯК. В САЩ НА МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ИМА 6 М.ОГРАДА. ТАМ С МРЕЖИ ПУСНАТИ ОТ ХЕЛИКОПТЕР ГИ ЛОВЯТ И ГИ СТОВАРВАТ ОБРАТНО. -В ИЗРАЕЛ ОГРАДАТА СЪЩО Е 6М. БЕТОННА И Я ПОСТРОИХА БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛИ????

ами щом за баш майстора на българската манипулативна социологие и метристика, като тази на народния ватомобилен(грешката е вярна) концерн (какъв присмех има в народен и концерн) - другаря а. райчев смята че: цитирам!" В други времена това може да стане и престъпник... Лошото момче, обезателно, еми той иначе няма да чупи. Той цяла империя е тръгнал да чупи. Той е тръгнал да чупи цяла империя Султанат. Сериозно е намислил да го запали и така, общо взето се е опитал. Значи, общо взето е успял в крайна сметка, макар не той, а неговите последователи. Еми той е конекрадец. Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време. Избягъл е с него и го е продал, и е отишъл в чужбина. Това не е революционно действие, това просто е действие на протест. Това е бунтарско действие. По късно, под въздействието на Раковски и на други там идеолози, това отклоняващо се поведение се осмисля по този начин, по който ще го направи велик в историята.Забележете не е първо идеята, а после бунта, а първо бунта, после идеята. И това е много важно, което се крие от децата."

това е обединителя на българия .. няма др президент който да е успял да обедини всички българи ЗАД себе си ... обичат го всички .. и искат да го наобичат както го наобичват в ус посолството преди всяка негова обществена поява ... любов .. мн любов за нашият президент

Преродената пастирка, българският вечно неадекватно ухилен президент Росен Плевнелиев, който никога не знае какво говори, чете от листчета и е забогатял, спейки по паркинЗите (негов цитат!), след консултативния съвет по национална сигурност коментира атентата в Бургас по следния убийствен начин: Ние сме длъжни да дадем шанс на всички хора по цялата планета да си свършат работата. Разследването се води много глобално в много държави и чрез много институции. Този човек, ако има психиатри у нас отдавна да са го прибрали там където трябва. Според Плевнелиев всички хора от цялата ПЛАНЕТА сега си вършат работата заради атентата. И ние трябва да им дадем шанс. Не е истина. Просто не е истина. Палячо.

Всяка държава членка да има президент като плевньо! няма само ние да страдаме я

кончита какво казва по въпроса? все пак е брадата манекенка и лицето на посрещачите на нео-европейците на "своя територия", която си откраднаха с манипулации. на следващата евровизия??? (такава визия от която може да ти прилошее до там, че да извикаш: не мога да се наплюскам толкова много, колкото ми се ще да повърна, както го е казал евреина по времето, когато хитлер е започнал кристалната нощ, каквато днешните световни политици извършват към всички народи!!! ) ще участват пакистан, афганистан и.. плевенлиев, като певачка в милицията на още по-новите щази...

Решението на бежанската криза е в общоевропейско решение. А, защо не и американско.Нали те забъркаха кашата.

За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията. ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът.