”Атака” сезира главния прокурор за гавра с портрети на Левски и царе

Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров съобщи, че партията му е сезирала главния прокурор за гавра на ученици с портретите на Васил Левски, цар Симеон І и цар Борис І. Волен Сидеров дори поиска и арест на момчетата, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” сезира главния прокурор за гавра с портрети на Левски и царе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново и за кой ли път посягат на ценностите ни?! Били роми и не знаели с кого се гаврят. Да ,бе,да!Стигнали са до единадесети клас, а как не разпознават великите ни личности?! Научени са все да се измъкват ! Родителите им не плащат ток,вода,постоянно получават помощи,обучават децата им безплатно,не плащат дънъци ...И какво ли още не! Имат само права - никакви задължения към държавата ни!Лъжата и измамите са начин на живот за повечето от ромите!Защо ли тогава тези гавраджии - роми да не се опитат да се измъкнат от отговорност?!Ако бяха български деца,властите щяха да ги разпънат на кръст,но нали са ромчета?!Защо да не ги оправдаем ,като повярваме на "невежеството"им! Пък и няма да си създават работа институциите...И пак ще им се размине! Жалко само за България и ценностите й!!! Само се питам-- няма ли в Добрич патриоти? Къде са те в този момент? Май и те дълбок сън са заспали... Крайно време е да се събудим и да бъдем бдителни!Да опазим страната си и историята й чисти и неопетнени за нашите деца!!!

големи шматки сте.спрете с тези обиди.аз сим циганин и не ги оправдавам сигурно ще сим краен,но заслуяват затвор.както и да е,но сим сигурен че 90% от коментиращите не знаят кога е роден и убит левски и кои са ликовете на другите двама на портретите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kgb777kgb

Е сега съм склонен да подкрепя АТАКА !!! Арест , изключване от училището / щом не знаят кои са тези на 17 години / , отнемане на всички помощи , детски и всичко възможно , съд за родителите а тоя дето щял да коли може ли някой да ми го покаже на снимка и да каже къде точно живее ???

Ей сега ако Бат Бойко им спретне един съдебен процес като на Шамара и сие даже може и да си помисля, че делото срещу Шамара и компания не е защото в "песента" му се споменава ГЕРБ, а наистина заради гаврата със светините!

Може и да е случайно съвпадение във времето,но тази идиотщина на младите цигани в Добрич и оскверняване паметта на ген.Делов в Кърджали,намирисва на добре поддържан механизъм с терористичен привкус от турско-циганската партия ДПС.Какво по-голямо доказателство от това за нейната противонародност и противоконституционност?! Докога и докъде ще продължава толерантността към нея?

И КОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ-ЗАЩО ПО ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ-НАЦИОНАЛНИ ИЛИ ЧАСТНИ- СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА КАНЯТ САМО ЧАЛГАДЖИИ?! КАКВО СТАВА С БЪЛГАРСКАТА ДУХОВНОСТ? КАКВО Е ТОВА МАСОВО ОПРОСТАЧВАНЕ?! И,БОЖЕ МОЙ, КОЛКО СЪЛЗИ СЕ ИЗЛЯХА, КАТО ИЗГОНИХА БОНИ ОТ ПОШЛОТО ВИП БРАДЪР!! МИЛА РОДИНО! КАК ДА ТЕ ЗАПАЗИМ, КАТО СМЕ МАЛЦИНСТВО....

Ще избавим България, макар и да сме малцинство, когато пуснем малцинствата да вършеят тръни на главите на. До тогава "... ПО ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ-НАЦИОНАЛНИ ИЛИ ЧАСТНИ- СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА КАНЯТ САМО ЧАЛГАДЖИИ?!" И също, докато не се схване максимата "Разделяй и владей", като РАЗСЛОЕНИЕ, ДИФРАКЦИЯ, КОАГУЛАЦИЯ, ФЛОТАЦИЯ, РАФИНИРАНЕ...

Преди известно време излезе АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ на турски.По всички телевизионни канали тече чалга,просташки предавания като ПЪЛНА ЛУДНИЦА,ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ и др.Попитайте някого кой е този на банкнотите ни и гледайте тъпи физиономии. УДАРИХМЕ ДЪНОТО !Сега започваме да копаеме НАДОЛУ.

Атака, ВМРО, НФСБ и пр. националистически партии и движения да проявят благоразумие! Спешно се налага, всички да забравят за разногласия, спорове, лични интереси, ами да се обединяват в един блок, с една идея - оцеляване на България! И поставяне на основите на реална демокрация! Моля, не апелирайте с "излезте на улицата и да ги изметем", защото държавата ще стовари цялата си сила, за да се разправи с протестиращите и да преиначи и обезличи тяхните искания. Опасността е достатъчно сериозна, за да се решава от улицата. Голяма значение има количеството на протестиращите, а очевидно българите са малцинство (особено в някои градове). Гражданите ще подкрепят националната кауза и с излизане на улицата, ако тази кауза води от една сговорна дружина от знаещи, можещи и културни хора. Такива има в България! Помнете: "И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът..."!

Hевbзможно е ромите, които са в Yчилище и всеки ден гледат портрета на Bасил Lевски да не знаят кои е Lевски!!! Hеобходими са строги вbзпитателни методи.

Не приемам извинението на циганина Севдин Валентинов! То не е искрено! Не му вярвам, че не е знаел, след като е стигнал до гимназия по транспорт! И питам аз, българските правителства (сега министъра Игнатов), какво направиха, че нито един български гражданин да не бърка лика на Левски с този на Азис?

Много хубаво си живеем под командването на ГРОБ - храним циганите и ги поим, плащаме им сметките, а те ни убиват и се гаврят със светините ни! Хвала на управлението на боко тиквата - заличителя на България! Да не вземе някой да се подлъже и да удари шамар на мангалите - веднага ще бъде осъден и вкаран в кауша.

Чшшш, по-полека. Партията, която най-много хрантути циганите, е БСП. Да припомня ли, че в Коалиция за България членува и Евророма на циганския лидер Цветелин Кънчев /лежал в затвора и освободен предсрочно от агент Гоцэ, за да осигури гласове/?

Защо да не сквернят?! След като това е политически коректно, кой ще попречи на цигани и турци да сквернят, кой както може всичко българско?! От 23г. нямаме българска държава. За какви български ценности може още да говорим?! Министри на образованието преиначават историята, отстъпват от българския език, съсипаха цялото образование, за да стане достъпно и лесно смилаемо за хора, които не желаят да се учат, работят и живеят в държава, наречена България. С икономически методи разгониха българите по света. Останалите и да протестират ще бъдат незабавно арестувани и разследвани за хулиганство, екстремизъм, фашизъм, нетолерантно отношение към малцинствата, които отказват да се интегрират. Няма как! Ще гласувам за Атака и ВМРО - последна надежда за оцеляването на България.

Браво другарю! Кой казва че защитниците на миналото били луди?!

Вместо да се чуди къде да се мушне и да се разхожда, кога ще чуем най-после мнението на Плевнелиев. Това е точно работа на президентството, то се занимава с символите на държавата и героите загинали за нея.

Когато бойко му разреши!

Какво мнение от този, не виж че не става за нищо и той го знае, та превърна президентството в туристическа агенция, поне да не е в страната.

Ако Плевньо си въобразява, че така ще я кара, да си трае, да се крие и да се шматка къде ли не, много се лъже и мандата няма да си изкара.

Да, това е пошло, просташко и гадно. За Левски всъщност. Иначе за най-големия предател в българската история - малоумника Борис, въвел тъпото християнство, хич не ми пука. Но да има някъде закон, който забранява подигравката с исторически личности? Особено пък живели преди векове...

Основна заслуга за "обучението" на младите имат Слави Трифонов и чалгата, гърмящи от всяка ТВ! Доказателство за това е твърдението на др.Макс, Лудият.

Ти сега какво, нов Дарвин ли си! Нов вид ли откри. Циганите са си и си остават отделен вид и нито плевенският Славей, инито Лудия не могат да имат заслуга за случилото се. Освен ако трябва да приемем,че всеки циганин има повече права от какъвто и да е инакомислещ българин. Мойте почитания. Но и чалгаджийката Деси слава оценява, че от чалга се печели, на отБетовен или Моцарт в България.

Др.Равел, след като изслушах запис от Вашето прочуто "Болеро", прекъснах работата си по "Лучия ди Ламермур" за ди ви пиша, че в България се проповядва умишлено нихилизъм и омраза, а не любов към Отечеството и това го правят такива като вас, атакаджиите, не само чалгата и Слави Тр. и подобните нему телевизионери.

По-кротко с лозунгите! Това за евреите го твърдят само другарите от лявото пространство, защото не е било тяхна заслуга(спасяването). А този БХК защо толкова ви боде в очите, замъглени от "червената правда"?

Другарки и другари, "уводните статии" по темата, гъмжат от лозунги за насилие и кръвопролития, проповядвани горещо от Веселина и Лудият МАрКСист. По-кротко, има си органи, които да проучат дали това не е поредната, добре платена провокация.

Другарю, серГей Ви лъже, изборите няма да ги спечелите! Колежката от Малта, и колегата Лудия не са партийни членове, макар че се мъчиш да ни заблудиш с "р" то което се опитваш да ни заблудиш. Виждам, че те е обхванали предизборната треска, ама е още твърде рано. А тези на които главата е за мисене сме те претеглили веце и сме те сложили на "кантара"Ашколсун

Малко съм позабравила българския език, та ще помоля някой да ми преведе какво точно е опитал да напише и да каже, др.МЕНЕ, че не се разбира, ама хич.

Аз и колежките ми от остров Лесбос сме против насилието и тежките телесни повреди, за които пледира госпожицата от остров Малта.

Нашите пак са дали по 20 лв. на ром и порция кебапчета...Добре свършена работа и поле за действие на нашия човек -Волен Лидеров!

И какво чак толкова са направили? Да е забранено някъде?

тя много додре знаят,че всички сте дупедавци и няна да има никакви последици.арабите за някакви си карикатури запалиха света! това е разликата м/у двете цивилизации,коя сте победи??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А имаше един министър, който рева за руските гювендии......Къде е той сега?

Като не знае кои и какви са тези, чиито ликове са на портретите, питам най ОТГОВОРНО: КАКВО ПРАВЯТ В УЧИЛИЩЕТО ПО АВТОТРАНСПОРТ. тОВА СА СЛЕДВАЩИТЕ НЕГРАМОТНИЦИ, КОИТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПО ПЪТИЩАТА И МАГИСТРАЛИТЕ СТРОЕНИ ОТ ГЕРБ. ТОВА ЛИ Е НАЧИНА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ ЦИГАНИТЕ. ТЕ НИТО ЗАКОНА НИТО ПРАВИЛНИКА ЩЕ ЗНАЯТ, А СИ МИСЛЯ И ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ДАСКАЛИТЕ ДЕТО СА ГИ ПУСНАЛИ ДА ИЗПЪЛЗЯТ НА "ТОЗИ БОР ВИСОК" Помните ли по реборда на 100 левовата монета с ликът на монарха от преди 51ва "БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ"

Айде пак са ви виновни даскалите за чалгията и простотията, която цари в семействата! Училището не е цирк. Даскалът не е клоун. Училището е сериозна институция и който не е обяснил на детето си за какво ходи там, а се надява изцяло на чуждите хора, е пълен глупак и селяндур. Образованието е задължително до 16 годишна възраст. Тези "деца" са на 18 и ако те не знаят за какво ходят на училище и как да се държат, виновни са родителите им, а не учителите им. Горките учители, които ще го отнесат заради мазните циганета! Браво на Волен! Имам го за малко краен, но в случая е много прав.

нико

Ами за гавра с цял един народ защо не се сезира главният прокурор? За гавра с живота и бъдещето на децата , на пенсионерите , на работещите за 300 лв.? Кой ще се сезира главният прокурор за 3 млн. емигранти прокудени от страната насила . Ами за кражбите на политиците , за двойното правосъдие , за корупцията навсякъде?За беднотията , мизерията и глада на хората? Намерили с какво да се занимават , а хората за пореден път ще отложат вглеждането в свойте проблеми , но няма да е задълго...

безнаказаността е не само за циганите, но и за мафиотите, разбоиниците-убиици, комунистите, политиците, дупетатите, садиите, прокурорите, министар председателите, президентите.

ivia

От тая история на мен ми хрумва че телефона е краден и може да се проследи в чий профил качва снимките и да се върне на собственика. А тъпото цигане даже не е разбрало какво му се случва

Давайте им пак пари, да гласуват за вас!!!

Само Герб.