Йосиф Сърчаджиев: България е Цигания, върви надолу

Нападнаха ме цигани, излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! България вече е Цигания*!

Обратно в новината

Коментари - Йосиф Сърчаджиев: България е Цигания, върви надолу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йозко, що съ праиш на интересен?!

и некадърен. Нищо не става от него.

Ти си един от тези които ликвидираха България.В България да си артист, спортист и турчин комунист. Върни си дипломата от ВИТИЗ, понеже е комунистическа бе толуп

Така ли г-н Сърчаджиев, сега пък го играете учуден ли?? Питам, тъй като си спомням, как при първите избори треперехте от "демократично" възмущение и ронехте сълзи как лошите комунисти, какво били направили с някакви бюлетини. А впоследствие се оказа - нищо, по-точно етюд, сценка с "фалшива новина", съчинена от някой, а ти, без каквито и да е скрупули изпълнител на главната роля на на подстрекател, но и ни демонстрирахте начинът по които ще въдворявате "демокрацията":-((. Към това, като прибавим и заслугите на близкият ти приятел и съмишленик Иван Костов, който, да не забравяме, че освен приватизацията, въпреки предупрежденията въведе ударно и т.нар. Здравна реформа, и Втори адвокатски колектив, вместо съдебна реформа ... :-((. Така че, Сърчаджиев, с твоите хора това заложихте, а с този ви начин на мислене, с тези ви методи и "идеали", какво друго, нещо друго ли си очаквал?? Е, този път нещо засегнало и теб, но пък вероятно имаш висок дувар и висок стандарт, нали ?? P.S. Обръщам се на "ти", тъй като не те познавам, но след този случай не те уважавам, като човек.

И ти помогна, Йосифе, обслужвайки циганина- приватизатор, пък рева, пък чудо! Лицемер, не ни се вясвай!

ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЙОСКООО,ПРИ ТАТО ТОЗИ ЦИГАНИН ВЕЧЕ НЯМАШЕ ДА Е ЖИВ ОТ БОЙ,А СЕГА ТВОЯ РОДСТВЕНИК -СОРОС ЩЕ ПЛАТИ НА ДОКТОРИ И АДВОКАТИ И УБИЕЦА СКОРО ЩЕ Е НА СВОБОДА ,НЕ СИ В ЧАС ЙОСКООО,ПРЕГЛЕДАЙ СЕ....

А ние какво да кажем,че СМРАД постоянно ни тероризира с такива като тебе ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕВИННИ ЗА ВСИЧКО ГЕРБЕРАСТИ И ДЕМОКРАСТИ, НА КОИТО ВСЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯТ КОМУНИЗЪМ ИМ Е ВИНОВЕН. НАЛИ СКАЧА ЗА БАНАНИ!!! НА СЕГА ЯЖ КАФЯВИ. Виж какво се е случвало при Тато с такива. "През лятото на 1989 г. 19-годишният тогава Радев отбива военната си служба в Строителни войски. На 17 юли той убива жестоко старица в ловешкото село Горно Павликени и веднага е задържан. Затова на 10 ноември 1989 година, Военният съд в Плевен го осъжда на смърт чрез разстрел. В началото на следващата година решението е потвърдено и от Върховния съд. Настъпилите промени в България обаче спасяват живота на Радев"

Е... трябваше да яде бой, за да му светне истината. И това ще е за всеки, който не разбира за какво е реч- правителството е организирало цигански развъдник тук, в страната ни. Да се плащат детски до второ дете и по 500 лв за стерилизация на циганка и нещата ще се нормализират.

Йоско, Йоско ... Искаш ли да ни обясниш, как комунистите са виновни за това, че циганите пак са били момче, този път в Нова Загора?!

Ми много просто, от 2001 БКП1 и БКП2 се менкат във власта!

ами менкай се и ти бе, ама сигурно си пълен некадърник и за менкане не ставаш даже.

Прав е г-н Сърчаджиев! Преди комунистите да ни завлекат насила в градовете, за да запълнят индустриалните си недомисля ние бяхме в катуни и се размножавахме доколкото позволява табора. Ние сме номади, това е инстинкт и ни е заложено. Сега сме в градовете и се размножаваме в пределите на техния размер. Атеизмът (липсата на респект от Бог) също е проблем, който се отразява на морала и това важи за всеки един етнос! Прав е!

"отровата на комунизма", циганите не-дейставаха така както сега.

Когато , по бай-Тошово време ни биеха за всяко провинение, не ни даваха да гъкнем, камо ли да набием някого и ни караха да работим за да си изкарваме хляба - правехме го . А сега , като ни дават да лъжем , да крадем , да бием , да мързелуваме и да е*ем , а и за това ни плащат "Социални" , че защо да работим , или да спазваме законите ?!? Аа, че си правим к'вото си искаме , 'щото утре деПУ(та)ТКИите от Всички партии и бои ще търчат при нас да се молят : Брат РОМ , на ти 50 лева , на ти кебапчета и ракия , на ти социални , детски и пари за отопление , ето ти и по един Фалшив ТЕЛК- за да 'зимаш и пенция , само Брат дай Един ГЛАС за нас ! Ти Брат , ти Сестра , Ти Ромлянин най-достоен на света ! Етоо , така се разбираме и си живеем "Интеграция" , мирно и тихо .. по нашите обичаи и правила , по цигански ! Така я, хубава работа , щото е Циганска ! А след 10-20 години , като станете малцинство , това българето , и Закони ще ви измислим . Хубави закони , по Шерията , Цигански !!!

за крадеца Костов, значи си гласувал и за Корнелия, който той издигна като ръководител на Техноимпекс и Техноекспортимпор и тя ги приватизира. Ама сега всички комуняги си траят и и целуват гъ..за.

при кой станал артист? - може да попита само селянин който хал-хабер си няма от изкуство. Как така в Щатите са едни от най-талантливите и известни артисти. Как така се пръкнаха като Тато не ги е подпомагал и напътствал за полу и цели проводници ха-ха

По времето на ТАТО ,ЦИГАНИТЕ СИ ЗНАЕХА МЯСТОТО ,крадливата демокрация за която той се бори ни води към изчезване,и аз гласувах за крадеца КОСТОВ,за което горчиво съжелявам

аман от еврейски мъдрости, няма да се оправят нещата няма как да стане това, претапяне на етноса и така

хем върви надолу, хем щяла да се оправи?! сега разбирам защо е актйор, а не математик.

То добре, че сме с отрицателен прираст, че иначе щяхме да напълним света с "умници", дето дават мнение, а пишат "актЙОр". Я се върни в 3-ти клас и научи правописа УМНИКО!

При евреите е особено силно валидна поговорката, че който плаща, той пръчва мусиката.

Тоя сигурно си пази фанелката "boss", с която поплака пред камерите в началото на демокрацията! Добре изиграна роля! И га яди кибапчетата ни рива, а сега риве....

малей, колко сте злобни- заради едните изгубени привилегии...язък

Моля ,да не коментирате гражданина Сърчаджиев ,а ситуацията ,която описва.Утре някой от нас може да се окаже в подобна.

Женкар, но...обществено отговорен и - талантлив!

и безотговорен некадърник, който се оправдава често, че не е добре с главата. А как постъпи той самият с дъщеря си Александра и майка ѝ Пепа? Като циганин постъпи....

... Обикновено майките българки правят по едно дете и пет любовника .Страх ги е от мизерията ако направят пет деца и да нямат любовник. Преди девети не е било така. Проблема е демографски сиреч.

ами така си е тука вече е мангалия и затова читавия матрял взе да се изнася към чужбина. тези кото останат тук или ще трябва да се сродят с местното население и да стане една голяма махала или дупе да им е яко:)))

+++++++++++ ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА КОМЕНТИРАШ ИСТИНИ ЗА СТАВАЩИ В БЪЛГАРИЯ. от Хасково!!!

Циганите, както и българите и всички български граждани са жертви на един преобладаващо престъпен преход, последвал едно десетилетно престъпно нелегитимно управление. България се "циганизира" не заради циганите. А заради българските политици, които пък са продукт на българското общество, защото не ги внасяме от Марс. И те, българските политици не са цигани. Чисти българи са. Но са стигнали са дотам в циганията си, че ходят по врачки и ръсят пътища със захар против магии и прокоби. Да напомням ли, че Държавна сигурност беше превърнала петричката врачка Ванга в институция още по времето на правешкия диктатор и възвишената му "просветена" щерка? Но това само да им беше кусурът, със захар да ги наръсим. Не циганите са проблемът на България, а комунистическата номенклатура и репресивните й органи, обслужващият ги персонал и техните наследници ето това е същинският проблем на България. Заради липсата им на морал и изобилие на наглост. До ден днешен.

на този човек никога няма да забравя. и вие я чуйте.

Абе, Йоско, ти при кои стана артист, че така ги плюеш. Ай сега вземи да ставаш артист, да те видим докъде ще стигнеш!!!

проблема е в членовете-партийните(кариеристи,авантюристи,мазохисти,онанисти),а не в идеите на комунизма,защото то и демокрация няма!!!

само 50%. в самите идеи има още много какво да се желае- по-специално темата с насилието-изваждаш очи, понеже не можеш да изпишеш вежди.е, няма нужда.

Моите уважения ,хубаво си го казал,но тук вече много малко са трезво мислищите.Желая ти здраве и дано видиш България как се възражда.Ха, дано.

" Има драма с политиката у нас в момента. Продължава да действа отровата на комунизма." Нещастник. Все кумунизма ни е виновен на нас че сме заспали овце и опростачен народ.

Вие сте от тези за които говори Сърчаджиев!

КОЙ НИ ОПРОСТАЧИ? НЕЩАСТНИЦИ СМЕ ВСИЧКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

Само да го попитам : имаше ли проблем с циганите преди 1989 г. Отровата в сърцето на г-н Сърчаджиев не е от комунизма, защото по онова време той беше Богопомазан !!! Много, твърде многозлоба и цинизъм има в този човек.

Привидно не е имало- но само привидно. Редовният профилактичен милиционерски бой по махалите сигурно е натрупал много желание за мъст в сърцата на тези хора...погрешните методи водят до погрешни резултати- плодовете, които берем сега.

Може и да сте прав, ама само донякъде !!!! Циганите ходеха на училище, знаеха български и най-вече ходеха на работа. Там е проблема, кой бизнесмен сега ги взима на работа ???? И да вземе по-млади ще му трябва преводач !!!! Има изключения, но са твърде малко !!! Преди изключенията бяха точно в обратна посока.

Сърчаджиев ...ти си простак ...без извинение Докато злобата шества навсякъде няма оправия ...

Йосифе, още 27 години комунистите ще вървят бавно-бавно по пътя към своето разкаяние-още 27 години българска Голгота...

''Ако и Бойко се издъни , аз напускам България ''...! Е, издъни се ! Нито една реформа , нито един осъден престъпник !

Боко Тиквата НЕ Е ВИНОВЕН!

Йоско, и ти имаш принос в тази цялата каша в която вкарахте държавата. Не ли?

Популяризатор на кашата е все пак.

Тоя дори не е Българин а един голям мрънкалник и ме отврати като фъфлеше след инфаркта че искал още бебета да прави А ролята му във :Време разделно :отразяваше истинското му АЗ

Примат си ти ,а не българин

Това е истината

Евала на Сърчаджиев, страхотен актьор и човек. Естествено, че ще бъде оплют каквото и да направи, каквото и да каже. Наистина, всички страни от соц.блока тръгнаха нагоре, само ние, не. Това е защото с комунисти трудно се върви напред. Те, не са патриоти. Крал иви и алчни, вързани като свински черва. "Наш човек", това им е вероюто

Ми другите страни си назначиха комсомолците за канцлери уа! Ти дека виде некоя от наште държави да си унищожи икономиката, а? Единствено най-демократичната, най- антикомунистическата, най капиталистическата държава Булгаристан унищожи всичко, та да "гради" наново. И кво изгради -кенеф! Оня чех , дето го оплюхте, бая ототдавна го е видял, ама вие, слепците, няма как да го видите.

НЕ Е ЛИКВИДИРАНА ИКОНОМИКАТА НИ , А ПРИВАТИЗИРАНА ПО СПИСЪК !!!!

+++...+++...+ !

А някоя и друга сълза не е ли пуснал този театрал?

Надеждата ми е в циганите! Те трепят гадните и вредни лекари и др. медицински персонал! Много правилно действат! А ние българите за съжаление сме далавераджии и без достойнство и чест! Сами потъпкваме истината и справедливостта. Нямаме качествени хора! Много боклук, много нещо!!!... Много непрокопсаници некадърници или умишлени гадняри! Такъв народ за мое съжаление ( не ми е лесно да го казвам и споделям ) няма никъде по света! Безумни хора!

Ами недей живя тук. Ние пък, които искаме да живеем на тази земя, вече не искаме насилие, почти 800 години от него са ни предостатъчни.

Да не беше го предизвиквал! Да не беше скачал като малоумен по площадите срещу "комунизма"!

няма такива долни комуняги - затова сме на последно място. Имал виличка този велик български артист - е ще ви работи, ще се снима за без пари. А вашата Корнела - тя с Костов приватизира най-богатите агенции , при Станишев Булгартабак, Станишев я уволни от зам.министър за корупция. Браво. Но за ней ни звук, ни стон. Целувате ѝ газа ха-ха.

До тук ни докараха , европейските ''ценности''. Нали това искаше?

ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ СА РАЗИДИНЕНИ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ВИНАГИ ЩЕ Е РЕАЛНО В ЖИВОТА НА НАЦИЯТА НИ . ЗАТОВА ЦИГАНИЯТА СЕ РАЗВИВА ВЪВ ПЪЛНА СИЛА ДНЕС ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАРОД.

И защо са разединени българите? Поради каква причина ?

Защото идиотите преобладават!

Времето е наше. Ти нали това пееше и искаше това, бе поми.р ? Да не си признаваш детето? Комунизмът му виновен.